FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
biztos reklám arc, v, h milyen jó csaj és aggódik szegény petrovért és és akkor petrovot sztárolják meg azt hiszik, h bnõje, ha nem bnõje és csak menedzser 😄 és akkor megin a reklámhoz jutottam ki 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
mivan? nem értem. azt mondod, h a szöszi nem petrov bnõje? ezt tudtuk. v pont, h nem csak menedzser, hanem bnõ? :S 😄 azpro 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

pzoli00
Úgy gondolom ez a szabályrendszer még hordozza a "Mózli" stílus jegyeit, másfél, két évvel ezelõtt jópár büntetést kiosztottak volna ilyen megmozdulásokért amelyeket ma is láthattunk, de kérem szépen egy verseny attól izgalmas, hogy ha van "esemény" , ez nem "nyugdíjas klub", hogy csak körözgetünk körbe-körbe, óvatoskodva. Szerencsére ezt az FIA is kezdi észrevenni, hála többek között az új vezetõségnek.

MaSzKa

azt nem tudom mit keres a BMW a Renault F1 gyári honlapján
http://my.renaultf1.com/photo/nurburgring001a-1?context=latest

Petrov managerjérõl nem sok info van

annyit lehet róla tudni, hogy a közvetítésbe akkor vágják be mindig mikor Petrov elbasz vagy elcsesz valamit
mindig fogja a fejét

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

Oksana Kosachenko is Petrov's girlfriend...OMG! She is just his manager!

http://img199.imageshack.us/i/espiaoy.jpg/

http://www.vitalypetrov.ru/en/site-news/200-kosachenko

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kimi Raikkonen a szezon 4 rally futamán 5 helyen végzett és szerzett 8 pontot😄😄 darab tehetséges...😊
világbajnokságban a 10 helyen áll 12 ponttal 😉

Legend Killer

Legend Killer
mindkettõ jó<#eljen>😄.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

PLaci
Palik fan? van olyan??

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

don't feed the troll please..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ez most azert van sztem mer az uj csapatok sokkal lassabbak es nincs uresjarat a palyan mikor beszaladhatnak a kis romeltakaritok😊
Valaki mindig arra jar😊

Ulvar
Azért mi vicc!

Anno volt hogy egyesek mondták hogy mennyire szar az IndyCar hogy minden kis szarért SC jön...na ma látszódott hogy nem csak ott történik ez! De ez nem baj, mert izgalmasabbá tette a futamot, csak mondom hogy vicces 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hat en maradnek Button elete parja mellett...<#buck>

Legend Killer
én is húznám a csajt simán 😄.

Legend Killer
õ szállítja az infót a blikknek 😄.

Lehet hogy kupolja is😄
Sosem lehet tudni😄 a ketto nem zarja ki egymast😄
Palik tud valamit😊

Legend Killer
megnéztem. jóvolt... hogy is mondtam? anno. ezentúl minden verseny esõs lesz és mindenki esernyõt vesz 😄. eddig is így volt.

palik: petrov élete párja<#idiota><#hehe>. mondta, mikor a csajszi a szája elé tette a kezét. ezfasz<#idiota><#hehe>, czolner már mondta7végén, h menedzser, palik nem nézi, v mi?<#idiota><#hehe> de ezt az élete párja szöveget buttonnál is elsütötte, úgy látszik kedvenc szava járása 😄. de ott igaza volt.
de petrov szöszkéje nem a csaja, hanem menedzsere 😛.

Count Adyn
dejó lajoskának mindent szabad😊 pff😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

b-type
Hamilton-Schumacher:
MS egyszer kifogta a szelet Hamilton vitorlájából ezzel a módszerrel, azaz 'egyszerûen' (szélárnyékba visszabújva) lefogta a támadóívet, majd útban volt kigyorson.
Viszont a következõ alkalommal Hamilton már megoldotta, ha a másik, egy egyenesben jobbos kanyar elõtt nagyon fogja a jobbos támadóívet, akkor balra kell menni és nagyobb kanyarsebességgel elfordulni mögötte.
Mivel aki szûkebben fordul az töri az ívet, ezért alacsony lesz a kanyarsebessége a csúcsponton...'egyszerûen' ki kell kerülni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Huuu, azt hogy ilyen helyzetekben hogy lehet vedekezni, meg elozni, hosszu lenne elmeselni.. Ilyen sebessegkulonbseget, mint most a McLarennek kanyarban, es egyenesben is volt, gyak. nem lehet hosszutavon kivedekezni, foleg, ha vizes a palya.. Azok a fektavok tizedmasodperces elobb, kesobb fekezeseken mulnak, es eleg egy kis tocsa, vagy egy pici kosz, es mar nem oda kerul, ahova gondolta.. De maga az, hogy ossze-vissza iveken fogjanak jol fektavot, mar az izgi dolog...

