FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SPA-ban Hakinen el se rajtolt,mert rommá törte az elsõ rajtnál
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Megnéztem a neten<#duhos2>#duhos2>1 motorhiba és 2 válto gond volt,egész évben a 2 mekivel..
Látod,mint ahogy már mondtam neked pár éve,az nem minden,hogy bújod a netet és már azt hiszed ettõl mindent tudsz az F1 rõl..
Egyébbként neked ez a hobbyd,hogy mindig beégsz?vagy ez csak mellékhatás..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Spa-ban és erre meg tisztán emlékszem a nagy tömegbaleset után újrarajtoltatták a mezõnyt és akkor pörgette ki Schumacher Häkkinent, de a lényeg az, hogy lefulladt a motorja ettõl.
Nem egyszer volt Hakkinennek mondom, 4x volt motorhibája, nézz csak utána, ha nem hiszed. Ebbõl kétszer ki kellett állnia és 2x betudott totyogni pontszerzõ helyen.
Schumachernek egyszer kellett feladnia versenyt motorhiba miatt, az ausztrált.
Japánban meg passz, hogy saját maga fullasztotta-e le a motort, vagy volt valami probléma, ez nem derült ki.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egyszer talán tényleg volt motorhibája,de szemben Sumi 3 + a Japán defekt és ha hozzáadom kocka kiütését is,nekem az jön ki egy jóval gyengébb autóval SUMI minimum 10 forral wb..
De azért csak lökd a sódert
Nézz szépen utána, 2 kiesése volt motorhiba miatt, egyszer lefulladás, amikor Schumacher Spaban kipörgette a rajtnál (rajt baleset, nem volt nagy bûn, bele ne kezdj egy magyarázkodásba) és kétszer belassult az autója futam közben, de behozta pontszerzõ helyen.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kihullik a hajam tõled..9 futamot nyertek,minden versenyt befejeztek,talán egy futam volt,ahól egyik meki sem szerzett pontot
Visszapillantó, dísz és bekötve még a levegõvétel is problémát okoz,látószög jobbra-balra 10 fok,ami annyit tesz,az elsõ kerék mögötti dolgokat már nem látod..
Persze ezzel nem azt mondom,hogy Sumi nem láthatta,ill érezhette,Vilnöv jelenlétét,de akkoriban még divat volt,hiszen megannyi hasonlót kapott õ is Sennaéktól..
Mondjuk az is igaz hogy azt mondta az FIA a futam elõtt hogy bármilyen incidens lesz büntit fog kapni az illetõ .. kész...
Ilyen alapon azt miért nem mondod hogy Senna egy köcsög volt amiért ki ütötte Prostot...és fordítva...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1994-et akarta újra játszani, 97-ben nem jött be.
Amúgy én még mindig azon a véleményen vagyok hogy ott azért nem volt ludas Schumi és ezért nem kellett volna DSQ egész szezonból.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kit-kat😊 az jó én "csak" 1997 utolsó 3 futama óta...Jerez rémlik 97-bõl, amikor Villeneuve-nek ráhúzott mikor az elõzni akarta én nem tudom pont ott szerettem meg Schumit😄 kis 7 éves fejjel tetszett a piros autó és az agresszivitása is, meg az h mindig vigyorgott még akkor is mikor dobogóra állt...mamár tudom h legenda😄 és újra itt van a mezõnyben hihetetlen😊 márcsak Hakkinen, Coulthard mégha utáltam is õket, Montoya, Ralf esetleg Frentzen, Alesi kellene h visszajöjjön és akkor ismét nagy párharcok lennének😄😄😄
akkor is nagyon tetszett ez az elõzés, nem semmi... 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Azért látszódik, volt egy kicsi szélárnyék.... xD
Itt lehet megint feszegetni a szabályos-nem szabályos kiszorítás dolgát..
Ugyanez bõvebben 😊
Szegény Zonta azt hitte áll <#eplus2>#eplus2>
Az egyik legjobb éve volt Schuminak a 98-as, de ettõl még Häkkinen nagyon-nagyon megérdemelte azt a VB címet...
Nem értem mi ez a háborgás, Mika a pályán gyûrte le Schumit.
Ha nem tartjátok egyenrangúnak vele, akkor valószínûleg lemaradtatok az évszázad elõzésérõl 2000-ben SPa-ban, ahol ráadásul a kedvenc pályáján verte meg.
1994-óta nézek, persze akkor még nagyon kicsi voltam.
Ez óvodás szint...<#wow3>#wow3>
Renben,elvégeztél 9 osztályt,(4 elsõt és 5 másodikat)ennél többet már régóta nem várok tõled..De amig próbálod ránk erõltetni az ostobaságaidat,tõlem mást nem kapsz
A primitív autószerelõ stílusod pedig hagyd meg a családodnak pls.
11 VB cím hahha nevetséges vagy...
Arról ne is beszéljünk, hogy 1 név jutott el az olajos "mindent tudok mert van egy gokartom és csak nekem lehet igazam" agyadig, ez már csak tényleg téged minõsít<#wave>#wave>
ad1,nem láttál..
ad2,nem is értettél,(hiszen akkoriban,napjában min.3x beszartál és anyukád nem gyõzte puderezni a popsidat,ki ne vörösödjön..
Pech széria?!
Sumi 96 ban egy olyan Ferkához jött,amibõl futam alatt kiszakatt féltengely,felrobbant motorok,leszakadt fútómû volt jellemzõ 96 és 97 re,de igy is több futamot nyert a két évben..
