FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
újonc, és egy szar autóban van 😊. Kova, és Trulli többször volt futam gyõzelmük nem újoncok és mégis 4-5-6 mp kapnak körönként futamon. Mert szar az autó. A sok újonc (Senna, Chandok, Di Grassi, Hülkenberg...sorolhatnánk) szar autóban szar csapatnál szar háttérrel. Ennyi.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

szabii98
hátmh az újoncokról még annyit, hogy azért lehetne õket is tisztelni, de ha tényleg annyira pro-k, akkor egy nagyon szoros idõket kellene menni, de vannak akik 2-3 akár 4 másodperccel is lemaradnak.Persze nem azt mondom, hogy én jobb lennék, de azért...

A kedvenc pilótáról annyit hogy igazad van.Nem lehet mindenkit szeretni.Én kifejtettem a véleményem(elég erõsen), te pedig válaszoltál.Nem szeretnék vitát kelteni, ezért errõl inkább nem írok😊

I met God. She's black

Legend Killer
ikszdéikszdé<#rolleyes>😄.

ki a kedvenced?

mer mi meg akkor azt mondjuk, hogy akkor is õ béna 😄.

látod?

ezér hülyeség ám errõl beszélni. felesleges. sztem aki eljutott forma1ig, az nagyszerû versenyzõ többnyire. néhány kivételes eset akadhat persze, egy-két pilóta lehet így is elmarad, de a többi nagy klasszis.
az újoncok persze nem, de õk is tudhatnak vmit, ha itt vannak.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

szabii98
xD
Mind1 akkoris xD

I met God. She's black

Ulvar
Az igen, hát nem tudom mióta nézel F1et, de hogy nagyképû finn...Webbernek sok esély...jó hogy nem azt mondtad hogy Webber az ifjú titán 😄.

szabii98
Nekem nem olyan szimpi, nagyképû szõke finn gyerek, õ lesz a sztár, mert megjárta a rallyt, aztán mutatja a semmit.Webber maradjon, neki sok esélye lehet még.Kimi meg...pff kösz nem.

I met God. She's black

nem szerettem sosem raikkonen stílusát, de sztem esze veszetten jó pilóta volt...viszont, ha Heidfeldet igazolja le a Mclaren váltig állítom h nem lett volna akkora nagy pilóta mint így akinek széleskörû rajongótábora, temérdek pénze és szponzora lett és még egy vb címet is kaszírozott...egyébként nem tehet róla abszolút h Heidfeld elõl elhappolta a bizonyos ülést csak nekem akkor is fura h Hei aki elverte a Sauberben azonos technikával a Rai-t miért nem õt vitték el nyílván ennek is megvan az oka😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Legend Killer
naja.

egyeseknek mindenki szar.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Ulvar
Végül is 2003ban majdnem VB lett 2007ben VB ... de mind1, tényleg szar ember 😊. De sorolhatnánk 2005.

allock
nem lenne rossz

#hhwnd

Firerock
igaza van a kölöknek,télleg egy 0 pilóta,maradjon a rallyba

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szerintem simán meglehet

Ulvar
Hát azzal az autóval más se tudott semmilyen eredményt elérni, õ 1 futam gyõzelmet csak behúzott Spában. Azzal a fos verdával...szóval...Pedig ferka fan vagyok csak ez az igazság 😊.

szabii98
sztem ne jöjjön vissza!Akkor is utáltam és most is.Olyan nem is tudom, laza és nem képes semmire(lásd 2009)
Szvsz maradjon a homokban...

I met God. She's black

bár én bírom, de van benne igazság...talán Marsi Anikó nem kellett volna, h összejöjjön vele azóta nem normális amúgy😄 apa lett meg minden...ez van

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
azóta idióta mióta a retek klubbon van..felvette a tahó showk szinvonalát...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
másszá helyett eltudnám képzelni a ferrariban Kubica-t 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Jól áll neki...

a.carkey
Szerintem hülyeség. Kimi "egyre jobb" (+7 perc 😄) rallyban, és zéró teszt lehetõsége lenne, max. a péntekek.

A medve nem játék.

nearo
Gecc, van egy forma1-es autóskártyám, kajak ugyanezek az autók meg versenyzõk vannak benne 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
én amúgy palik "gyulám" beszólásaitól hányok...de cöllner se kutya...
"de laci,mi folyik itt? "gyulám,kérlek szépen ez autóverseny" xdd

gyula bát kéne kinyomni onnan mert iszonyat hülye az autósporthoz (a nincsen ki írva a versenyzõ neve azt se tudja kit mutat a kamera, meg arról ne is beszélve, hogy nem tudja soha mik a szabályok...)

bakkerman
mi a véleményetek amúgy a most felröppent Webber--->Raikkönen cserérõl?? Szerintem nagyon is van valóságalapja,ugyanis olvastam egy (külföldi) hírportálon,hogy Kimi 3 éves személyiszponzori szerzõdést kötött a Red Bullal,azaz lazán beülhetne egy Red Bull autóba! vélemény?

skodatuning
Palik sem ma kezdte...
egy kis nosztalgia

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

Legend Killer
mer? hol látod? amúgy már nemtom mi van vele 😄.

látom hunbassert nem nagyon kedveled😄

Legend Killer
perszehogyazvolt. merénvokaz, mármint az a nick 😄 és még mindig szeretem a pankrációt. tom, h megrendezett, de pro. azt mostanában nem nézem, majd folytatom vmikor.

Legend Killer
ahamm. jahh. meg régesrégen1messzimesszigalaxisban ibron... tomtom.. kivágták azokat a nickjeimet, de mielõtt jönne vki sírni, h reg megkerülés és bann, beszéltem én már modikkal, tudják.
nem hiába vok meg itt évek óta bünti pontok nélkül 😄.

