FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
de ne magyar szponzorokkal jöjjön majd.... azt a világ negyede ismeri csak. max.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kifli
kellenek a magyarok is a motorsporba 😊
(csak ne Baumgartner hanem inkább Talma félék 😊)
nagy grat neki😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Egyenlõre a Hell a jó háttérnek látszik, de remélem a MOL is beszáll.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Dietrich
egyébként Kiss Pál Tamás hozott egy elsõ és egy második helyet a hétvégén...így 2 hétvége(4 verseny) után vezeti a Formula Renault 2.0 UK bajnokságot.

azért remélem szponzorai is lesznek akik segítik a tovább lépésben..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

és milyen igazad van<#eljen><#nyes><#wave>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

de ha összeadod 1+2+3+4=10

nekünk is a 11 jön <#idiota>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Legend Killer
építsék meg nálunk is a metrókat, legalább hamar kész lesz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

pff 11. metrosvonal😄 nálunk még a 4-es metro is gázos ááá

TommyC
korrekt kommentek <#eljen> (:

dixitque deus fiat lux

mcmoha
Baromi fontos, nagy erdeklodest kivalto informaciok.<#idiota>

Tudta-e, hogy...

A Formula-1 vezetõje, Bernie Ecclestone Kínában többször is bement a sajtóközpontba, hogy tudatosítsa mindenkiben, hogy 2011-ben is lesz Kínai Nagydíj?

A Toro Rosso versenyzõje, Jaime Alguersuari Jo Ramirez életrajzi könyvét olvasta Kínában?

Az Indianapolis Motor Speedway korábbi vezetõje, Tony George Kínában Bernie Ecclestone-nal egyeztetett az Amerikai Nagydíjról?

A csütörtöki autogramosztás résztvevõit egymillió nézõ közül sorsolták ki, akiknek az volt a feladata, hogy egy történetet írjanak a kedvenc versenyzõjükrõl?

A Bridgestone a kínai hétvégére 2000 darab abroncsot szállított a Formula-1-es partnereinek?

A Juss Event cég megépíti a 11-es metróvonalat, hogy a nézõk a városból egyszerûbben a pályára jussanak?

A Kínai és a Maláj Nagydíjon kiosztott díjakat a Selangor cég készítette ónból és csiszolt kristályból?

Paul di Resta egy pár versenyzõi cipõt kapott ajándékba a 24. születésnapjára a Force Indiától, amelyre kínai betûkkel írták rá, hogy boldog születésnapot?

A Lotus egy plüss cerkófmajommal akarta felhívni a figyelmet arra a házi kedvencre, amely a verseny elõtt szökött meg a csapat egyik munkatársától?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

tulajdonképpen ennek a pontrendszernek köszönhetõen még Schumi is lazán vb lehet ugyanis egyelõre a körülmények miatt is, de az erõviszonyok a pilóták sorrendje a dobogókon változott, ezért annyira szoros minden...2 gyõzelem sokat számít, hát még 2 dobogó is ezek miatt volt ott az élen többet között Massa és Rosberg ezért van ott 2. helyen!!! Rosberg nagyon nagyon hasonlít édesapjára Kekére aki csak annyit csinált, h végig ment a futamokon egy nem túl jó Williams Hondával, hozott dobogókat és 1 gyõzelmet is szerzett az év során sokan nyertek futamot ám többek között Villeneuve és Pironi halála miatt, Prost megbízhatatlansága, Watson betlizései miatt õ (vagyis K.Rosberg) lett a vb😄 ez lehet a helyzet Nico Rosberggel is idén(Vettel megbízhatatlansága, Schumi formánkívülisége, Hamilton összevisszasága, Button formahanyatlása, Alonso és Massa vagyis a Ferrari visszaesése is bekövetkezhet, esetleg a szezon során többen nyernek futamot) tehát a 82-es szezon a 2010-es szezonnal párhuzamba állítható e? majd megtudjuk év végén a választ😊

a.carkey
Megj. szerintem az évad elején kb. úgy gondolhatták, hogy Schumacher köré építik a csapatot, de aztán Rosberg is megmutatta magát és így van két jó pilótájuk, és egy viszonylag gyors autójuk, és csak most jön Európa. Szerintem hamarosan meglesz a sebesség is, és végre nyernek. Utána - ha Schumacher, ha Rosberg nyer - megtáltosodnak. Az egyik azért, mert végre, a másik meg azért mert megnyugszik, hogy még mindig jó.

A medve nem játék.

a.carkey
Tíz ponttal van Rosberg lemaradva. Gondolj bele! Tk. semmit sem csináltak, de ott lihegnek a többiek nyomában, mégha Schumacher most még nem is olyan gyors. Ez csak jobb lesz, de persze a többieknél is, viszont miért ne lehetne az évad közepétõl egy jó Merci? A sebességük megvan, a gumikkal kevésbé szerencsések, és õk az a páros, ahol a technika is rendben van, mégha azért voltak problémáik is. Rosberg mell. nagyon meggyõzõ.

