FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
azt nem tudom mit keres a BMW a Renault F1 gyári honlapján
http://my.renaultf1.com/photo/nurburgring001a-1?context=latest
Petrov managerjérõl nem sok info van
annyit lehet róla tudni, hogy a közvetítésbe akkor vágják be mindig mikor Petrov elbasz vagy elcsesz valamit
mindig fogja a fejét
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Oksana Kosachenko is Petrov's girlfriend...OMG! She is just his manager!
http://img199.imageshack.us/i/espiaoy.jpg/
http://www.vitalypetrov.ru/en/site-news/200-kosachenko
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
világbajnokságban a 10 helyen áll 12 ponttal 😉
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Valaki mindig arra jar😊
Anno volt hogy egyesek mondták hogy mennyire szar az IndyCar hogy minden kis szarért SC jön...na ma látszódott hogy nem csak ott történik ez! De ez nem baj, mert izgalmasabbá tette a futamot, csak mondom hogy vicces 😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sosem lehet tudni😄 a ketto nem zarja ki egymast😄
Palik tud valamit😊
palik: petrov élete párja<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>. mondta, mikor a csajszi a szája elé tette a kezét. ezfasz<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>, czolner már mondta7végén, h menedzser, palik nem nézi, v mi?<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe> de ezt az élete párja szöveget buttonnál is elsütötte, úgy látszik kedvenc szava járása 😄. de ott igaza volt.
de petrov szöszkéje nem a csaja, hanem menedzsere 😛.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
MS egyszer kifogta a szelet Hamilton vitorlájából ezzel a módszerrel, azaz 'egyszerûen' (szélárnyékba visszabújva) lefogta a támadóívet, majd útban volt kigyorson.
Viszont a következõ alkalommal Hamilton már megoldotta, ha a másik, egy egyenesben jobbos kanyar elõtt nagyon fogja a jobbos támadóívet, akkor balra kell menni és nagyobb kanyarsebességgel elfordulni mögötte.
Mivel aki szûkebben fordul az töri az ívet, ezért alacsony lesz a kanyarsebessége a csúcsponton...'egyszerûen' ki kell kerülni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Alo: "Komoly hibát követtem el a rajtnál, a reflexeim cserben hagytak és túl korán indultam el. Ez még sosem történt meg velem, és emiatt nagyot csalódtam magamban. Szerencsére a büntetés ellenére is sikerült negyedikként célba érnem. Ami Felipe megelõzését illeti? Ha nem a csapattársammal történik, senki nem beszélne róla. Számomra ez egy teljesen normális mozdulat volt, és biztosan nem fogja elrontani a kapcsolatunkat"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hat hiaba az esõ tud valtozatossagot csemepszeni a dolgokba😊 szaraz idoben locsolni kene a palyakat😄
Csalonzo megmutatta mit tud😄 megbanjak meg ferrarinal h elzavartak kimit😄 massa a kis hazi pet kapja majd az ivet😄
Neztem az elozeseket a hatso hosszu egyenesben es annyira nem ertem... igy kulso szemlelokent annyira egyszeru azt kivedekezni. ha gyorsabb auto jon mogotted fogod magad behuzodsz belulre aztan mikor melletted van tereled kifele... fektavon asse baj ha becsuszol a kanyar kozepebe mert igy gyakorlatilag keresztbe allsz a kanyarba es ugy sem tud toled elfordulni az uldozo😊 szal nem ertem hogy miert nem csinaljak mindig igy? miert megy valaki kulso ivre? onnan eslytelen..ha jobban is gyorsitana ki akkor is az utjat allja az elotte levo.. sumák is jol csinalta elsore aztan masodjara is jo lett volna az elkepzelse hogy beesik fektavon de erthetelen okokbol nem kezdett kihuzodni es nem kezdte kifele tolni hamiltont...es mivel tavol volt tole hamilton szukebben eltudott fordulni.
Meg pl rosberg mikor button megelozte...meg se probalt fektavon beesni pedig volt hely...pedig nem gond ha tulcsuszik mert buttont is akadalyozza igy es o lesz kedvezobb helyzetben.
Szal ezt valaki magyaraza meg😊 nem ilyen egyszeru a dolog?😊
Egyebkent meg nem kell itt rinyalni a boxutcas esetek miatt. nem kell mindig ugy versenyzni mint a kislanyok. ha nem jar palylevagassal a fuvon is meglozheti egyik masikat😊
Pl. a múltkori cikázás...Petrov azt mondta élvezte,én is élveztem akkor hol itt a gond? 😊
\"Nothing happens unless first a dream…”
-az barrichello
(ez mindent elárul😄)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
És ez minden sportágra igaz.
\"Nothing happens unless first a dream…”
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Emberek! Ez a faszkalap Palik rettenetesen idegesít az üvöltözéseivel és a barom beszólásaival. Csak engem dühít ez a baromállat?
Mindig ilyen seggfej?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Kimi 5. helyen fejezte be a Torok WRC futamot!<#worship>#worship>
ON
http://gaborszantai.co.uk/
száni..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
mindenki mepróbált volna mellé állni vagy elé.
De! amikor Hamilton úgy ment ki a boxba, hogy új utat rajzolt....
megvan a szabályban, hogy hogyan is lehet megközelíteni a boxot.
!Forza Ferrari!
amit nem jónak tartok egyáltalán, hogy ezt 2 órával a futam után döntik el és nem akkor 2 percen belül..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jó lesz ez az idény.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"