FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Attól hogy rá van írva hogy SPORT vagy AUTÓ attól még abnormális szerkesztõi vannak...mintha Schumi tehetett volna a kerékanya leesésérõl ... nem kell ezekkel foglalkozni a pilóták se foglalkoznak :). Hidd el ha a következõ futamon nyerne vagy dobogós lenne akkor azt írnák hogy VISSZATÉRT A KIRÁLY stb... Ennyit értenek hozzá na...ez az igazság.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
The Times: "Hamilton önmagában is szórakoztató volt számos elõzési manõverének köszönhetõen. Korábban azt mondták, hogy ez lehetetlen."
Daily Mirror: "Sebastian Vettel és Mark Webber számûzték a pechet és kettõs gyõzelmet szereztek, a sztár azonban Lewis Hamilton volt. Egy olyan sportban, amelyet az elõzések hiánya miatt kritizálnak, különdíjat érdemelne."
The Independent: "Tökéletes volt a Red Bull a malajziai hõségben. Hamilton vezetése volt a futam fénypontja."
The Guardian: "Az esõ, amely az idõmérõn a mezõny végére toloncolta a McLaren versenyzõit, nem érkezett meg a futamra. Ennek köszönhetõen Sebastian Vettel és Mark Webber kettõs gyõzelmet szereztek. Vettel megérdemelte a sikert, Michael Schumacher napja csalódást okozott."
Daily Star: "Lewis Hamilton zseniális autózásával megmutatta, hogy készen áll a bajnoki harcra. Michael Schumacher a visszatérése után még nem tudott áttörõ sikert aratni."
Daily Telegraph: "Hamilton vezetése meggyõzõ volt. Sebastian Vettel és a Red Bull ismét feliratkozott a bajnoki esélyesek tabellájára."
Olaszország
Gazzetta dello Sport: "Sepangban a Red Bull volt a meghatározó. Vettel egyedülálló volt. A Ferrari csalódást okozott, Schumachernek a háttérbe kell vonulnia."
Tuttosport: "Két peches verseny után Vettel volt a hangadó, és az autója is megbízhatónak bizonyult. A diadallal közel állt ahhoz, hogy átvegye a vezetést az összesítésben."
Corriere della Sera: "Vettel esõ nélkül is elvette Webber elsõ helyét. A Ferrari rosszul szerepelt, és meg kell elégednie Massa hetedik helyével. Schumachernek vissza kell vonulnia."
Németország
Bild: "Keserû a visszatérés Michael Schumacher számára, aki a Mercedesszel rosszabbul kezdett, mint az elsõ Formula-1-es évadában."
Focus: "Ki is volt az a Schumacher?"
http://gaborszantai.co.uk/
Avval a szarral is hogy ment.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
1 kis segítséget szertenék kérni tõletek. Vettelnek most 37 pontja van ez , hogy lehetséges amikor 1 futamgyõzelme volt ami 25 pontot ért?
Köszönöm a válaszokat
de az tény, hogy már pár oldal óta ezen rágódtok :DD.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Még réges régen mesélte talán Szujó, vagy Palik...hogy látta hogy Heidfeld a túrista osztályon vett jegyet a repülõn hogy haza menjen mittom én melyik futamról...meg tényleg nem egy borzasztóan brutálisan agresszív volt, jobb pilóta is lehetett volna belõle...sokkal jobb.
Azért nem gyenge, hogy ezzel a verdával végig Massa seggében volt. Még lehet gyorsabb is lett volna egy picivel...
Nekem jelenleg nincs kedvencp pilótám de azért a semmire nem tartom alonzót egy kicsit erõs. Nem kell mindekit szeretni, de technikai szempontból most szertinem is alonsó a legjobb. Vettel ugyanolyan gyors ha nem gyorsabb, de összességében alonsót erõsebbnek érzem.
A szabályt eddig sem vontam egy másodpercig sem kétségbe. Mindössze arra céloztam eddig is, hogy nem követtek el nagy vétséget a bírák, hogy nem büntettek mert ez nem volt olyan akció amit meg kellett volna.
