FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thomász Kissz<#circling>#circling>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
ELFELEJTETTÉK RÉGI NAGY VERSENYEIT, VAGY MI?
attól, hogy most nem megy neki, nem kell porig alázni a médiában. és Haug is azon a véleményen van, hogy jó lesz õ és nyerni fog, csak autó nem passzol még. persze lehet, hogy így szépíti és menti Michaelt, de kétlem.
lényeg, õ egy hétszeres világbajnok, könyörgöm! semmit nem kell letennie már, megmutatta amit tud és nagyokat alkotott. õ azért van itt, mert szeret versenyezni, ez a szerelme..
erre a média cseszegeti. Cora mellett a szerelme, mert asszem a feleségét Corának hívják.
😄.
szal nem értem a mai világot, a mai médiát. régen õk is egyetértettek képességeivel, most meg nem.
<#falbav>#falbav>... hajj.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Meg azert nem ilyen egyszeru...nem csak a leszorito ero adja a tapadast. Ott van a mechanikai tapadas. Alacsony sebessegnel abbol van tobb, magasabbnal meg a leszorito ero segit. Ennek a ket tenyezonek az kulonbozo aranyai adjak ki a 100% ot mar ami a tapadast illeti. En kizartnak tartom h alacsonabb sebesseggel haladva az idealisnal kicsusszak egy kanyarban.
http://topgearhungary.blogspot.com/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Bernie egyre inkább nyitni szeretne a technika „csodái” felé, és ennek jeléül nagy durranásra készül a „mini” milliárdos.
Ecclestone terve az, hogy a közvetítés látványvilágát felturbózza, és olyan elemeket használjon a versenyhétvégéken, melyeket csak filmes stúdiók használnak.
Segítségére ebben Luc Besson lesz, akinek a nevéhez fûzõdik az Ötödik elem, a Jeanne d’Arc – az orléansi-i szûz, vagy épp a méltán ismert Taxi címû film is.
Egyelõre pontosat nem tudni azzal kapcsolatban, hogy hogyan is fog kinézni a jövõben egy közvetítés a Formula-1-ben, ám a hírek szerint a zenei aláfestéseket is hallhatunk majd élõben a futamokon, valamint növelni fogják különbözõ kamera trükkök és effektek segítségével a sebességérzetet.
nekem ez mar sok
Kapnak egy veszelyjelzest: olaj van a palyan, mindenki elvesz 50km-t es szepen kicsusznak😊))
http://gaborszantai.co.uk/
Mely oldalról vagy oldalakról tudok jó minõségû F1 háttérképeket letölteni?
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Ha az egy olyan kanyar,amibe mondjuk 200-210 kell menni és te csak 170 veszed be,akkor nincs kellõ tapadás az elsõ kerekeken,aminek a következménye,hogy kicsuszól,kitõr az eleje,alulkormányzott,stb..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Van olyan kanyar amibe ha lassabban megyek bele akkor kicsuszok?
Team Radio: a kovi kanyarba nehogy 200 alatt menj be mert kicsuszol😄😛
Csak h kotekedjek mar en is egy kicsit😄😛
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
M5PowerM3Power Hhahah 0:18 "I got through the fucking crowd! yea!!!" 5 2 weeks ago
"
ezt írta 😄.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Moto GP fíling amit mûveltek<#wow1>#wow1>
Most már kezdem megérten azokat, akik azt mondják ,,...bezzeg régen!"
Most már ha akkor esõ van, mint Kubica és Massa eseténél, akkor leállítják a versenyt😄
"Ezek a fiúk kottából játszanak....mégpedig ugyanabból a kottából és ugyanarról az álványról."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
de ilyen foci meccseken is szokott lenni. leginkább vébé küzdelmek alatt.
Ha pedig a szél alákap,(egy ugratónál igen könnyen)akkor átváltozik repülõvé
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
egész nap a 90-es évek elejébõl néztem meg jónéhány versenyt és összefoglalókat..
Rám fért, ez a kis memoria frissítés..
Egyébbként (no para) az a 94-es Sumi vs Hill féle leszorítás,egyátalán nem tünik olyan keménynek,ez mindennapos volt akkoriban,csak hát az utolsó versenyen történt és wb dölt el rajta,ezért volt akkora viszhangja