FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Alonso, Schumacher, Barrichello, Hamilton és talán még Vettel és Kubica.
SZERINTEM.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
50 60 évek pilótái lehet nem is tudnák ezeket a mostani versenyautókat vezetni.Gonzálesz bele se férne a mai kocsikba de viszont a mai versenyzõk se tudnak hozni a mai eredményeket azokkal a kocsikkal de azért kíváncsiságból megnéznem hogy mennének😊
Na ja '82 tényleg kemény volt...
A többiek távollétében Watsonnak kellett volna nyernie, megérdemelte volna.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kiszereltek valami szûrõt vagy mit amivel sokkal több benzin tudott átfolyni a csövön így másodpercekkel hamarabb tudtak végezni a tankolással.
Alonso szingapúri összecsalt versenye után nem lepõdnék meg, ha tényleg használtak volna kipörgésgátlót, Briattore mindenre képes a gyõzelemért, mondjuk kell hozzá partner is...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Aztán Hill még így is csak éppen 1 ponttal tudta megelõzni az utolsó futamon.
Az a peches aki önhibáján kívül bukik el. Értem ezt motorhibák, leesik a kerék, belerongyolnak hátulról stb, emellett pedig tudását legjavát nyújtva hibátlan. Na most Massa csinált abban az évben 3 akkora ordító hibát ami miatt kapásból nem érdemelte meg a Vb címet és végül is azok miatt is bukta el. Ha ezeket nem csinálta volna, akkor talán Vb lehetett volna, de akkor nem Massanak hívnák.
Akiket felsoroltam nem egy peches évük volt, amikor nem rajtuk ment el a VB, hanem legalább 2-3.
A medve nem játék.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
FORZA MINARDI, TYRELL, JORDAN!!
1990: Éljen a Coloni Subaru! xDD Ami kb 60kg val volt nehezebb mint az összes többi motor a mezõnyben! A PRE QUALYN a legjobb idõ 1:32.292 volt ehhez képest a Coloni SUBARUVAL... Bertrand Gachot 5:15.010-ös szédületes idõt jött az USA GP (Phoenix, utcai pálya aki nem ismerné).
Szédületes volt, mit meg nem tettek régen emberek, és az a baj hogy sokan nem is tudnak ezekrõl semmit és nem is érdekli õket, pedig ezerszer érdekesebb szerintem.
Hogy hol kezdte Webber, Alonso, Fisi?
Ja és hogy Magyar pilótára kitérjek...
A brit forma renaultba nyert a srác!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ez egy fórum ahova az emberek be irkálhatnak szabadon azt ami nekik tetszik persze kulturált formában VITATKOZNAK! Ami nem tiltott dolog szerintem...te pedig MINDIG nyomod hogy ne vitázzanak meg unalmas...próbálj bekapcsolódni a vitába vagy írj másról de ne azt hogy kussoljon már...arról ír amirõl akar! Mindenki arról ír....tanuld meg MÉG EGYSZER MONDOM EZ EGY FÓRUM! Ne oltogass mást légyszíves én se teszem. Köszönöm.
basszátok meg, gabor hsf...
neked üzenek ezzel a linkkel és számmal.
Run DMC - You talk too mutch... SHUT UP. and all shut up és evezzetek már más vizekre, eccerûen uncsiiiiii a téma és gecire idegesítõ már :S. folyton baszakodtok egymással felalá :S.
és már szóltam korábban is, h hagyjátok abba, de neeeeeem.
<#rolleyes>#rolleyes><#levele>#levele>
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
" a pech"
az nem 94 spaba volt?arra emlékszem benetton szakértet ott el is tiltoták sumit 2 futamra mert visszaesõ volt
Te megint fennakadtál Kimin. Ki mondta, hogy körülötte forog?!
Schumachernek van 7 VB-je, de te meg 11-et dimenzionálsz. Miközben ne mond már hogy Schuamcher akkora pech király volt a pályafutás alatt miközben évekig meg sem kotlott alatta az autó, cserébe pedig másodpercekkel gyorsabb volt a mezõnnynél és te is tudod melyik évekre gondolok.
Mégyegyzser: Ha neme esett volna le, onnan indult az egész, hogy Peterson és Reutemann közé beraktam Kimi nevét is mert így gondolom, amin nem tudtat túltenni magad, sajnállak.
Részemrõl ennyi...