Totti5
Massa : "Ami Fernando elõzését illeti, egy pocsolyában kötöttem ki a hajtûbõl kijövet, és egy kissé elvesztettem az irányítást az autóm felett. Neki sikerült mellém kerülnie, és megelõzött a boxbejáratnál. Elvesztettem néhány helyet emiatt, mivel meg kellett várnom, amíg az õ kerékcseréje befejezõdött"

Alo: "Komoly hibát követtem el a rajtnál, a reflexeim cserben hagytak és túl korán indultam el. Ez még sosem történt meg velem, és emiatt nagyot csalódtam magamban. Szerencsére a büntetés ellenére is sikerült negyedikként célba érnem. Ami Felipe megelõzését illeti? Ha nem a csapattársammal történik, senki nem beszélne róla. Számomra ez egy teljesen normális mozdulat volt, és biztosan nem fogja elrontani a kapcsolatunkat"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nonicks
és mivan Alonsóval meg Massával?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Totti5
Egy egy manõvert el lehet játszani 2szer, utána már nem eteted meg vele a másikat. Persze szépen hangzik hogy így meg úgy kellene ott menni, de ez valójában nem így mûködik. Az adott körülmények közt mérik fel a helyzeteket és alakítanak ki szituációkat, azt hogy egyszer bejött nem jelenti azt hogy be fog jönni késõbb is, sõt inkább nem. Itt a pálya széles volt és aki gyorsabb volt a másiknál az meg is elõzte a másikat, nem nem úgy akkor máshogy, mert több féle variációt is használhattak. Nomeg azt sosem tudhatja egy védekezõ pilóta elõre hogy a mögötte jövõ hol próbálja meg, persze lehet rutinból lezárni a szöget, meg utána beesni féktávon, de ez nem játszható el sokszor.

Jo meccs volt.
Hat hiaba az esõ tud valtozatossagot csemepszeni a dolgokba😊 szaraz idoben locsolni kene a palyakat😄
Csalonzo megmutatta mit tud😄 megbanjak meg ferrarinal h elzavartak kimit😄 massa a kis hazi pet kapja majd az ivet😄
Neztem az elozeseket a hatso hosszu egyenesben es annyira nem ertem... igy kulso szemlelokent annyira egyszeru azt kivedekezni. ha gyorsabb auto jon mogotted fogod magad behuzodsz belulre aztan mikor melletted van tereled kifele... fektavon asse baj ha becsuszol a kanyar kozepebe mert igy gyakorlatilag keresztbe allsz a kanyarba es ugy sem tud toled elfordulni az uldozo😊 szal nem ertem hogy miert nem csinaljak mindig igy? miert megy valaki kulso ivre? onnan eslytelen..ha jobban is gyorsitana ki akkor is az utjat allja az elotte levo.. sumák is jol csinalta elsore aztan masodjara is jo lett volna az elkepzelse hogy beesik fektavon de erthetelen okokbol nem kezdett kihuzodni es nem kezdte kifele tolni hamiltont...es mivel tavol volt tole hamilton szukebben eltudott fordulni.
Meg pl rosberg mikor button megelozte...meg se probalt fektavon beesni pedig volt hely...pedig nem gond ha tulcsuszik mert buttont is akadalyozza igy es o lesz kedvezobb helyzetben.
Szal ezt valaki magyaraza meg😊 nem ilyen egyszeru a dolog?😊
Egyebkent meg nem kell itt rinyalni a boxutcas esetek miatt. nem kell mindig ugy versenyzni mint a kislanyok. ha nem jar palylevagassal a fuvon is meglozheti egyik masikat😊

skodatuning
A büntetésekrõl csak annyit,hogy nem értem miért akarják sokan osztogatni azt...speciel rengeteg olyan szabály van ami nagyban csökkenti a verseny élvezhetõségét.
Pl. a múltkori cikázás...Petrov azt mondta élvezte,én is élveztem akkor hol itt a gond? 😊

