FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem mondom, hogy büntessék meg, mert legalább ez is hozott valami izgalmat, de attól még elismerem, hogy szabálytalan volt amit csinált.
A McLaren a leggyorsabb az egyenesben nem? Petrov ezt tudta, ráadásul nem csak a motor miatt gyors hanem a kis légterelõ lyukacska miatt is. Ezért ment a szélárnyékában hogy Hamilton ne húzzon el tõle, de a szabályzat szerint csak egyszer lehet pozíciót váltani tehát ha hamilton a belsõ íven marad és ott tartja a kocsit védi a pozícióját ezért Petrovnak körbe kellett volna autóznia ami lehet sikerült volna, ezért cikázott Hamilton hogy biztosan megtarthassa a pozícióját ami szabály ellenes!
SZERINTEM!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Valójában Kimit próbálja védeni azzal,hogy Alonso sem jobb Massánál..
Pedig ha csak az egyik szemét kitudná nyitni(még egy egyszerû közuti gyalogos számára is)láthatná,hogy ég és föld Massa és Alonso...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Mit nem ertesz azon a szabalyon hogy egyszer valthatsz ivet?????????? a birok is azt mondtak hogy szabalytalan csak nem buntettek meg...
így lett volna a szabályos...
Mondom mindezt úgy, hogy egyáltalán nem csípem Hamit, de a tény az tény.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
most mas szelek fujnak?
http://gaborszantai.co.uk/
"És valóban taktikusabb lett volna a végén már kímélni a ferkát de könyörgöm ez verseny, ha taktikát akarok akkor nézek sakkot."
Amikor Raikkonen alatt esett szet a gep, mert kuzdott a dobogoert, akkor dilettans alkoholista volt, aki nem tud vigyazni a technikara...
Alonso meg nagyszeru...
<#confused>#confused>
http://gaborszantai.co.uk/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Olvasgattam itt a hozzászólásokat és kicsit fönnakadtam az Alonso-t szidó véleményeken. Mielõtt bárki azt mondná hogy "Alonso buzi" stb, leszögezném hogy sose szerettem, sõt utáltam és most se szeretem. Szóval elõször is ég és föld az amit Raikönen és Alonso csinál, Raikönen, hogy úgy finoman fogalmazzak, nagy ívben leszarta az egészet, mert unta(amit egyébként tökre megértek). Tehát kicsit gokartozott, megkapta a nagy fizut és számára kb ennyi volt a dolog. A másik hogy amit ma csinált Alonso az full respect, ilyen jellegû mûszaki hibával a Webber féle semmi se tetszik, sztrájkolok, kényeskedek pilóták el se indultak volna, nem hogy még komolyan vegyék a dolgot. És valóban taktikusabb lett volna a végén már kímélni a ferkát de könyörgöm ez verseny, ha taktikát akarok akkor nézek sakkot. Az ilyen mennyünk biztosra, meglegyen a pont hozzáállások miatt jutott oda a forma1, hogy szelíd vonatozássá válik. És persze valaki szerint ez izgalmas, szerintem nulla és mondom ezt arra alapozva hogy milyen versenyek voltak a Schumacher-Villnouve és a Schumacher-Hakkinen érákban. És persze aki többet élt és láthatta Sennáékat versenyezni, azoknak még rosszabb. Nah most aztán kibeszéltem magam, tessék lehet fikázni<#ravasz1>#ravasz1>
\"At the end of this day, one shall stand, one shall fall\"
aztán hogy egybõl vissza is elõzte, azt mindenki a saját véleménye szerint..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy sóhaj és oké 😞.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
úgy látom elég nagy vitatéma, hogy most szabályos volt-e a Petrov-Hamilton eset vagy sem...érdekes mindenesetre!!! Schumi kiesése volt számomra elég sajnálatos:S remélem Európára felrázódik a Merci picit😊
TESSÉK!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
T.T.
attól függ ki mikor versenyzett..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."