Firerock
msot hogy mondod télleg😄
ha jól emlékszem õ is nagy pankrációs volt😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

tudom ki vagy már😊 te vagy az Dexantreal??? teljesen az õ stílusára emlékeztetsz...ismertem én is egy régi reges voltam😊 csak én nem mondom meg ki😊

Legend Killer
😄... nézzé be ázsiai topikba LOL 😄... meg nba2k10be... baszogatnak 😄.

meg aranyos vidiknél is beszólt1ik.

#94322: ja, majd szólok akkor a képzeletbeli dealeremnek 😄.

nem.. õ a dealer embere..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

egyébként azt megfigyeltem te vagy az egyik legjókedvûbb Forumozó nem problémázol semmin és senkin a vitákat is poénnak fogod fel, ráadásul szerelmes vagy egy ruszki nõbe😄😄 csúcs...te vagy az emberünk😊

Sumák vezessen sínautót...

nincs az a kurva gumi.. meg esõben is tartja az ideális ívet, nehéz megelõzni.. érik a kövi VB cím..<#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Legend Killer
😄.

igen régen nem kellett annyit kímélni a gumit nyílván ehhez nincs hozzászokva...de én bízom benne mint igazi régi szurkolója hogy "feltámad csak 1 futamra"😊 Imola-t hozzák vissza😄 Montrealban már Schumi nyer, Spa-ban 100% h õ nyer😄😄😄

a.carkey
Valószínûleg neki is meg kell szoknia, hogy a gumikkal jól tudjon bánni. Ha nem lesz mûszaki gondja legkésõbb augusztusban SPA-t õ nyeri. Erre fogadni is fogok. 😊

A medve nem játék.

A Benetton annak idejen nem volt a legerosebb kocsi, megis nyert vele.. A Ferrari ujboli felviragzasaban meg oriasi szerepe volt tesztelokent, es versenyzokent is... Azokban a Ferrarikban rengeteg munkaja volt, hogy olyan jok lettek.. Nem csak beleultettek a tutiba, minden tizedert megkuzdottek a tesztpalyakon, idenyenkent tobb ezer kilometereket lefutva.. Egy mar a box kijaratban szeteso Ferraribol, csinaltak egy vilagvero csapatot.. A kinai versenyen, meg amit Hami ellen bemutatott, az oriasi volt.. Amugy a vegen a lelassulas.. Rosberg az elejen egy taktikai huzasnak koszonhetoen sajat tempojat tudta menni, senki nem zavarta, tudta kimelni a gumijait, a vegere megis neki is elfogytak.. Schumi vegig a dzsumbujban ment, vegigharcolta a futamot, ez nem tesz jot a gumiknak.. Ezt mar tobb esetben lathattuk masoknal is iden..

Legend Killer
sztem meg mi már elmondtuk a mi véleményünket, te is a magadét, maradjunk hát ennyiben.

sokaknak nem tetszik Michael Schumacher, sokaknak meg igen.

téma lezárva.

Totti5
"SC után megkoccolta Schumi autóját Hamilton eléggé"

? ez eddig új😊)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zmeor
jah nem csak a kocsi miatt, hanem amiatt is hogy nem volt normális ellenfél.. vagyis volt csak kocsijuk nem volt hozzá.. én nem szeretem már a mekit, de régen nekik drukkoltam.. kimi nem 1 VB-t veszített el azzal, hogy a kocsija beszart a verseny közepén, elején, végén valami mûszaki hiba miatt. Szóval:
Schumi VB= jó kocsi + erõtlen ellenfél + õ lehetett az elsõ számú a csapatnál
Azért ha nem õ az elsõ számú akkor nem rá építették volna a stratégiát ergo már nem végez ott ahol. Lehet boncolgatni a témát de nagyobb részt köszönheti a VB-it a kocsinak és a körülményeknek, mint a "hatalmas nagy tehetségének". Tehetség volt az tény. De szerintem nem nagyobb, mint akárki más. Ahogy jött egy normális erõs ellenfél pl Alonso a jó renaultal, már nem igazán ment úgy neki. + azt hiszem tán a pontszámítás is más milyen volt akkor, gondolom úgy is õ nyerte volna, de ekkora fölényre nem tett volna szert.. Szóval azért nem kell annyira felizgulni a Shumira.. szerintem.

leszarom a konfigod...

Legend Killer
ok. ja, Rosberg pro. õt is sztárolhatják palikék, mint "gombot", ahogy más mondta 😄.

egyértelmûen az autó, ha megfigyeltétek az egyenesekben is lehagyták a végén Petrov és Massa is pedig nem is tehetett róla...újramegnéztem a futamot és a SC után megkoccolta Schumi autóját Hamilton eléggé...sztem ez lehetett a gond, örült h így is behozta pontszerzõre...egyébként Rosberg is egy csoda amit avval az autóval mûvel...

bakkerman
sanszos 😄DD másszá faterja megint szívrohamot kaphatott,mint 2008-ban brazíliában 😊😛

Legend Killer
kamrába hátra mennek 😄D.

2010.04.18

Szerintem Alonsó az elsõszámú pilóta

Legend Killer
hm...hozza vissza a goodyeart 😄DDDDDDD. Michael. és legyen gumi háború 😄.

Legend Killer
reméljük a gumik.

Legend Killer
Gabriele Tarquininak/nek örülök 😄. nem ismerem, de annak örülök, hogy ily idõsen nyert.

akkor nemtom. a pár év kihagyás lehet a ludas, v télleg vmi az autóval van, v nemtom... lehet találgatni. de olyan nincs, h Michael Schumacher szar lenne7világbajnoki cím után 😄.