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

nonicks
-VETTEL LELASSULT!!!!ÁÁÁÁ
-az barrichello
(ez mindent elárul😄)

vizes
Igaz, szoktak kiabálni. De Palik esetében nekem másképp jött át a dolog. Mindegy, bennem a hiba. Bocs, hogy megsértettem a Palik fanokat.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

skodatuning
Már nem azért de ha esemény van akkor általában kiabálni szoktak a szpíkerek,ez hozzá tartozik.Unott hangon elég furán jönne ki a dolog.
És ez minden sportágra igaz.

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

vizes
<#eljen>

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Akkor, off. Bennem a hiba, hogy az artikulátlan ordibálása idegesít...

Totti5
Tedd azt. Senkit nem érdekel.

csak téged idegesít...😊 bár hülyeséget bõven szokott mondani, én csípem az ürgét😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

vizes
Bakker, hang nélkül kell néznem mert szétdurran az agyam...

nonicks
igen!

vizes
Nagyon régen nem néztem f1 közvetítést, nem vagyok nagy rajongó, most is csak az érdekesség kedvéért teszem.
Emberek! Ez a faszkalap Palik rettenetesen idegesít az üvöltözéseivel és a barom beszólásaival. Csak engem dühít ez a baromállat?
Mindig ilyen seggfej?

Herbert angol.. Wurz 200 evig volt McLaren tesztpilota.... Min csodalkozunk...?!

UnknownAsshole
palik kiesik a gatyájából
megy a futamismétlés...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

OFF

Kimi 5. helyen fejezte be a Torok WRC futamot!<#worship>

ON

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
Wurz szerint nem jár bünti..múltkor Herbert szerint..azóta megbeszélték 4x nem lehet iránytváltani csak 1x..most majd megbeszélik boxutcában nem lehet átlépni a vonalat csak amig a box helyre be és ki hajtanak 😉
száni..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
dehogy lesz jó, 2szer esõs futam volt,ezért vannak jópáran gyakorlatilag pár ponton belül a tabellán...ha a 4 futamból mind a 4 száraz,akkor Vettel 1.,és a Red Bull is vezeti a konstruktõrt,sokkal jobbak idén mindenkinél,esetleg a Meki megfogja õket

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

oneal1
ez az eset szerintem annyira nem volt necc.
mindenki mepróbált volna mellé állni vagy elé.

De! amikor Hamilton úgy ment ki a boxba, hogy új utat rajzolt....
megvan a szabályban, hogy hogyan is lehet megközelíteni a boxot.

!Forza Ferrari!

mcmoha
Itt vannak az "iteletek".
Hamilton.
Vettel.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
mert új módja van az ilyen eseteknek..egy volt versenyzõ dönti el szabálytalan volt vagy sem..
amit nem jónak tartok egyáltalán, hogy ezt 2 órával a futam után döntik el és nem akkor 2 percen belül..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

egyiket se büntették meg...hmm érdekes ezentúl minden szabad😊 végülis a 90-es évek F1-e is azért volt jó mert szinte semmiért nem adtak büntit...csak télleg aki szabályt szegett ám ezen a futamon sztem bõven akadt szabályszegés...komolyan mondom a múltkori esete és a mostani esetei Hamiltonnak, azért mondható h egy icipicit szerencsés pilóta...

Dietrich

Dietrich
The Stewards received a report from the Race Director regarding an incident in the pit lane involving car 2, Lewis Hamilton and car 5, Sebastian Vettel. On hearing the explanation from both driver's and both team manager's and viewing video evidence the Steward's decide that Lewis Hamilton drove in a dangerous manner and therefore impose a penalty of a reprimand.

joebacsi
4 futam, 3 kettõs gyõzelem, 3 különbözõ csapattól.
Jó lesz ez az idény.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nearo
Ki is írtam msn-re 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(