Persze ez attól még nem pech,függettlen attól,hogy vagy nyert,vagy felrobbant a ferka..
"98-ban tisztán nyert Hakkinen"Hát ja..
Abban az évben úgy kezdõdõtt a szezon(amibõl nálad max a nagy zaj maradhatott meg)hogy a mekik az elsõ két futamon még kört adtak a Ferkáknak a 3. helyen,aztán Sumi a 3.-at már megnyerte..
És ott volt még a nevezetes SPA is a Coulthard féle eksön..
vagy a 99-es szezon a Sumi féle ketttõs lábtõrés,majd visszatérve a maláj versenyre,be is söpörte(volna)...
Vagy a Benettonos idõszakról is tehetnénk emlitést,de az már annyira távoli tõled,hogy értelmetlen..
Az a felháborító benned,hogy olyanokkal érvelsz,amirõl fingod sincs,csak azért hogy a kis mágusodat az egegbe magaztald..
A probléma ezzel csak az,hogy vannak itt olyanok akik látták élõben azokat a versenyeket,igy számolnod kellene azzal,hogy a kis ovidat nem kajálják mindenhol..
Egyszóval ha már a pechrõl beszélünk..normál körülmények között Suminak 11 wb cime lehetne...
<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>.
de gyakorlatilag ezért a hsz-ért is bevághatnak neked egy pontot, tudod nem kéne folyton fel-alá anyázni, lehet kulturáltabban is mondani. persze, ha pl ideges vagy, akkor vágom, mert olyankor nekem is nehéz megállni a káromkodást :S.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Amúgy Hami nekem nem éppen személyes kedvencem, de a hétvégéért respekt az tuti, Alo-val együtt...
ez az egy mozzanata ami szerintem nem volt szép, de ez már ki lett tárgyalva itt párszor...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
az más kérdés hogy van egy apró arca de engem teljes mértékben hidegen hagy. ilyen futamok kellenek mint az elõzõ kettõ és nem lesz baj!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Na akit te írtál az a peches versenyzõ, a másik meg a szerencsés.
Mansellenek is legalább 3 VB címnek ott kéne virítania a neve mellett.
Hihetetlen pechei voltak....
Az meg, hogy Kimi a gyengécske Sauberrel és az ideiglenes superlicencével olyan teljesítményre volt képes amivel egybõl leigazolták a mekihez, távol áll a szerencsétõl.
Való igaz, lehagytam Rindt-et és Cevert-et.
De hogy Verstappen és Sarazzin hogy került ide...
De ott a poszt VBsünk is. Nem élhette meg szegény hogy megtudja õ lett a világbajnok.
Vagy ott van Jos the Boss...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De van akinek több jut mint a másoknak.
Nálam 4 legpechesebb versenyzõ Mansell, Räikkönen, Moss és Reutemann.
Nagyon sok sikert hagytak benne a pályafutásukban a pechük miatt.
Na meg persze ide lehtne még venni akik baleset miatt nem folytathatták sikereiket, mint Peterson, Von Trips, Clark és Villeneuve.
Idén is szükség lesz rá, lásd Vettel már peches, pedig abszolút bajnok esélyes és még csak az év 3. futamán vagyunk túl! Sokszor nem is versenyzõn múlik a VB cím, a szerencse és leginkább a megbízhatóságon alapszik. Lehetsz te atom gyors ha széthullik alattad a verda.
A csalásról annyit hogy rengeteg futam gyõzelem a 90es években csalással dõlt el. Mióta láttam azt a felvételt és rádió beszélgetést a 98as futam Jordan 2õs gyõzelmérõl azóta általában azt hozom fel példának. Ralf Schumaher 3 mpvel volt gyorsabb mint a hõs Hill mégis Hill nyert mert Jordan bácsi aszonta hogy nem elõzheti meg mert baleset veszélyes és fél hogy el bukja a 2õs gyõzelmet...pedig mekkora nagy elõrelépés lett volna ez Ralfi karriere szempontjából...lehet nem ilyen sorsra jutott volna, de hát van még 800000 más csalás ahogy nyertek vagy pozicíóhoz vagy VBhez jutottak, erre van az FIA, csak az egy balfasz társaság.
És valóban nem volt szép amikor mindenki a Ferrari "csapatutasítást" figyelte de megcsinálta a McLareen is....adott helyzetben, sõt megcsinálta Hamilton is....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Schumaher aktuálisokhoz felesleges viszonyítani 3 évet hagyott ki addig motorozott és totálisan más autóba ültették mint amiben volt anno!
Ahhoz képest hogy alig körözött egy nem teljesen top autóval ott volt eddig az élmezõnyben qualyn, sõt versenyen is hiszen ha jól emlékszem Malájban elõre jött 1 vagy 2 pozíciót.
Biztosan emlékszel ennyi idõsen hogy hogyan kezdte Schumi, miket kapott akkor is, és mégis mi lett belõle. Többieknek is tudni kéne. (Német cikk írókra gondolok). Szerintem szánalmas hogy az öreget így lebecsülik, de hát meg van az új kedvencük Vettel személyében (és Rosberg, bár neki nincs akkora köze a németekhez). Panaszkodnak mégis van egy Német gyártó, 2 Német származású pilótával, félig meddig már ária csapat, de õk panaszkodnak. Hát így kapnak több bevételt 😊.