"11 VB cím hahha nevetséges vagy"
Tehát hol is az a 4 wb cim 97,4 pont vilnöv mögött,de megbüntették az a kétes manöver miatt..98 ezt már kibeszéltük.. 99 ugye a lábtörés,de még igy is favorit volt.. 2006 utolsó elõtti futam elsõ helyrõl ,motor kakukk,a Brazilt meg már ismerjük..
93 mat fel sem hozom,amikor agyon büntették a 3mm-es padlólemez miatt,akkor még ujjoncnak számitott...
" a pech"
Nos ha ez a 4 év nem pech Suminak,akkor Kiminek a 2003 mitõl???
"98-ban megbizhatattlan Mekik"
ezt is kitárgyaltuk..
Na akkor összegezve..Ki a marha és ki állít baromságokat?
Csak egy kis önkontról kellene és máris képbe kerülnél,hogy nem Kimi körûl forog az F1
Én ilyeneket sosem teszek.
Ez a mániád, hogy én csak a statisztikából meg a könyvekbõl élek.
Spa-ra csak az emlékeimbõl idéztem, tényleg nem Schumi forgatta ki, de az írtam, hogy nem is ez a lényeg, viszont rosszul emlékeztem és nem nem lefulladt, tévedtem elismerem.
Figyelem ez egy olyan dolog volt amire te nem vagy képes.
Te meg azt fújtad végig, hogy Häkkinen már az elsõ rajtnál kiesett, holott benen se volt az elsõ balesetben és ha benne lett volna akkor is visszaülhetett volna a régi szabályok miatt, akkoriban ugye voltak tartalék autók.
Ha valami kérdésed van, olvasd át ezt#93761
Részletesen leírta a dolgokat, ennyire nem emlékeztem én se mik történtek akkor.
De hát nem is ez a léneg..
A vita onnan indúlt,hogy 98-ban megbizhatattlan volt a Meki és a Ferka meg milyen jó volt..
De tovább nem is folytatom,mert ez igy egy agyrém..
Argentína: emlékeim szerint Coulthard 3x ütközött többek között Schumival is kerék a keréken DC., aszondja Monacoban Coulthard kiállt motorhiba miatt,Schumi pedig Wurz ellen akadékoskodott végül 11. helyen ért célba mert a boxban majd 1 percet szerelték az autóját az ütközés után õ szúrta el... Montrealban Hakkinen korán kiesett, ha jól emlékszem váltó miatt, Coulthardnak a motorja mondta fel a szolgálatot a Safety Car közben...Franciaországban Hakkinen megperdült, Coulthard kerékcseréjét elszúrták 5. lett pl., ott van Spa amirõl vitáztok már órák óta nos Spa az a futam amit apámmal meghökkenve néztünk elõször is: Hakkinen eljött tisztán az elsõ rajtnál vele minden oké volt rajta kívûl Villeneuve, Schumacher, Fisichella és Hill jöttek el épségben...zéró memória nálatok...restart Hill rajtolt a legjobban, Hakkinen pedig megperdült Schumi mellett (hozzá sem ért a német a kocsijához) Hakkinen pedig nem lefulladt hanem az egyik Sauber Johnny Herbert oldalról telibe kapta az elsõ szárnyát...Coulthard kicsúszott Wurzzal együtt ám vissza jött utolsó helyre, Schumi pedig a lekörözésénél beleszállt...(azóta tudjuk ugyebár h DC vétkes volt vaskosan) emlékezetes momentum h Schumi majdnem összeverekedett a boxban a skóttal...ennyit a Belga nagydíjról ahol ráadásul a Jordan 1. gyõzelme volt története során (kettõs diadal volt)
1998 GBR futam az egyik legvitatottabb eset, Schumi a boxban nyerte meg a futamot, kiintették korábban, de a büntetés már nem volt érvényben mivel letelt a futam addigra...Coulthard itt kiesett pl. (esõs futam volt)
Monzában ismét kettõs Mclaren gyõzelem lehetett volna ám Coulthard ismét megállt motorhiba miatt Schumi pedig a szezon elõzését mutatta be Hakkinenen...ha jól emlékszem kettõs Ferrari gyõzelem lett a vége. nos ott van még Brazília, Ausztria, Japán, Ausztrália itt kettõs Mclaren gyõzelmek születtek nagyjából ezeknek köszönhetõen lett Hakkinenbõl bajnok...ha kihagytam valamilyen futamot ahol technika v vezetõi hibák történtek szóljatok...
16 futamból 12x podium,egy spa karambol,egy válto és egy motor hiba és egy 6. hely..
Nos ez nálam még mindig kurvára messze a megbizhatattlan meki fogalmától..
Próbáld újra