FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magic Boy
Miért is?<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

nonicks
fail.

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Magic Boy
A kedvencem Paliktól.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Legend Killer
lolmá. én slipknotot hallgatnék, ha helyében lennék és télleg lehetne ilyen 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

passatgt
hát elfogyott a benzin nem hallottad?😄

bardocz
Amúgy volt akkor Hill kocsijával?
xDDD ja és olyan volt a közvetítõ készsége h majdnem bealudt volna az ember szerencsére mikor Palik ott volt mellette mindig izgi futam volt😄 gyerekkoromban amúgy is leszartam h éppen ki a kommentátor értem ezalatt a 90-es éveket...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

passatgt
amíg ez a sándor(?) volt a másik kommentátor, volt olyan futam, ahol nem fogyott el valakinek az üzemanyaga?😄

😄DDD Nagyon nagy xD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

MR ME
😄DDDDDDD
nagyon kész 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Totti5
Zseniális😄😄😄😄😄😄😄:😄😄😄D

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Legend Killer
oké, kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Norbi1990
Brabham Judd.
Ezzel mente az elsõ versenyeit 92-ben.
allock
allock
kattints a képre és olvasd.

#hhwnd

Legend Killer
görbe tükör az mé jó má?

Legend Killer
ezmilyenverda az elsõ képen? és hogyan alakult volna a karrierje?

sry, fáradtvok 😄. de a verdát amúgyse vágom elsõ képen.

http://gaborszantai.co.uk/

M@TriX
nekem ne mond, én Hill rajongó voltam 😄, hajh, 'be rég is volt

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a.carkey
Ha akkor nyer, talán máshogy alakul a karrierje, de nem nyert. Viszont egyértelmûvé tette, hogy keni-vágja a ringet. 😊

Innen indult

és szerintem ez nagyobb siker volt, mint a vébécíme

A medve nem játék.

M@TriX
jópofa, hogy amikor látja Hillt és kiírják, hogy "2" akkor lefagy pár mpre Palik bácsi 😊)

Vill meg kecseg, hogy nem hagyta a csodát.... pedig nagy futam volt emléxem...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Legend Killer
vehe, így jobb.

Legend Killer
😄. kösz. láttam vmikor régen jútúbon. de kösz 😄.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Legend Killer
most, hogy mondod, rémlik. nagy teljesítmény volt tõle. de alig emlékszem már rá.

kösz infót.

ja, azon a tömegkarambolos esõs versenyen belgiumban õ nyert? derégvoltazis.

jó versenyzõ volt.

PLaci
Igen, de ha nem izgulja el az 1. évadja végét, akkor meg is nyerhette volna... (pl. ahogy a kínai nagydíjon kiesett)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Hamilton-nak is ket ev kellett...

bocsika 99-ben természetesen Frentzen volt a csapattársa Hillnek!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hill 97 Arrows Yamaha pole pozíciót szerzett a Hungaroringen, a futamon pedig a Hová tûnt Damon Hill eset lett a vége Villeneuve nyert és Hill végül 2. lett az utsó körben lelassult az autója és láthatatlanul robogott a célba😄 amúgy Hill még 2 évet leversenyzett emlékszem gyerekkoromból a sárga Jordannel volt Ralf a csapattársa 99-ben már asszem Alesi volt. 98-as emlékezetes esõs Belga nagydíjon még 1 futamot nyert ami a Jordan 1. gyõzelmét jelentette.

Legend Killer
ok, kösz infót, már elfelejtettem.
jahh, Villeneuve jó volt 😄.
régi szép idõk. Michael vs Mika, meg Villeneuve is akkor volt.
meg96ban Hill, aztán elment kis csapathoz, nemtom melyikhez és vmikor befejezte.

szabii98
Kirúgták.
Nem tudott mit mutatni, távozott.Ha jól tudom, Villeneuve jó volt, úgy ahogy az apja(asszem így van, hogy õ is folytatta az apja nyomdokait)
Na és a wikipédia szerint '96ban 2. lett a tabellán(újonc ként(Y))
'97ben pedig gyõztes(az grat, 2 év és meg is van neki a vb gyõzelem<#wow1><#eljen>)

I met God. She's black

Shiwo
vagy épp gõzük nem volt, melyik fog elõbb érkezni, az elõzésrõl se tudtak, mindkettõre készültek és látták hogy Alonso jön, és az õ gumijait pakolták hát..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Legend Killer
Sennának neve miatt lesz esélye bent maradni jövõre sztem.
bár ugye láthattuk, h a név nem minden... pl Piquet. bár vele pl nemtom mi van most.

újoncok között egyedül Petrov tudja megmutatni mit is tud mivel a Renault egészen jó verda lett...Hülkenberg Williamse ócska, Kobayashi egyelõre a Maláj edzésen mutatta meg esõben h valóban jó pilóta, de egyelõre szenved a Sauberrel, ott van még Algersuari aki még talán bontogatja szárnyait a Toronál és bizony fejlõdõképes és már jó párszor elõzgetett idén...bár õ nem számít újoncnak...a többi pedig Senna, Chandhok, Di Grassi esélyük sincs az autójuk miatt... ez a lényeg

Hát valaki elkzdett fejhangon üvölteni a rádióba, hogy Fernando jön!!

