FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
ok, kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

TommyC
buemi crash volt gif-ben ...

dixitque deus fiat lux

Legend Killer
nemhozzabe.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

TommyC

dixitque deus fiat lux

szabii98
😄

I met God. She's black

Legend Killer
emlékeztek még? 😄 kínai verseny végére? 😄 akkor vettem fel a degukat, aludtak. a végét úgy értsétek, hogy mikor már leintették a versenyt.

desigo
Button szépen,kényelmesen elgurigázik xD
Legend Killer
<#rolleyes>, most mondtam, hogy ne foglalkozzatok ezzel a témával, erre jön egy ikszedik és mégis.

xDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mersant
csatlakozom...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Totti5
De szar. Nem kell védeni. Õ aki 7 címet nyert nem teheti meg azt hogy ilyen gyenge teljesítményt nyújtson látványosan mert szétszedik. Eltelt pár futam és nem láttunk elõrelépést, az utolsó futamon meg boldog boldogtalan otthagyta elég látványosan, miközben Rosberg stabilan sokkal jobban megy. Remélem Sumi megtalálja a gyenge pontját, de nem kell vele úgy bánni mint aki nyúbí, meg amúgy is vannak újoncok a mezõnyben akiknek tized annyi tapasztalatuk sincs mint Suminak, ahogy voltak az elmúlt években is. Sokat kell javulnia, amire képes lehet, és képes is lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Arányaiban:
Hamilton
Alonso
Hülkenberg
Kubica
Vettel
Sutil
Massa
Barichello
Schumacher
Legend Killer
ja, jó. akkor meg várjunk békében 😛. tehát ne legyen vita.

enis epp most gondotlam belinkelem, de aztan elovlastam es rajottem nem szol ez semmirol.

nincs sajnso most semmi erdemes hir forma 1 vilagabol. szoval ezvan, majd jovoheten.

http://gaborszantai.co.uk/

Legend Killer
😄.

tessék, de ezzel megin engem fognak fikázni. vagy volt már ez a hír?

Schumacher nagyot lépne elõre a spanyol nagydíjon.

15 hsz bõl semmi..

tényleg rátok férne basszus.. mármint titeket dughatna már meg valami bantu szabadságharcos...

F1 et pliz

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Legend Killer
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD.

rad ferne mar egy dugas.

Legend Killer
szánalmasak vagytok.

Jacek
Nalatok ugatni szoktak? nalunk csak a kutya szokott! Kicsi Maugli menj vissza az erdobe...

Legend Killer
nem rágok be és nem14 év 😄. ja, mert nem lehet enyém minden második hsz? a topik arra való, hogy írjanak bele.

ugass te is nyugodtan.

Jacek
Nem tudom honnan keveredtel ide , de engem igenis zavar hogy bejovok ide es minden masodik poszt a tied! Persze szived joga, de ne kussoltass itt senkit szerintem az egesz kb 14 eveddel.... nem kell beragni..

Legend Killer
nagyon vicces. én inkább ezt rólatok mondhatnám el, ha nem veszitek észre, min vitázunk.

alig tudsz vmit és itt minõsítesz. gratulálok. de javaslom, hagyjuk abba, mert ez F1 topik és nem az, hogy Legend Killer mit csinál, vagy mit nem. nem érdekel a hülyeségetek.

inkább várom tovább a köv versenyt 😛.

akkor ezekszerint nem sokat szoktal tukorbe nezni...

Legend Killer
egyszerûen olyannak képzelem magam, akit idegesít, ha valakik ostobán viselkednek és képtelenek felfogni.

...

mar elnezest milyen alapon utod meg ezt a hangnemet? kinek kepzeled te magad?

nezz vissza korabbi postjaidra, amikor neked nem tetszett valami, akkor jottel azzal, hogy mindenki hagyja mar abba. most meg masoknak nem tetszik az amit te csinalsz, szot mernek emelni ellened, erre ilyen alpari stilust nyomatsz. szanalmas vagy.

Legend Killer
annyira idegesítõek tudnak lenni egyesek a szánalmas hülyeségükkel és közben másra verik a port feleslegesen, amikor magukat nem is veszik észre.

Legend Killer
kuss, ha nem tetszik, nem nézed baszki. kurvára nem érdekel a hülyeségetek, persze én vagyok az unalmas, amikor ti fikázzátok fel-alá és a többieket.
szánalmas. igazán megmaradhatnátok nyugton.

ha nem tetszik, nem jössz ide.

a.carkey

A medve nem játék.

Ha igy gondolkodnanak, akkor egy orosz es egy kinai pilotajuk lenne, mert garantalom, hogy abban a ket orszagban van a legtobb Ferrari😊
Esetleg meg egy arab srac johetne szoba...

Ulvar
sztem nem. De helyette másik brazilt raknak, ha csak az Olaszok nem úgy döntenek hogy lengyelország lesz a fõ piaca a Ferrari autók eladásának 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

tenyleg unalmas a schumacher iranti ujjongasod rendszeres kimutatasa. kb annyira zavaro mar, mitn ahogy teged szokott zavarni hogy masok veszekednek itt. megertettuk, tudjuk hogy imadod schumachert es akkor is vedened ha a lotusban kullogna hatul. az meg hogy ki miert utalja vagy szereti, legyen az o dolga.

Legend Killer
elolvastam, te vakerálsz hülyeségrõl.

ennyi.

