FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedig hatha tanulnek valami ujat. vagy talan belezavarodtal mar te is?

Múltkor ugyanezért nem büntették Kubicát..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hol? A pályán kanyarokban?

A "kivezetésekre" gondolsz?

Amilyen a Sumák-Massa?

Sutil-Vettel?

Vagy a többi..?

Ez a verseny.. A boxban Vettel nyomta befele a szerelõk közé..

Totti5
Rosberg jóval gyorsabb volt ma is mint Sumi. Nem annyira jó a Mercédes, de Sumi még rátesz egy lapáttal hogy még lassabb legyen. Gyengébb autók mint a Merci is elõzgették õt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Akkor minek van felfestve? vagy miért nem szélesebb???

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

hami tolta lefele meg mindig. de majd ismetlesbe megnezhetjuk meg majd biztos lesz youtubeon is hamarosan.

Hamilton folyamatosan agreszív pilóta! Oké ez nem is baj ! csak folyamatosan felrúgja a szabályokat! Idén nem ez volt az elsõ eset!!!
Ulvar
Oké semmi baj nem érted! 😊. Nem írok feleslegesen 😄.

hat alonso egyertelmuen kiugrott a rajtnal szoval az ketsegtelenul stopandgo, viszont azt nem tudom, hogy van-e szabaly a boxutcaba behajtasnal valo elozesre.

zmeor
így van!!!!

Én is már többször észrevettem, hogy kivételeznek vele.

Remélem kap annyi sec büntit hogy alonso mögé kerüljön.
Amugy meg Massa hihhetetlen mit csinál már futamok óta.. Alo egyszerûen beragad mögé és emiatt pontokat veszít. Vegye már észre magát.

Sumi meg.. sosem szerettem, és most legalább kap abba a hatalmas nagy arcába. Majd huzigálhatja a szemét ha jön szembe a kamera 😄 sztem a 70%-át a VB címeinek a kocsijának köszönheti. Petrov nagy volt.

leszarom a konfigod...

rossz hírem van: nem volt szabálytalan...

a boxutca bevezetõn lehet elõzni, át lehet lépni a fehér vonalat ha jól tudom, csak kifele nem.

Vettel szorította be a boxokba majdnem, a kék sávon még lehet haladni.

Ha valakit azért megbüntetnek az Vettel vagy a mekis nyalókás aki kiengedte.

Webber meg lement a pályáról, Hami elõtt aztán meg rinyál h "megelõzte"..

Miért kellene megbüntetni? Mert nem szereted..? <#fejvakaras>

Érdekes verseny volt. Button megérdemelte a gyõzelmet. De továbbra is azt mondom, ha az idõ nem kavarna be egy dögunalom lenne a bajnokság továbbra is. Max a rajtoknál történne izgalom, meg 1-2 mûszaki bibi miatt. Sztem amúgy Alonso büntije jogos volt talán, de a többieket nem kéne baxtatni, ez a verseny vagy mi?

Visca El Barça!

vagy egy angol nem lehet "angol hidegveru" szerinted? 😄 vagy midnen angol alapbol hidegveru es ezert nem kene kiirni kulon? 😊

hat de button angol. nem ertem mi a problema.

Miért nem kapott õ is box utca áthajtást? megvárták mig jó pozíciót szerezzen! Gratulálok a Bíróknak!!!
Ulvar
Csak pont az angolokra jellemzõ a hidegvér 😄. Csak nézz vissza az idõben, és olvasgass cikkeket. De amúgy jó hogy mindenki Prosthoz hasonlítja. 😄

Dietrich
szerintem hamilton kapni fog 25mp büntit..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

LaszloLedzenyi
<#eljen><#idiota><#ravasz1>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Christian88
hamiltont meg balról nyomta vettel

http://www.twitch.tv/hegii

TommyC
ne aggódj "sjúméhör" mellõl tûntek már el Hamilton-szerû csicskák amíg megszerezte a 7 "világbojnoki" címet ( ;

dixitque deus fiat lux

Nem értem a Forma1-s szabályok Hamiltonra nem vonatkoznak? Miért kivételeznek vele? Azért mert más "színû"???
Hat Schumit nem autozta csak ugy korbe Hami.. Mit lattal Te..?! Inkabb Schumi szivatta, egy lenyegessen gyengebb kocsival amig lehetett.. Iszonyu gyenge a Mercedes.. Rosberg is gyak. csak azzal lett dobogos, hogy az elejen nem mentek ki gumit cserelni, igy kimaradt a hajcihobol hatul.. A McLaren meg iszonyu gyors.... Raadasul szerintem megint az F-csatorna miatt, nagyobb szarnyallasokkal tudtak menni, igy a kanyarokban, foleg az esoben elonyben voltak, es meg egyenesre is maradt egy kis plusz..

