182279
  • Dietrich
    Ma reggel 9 órakor megkezdődött a GP3 Series hivatalos tesztje a Hungaroringen. A teszt két napig tart, mindkét napon egy délelőtti és egy délutáni szabadedzést tartanak a csapatok.

Kiss Pál Tamás, a Tech1 pilótája sikeresnek értékelte a mai tesztet, a délelőtti edzésen a 7., míg délután a 14. helyen végzett. A tesztelés a beállításokról szól, Tamás autóján az elején még gyakran módosítottak rajtuk. Használt gumiknál már nagyon eltalálták a megfelelő beálltíásokat, azonban új gumik használatánál ezek nem alkalmazhatók kellő hatékonysággal, mert úgy nagyon alul kormányzott az autó. Az öt szett gumiból Tamás hármat elhasznált ma, így még két esély maradt holnapra, hogy eltalálják a megfelelő módosításokat.

„Délután túl korán mentem ki a pályára. Ilyenkor általában későbbre tervezzük az indulást, mert gyorsabban hűl a levegő, ahogy ma is, és olyankor az edzés hatásfoka sokkal nagyobb. Gyorsan kopnak ezek a lágy gumik, öt-hat kör alatt elhasználjuk őket, ezért nehezebb eltalálni a helyes beállítást. Holnap lesz még egy nap, szeretek itt körözni a Hungaroringen, az idő is jó volt hozzá és mentálisan is felkészült vagyok.” – nyilatkozta Kiss Pál Tamás.

Meglepően jó idő volt ma, az időjósok egész napra esőt ígértek, mégis verőfényes napsütésben folyt a teszt. Ám abban a pillanatban, amikor 5 órakor leintették a versenyzőket, beborult az ég és elkezdett csepegni az eső. Emiatt kiszámíthatatlan, mit várhatunk holnapra, de Tamás nem ijedne meg az esőtől, hiszen ő vizes pályán is jó.

Faster Management
  • vass17
    Nehéz elismernem, mivel finoman szólva sem a legszimpatikusabb pilóta :D, de azért részben igazat adok neki. Persze sokszor jogosan büntetik meg, de azért túlzásba viszik a folyamatos büntetéseket, már csak azt nem értem miért akarják kiölni az agresszív versenyzést az F1-ből, nézői szempontból mindenképpen rosszat tesznek vele.
  • bakkerman
    nincs alku! :DD
  • Firerock
    mehetünk,ha te is madridos pólóban jössz és eljössz értem:D
  • Firerock
    Nemnem,csak szeretnék ottlenni esetleg
    Szarvas,Békés megye
  • G_ArchAngel #111316
    De Te nem vhol Eszak-Irorszagban vagy Edinboroughban vagy/voltal?
  • bakkerman
    szia,mikor indulunk? :DDD
  • Firerock
    Váááááá!
    Nyertem két paddock jegyet a WTCC-re,már csak ki kéne találnom hogy hogy és kivel jutok el:D
  • Count Adyn
    énis erre gondoltam:D
  • bakkerman
    hát ha olvasná szerencsétlen akkor szerintem már mély depresszióba esett volna :D amiket itt kap
  • G_ArchAngel #111311
    Alonso dicseretere legyen mondva: utobbi 2 futamon egesz jot rajtolt - lehet olvassa az SG-t?
  • bakkerman
    yes yes,he is always faster :DD
  • madmanic
    but Alonso is faster than you...

can you confirm this message??
  • IXEMGabeo
    ez beteg:D:D:D

főleg a Perezes jelenet a TV előtt:D
  • TommyC
    ez nagyon jó :DD
  • Ulvar
    i'm the FASTER! I'M FASTER TOO XDDDDDDDDDDDD
  • Magic Boy
    Köszönöm a gyors választ.
  • Wlanseraf
    Igen +20 sec.. mivel mindenki körhátrányban volt mögötte semmit nem számított:D
  • Magic Boy
    Sehol se találtam így megkérdem.

Hamilton kapott valamilyen büntetést a futam után?
  • benőmenő
    steamrollrer
  • desigo
  • MaSzKa
    Hamilton: Én akár el is mehetek
  • IXEMGabeo
    Ncore--om sajnos nincs letöröltettem magam
  • IXEMGabeo
    köszi:(
  • Nohab
    Magon, de nem magyar kommentárral.
  • Firerock

fantasztikus:D
  • IXEMGabeo
    halkan jegyzem meg, hogy ez a SC-os lekörözötteket elengedjük szabály egy hulladék:S:S most is kb a 7. helyezettől le volt mindenki körözve a végefele is pedig nem lettek volna, ha előreengedik őket...
  • IXEMGabeo
    valahol fent a Monacoi nagydíj? megnézném a teljes verziót mivel a Sport klub ismétlést láttam csak az pedig kihagyta a közvetítésből a SC-os jeleneteket utána pedig pislogtam h mi történt:S
  • G_ArchAngel #111293
    Segitek picit:

Anno a "Nagy Flem"-nel megigertem, hogy befejezem. Visszamehetsz addig, tolem nem latsz fikazast ellenben azokkal, akik tovabbra is ekeztek rosszindulatu hazugsagaikkal az en egykori kedvencemet.

Ez a kulonbseg, remelem (meg)erted.
  • ScarY MAN
    grat
  • n003
    Tutti-t házigizdának :)
  • vass17
    Elég sok mindent kibírt ez a Mclaren :D
  • Dietrich
    f1-live.hu ezek éllovasa..
  • Totti5
    Mint kiderült hülyézésről sem volt szó a verseny után, hanem azt mondta hogy "ez a helyzet olyan hülye" magyarosan, persze minden portal címszallaggal hozta le hogy lehülyézte a versenyzőket... komolyan gondolkozok rajta hogy nem fogok egy magyar oldalt sem olvasni mert egyre szánalmasabb amit művelnek.
  • Norbi1990
    Nem is említi Sennát XD
  • Totti5

„Ez egy versenybaleset volt.” – mondta röviden és határozottan Sam Michael.

Maldonado pont a féktávon nyittotta meg a helyet, amit addig szépen védett és persze hogy bement, nincs olyan pilóta aki nem ezt tette volna.
  • bardocz
    Szenzációhajhász cím, kár, hogy sehol sem említi.
  • bardocz
    "de azt is el kell ismerni, hogy a versenybírók helyzete sem könnyű"

Ha értenének a dolgukhoz, és gondolkoznának is néha a büntetéseken, na akkor nem lenne könnyű dolguk!
  • Laceee
    http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/34853/32/hamilton_szeme_elott_senna_lebegett_amikor_agressziv_volt_monacoban/ Ez már szánalmas kapálózás...
  • Totti5
    Ez nagy igazság:

"Lewis túlságosan motivált volt, és ideges is talán, mert másra számított. Teljesen természetes, hogy ilyenkor eldurran az ember agya" – mondta a Servus TV-nek adott interjúban Timo Glock, aki úgy véli, hogy a korábbi bajnokot az is zavarhatta, hogy magáért a versenyzésért büntették meg.

"Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy néhány büntetés valóban túlzás. Mindenki előzéseket akar látni, és egy remek show-t. Ha valaki bevállalja, és előz, előfordulhat, hogy egy-egy elem elrepül. Ilyenkor azonnal büntetnek. Nem biztos, hogy minden esetben helyes döntés születik, de azt is el kell ismerni, hogy a versenybírók helyzete sem könnyű" - tette hozzá Glock.