FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a kedvencem schumacher, úgy 12 éve.
"én már mondtam ,hogy örülök Michael Schumachernek..."
pont errõl beszélek, ne mond ennyiszer, mert ahonyszor benézek a topikba, mindig véded, akármit ír róla a média, mindig véded, akármit mozdul a pályán, véded, holott azt mondod h "nem érdekel a média" és h neked elég h itt van.
ellentmondásban vagy magaddal, folyamatosan, nem vetted észre?
Ne érts félre, én bírlak, bírom a vicces webfordítós videódat is, csak gondoltam szólok a "fakkációdról"
dixitque deus fiat lux
én már mondtam ,hogy örülök Michael Schumachernek, mert kedvencem és engem rohadtul nem érdekel, hogy hogyan teljesít, leszarom a médiát.
persze, egybõl lehet ugatni, hogy égõ. örülök, ha jobban teljesít, szomorú vagyok picit, ha így teljesít, mint most, de voltaképpen mindegy, a lényeg, hogy itt van és versenyez, mert szereti, aztán láthatunk jó kis jeleneteket.
ebben nem tudom mi égõ, talán nálad ég vmi, LOL.
LÁMA! 😛
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
persze bármi lehet.
felesleges találgatni. a média meg fasz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
nem is értem h egyesek miért gondolták h 3 év után visszajön és majd szarrá veri a mezõnyt egybõl...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ha tényleg kiöregedett volna, miért van a 7-10hely környkénén mindíg? (pontszerzõ) miért nem a mezõny végén kullog? ez a nagy "öregedés" csak egy kis visszaeséssel ér fel semmi többel
mint elõzõ cikkben le volt írva MS 3éve nem versenyzett, míg a többiek vígan autóztak és akkor még tesztelhették a kocsikat az új szabályok alkalmazásával pl:gumikeverékek
bõven volt idejük kitapasztalni mi mit bír, MS-nek erre nem volt lehetõsége, tavaly vezethetett egyedül egy régebbi típúsú ferrarit
nekem ebbõl csak az jön le, hogy akik itt próbálják feltüntetni negatív színben (lassú,öreg,sose volt kedvenc stb), egyszerûen õk is szeretnék, ha jobb lenne mert nem ezt várták tõle, hogy csak ennyit tud kihozni a kocsiból 7Vb címmel a háta mögött
persze ezt egy tv mögött ülõ nézõ nem tudhatja éppen mi játszódik le a versenyzõben minden futam elõtt, nekünk könnyû elmondani, hogy 1másodpercel vagy pár tizeddel lassúbb és csak annyit kéne gyorsulnia, ezzel biztos õ is tisztában van, de ha egyszer az õ autójával ennyire képes?
nem kell félteni, okoz még majd meglepetést
a hírnevét meg miért rombolná le ezzel? azt nem veheti el tõle senki, most újratanuló fázisban van (öreg újonc)
villeneuve-nek sem ment mikor visszakerült pár futamra, pedig õ is bajnok, alonso-nak is volt gyengélkedése bõven 😊
nyugodjatok meg, ha idén nem is jövõre ott lesz a dobogó közelében, mert év végén nem hiszem, hogy visszavonulna nézõnek mikor letölt 1év-et az új csapatnál, kiismeri a kocsiját, a gumik kopását stb
#hhwnd
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A pálya felsõ szakaszán az S kanyar utáni egyenesben pl. karnyújtásnyira vannak az autók és nem is csak egy pillanatra látod az autókat, hanem szép hosszan.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szerintem 1Ft-ot sem ér oda a jegy..
Brno esetében más a szitu..piknikezés közben közelrõl lehet élvezni a motorokat a Hungaroring "állóhelyhez" képest..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
De legalább 2napig nem hallottam semmit XD
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
én tervezem hogy kinézek 100Euróért egész hétvégés állóhelyre.Álló hely az milyen?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A sajtótájékoztató alatt valójában már azt találgatták, hogy pontosan vajon mikor becsüli fel Schumacher a saját pozícióját. Erre a legesélyesebb helyszínnek Silverstone-t tartják"
megin a sajtó, a hülye média...
http://gaborszantai.co.uk/
"mert õ már akkor is mindent elért amit akart"
így van<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>.
Ha így tette, akkor jobban tette volna ha otthon ül vagy repked még párat a motorával. Ezt nem lehet szórakozásból csinálni, mert mindegyik pilóta vér komolyan veszi és aki szórakozik azt eltapossák mint a hangyát.
Maradjunk annál hogy nem tud bánni gumival és az autóval, ami még mindig jobb mint az elõzõ verzió.
Nem olyan jó a Merci, de illene Rosberg mögött loholnia, nem pedig fényévekre tõlet.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
#94464, #94465 a király, jól megmondtad IXEMGabeo 😄 <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>.
Rosbergrõl meg annyit, h sztem a mezõny 2. leggyorsabb pilótája mégha ez nem is látszott a helyezései evvel az elviekben 4. leggyorsabb autóval aszondja, 5., 5., 3., 3. ez bizony elég stabil...Hamilton hiába elõz összevissza szabálytalanul is mindenkit nem következetes, Vettel pedig balszerencsés, de talán a mezõnynek õt tartom jelenleg a leggyorsabbjának, hiába a leggyorsabb a Red Bull õ még rátesz egy lapáttal, és halkan jegyzem meg h Webber is baszott gyors ám mégha anyian utálják is...Coulthard volt az egyetlen csapattársa aki elverte ill tavaly Vettel, de néha bizony ott tud lenni Vettel elõtt is...Alonsoról meg annyit h gyors gyors, de mégsem a leggyorsabb, viszont zseniális pilóta bizonyította a Maláj nagydíjon is! Button zongoratanár õ a legnagyobb taktikus nehéz betenni a leggyorsabbak közé, Massa pedig egyelõre sötét ló a balesete óta nem láttam jó formában egy kicsit neki is idõt kéna hagyni😊 ennyi a véleményem😊
hagyjuk, mer csak flém lesz v nemtom 😄.
meg nem akarok ezen vitázni, én tartom magam, ahhoz, amit leírtam lentebb.
igen AKKOR...
de az idei szezon MOST van.. Sumák most egy versenyzõ nem istencsászár aki leereszkedett a pórnép közé kicsit mókázni..
Õ most VERSENYEZ. Teljesítenie kell a saját és a technika legjobb tudása szerint. Csapattársat megverni, ilyesmi..
Vagy most csakazártmermárletettvlamitazasztalra koronázzuk meg?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
örülök, h védik, bár tény és való, h egy hétszeres világbajnok nem szorul védelemre, mert már megmutatta, hogy mit tud és csak a világ és a média marhasága, h Michael ELVILEG szar. holott nem. fõleg, h ennyien kiállnak mellette és védik.
remélem megtalálja önmagát ismét és autója is jó lesz és repeszthet és tarolhat 😄.
Michael Schumacher rulz4ever!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
#94456: jó, de BZS se ment sokra magyar cuccokkal, nem? meg lehet ezek a magyar szponzorok nem tudnak annyit hozni, v adni, mint1külföldi.
de oké, csak úgy írtam.
Épp azért mennének vele, hogy a a világ maradék háromnegyede is megismerje....