Csak vannak néhányan ebben a topikban akiknek nehezére esik az olvasott szöveg értelmezése.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
De ha ezt nem a célegyenesben csinálja,akkor zokszó nélkül,de attól az még szabály,sõt ez szerepel a versenyzõi etiket 1-es pontja alatt,már 4 éves kortól és pontosan a veszélye miatt
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
ad2-re: Ez már a Petrov baja, hogy nem tudta rendesen megoldani.
És ez igaz minden pályaversenyzésre..
ad1, kurva veszélyes,mert a mögötted haladó nem számit rá és igy bármikor átmegy rajtad..
ad2,Ha Petrov kicsit rutinosabb,elég ha kétszer kinéz Hami mögûl és máris fekete zászlót kap..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Vita lezárva.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Akkor itt fejezzük be, mert te még a versenyt sem láttad...
2. Hatalmasat tévedsz. Ki nem állhatom Hamiltont. Fõleg amióta Massa elõl bemákolta az utolsó néhány méteren a VB címet. De ettõl a tény, tény marad. Nem érdemelt volna büntetést!
Alapszabály,hogy nem lehet 2x egymás után irányt váltani,semmilyen pálya versenyben, a téged elõzni szándékozó elõtt..
Ez a szabály régebbi mint te és ha Petrov egy kicsit rutinosabb,elég lett volna,ha csak 2x kinéz hami mögûl,akkor rögtön kiintették volna..
Mi a retket nezel te?????? Nalan hami egyenesen ment es egyszer valtott ivet?????? ez mar nem is fanboysan hanem hamiboysag:D ekkora szemellenzot bazzz...
Le van irva egyszer lehet ivet valtani! tobbszor valtott! belengettek neki a zaszlot hogy szabalytalan(ez sem szamit neked) komolyan mondom en vagyok a hulye hogy egyaltalan irkalok ilyen embernek....
szerintem meg 2008ban zuhant meg amikor kiderült hogy nem lehet VB bajnok...azért 2008 Spában oda tette magát utána szart mindenre, mert rájött hogy nem védheti meg a címét. SZERINTEM! megint hangsúlyozom, mert ezt mostanában ki kell hangsúlyozni. Utána már tényleg látszódott hogy gyûlöli ezt a másodpilóta szerepet amikor Massát kellet segítenie, és utána háttérbe került 2009ben is...szerintem ennyi az egész.
A személyeskedést meg tartsd meg a felmenõidnek!
Akkoriban azt beszéltük,hogy Kimi egy nagyon jó kis pilóta,csak még hiányzik az érzés belõle..(én speciel falábunak hivtam,de erre még talán emléxel is)ennek ellenére azt a Kimit még "szerettük"
igazság szerint én ugy látom,hogy 2006-tól állt meg a fejlõdése és onnantól kezdve csak zuhant,mentálisan is,versenyzõként is és még talán emberileg is..
Még ha voltak is jó megvillanásai(az utosó lehelettek a vég elõtt)a Ferrári volt nála a vég kezdete és nem ok nélkül ábrándultak ki belõle oly sokan..
Na de sztem Kimibõl itt már tul sok,inkább a Rally topicban kellene folytatni,a hogyan versenyezzünk észrevétlünûl,fejezet alatt...
Én nem mondom, hogy büntessék meg, mert legalább ez is hozott valami izgalmat, de attól még elismerem, hogy szabálytalan volt amit csinált.
A McLaren a leggyorsabb az egyenesben nem? Petrov ezt tudta, ráadásul nem csak a motor miatt gyors hanem a kis légterelõ lyukacska miatt is. Ezért ment a szélárnyékában hogy Hamilton ne húzzon el tõle, de a szabályzat szerint csak egyszer lehet pozíciót váltani tehát ha hamilton a belsõ íven marad és ott tartja a kocsit védi a pozícióját ezért Petrovnak körbe kellett volna autóznia ami lehet sikerült volna, ezért cikázott Hamilton hogy biztosan megtarthassa a pozícióját ami szabály ellenes!
SZERINTEM!