FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pontosan..
Ha az egy olyan kanyar,amibe mondjuk 200-210 kell menni és te csak 170 veszed be,akkor nincs kellõ tapadás az elsõ kerekeken,aminek a következménye,hogy kicsuszól,kitõr az eleje,alulkormányzott,stb..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ertem h ezzel mit akarsz mondani de sztem ez igy nem igazan helytallo, legalabb is nekem nehez vizionalnom😊
Van olyan kanyar amibe ha lassabban megyek bele akkor kicsuszok?

Team Radio: a kovi kanyarba nehogy 200 alatt menj be mert kicsuszol😄😛

Csak h kotekedjek mar en is egy kicsit😄😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mondtam a 2004-es Monacoi futam hatalmas volt az nekem kell az a futam újra😄😄 minden volt ott...egyébként Palik: "és az elsõ egyenes után Jézus Isten mi történik xDDDD"

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
viszont ha kivesszük a képrõl a "télapót" a segédeket már nem ismeri fel senki 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Telapo, es a segedei...<#nevetes1>

Legend Killer
hajrá Michael!<#eljen><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Legend Killer
najahh, kösz 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

yeah sikerult atjutnom a kibaszott tomegen!

Legend Killer
"#
M5PowerM3Power Hhahah 0:18 "I got through the fucking crowd! yea!!!" 5 2 weeks ago
"

ezt írta 😄.

Legend Killer
😄. vki írt vmit alul kommenteknél, poénosat, csak nem nagyon vágom az angolt. de õ lehet pont azt írta, hogy Michael annak örült, hogy majdnem elütötte õket 😄.

bardocz
Szerintem itt annak örül a végén, hogy nem ütött el senkit😄
Legend Killer
Michaelt akartam írni, nahh.

Legend Killer

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egy ilyet? <#ravasz1>

benõmenõ
kb. 0:54-tõl 1:30-ig
Moto GP fíling amit mûveltek<#wow1>
Most már kezdem megérten azokat, akik azt mondják ,,...bezzeg régen!"
bardocz
Sato milyet rajtolt 8 percnél.
Most már ha akkor esõ van, mint Kubica és Massa eseténél, akkor leállítják a versenyt😄
Norbi1990
"És Mansell elmegy" XD
De, hogy elmegy 😄
Ulvar
A gyönyörûséges idõk! 😊

"Ezek a fiúk kottából játszanak....mégpedig ugyanabból a kottából és ugyanarról az álványról."

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
ez megszépítette a reggelem <#nyes>
Ulvar
Erre emlékeztek? xDD

Ulvar

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Legend Killer
LOL.

de ilyen foci meccseken is szokott lenni. leginkább vébé küzdelmek alatt.

2000-es hockenheimi futamon beszaladt egy esõkabátos fickó aki bemutatott a 2 Mclarennek😄😄😄 ott sétálgatott emlékeztek fenn is van a video róla😊

gyerekek nem rég töltögettem futamokat régrõl megvolt aszondja a 95-ös Brazíl nagydíj (sima Schumi gyõzelem, Hill kiesett és rengeteg technikai hiba 26 autó a rajtrácson)😄 95-ös Kanadai nagydíj (egyetlen Ferrari gyõzelem Jean Alesi nyert ott, Schumi visszaesett technikai gond miatt, 96-os Monacoi nagydíj😄 ahol 4 autó ért célba, 1. Panis, 2. DC, 3. Herbert, 4. lett Frentzen a 2 Sauber itt bejött😄 Schumi 1. körben kiesett, esõs futam volt, megvolt a 98-as Monacoi nagydíj, ami szintén jó futam volt, megvolt a 99-es Nürburgringi futam (egyik legjobb futam a 90-es évekbõl) Frentzen indult a pole-ból, esõ is eleredett többen az élen voltak (Frentzen, Hakkinen, Fisichella, DC, Ralf Schumacher és végül Herbert nyert sõt asszem Barrichello lett a 2. és Trulli a 3.😄😄😄 hatalmas futam volt, megvolt a 2000-es Hockenheimmi futam (régi pálya még) 😊 Barrichello 1. gyõzelme a 17. helyrõl jött fel többek között Safety car esõ elõzések (Schumit kilökte Fisichella a rajtnál) végül fenthagyta a száraz gumikat Rubens és így nyerte meg a futamot😊 megvolt a 2001-es Maláj nagydíj ez szintén egy szenzációs futam volt esõben a 2 Ferrari kicsúszott az élrõl és a 11., 12. helyrõl feljöttek az 1., 2. helyre😄😄 emlékezetes volt Verstappen teljesítménye az Arrowssal aki 7. lett végül, mellesleg remekül versenyzett...megvolt még a 2003-as Brazíl futam ami örök klasszikus😄, 2004 Monaco(szintén izgalmas futam), 2005 Japán (no comment)😊, 2008. Kanada és Szingapúr asszem ennyi😊

balesetilyenre gondoltam mai kocsikal ezen a pályán simán belefér
A leszorítóerõ a sebességgel jön,minnél lassaban mész,annál könnyebben kicsuszól,(persze bizonyos határokon belül)
Ha pedig a szél alákap,(egy ugratónál igen könnyen)akkor átváltozik repülõvé

