FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az egy olyan kanyar,amibe mondjuk 200-210 kell menni és te csak 170 veszed be,akkor nincs kellõ tapadás az elsõ kerekeken,aminek a következménye,hogy kicsuszól,kitõr az eleje,alulkormányzott,stb..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Van olyan kanyar amibe ha lassabban megyek bele akkor kicsuszok?
Team Radio: a kovi kanyarba nehogy 200 alatt menj be mert kicsuszol😄😛
Csak h kotekedjek mar en is egy kicsit😄😛
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
M5PowerM3Power Hhahah 0:18 "I got through the fucking crowd! yea!!!" 5 2 weeks ago
"
ezt írta 😄.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Moto GP fíling amit mûveltek<#wow1>#wow1>
Most már kezdem megérten azokat, akik azt mondják ,,...bezzeg régen!"
Most már ha akkor esõ van, mint Kubica és Massa eseténél, akkor leállítják a versenyt😄
"Ezek a fiúk kottából játszanak....mégpedig ugyanabból a kottából és ugyanarról az álványról."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
de ilyen foci meccseken is szokott lenni. leginkább vébé küzdelmek alatt.
Ha pedig a szél alákap,(egy ugratónál igen könnyen)akkor átváltozik repülõvé
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
egész nap a 90-es évek elejébõl néztem meg jónéhány versenyt és összefoglalókat..
Rám fért, ez a kis memoria frissítés..
Egyébbként (no para) az a 94-es Sumi vs Hill féle leszorítás,egyátalán nem tünik olyan keménynek,ez mindennapos volt akkoriban,csak hát az utolsó versenyen történt és wb dölt el rajta,ezért volt akkora viszhangja
Alonso, Schumacher, Barrichello, Hamilton és talán még Vettel és Kubica.
SZERINTEM.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
50 60 évek pilótái lehet nem is tudnák ezeket a mostani versenyautókat vezetni.Gonzálesz bele se férne a mai kocsikba de viszont a mai versenyzõk se tudnak hozni a mai eredményeket azokkal a kocsikkal de azért kíváncsiságból megnéznem hogy mennének😊
Na ja '82 tényleg kemény volt...
A többiek távollétében Watsonnak kellett volna nyernie, megérdemelte volna.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kiszereltek valami szûrõt vagy mit amivel sokkal több benzin tudott átfolyni a csövön így másodpercekkel hamarabb tudtak végezni a tankolással.
Alonso szingapúri összecsalt versenye után nem lepõdnék meg, ha tényleg használtak volna kipörgésgátlót, Briattore mindenre képes a gyõzelemért, mondjuk kell hozzá partner is...