TommyC
nem értjük egymást, pedig én leírtam mire gondolok.
de nem offolok tovább,
ha érdekel olvasd el még egyszer amit mondtam, mert információ van benne számodra ...

dixitque deus fiat lux

allock
massa marad a ferkánál szerintetek? 😊

#hhwnd

Legend Killer
ja, örülök, ha megnézted 😄. az jó poén 😄D.

én meg azért hangoztatom, mert sokan utálják itt feleslegesen.

aztán én maradjak csendben? francokat, inkább õk 😛.

persze, hogy nem érdekel a média, de egyszerûen nem lehet elmenni mellettük, mikor ilyen képtelen ötletekkel állnak elõ sokszor. ez nem ellentmondás. ha meg nem tetszik, hogy általában velem találkozol a topikban, csukd be a szemed 😄.

aztán ennyi. vagy ugord át a hsz-t, amit írok.

TommyC
*fallációdról

dixitque deus fiat lux

TommyC
nem, nem értesz.

nekem a kedvencem schumacher, úgy 12 éve.

"én már mondtam ,hogy örülök Michael Schumachernek..."

pont errõl beszélek, ne mond ennyiszer, mert ahonyszor benézek a topikba, mindig véded, akármit ír róla a média, mindig véded, akármit mozdul a pályán, véded, holott azt mondod h "nem érdekel a média" és h neked elég h itt van.

ellentmondásban vagy magaddal, folyamatosan, nem vetted észre?

Ne érts félre, én bírlak, bírom a vicces webfordítós videódat is, csak gondoltam szólok a "fakkációdról"

dixitque deus fiat lux

Legend Killer
mi égõ? nem kell irkálnod összevissza.

én már mondtam ,hogy örülök Michael Schumachernek, mert kedvencem és engem rohadtul nem érdekel, hogy hogyan teljesít, leszarom a médiát.

persze, egybõl lehet ugatni, hogy égõ. örülök, ha jobban teljesít, szomorú vagyok picit, ha így teljesít, mint most, de voltaképpen mindegy, a lényeg, hogy itt van és versenyez, mert szereti, aztán láthatunk jó kis jeleneteket.

ebben nem tudom mi égõ, talán nálad ég vmi, LOL.

LÁMA! 😛

TommyC
ne csináld már na me már égõ na ...

dixitque deus fiat lux

Legend Killer
én nem mondtam, h egybõl, én örülök, h itt van, azt kész.
persze bármi lehet.

felesleges találgatni. a média meg fasz.

MR ME
ennyi
nem is értem h egyesek miért gondolták h 3 év után visszajön és majd szarrá veri a mezõnyt egybõl...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ne felejtsd hogy a mezony vege iden kicsit mast jelent, mert eleve 6 helyezessel elorebb kezdodik, ugyanis a lotust, hispaniat es virgint nem igen lehet egy kategorianak nevezni a forma 1-gyel 😊

Stirling Moss miért nem azon agyal h 4x-es 2. helyezett lett? és 1958-ban õ is lazán vb lehetett volna...dehát elszúrta balszerencséje is volt, ennek ellenére jó pilóta volt, de nem érzem jogosnak a kijelentéseit...csapattársakat pedig nem válogathat meg az ember erre meg ezt tudom mondani...Felipe Massa se tehet arról h mindig világbajnok csapattársat kap!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

allock
szeriten meg egyáltalán nem olyan szar ahogy egyesek be akarják állítani
ha tényleg kiöregedett volna, miért van a 7-10hely környkénén mindíg? (pontszerzõ) miért nem a mezõny végén kullog? ez a nagy "öregedés" csak egy kis visszaeséssel ér fel semmi többel

mint elõzõ cikkben le volt írva MS 3éve nem versenyzett, míg a többiek vígan autóztak és akkor még tesztelhették a kocsikat az új szabályok alkalmazásával pl:gumikeverékek

bõven volt idejük kitapasztalni mi mit bír, MS-nek erre nem volt lehetõsége, tavaly vezethetett egyedül egy régebbi típúsú ferrarit

nekem ebbõl csak az jön le, hogy akik itt próbálják feltüntetni negatív színben (lassú,öreg,sose volt kedvenc stb), egyszerûen õk is szeretnék, ha jobb lenne mert nem ezt várták tõle, hogy csak ennyit tud kihozni a kocsiból 7Vb címmel a háta mögött

persze ezt egy tv mögött ülõ nézõ nem tudhatja éppen mi játszódik le a versenyzõben minden futam elõtt, nekünk könnyû elmondani, hogy 1másodpercel vagy pár tizeddel lassúbb és csak annyit kéne gyorsulnia, ezzel biztos õ is tisztában van, de ha egyszer az õ autójával ennyire képes?

nem kell félteni, okoz még majd meglepetést

a hírnevét meg miért rombolná le ezzel? azt nem veheti el tõle senki, most újratanuló fázisban van (öreg újonc)

villeneuve-nek sem ment mikor visszakerült pár futamra, pedig õ is bajnok, alonso-nak is volt gyengélkedése bõven 😊

nyugodjatok meg, ha idén nem is jövõre ott lesz a dobogó közelében, mert év végén nem hiszem, hogy visszavonulna nézõnek mikor letölt 1év-et az új csapatnál, kiismeri a kocsiját, a gumik kopását stb

#hhwnd

Legend Killer
bekaphatja 😛.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kit--Kat
Nem tudom mirõl beszélsz. Pont hogy a dombon van a nyomorgás.
A pálya felsõ szakaszán az S kanyar utáni egyenesben pl. karnyújtásnyira vannak az autók és nem is csak egy pillanatra látod az autókat, hanem szép hosszan.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"