FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nincs sajnso most semmi erdemes hir forma 1 vilagabol. szoval ezvan, majd jovoheten.
http://gaborszantai.co.uk/
tessék, de ezzel megin engem fognak fikázni. vagy volt már ez a hír?
Schumacher nagyot lépne elõre a spanyol nagydíjon.
tényleg rátok férne basszus.. mármint titeket dughatna már meg valami bantu szabadságharcos...
F1 et pliz
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ugass te is nyugodtan.
alig tudsz vmit és itt minõsítesz. gratulálok. de javaslom, hagyjuk abba, mert ez F1 topik és nem az, hogy Legend Killer mit csinál, vagy mit nem. nem érdekel a hülyeségetek.
inkább várom tovább a köv versenyt 😛.
...
nezz vissza korabbi postjaidra, amikor neked nem tetszett valami, akkor jottel azzal, hogy mindenki hagyja mar abba. most meg masoknak nem tetszik az amit te csinalsz, szot mernek emelni ellened, erre ilyen alpari stilust nyomatsz. szanalmas vagy.
szánalmas. igazán megmaradhatnátok nyugton.
ha nem tetszik, nem jössz ide.
A medve nem játék.
Esetleg meg egy arab srac johetne szoba...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ennyi.
de nem offolok tovább,
ha érdekel olvasd el még egyszer amit mondtam, mert információ van benne számodra ...
dixitque deus fiat lux
én meg azért hangoztatom, mert sokan utálják itt feleslegesen.
aztán én maradjak csendben? francokat, inkább õk 😛.
persze, hogy nem érdekel a média, de egyszerûen nem lehet elmenni mellettük, mikor ilyen képtelen ötletekkel állnak elõ sokszor. ez nem ellentmondás. ha meg nem tetszik, hogy általában velem találkozol a topikban, csukd be a szemed 😄.
aztán ennyi. vagy ugord át a hsz-t, amit írok.
nekem a kedvencem schumacher, úgy 12 éve.
"én már mondtam ,hogy örülök Michael Schumachernek..."
pont errõl beszélek, ne mond ennyiszer, mert ahonyszor benézek a topikba, mindig véded, akármit ír róla a média, mindig véded, akármit mozdul a pályán, véded, holott azt mondod h "nem érdekel a média" és h neked elég h itt van.
ellentmondásban vagy magaddal, folyamatosan, nem vetted észre?
Ne érts félre, én bírlak, bírom a vicces webfordítós videódat is, csak gondoltam szólok a "fakkációdról"
dixitque deus fiat lux
én már mondtam ,hogy örülök Michael Schumachernek, mert kedvencem és engem rohadtul nem érdekel, hogy hogyan teljesít, leszarom a médiát.
persze, egybõl lehet ugatni, hogy égõ. örülök, ha jobban teljesít, szomorú vagyok picit, ha így teljesít, mint most, de voltaképpen mindegy, a lényeg, hogy itt van és versenyez, mert szereti, aztán láthatunk jó kis jeleneteket.
ebben nem tudom mi égõ, talán nálad ég vmi, LOL.
LÁMA! 😛
persze bármi lehet.
felesleges találgatni. a média meg fasz.
nem is értem h egyesek miért gondolták h 3 év után visszajön és majd szarrá veri a mezõnyt egybõl...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ha tényleg kiöregedett volna, miért van a 7-10hely környkénén mindíg? (pontszerzõ) miért nem a mezõny végén kullog? ez a nagy "öregedés" csak egy kis visszaeséssel ér fel semmi többel
mint elõzõ cikkben le volt írva MS 3éve nem versenyzett, míg a többiek vígan autóztak és akkor még tesztelhették a kocsikat az új szabályok alkalmazásával pl:gumikeverékek
bõven volt idejük kitapasztalni mi mit bír, MS-nek erre nem volt lehetõsége, tavaly vezethetett egyedül egy régebbi típúsú ferrarit
nekem ebbõl csak az jön le, hogy akik itt próbálják feltüntetni negatív színben (lassú,öreg,sose volt kedvenc stb), egyszerûen õk is szeretnék, ha jobb lenne mert nem ezt várták tõle, hogy csak ennyit tud kihozni a kocsiból 7Vb címmel a háta mögött
persze ezt egy tv mögött ülõ nézõ nem tudhatja éppen mi játszódik le a versenyzõben minden futam elõtt, nekünk könnyû elmondani, hogy 1másodpercel vagy pár tizeddel lassúbb és csak annyit kéne gyorsulnia, ezzel biztos õ is tisztában van, de ha egyszer az õ autójával ennyire képes?
nem kell félteni, okoz még majd meglepetést
a hírnevét meg miért rombolná le ezzel? azt nem veheti el tõle senki, most újratanuló fázisban van (öreg újonc)
villeneuve-nek sem ment mikor visszakerült pár futamra, pedig õ is bajnok, alonso-nak is volt gyengélkedése bõven 😊
nyugodjatok meg, ha idén nem is jövõre ott lesz a dobogó közelében, mert év végén nem hiszem, hogy visszavonulna nézõnek mikor letölt 1év-et az új csapatnál, kiismeri a kocsiját, a gumik kopását stb
#hhwnd
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A pálya felsõ szakaszán az S kanyar utáni egyenesben pl. karnyújtásnyira vannak az autók és nem is csak egy pillanatra látod az autókat, hanem szép hosszan.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"