A medve nem játék.

b-type
Valahol ott lehet erre a válasz, sztem persze, hogy egy siker is csak sok kis sikerbõl áll össze egy csapat összes résztvevõje között, valamint hogy egy nagy sikernek is sok összetevõje van az egész mezõnyt tekintve.
Az elsõre a Mercedes belépését a Brawn csapat életébe, és MS útkeresését az autójához értem...mert bár a Mercedes része volt a McLaren sikereinek, ebben az új szerepében új vállalásokkal kell szembenéznie...nincs kire mutogatni, felosztani a felelõsséget.
Ms pedig még köszönõviszonnyal van az autóval-tapadással, egyszerûen számolhatóvá kell tennie a technikát, és ebben nem segíti a teszttilalom...élesben, kirakatban teszi mindezt egy olyan lélektani mozgástérben ami max fél másodperc Rosberg-hez képest, saját maga és az általános elvárás szerint.
Az elmúlt három esõs verseny sem segített neki kiismerni az autót.

A második részét pedig úgy értem hogy a Brawn nem biztos hogy VB-t nyer, ha a mostani Ferrari-val, McLaren-nel...és az egyenlõ feltételek között induló Red Bull-l kell szembenéznie. Tavaly a Red Bull-nak is fel kellett hegesztenie a spéci diffúzort.
Idén harcképes az élmezõny, és a Mercedes, szerintem, a felsorolt okok miatt egyenlõre csak a 4. erõ.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

A hatodik futam utan lesznek joak?

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Miért érzem azt, hogy hasonlóan szerepel a Mercedes a tavalyi Brawnhoz viszonyítva, csak visszafelé? 😄

A medve nem játék.

Azert Rosberg eppen mindig jo helyen van, vagy a tobbiek rontanak, igy szepen elautozgat legures terben, es odaer.. Az elso versenyeken a Red Bullok kinyirtak magukat, aztan a Ferrari, es a McLaren is bakizott eleg sokat.... Igy mindig odaautozgat az ures helyekre.. Annyi elonye van, hogy az idomerokon egyelore gyorsabb mint Schumi, ezert jobban kimarad a bulikbol, es nem volt meg technikai problemaja, illetve nem utottek ki, mas hibajabol... Schumival mindket eset elofordult mar... Szoval szerencseje is van, illetve Schumi meg szokja az uj viszonyokat..

Mersant
persze, altat...ezt a hulyeseget<#taps>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

TommyC
én nem hiszem egyébként h altatna,
sztem most ennyit tud, de idõvel magára talál; ezt remélem...

dixitque deus fiat lux

desigo
biztos még mindig altat vagy csak elõnyt ad
cikkre visszatérve ha "A Mercedes hibázott az autó tervezése közben" akkor Nico miért teljesít elég jól vele?
tabellán második most
Legend Killer
remélem 😄. király lenne 😄. jót röhögnék a kételkedõkön és fikázókon, na meg a kurva médián 😄.

TommyC
ne aggódj, nem kell sok idõ és elpicsáz mindenkit 😄

dixitque deus fiat lux

Punker
sosenem

amúgy itt vagyok bár idén még 1 futamot se láttam élõben.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Legend Killer
és kösz a linket és az infót.

Legend Killer
nahh, látjátok. nem Michaellel van a baj, a sajtó is befoghatná 😛. de az dicséretre méltó, h Rosberg akko is sokat hozott, ha neki is ilyen a verda.

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Legend Killer
Schumacher utálók, van1 ötletem...

játszunk csend királyt!<#eljen><#worship><#worship><#hehe><#hawaii>

aki sokáig marad csendben, az utálhatja a legtovább Michaelt.

verseny vége 3 000 év múlva 😄. sok szerencsét, gyõzzön a legjobb 😄.

csak azér írtam viccbõl ezt 😛, mer én se fikázom a ti versenyzõtöket, ti se Michael Schumachert. oké, idõs, oké, lehet TÉNYLEG Õ MEGY LASSAN, de lehet a verda, akármi is van, én örülök, hogy itt van és ne oltsátok már. kösz.

DTM, nemetek oda menekulnek😊

vag yelmegy rallyzni..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Legend Killer
kibírja 😛. ne gonoszkodj.

bardocz
Schumacher.
Punker volt, aztan elmult... evekkel ezelott😊

Amugy szerintetek MS kibirja az evvegeig, vagy elobb visszavonul?<#gonosz1>

Legend Killer
nekem sincs.

szabii98
Nincs házigazda?Mert nem mutatja:S

I met God. She's black

Legend Killer
de np. legalább megnézik mégeccer pl.

Magic Boy
Ja tényleg bocsi.

A Mercedes nem tudja, mi okozta Schumacher lassúságát

Legend Killer
már betettem.

Legend Killer
jahh, ez nagy, nekem is megvan 😄.

Ulvar
Egyik kedvencem. Vegyes vágású vagyok...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Magic Boy
Akár, hogy is fáj Schumacher a sztár.

passatgt
Suminak is kifogyott a benzine😄

Magic Boy
Tudom. A lényeg az, hogy elérzékenyült.

Totti5
Senna 41 futamgyõzelem rekordját érte be, ezért...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Magic Boy
A legnagyobb Paliktól:

Magic Boy
Kár, hogy nincs meg Magyarul.

Magic Boy
Schumi elérzékenyül.

Magic Boy
Láttam anno a versenyt és most is végignéztem.

nonicks
nem nézted végig?😄 kaotikus az egész😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!