LaszloLedzenyi
lajoskát jólenne már kicsit megbüntetni, mert kezd elkanászkodni nem gyengén.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ezt most megegyszer, mert mintha hianyozna ebbol a mondatbol valami. webber azert hagyta el a palyat mert hamilton letolta miutan lement az sc.

Teljesen igazad van.<#worship>

ja mint a buszfelszallasnal a konyoklo oregasszonyok mi?

miert meg nem hallottad ezt a ket szot egyutt?

Ulvar
te is tudsz olyan okosságokat írni hogy röhögünk 😄. De jó folytasd kérlek! xDD. "Angol hidegvér" xDDD....

Totti5
Alonso meg Hami szemfülesek voltak. Ez kell ide😊)))

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Christian88
elsõre én láttam hogy vettel balról hagyott volna neki helyet,ha meg elhagyja a pályát meg lehet elõzni

Szerinted versenyben maradni, nem felreallni, meg a boxbejaratban beszallni a masik melle ugyan az...?! Akkor kicsit gondolkodj el az elet nagy dolgain...

bakkerman
Hamilton és sjúméhör közt van kb 15 év,de a futamon mégis körbeautózta a 7szeres "világbajnokot"...Hami megint megmutatta,hogy Alonso és Vettel mellett a legjobb pilóta a mezõnyben! Button pedig angol hidegvérrel hozta be az utolsó körökben az autót! Massa pedig idén se lesz világbajnok 😊 sjúméhört eddig nagyon alázza a kis Rosberg,valamit csinálni kéne,ahogy a régi szép idõkben,például egy kis koccanás,vagy valami 😊 olyan sumisat 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szerintem meg nem engedte vissza, meg akkor webber sem mondta volna radion a dumat. ott webber bukott 2-3 helyet emiatt.

Ulvar
melyik dimenzióban láttad a zonta féle elõzést most?

aze ez mas volt mint a hakinenes. mert itt mar a kanyarban elozott kettot, mivel sutil segge elindult kifele, amitol jol belassult es ugye vettel meg pont o mogotte votl az iven, hami meg csak szepen bebujt a normalis iven.

Dietrich
22-4 Rosberg vagy 1 percet vert sumákra....

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Vaxi
nem tudom mit basztatjátok schumachert, neki nem kell már bizonyítani semmit.
no meg kihagyott 3 évet..

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Firerock
az lenne a legjobb😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Óriási futam volt! <#buck>

Hami élete versenye! Ugyanolyat elõzni mint a Sumák-Hakkinen-Zonta elõzés <#eljen><#eljen>

Sumákot mindenki alázta aki csak arra járt, Rosberg meg 3..? Hmm-hmm...

Alonso kezdi a formáját hozni... <#ravasz1>

Soha rosszabb futamot <#eljen>

Christian88
Lehet figyelmetlen voltam, de én ki se láttam írva, hogy azt figyelnék. Majd elintézik házon belül.

Firerock
ha Alonsót megbüntetik(ami biztos)akkor a másik kettõt is megkell

Máté94
Kabbe!:_P
Firerock
Hemiltolt elismerem jó pilóta,de hogy Button azért lett tavaly világbajnok CSAK mert CSAK neki volt autója...MAssa meg meg mehet sírni de eddig 0 amit mutatott az évben

Christian88
Max a bejáratért kaphat,de ott is visszaelõzte a boxban vettel, szóval teljesn mindegy. Ami meg boxból kifele volt a nyalókás emberé, hogy kiengedte, ezért a csapatot kell büntetni nem a pilótát.

Vaxi
jah én is szeretném sokszor olvasni a neve mellett, hogy Out. 😄DDD
szerk: na jó nem bántom, utálom mint a szart, de ezt nagyon szépen megcsinálta ezt a mai versenyt. 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Máté94
Hamilton megint adta az izgalmakat mint mindig! Hajrá Hamilton, gyerünk Meki!
Máté94
Igen én is ezt mondtam.
danikarate
Hamilton úgysem kap többet, max pénzbüntetést...Tudjátok õt nem szabad megbüntetni, mert akkor mondják, hogy mekkora rasszista ez a FIA..

Firerock
Massa is az elõzõ pár futamon leszarta hogy õ a csapattársa...Alonsót miért érdekelné akkor?

TommyC
butonnek rendezhetnének külön versenyt, ahol csak õ megy, az se lenne neki ettõl különb <#hehe>

dixitque deus fiat lux