FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
azért remélem szponzorai is lesznek akik segítik a tovább lépésben..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nekünk is a 11 jön <#idiota>#idiota>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Tudta-e, hogy...
A Formula-1 vezetõje, Bernie Ecclestone Kínában többször is bement a sajtóközpontba, hogy tudatosítsa mindenkiben, hogy 2011-ben is lesz Kínai Nagydíj?
A Toro Rosso versenyzõje, Jaime Alguersuari Jo Ramirez életrajzi könyvét olvasta Kínában?
Az Indianapolis Motor Speedway korábbi vezetõje, Tony George Kínában Bernie Ecclestone-nal egyeztetett az Amerikai Nagydíjról?
A csütörtöki autogramosztás résztvevõit egymillió nézõ közül sorsolták ki, akiknek az volt a feladata, hogy egy történetet írjanak a kedvenc versenyzõjükrõl?
A Bridgestone a kínai hétvégére 2000 darab abroncsot szállított a Formula-1-es partnereinek?
A Juss Event cég megépíti a 11-es metróvonalat, hogy a nézõk a városból egyszerûbben a pályára jussanak?
A Kínai és a Maláj Nagydíjon kiosztott díjakat a Selangor cég készítette ónból és csiszolt kristályból?
Paul di Resta egy pár versenyzõi cipõt kapott ajándékba a 24. születésnapjára a Force Indiától, amelyre kínai betûkkel írták rá, hogy boldog születésnapot?
A Lotus egy plüss cerkófmajommal akarta felhívni a figyelmet arra a házi kedvencre, amely a verseny elõtt szökött meg a csapat egyik munkatársától?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Az elsõre a Mercedes belépését a Brawn csapat életébe, és MS útkeresését az autójához értem...mert bár a Mercedes része volt a McLaren sikereinek, ebben az új szerepében új vállalásokkal kell szembenéznie...nincs kire mutogatni, felosztani a felelõsséget.
Ms pedig még köszönõviszonnyal van az autóval-tapadással, egyszerûen számolhatóvá kell tennie a technikát, és ebben nem segíti a teszttilalom...élesben, kirakatban teszi mindezt egy olyan lélektani mozgástérben ami max fél másodperc Rosberg-hez képest, saját maga és az általános elvárás szerint.
Az elmúlt három esõs verseny sem segített neki kiismerni az autót.
A második részét pedig úgy értem hogy a Brawn nem biztos hogy VB-t nyer, ha a mostani Ferrari-val, McLaren-nel...és az egyenlõ feltételek között induló Red Bull-l kell szembenéznie. Tavaly a Red Bull-nak is fel kellett hegesztenie a spéci diffúzort.
Idén harcképes az élmezõny, és a Mercedes, szerintem, a felsorolt okok miatt egyenlõre csak a 4. erõ.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
sztem most ennyit tud, de idõvel magára talál; ezt remélem...
dixitque deus fiat lux
cikkre visszatérve ha "A Mercedes hibázott az autó tervezése közben" akkor Nico miért teljesít elég jól vele?
tabellán második most
amúgy itt vagyok bár idén még 1 futamot se láttam élõben.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
játszunk csend királyt!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hehe>#hehe><#hawaii>#hawaii>
aki sokáig marad csendben, az utálhatja a legtovább Michaelt.
verseny vége 3 000 év múlva 😄. sok szerencsét, gyõzzön a legjobb 😄.
csak azér írtam viccbõl ezt 😛, mer én se fikázom a ti versenyzõtöket, ti se Michael Schumachert. oké, idõs, oké, lehet TÉNYLEG Õ MEGY LASSAN, de lehet a verda, akármi is van, én örülök, hogy itt van és ne oltsátok már. kösz.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amugy szerintetek MS kibirja az evvegeig, vagy elobb visszavonul?<#gonosz1>#gonosz1>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10