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Norbi1990
De, csak csinálnának egy hátraszaltót <#idiota>
bardocz
A leszorítóerõ miatt el sem emelkednének szerintem😊
Jaja nem jutott volna eszembe.Sajnos a visszatérése nem sikerült valami jól
Több test test elleni csata ment mint ma.Pélsául 1994es brazil nagydijon Brundel Verstappen Irvine ütközés.
Néha szoktam régi futamokat nem rég 1979es német nagydíjat néztem meg elõtte 1967es Nûrbungringi futamot néztem meg van egy rész ahol egy nagy emelkedõn mennek felfelé tetején meg ugrik egyet a kocsik.Szerintem a mai autók elszállnának ott.Könnyebbek mint a régi autók és gyorsabbak
JaJa! igazságod van,ma megnéztem

Na meg én is...
egész nap a 90-es évek elejébõl néztem meg jónéhány versenyt és összefoglalókat..
Rám fért, ez a kis memoria frissítés..
Egyébbként (no para) az a 94-es Sumi vs Hill féle leszorítás,egyátalán nem tünik olyan keménynek,ez mindennapos volt akkoriban,csak hát az utolsó versenyen történt és wb dölt el rajta,ezért volt akkora viszhangja

Ulvar
ÉN IS!!!

ezt nem tudhatod...a fitalokat nem venném ide, mert abszolút semmi közül azokhoz az autókhoz ezen kár filózni...na még valami történet amivel nincsenek tisztában a Fórum társak?😊 tetszik élvezem a töri órát rektorurak😄

Karl Wendlinger kómában feküdt hetekig...

Kit--Kat
Ebbõl a mezõnybõl szerintem nagyon kevesen tudnának eredményesen versenyezni azokkal az autókkal.
Alonso, Schumacher, Barrichello, Hamilton és talán még Vettel és Kubica.
SZERINTEM.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Az biztos sokat számított a vezetõi tudás és veszélyesebb volt sokkal mint ma.Kocsik közt se volt sok különbség.És kemény csaták folytak a pályán azóta sokat változott a helyzet.A technika a pályák költségek.
50 60 évek pilótái lehet nem is tudnák ezeket a mostani versenyautókat vezetni.Gonzálesz bele se férne a mai kocsikba de viszont a mai versenyzõk se tudnak hozni a mai eredményeket azokkal a kocsikkal de azért kíváncsiságból megnéznem hogy mennének😊
Jaja volt ilyenis bizony.Alesi mondta Briatorérol egyik legnagyobb gazember a forma1be de a csapatvezetõnek jo mert rendelkezik kellõ gátlástalansággal.Például mikkor a 1995 szezonra megszerezte a renalut motorokat amivel a Williems is ment.De volt még jo pár húzása pl a szingapúri esett is
Kit--Kat
Na mondjuk aki a 60as években Calrk, Hill, Brabham, Surtees, Amon, Stewart és még lehetne sorolni... között megtudta nyerni a VB-t, ráadásul az akkori igazi kihívást jelentõ penge autókkal, az minden elismerést megérdemel.

Na ja '82 tényleg kemény volt...
A többiek távollétében Watsonnak kellett volna nyernie, megérdemelte volna.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Tényleg Barrichello kihagytam pf de csúnya baleset volt az is😞
Kit--Kat
Úgy emlékszem a Benettont a benzin csõ trükközése miatt is megbüntették, amivel Versatappen emlékezetes box tüze után buktak le és nem kevés elõnyt hozott nekik.
Kiszereltek valami szûrõt vagy mit amivel sokkal több benzin tudott átfolyni a csövön így másodpercekkel hamarabb tudtak végezni a tankolással.

Alonso szingapúri összecsalt versenye után nem lepõdnék meg, ha tényleg használtak volna kipörgésgátlót, Briattore mindenre képes a gyõzelemért, mondjuk kell hozzá partner is...

Akadtak ilyen évadok.Például 1982be Keke Rosberg ugy lett világbajnok hogy egy futamot nyert az egész évadba.Persze ehhez kellet a Ferrárinál a két versenyzõ személyes csatája ami tragédiával végzõdött mindkettõjük számára(Villeneuve.Pironi)Vagy 1967 amikor Denis Hulme lett a világbajnok mert kiegyensúlyozottban versenyszett mint a fõnöke Jack Braham.
Norbi1990
Imolán Barrichello is felrepült a palánkra, szóval majdnem 3 ember veszett oda 1 hétvégén 😞
93 az Prost éve volt meg a Williems csapaté.Hill volt a csapatárs de nehezen akart neki õsszejõnni az elsõ gyõzelem.Pont a magyar nagydijon nyert elõszõr.Suminak feljthetõ évada volt egyszer tudott nyerni Portugáliába.Senna ment 93ba jol egy gyenge Mclarenel.1994es szezon tragédiával és botrányoktol volt hangos.Sumit Francia nagydijon megvádoltak hogy tiltott kipõrgésgátlot használ.Angliába a felvezetõ kõrõn kétszer Hill elé ugratott ezért késõbb két futamos eltiltást kapott felfûggesztve jõtt Spá meg a 3mm feneklemez érvénybe lépett a felfuggesztés kikelet hagynia Monzát és Estorilt.Hill mind ket futamot megnyerte igy egy pont külõnmbségel mentek az uccso futamra ahol tõrtént a hires utkõzés.Ebbe az évbe hunyt el Senna Ratzenberger sérult meg sulyosan Monacoba egy versenyzõ
Legend Killer
van benne vmi.