FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mert ahogy látom Albon csak szép lehet okos nem,vagy a z a megoldás hogy a nagy Lewist nem lehet megelőzni? közelébe menni mert neki jár a hely? Tényleg fejtsd ki hogy lehet a közelében lenni hogy nem bassza ki a szerencsétlent 😄
Hozzá tenném szabályok szerint a pozició megvolt , innentől Lewis hibája és pont! Nehogy koppanjon és kirakják legközelebb mint a szart...
Bevallom eddig semleges voltam irányában de mióta fulllba tolja a kretént nulla szimpátiát érzek az irányába.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.07.05. 21:19:31
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.07.05. 21:14:50
racingarena.hu | gokartsopron.hu
Utoljára szerkesztette: adam46, 2020.07.05. 20:59:52
Alonso hol hagyott akár ekkora helyet is? Értem én hogy most ugye nem szimpi mert kiáll valamiért, de mi a gond, a kormánya nem mozdult az autó íven maradt, és Albon-nak megvolt a hely..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mint írtam nem jár neki alapból semmi, ugyan annyi mint többi versenyzőnek, olcsón megúszta.
A szituációt kell büntetni, nem a következményeket, különben persze hogy hülye ítéletek születnek...nekiment nem tört le semmi, oké vs. nekiment letört egy aeroelem:5mp bünti, nekiment leesett a pályáról-sóderágy/kiesés: 15mp bünti
elütsz valakit, 10éve, de ha a nyertes lottószelvény van nála akkor 40év?!
A szituációt kell nézni, és csak azt. Márpedig ott Hamilton íven volt, a kormányon nem nyitott, és Albon-nak bőven volt helye...
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Járt volna a 15s mert így legközelebb is el fogja játszani azt hogy nem fordul el, valahogy akkor pont elfelejtette a rázókövet használni <#nevetes1>#nevetes1>
tök laza hogy az 'arany generációnak' bezzeg mindent lehet, amennyiben tavaly Monza-ban Hamilton nem megy le a pályáról, hanem hagyja hogy nekimenjen Leclerc akkor lett volna csak büntetés? addig csak jegyzik..
Albon kívülről ráfordul Hamilton-ra, ez sosem egyszerű, ott van a rázókőig a képből ítélve egy méter...Hamilton pedig az ívén ment, semmit nem nyitott a kormányon.
Tök mindegy, de azért az hogy ezt Verstappen simán megtehette, Hamilton-nál kapásból büntetés az röhej.
Lando mekkora volt az odabaszom a földhöz a pezsit <#bee1>#bee1>
Ez csak Monacoban lett volna nagyobb ott áll a hercegi pár ez meg odabassza a pezsit <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.07.05. 19:59:35
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.07.05. 19:27:04
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff szerint túl kemény büntetést kapott Lewis Hamilton az Alex Albonnal történt incidens miatt, ami végül a hatszoros világbajnok ausztriai dobogójába került." kérdem én mibe került Albonak?
"Párszor visszanéztük az erről készült videót. Teljesen Lewisé volt a kanyar, Albonnak körülbelül a pálya 40 százaléka állt rendelkezésre, hogy bevegye a kanyart." Lewisé volt a kanyar? Hátrébb volt egy fél autóval 😄
Albon helyében kurva komolyat betartanék neki legközelebb, teljesen véletlenül úgy lebasznám a pályáról mint a fost .
Valszeg nem véletlenül jutottak eszedbe ezek a szavak egy egyszerű véleménykülönbségre.
Ahogy elnézem nem én hisztizek 😄
szal ja, igen, az hogy nyit a kormányon az bezony egy ilyen dolog, szoktunk még ilyeneket használni,..elúszott a hátulja, megblokkoltam a kereket..stb. Többet nem mondok nehogy ne tudd kezelni.
Meg ne magyarázd már, hogy nem szándékos volt.....
Pontosan tudta ki jön mögötte, pontosan tudta mit veszíthet....ennyi.
Komolyan nem akartam személyeskedni, de egy hamilton fan -nak ugyanazt a 8 éves hisztis hülyegyerek szintet kell hoznia?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A nagy rasszizmusban azért szolni kellene neki hogy ez ótó verseny itt felbukkanhatnak különféle tárgyak melletted 😄 Mostanában megszokta a time trialt...
Ennyi. Giovinazzi szerzett 2 pontot. Ez is valami miután Kiminek konkrétan nem tudom mi lett a kerekével, de ilyet még nem láttam. Defekt ja, leeső kerék hülye szerelők miatt, ja. De ez mi volt? Mint amikor Hakkinennek leesett a hátsó kereke Silverstoneban.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amikor a HAAS kicsúszott a bukótérbe, a kocsi nem sérült és közel volt a gumifalhoz az uton, elég lett volna sárga zászló alatt kitolni a nyitáshoz vagy kiemelni daruval max 1 kör lett volna , nem 3-4 körig SC..
Anynira próbálnak mindent bebiztosítani, hogy már minden kis dologért SC van .
Amugy azt jó látni, hogy végre nem merci 1-2 lett a végeredmény hanem 3 különböző csapat és fölég, hogy a Mclaren az egyik . remélem ez azt jelenti, hogy kijöttek a gödörböl és ha jövöre nem rontják el a kocsit akkor a merci motorral a dobogóért harcolhatnak minden versenyen.
már tavaly is stabilan hozták a pontokat és az 5-6 helyeket
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mert tudta hova érkezik, és mert nyitott a kormányon.
Hamilton amikor megválasztotta a féktávot még nem tudta hogy Albon körbe akarja autózni, és amikor a féket mélyre veszed akkor már nincs mélyebb...pont ezért rizikós kívülről ráfordulni valakire.
Amennyiben Hamilton nyitott volna a kormányon akkor oké, de nem.
nekiment bizony, és ha ott sóderágy van úgy Leclerc nem megy tovább.
#173486 Folyamatosan sodródott kifele ha ezért nem kap büntetést átütöm a képernyőt, már a legelső távoli képen is biztosra vettem és egyből írtam is hogy büntetés. Nem volt kérdés.
Szvsz a végére egész izgalmas verseny lett. Jövő hetinek nehéz lesz felülmúlnia. Verstappen, Vettel javíthat.
..és ugye tavaly itt Verstappen kilökte Leclerc-t, volt büntetés?
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.07.05. 17:10:33
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"