FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Schumitól sajnos rengeteg agresszív manõvert láthattunk ami pl mások kiesését okozta, amúgy nézõpont kérdése kinek melyik eset a legdurvább...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szerintem Shellkúton nem lesz akkora választék, de egy próbát megér.
Ebbõl szarul jöttem ki 😄
Szóval kártyalapokra gondoltam 😊
Rendes memória játékra gondoltam,mikor a kártya egyik oldalára vannak rányomva az Alonso-s képek,és azokból kell 2 azonost eltalálni 😊
De a Shelles dolog hasznos lesz 😊
(gondolom benzinkút is megteszi),de szétnézek az érintett boltba,ha rátalálok az eggyikre.
Köszi Neked is Ulvar 😊
Szerintem shelles üzletekben(az a kártyás pont gyûjtõs dolog) árulnak, mivel ott Ferraris cuccok vannak. Camponaban volt régen egy ilyen.
Érdekelne,hogy hol lehetne Fernando Alonso-val kapcsolatban valami ajándéktárgyat venni? 😊
Bögre,memóriakártya,telefontartó(az a zokni szerû),ilyesmire gondolok 😊
(ajándékboltot én is ismerem,de nem hiszem,hogy mindent a Forma 1-nek szentelnének 😄)
...azon belül is Alonso-nak 😊
Köszi elõre is
De hát ilyen már csak a ferkánál fordulhat elõ <#ravasz1>#ravasz1>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nekem a 3:50-nél kezdõdõ rész tetszik a legjobban. Komoly emberek 😊
http://videa.hu/videok/sport/vicces-f1-es-videok-baki-michael-poenos-QNbqRRXltda35Ec2
ha jól emlékszem akkor elõbb indult mint kéne
azért
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
jajajajajjaj😄
KÖSZ! 😄
Corinna akkor 😊. nem tudtam. de veszíteni tudni kéNE, csak nehéz. megértem vmennyire frentzent.
de biztos lehet abban vmi, h elment tõle a csaj.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
akkor sincs igaza a médiának. ugyanolyan jó. Corát meg hagyd 😄.
mert aki Corán kel...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
XXXXXXDDDDD
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Csak valami 600-700 ló közötti volt a motor, azért se nagyon ment nekik, na meg a többi része se lehetett túl jó a kocsinak.
Következõ futamokon már jobban teljesítettek. De valszeg a verda valami 2 éves kasztnit használhatott... stb...
De itt végig nézheted az egész évet hogy teljesítettek.
Csitt!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Honnan tudod, hogy nem tud vezetni? Ha az F1ig eljutott(tudom, hogy befizették de akkor is) akkor már láma nem lehet a vezetéshez.
Multkor kis ClioRS-t visszatolta 80-nál 1-esbe. Állat!<#mf2>#mf2><#levele>#levele><#ticking>#ticking>