FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nagyon kész 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
#hhwnd
sry, fáradtvok 😄. de a verdát amúgyse vágom elsõ képen.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Innen indult
és szerintem ez nagyobb siker volt, mint a vébécíme

A medve nem játék.
Vill meg kecseg, hogy nem hagyta a csodát.... pedig nagy futam volt emléxem...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
kösz infót.
ja, azon a tömegkarambolos esõs versenyen belgiumban õ nyert? derégvoltazis.
jó versenyzõ volt.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
jahh, Villeneuve jó volt 😄.
régi szép idõk. Michael vs Mika, meg Villeneuve is akkor volt.
meg96ban Hill, aztán elment kis csapathoz, nemtom melyikhez és vmikor befejezte.
Nem tudott mit mutatni, távozott.Ha jól tudom, Villeneuve jó volt, úgy ahogy az apja(asszem így van, hogy õ is folytatta az apja nyomdokait)
Na és a wikipédia szerint '96ban 2. lett a tabellán(újonc ként(Y))
'97ben pedig gyõztes(az grat, 2 év és meg is van neki a vb gyõzelem<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen>)
I met God. She's black
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
bár ugye láthattuk, h a név nem minden... pl Piquet. bár vele pl nemtom mi van most.
Az kb 5-10 mp míg odaér, addig massa szerelõi be, alonsoé ki..
Sztem tök normális
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://gaborszantai.co.uk/
"Alonso egy bátor manõverrel megelõzte Massát a box bejáratánál. Nem értem, hogy a Ferrari mibõl jött rá ilyen gyorsan, hogy a Massa számára készenlétben lévõ gumikat ki kell cserélni Fernando abroncsaira."
<#fejvakaras>#fejvakaras>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
adhatnál belõle nekem, az esgének, az országnak 😄... csak soroltam pár lehetõséget 😄.
lennék a helyettesed és sunáznám petrov menedzserét 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De sztem ha két rivális csapattal történt volna (vagy Hamilton csinálta volna meg) akkor óvás.
A fehér vonal átlépése a pit-be sokszor megtörtént már..sosem csináltak belõle problémát:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ilyenkor születnek azok a gyakorlati szabályalkalmazási esetek, amik olykor eltérhetnek a szabály pontos betûjétõl, illetve a vis maiorra vonatkoznak; lásd a boxbehajtás felfestése, de a kerékvetõk használatának szigora is (ezt pl. a szabály úgy értelmezi, hogy a kerékvetõ nem a pálya része, azaz 2 kerékkel mindig a fehér vonalon belül kell maradni, ám elég gyakran a kerékvetõhöz érnek csak 2 kerékkel, a másik 2 már mögötte van és mégsincs büntetés).
Szóval a szabály az szabály, a versenyigazgató meg alkalmazza õket az adott versenypálya adottságai szerint. Ez semmi más, mint a szabályok gyakorlati alkalmazása, így életszerû.
Lehet velem vitatkozni ezen, de nincs értelme, mert ez így mûködik, ez a rendszer. Attól, mert valaki nem ismeri, még nem lesz szabálytalan az, aki e szerint tesz valamit a pályán.
Wéber írta egy kérdésre válaszolva, hogy szabályos volt vagy sem Hamilton és Alonso boxba való hajtása a fehér vonal átlépése.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."