Az kb 5-10 mp míg odaér, addig massa szerelõi be, alonsoé ki..

Sztem tök normális

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A szerelok elore tudtak, hogy Massa meg fog csuszni - en semmin nem csodalkozok, amit tesz a Ferrari az omniozus A1 Ring-es eset utan😊

mcmoha
Elgondolkodtato amit Martin Brundle mondott:

"Alonso egy bátor manõverrel megelõzte Massát a box bejáratánál. Nem értem, hogy a Ferrari mibõl jött rá ilyen gyorsan, hogy a Massa számára készenlétben lévõ gumikat ki kell cserélni Fernando abroncsaira."

<#fejvakaras>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
ez így van ezért sosem büntetnek csak a boxból kijövet van a szigorú szabály.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Legend Killer
nemkellasokpéééééénnzzzzz? 😄DDDDDDDDDDD

adhatnál belõle nekem, az esgének, az országnak 😄... csak soroltam pár lehetõséget 😄.
lennék a helyettesed és sunáznám petrov menedzserét 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD.

Ulvar
Minek? Hogy annyi pénzt szerezzek 1 év alatt amihez normális körülmények között egy élet is kevés? áhh kösz nem 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Legend Killer
Igaz. kell nekik írni egy mailt, mer ez úgy tûnik nem jut eszükbe 😄. v vedd át te a posztot 😄.

Ulvar
Az sose jó...pilóták vezessenek ne szabályokkal foglalkozzanak. képzeld csak el 26 ember 26 teljesen más vélemény, sose lesz közös nevezõ. Itt kéne 5-6 okos ember aki cakk um pakk leírja mit szabad mit nem! És nincs versenyzõi eligazításon íratlan szabály bevezetése! És kész. Charlie is mehetne nyugdíjba...

Legend Killer
a pilótáknak össze kéne dobni1szabályt végre és nem mindig megbeszélni a dolgokat. ha lenne szabály, nem lenne probléma.

b-type
Nem a pályavonal része, elõzésre..elvileg, nem használható. Alonso elõzött de nem tudom miért nem lett probléma belõle..talán mert ezen a versenyzõi eligazításon másként fogalmaztak, vagy mert csapaton belül történt, és Massa azt nyilatkozta hogy megcsúszott, nem vágom.
De sztem ha két rivális csapattal történt volna (vagy Hamilton csinálta volna meg) akkor óvás.
A fehér vonal átlépése a pit-be sokszor megtörtént már..sosem csináltak belõle problémát:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
akkor megkérdezném Wébert hogy ugyan már Hamilton amikor elfelejtett lefordulni, azzal 4 kerékkel hagyta el a pályát átvágott mindenen és bement a boxba. Oké elfogadom hogy 2 kerékkel a PÁLYÁN fehér vonalon belül kell maradni, de akkor mi a pöcsömnek olyan szûk a box utca bejárata ha ott is lehet elõzni? tegyék akkor szélesebbre. Én mondjuk eddig úgy tudtam hogy a box utca az nem a pálya része, hanem az a szervízsáv. De mind1. És abban sem vagyok biztos, hogy a versenyzõi eligazításon azt beszélték volna meg a pilóták hogy a szervízsávban elõzni lehet! Mert akkor az igen csak vicces...na mind1.

Legend Killer
talán Petrovnak van egyedül jó verdája 😄.

Legend Killer
rendben és remélem nincs harag. és igen, õket is tiszteljük akkor. újoncokat. én nem hiszem, h fikáztam volna õket, nemtom 😄.

Dietrich
Minden verseny elõtt van egy versenyzõi eligazítás, amit a versenyigazgató tart, és a pálya összes jellegzetességét külön kiemelve elmondja a legfontosabb dolgokat (pl. speedlimit kezdete/vége, SC vonal, SC procedúra vége stb.). Mivel senki nem kezdõ, ezért nem szájbarágósan zajlik, de ilyenkor (és egyébként a versenyhétvége alatt bármikor) bárki megkérdezheti a versenyigazgatól, hogy bizonyos szituációkban mi az alap felállás, ha kérdéses valamiért, és ezt közösen megvitatják.

Ilyenkor születnek azok a gyakorlati szabályalkalmazási esetek, amik olykor eltérhetnek a szabály pontos betûjétõl, illetve a vis maiorra vonatkoznak; lásd a boxbehajtás felfestése, de a kerékvetõk használatának szigora is (ezt pl. a szabály úgy értelmezi, hogy a kerékvetõ nem a pálya része, azaz 2 kerékkel mindig a fehér vonalon belül kell maradni, ám elég gyakran a kerékvetõhöz érnek csak 2 kerékkel, a másik 2 már mögötte van és mégsincs büntetés).

Szóval a szabály az szabály, a versenyigazgató meg alkalmazza õket az adott versenypálya adottságai szerint. Ez semmi más, mint a szabályok gyakorlati alkalmazása, így életszerû.

Lehet velem vitatkozni ezen, de nincs értelme, mert ez így mûködik, ez a rendszer. Attól, mert valaki nem ismeri, még nem lesz szabálytalan az, aki e szerint tesz valamit a pályán.

Wéber írta egy kérdésre válaszolva, hogy szabályos volt vagy sem Hamilton és Alonso boxba való hajtása a fehér vonal átlépése.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
ÕÕÕ igen😊

I met God. She's black