FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hmm érdekes, sztem a Szingapúri eset a legdurvább...egyébként kihagyták a számomra legmocskosabbat 1998 Spa Coulthard esete Schumival😊

Schumitól sajnos rengeteg agresszív manõvert láthattunk ami pl mások kiesését okozta, amúgy nézõpont kérdése kinek melyik eset a legdurvább...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bardocz
Utána eszembe jutott nekem is😄

Szerintem Shellkúton nem lesz akkora választék, de egy próbát megér.
Tarajos Sül
"memóriakártya"

Ebbõl szarul jöttem ki 😄

Szóval kártyalapokra gondoltam 😊
Rendes memória játékra gondoltam,mikor a kártya egyik oldalára vannak rányomva az Alonso-s képek,és azokból kell 2 azonost eltalálni 😊
De a Shelles dolog hasznos lesz 😊
(gondolom benzinkút is megteszi),de szétnézek az érintett boltba,ha rátalálok az eggyikre.
Köszi Neked is Ulvar 😊
bardocz
Alonsos memóriakártya? Az mégis milyen, microsd-re rá van nyomtatva a feje? Az hasznos.
Szerintem shelles üzletekben(az a kártyás pont gyûjtõs dolog) árulnak, mivel ott Ferraris cuccok vannak. Camponaban volt régen egy ilyen.
Ulvar
Sztem GPshop oldalon nézd meg.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Tarajos Sül
Üdv. 😊

Érdekelne,hogy hol lehetne Fernando Alonso-val kapcsolatban valami ajándéktárgyat venni? 😊
Bögre,memóriakártya,telefontartó(az a zokni szerû),ilyesmire gondolok 😊
(ajándékboltot én is ismerem,de nem hiszem,hogy mindent a Forma 1-nek szentelnének 😄)
...azon belül is Alonso-nak 😊
Köszi elõre is
Nálam csAlonso a Hungaroringen a negatív etalon.. <#bdead>

De hát ilyen már csak a ferkánál fordulhat elõ <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ezek szubjektiv dolgok... Meg 1001 ilyen esetet lehetne talalni korabbrol, meg a mai idokbol is..

TOP 10 genyóság az F1 ben

10 bõl 4 ben Schumák.. Ejnyee...

Legend Killer
LOL.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ne bantsatok Gyulat, valamibol neki is meg kell elnie...<#bee1>

áá itt az a baj h nem a Palik kommentált😄😄 ordíbált volna mint állat sztem a Gyuszi az a gond h csendes és unott...

Legend Killer
tribute.

LOL 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Találtam egy jó összeállítást. Élvezzétek!
Nekem a 3:50-nél kezdõdõ rész tetszik a legjobban. Komoly emberek 😊

http://videa.hu/videok/sport/vicces-f1-es-videok-baki-michael-poenos-QNbqRRXltda35Ec2
Ulvar
Fisi és az Olasz temperamentum!

Ulvar
Van még pályára beugró ember!

Ulvar
Paliknak van zacskója, vagy nincs?

MaSzKa
Sato milyet rajtolt 8 percnél.

ha jól emlékszem akkor elõbb indult mint kéne
azért

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

gercse
Cora az öcsike nõje 😄 (vagy csak volt, nem tudom)

úúú😄😄😄😄 ez a Palik...hallgassátok
jajajajajjaj😄

Legend Killer
hja! tudtam ,hogy vmi hasonló.

KÖSZ! 😄

Corinna akkor 😊. nem tudtam. de veszíteni tudni kéNE, csak nehéz. megértem vmennyire frentzent.
de biztos lehet abban vmi, h elment tõle a csaj.

Corinna😊 tudtátok hogy Schumi anno Frentzentõl csábította el hajdani feleségét Corinnát? bizarr szerelmi háromszög volt😊 nem titkoltan Frentzen ezért is utálta Schumit mindig is...98-as Kanadai eset rávilágított még egy lapáttal milyen is volt a 2 német kapcsolata...

Legend Killer
LOÁL.

akkor sincs igaza a médiának. ugyanolyan jó. Corát meg hagyd 😄.

és ezért nagyon gazdag is...

mert aki Corán kel...

mcmoha
Abban az idoben a labmunkajuk kicsit elenkebb volt a fiuknak.😄

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
Ha a boxxermotort is annyi ideje használták volna már ilyen célokra, mint a V-t, akkor lehet nem szerepeltek volna le ennyire.
Gabor1990
Nincs is jogsid, úgyhogy csitt.

Ulvar
Most hogy így olvasgattam meg kutatgattam neten, felbukkant véletlenül a 84es Dallasi futam! 😊 Megmosolyogtató számomra, hogy de Angelis még ott megy...és milyen jó helyen!

Legend Killer
LOL.

Ulvar
Már a 3. futamon Coloni - Ford volt 😊. Azaz San Marinoban. 2 futam hétvégén ment Subaru motorral.

Kit--Kat
Na igen, ez témába vág.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

shumika
te meg szervó nélkül egy sprinter kormányát. és mégis lenyomtam bp-cegléd távot úgyhogy csitt

XXXXXXDDDDD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

bardocz
Belga nagydíjon már Coloni-Ford volt :-)))
Csak valami 600-700 ló közötti volt a motor, azért se nagyon ment nekik, na meg a többi része se lehetett túl jó a kocsinak.
Legend Killer
😄.

Ulvar
Természetesen...gondolom egy körre tudtak kimenni akkor is beszart valami...

Következõ futamokon már jobban teljesítettek. De valszeg a verda valami 2 éves kasztnit használhatott... stb...

De itt végig nézheted az egész évet hogy teljesítettek.

Kit--Kat
Szerintem fogd vissza magad, el sem tudnád fordítani a szervó nélküli Minardi kormányát, õ meg lenyomott így egy egész futamot Monacoban(!).

Csitt!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
Ha egy tonnával lenne nehezebb, az se lenne ok egy 4 perccel rosszabb idõre...
shumika
okés aláírom de azé nyócvanná ne akajunk már visszarakni egy kis cliot 1-esbe ezt még õ is tudhaná.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Norbi1990
ok.
Honnan tudod, hogy nem tud vezetni? Ha az F1ig eljutott(tudom, hogy befizették de akkor is) akkor már láma nem lehet a vezetéshez.
shumika
Mien képet?? Nem voltam ott. Haverom mondta mert ismeri.

Norbi1990
képt
shumika
Azé me Baumgartner nem tud vezetni. Egy láma.

Multkor kis ClioRS-t visszatolta 80-nál 1-esbe. Állat!<#mf2><#levele><#ticking>

Ulvar
pl: hogy Marhára megbízhatatlan volt valamint +60 kilóval nehezebb volt mint a mezõny többi motorja 😊. Stb stb stb...

Legend Killer
baumgartner mindenki leszarja 😄.

Máté94
Hamilton is. Reméljük így lesz. Jó lenne egy tehetséges magyar versenyzõ egyszer az F1-be😄
Norbi1990
Kimi ezt a bajnokságot nyerte meg és innen került az F1be!
Ha jól tudom.
Máté94
Reméljük egyszer F1-ben láthatjuk!
bardocz
Nem szeretném, hogy így megalázzon valaki😄D
bardocz
Nade gondolom abba a Subarus körben volt valami, ami miatt ennyit kaptak. Kár, hogy sehol sem tudtak elindulni, mert így nem találni sehol sem hangfelvételt a 12 hengeres boxxermotorról.