FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
helyes!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
Nagyszerû, valaki kitalál valami újat erre azonnal betiltatják a többiek, mert nekik nem jutott eszükbe. Már nincs értelme kreatívnak lenni a tervezõknek, adják meg nekik a terveket aztán legyenek egyformák.

http://topgearhungary.blogspot.com/

bardocz
Amit Nick Fry nyilatkozott az szimpatikus, amúgy szerintem nem balesetveszélyes amit csinálnak.
Christian88
De azt is, hogy ahol izgalom volt esett =)

http://www.twitch.tv/hegii

Ulvar
hányszor próbálta? 3-4er? utána hagyta a francba mert égett a gumi...

a 3 mp vel gyorsabb Rosberg kín keservesen elõzte meg Hulkenberget...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

de button is próbálta néhányszor megelõzni... és igen, schumi tartotta õt ezért ez párharc volt xD

Ulvar
vazzeeee... 1,1 km hosszú egyenes ha nem elég szélárnyékból elõzni...akkor semmi. Túl lassú az F1...és a pályákat is hozzá lassítják, ezért nincs se hibázás, se elõzés se semmi. Nem volt semmilyen párharc, a jóval gyorsabb Buttont simán tartotta komolyabb megerõltetés nélkül Schumi....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

sztem elég jó futam volt tele párharcokkal, taktikai csatákkal és drámákkal. button vs svhumi: sztem mindketten a legtöbbet hozták ki magukból, ezen a pályán tényleg lehetetlen elõzni ezért ne is szidja senki buttont, h õ nem tudta megelõzni schumit. schumi kezd visszarázkódni régi formájába, jó látni, h él a pályán és képes versenyezni. vettel nem igazán érezte ma a tempót sztem, ennek ellenére dicséretes amit hamilton ma mûvelt. õ volt az egyedüli aki képes volt a redbull tempóját tartani. naon nem érdemelte meg a defektet, de a hamilton fanoknak üzenem, h amit a sors elvesz azt késõbb vissza is adja. lesz majd amikor mások esnek ki õ meg nyer. alonso is szépen ment, ennyit tudott ma az autó. webber pedig parádésat ment, nagyon megérdemelte a gyõzedelmet.és a 107%-os szabályt már monacoban vissza kéne hozni mert egy nagy káosz lesz ott.

sztem azért az idei év egy fokkal izgibb ezt el kell ismerni...csak ennyit😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Jacek
ez nem F1 hanem Time Trial azt slusszz, en azt hiszem 20-25 ev utan befejezem emrt mar csak alszom rajta ez egy fos..

Button látom sokan szidták de elfelejtitek idén is 2 rendkívûk fontos elõzése volt amely 2 futamgyõzelmet jelentett számára...Ausztráliában csak õ tudta Kubicát megelõzni, Kínában megelõzte Rosberget az élen ennyi... itt viszont h állítom h Hamilton se tudott volna mit kezdeni Schumival...még Kínában is alig úgyhogy errõl ennyit😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

allock
hungaroringen szokott lenni a legeseménydúsabb futam 😊

#hhwnd

ebben igazad van, ezért nem kellene dupla diffúzor tudjuk...koptatja a gumikat. ennek ellenére, ha a szezon máris produkált egy Ausztrál egy Maláj és egy Kínai nagydíjat amik azért nem voltak rosszak igaz hogy esõ volt de akkor is...Malajzia sztem kifejezetten élvezhetõ volt szárazon is. Hidd el Barcelonában semmilyen szabályt nem lehetne hozni hogy jobbá tegyék az elõzéseket😊 Igazából Imola, Indianapolis, A1 ring és a régi Hockenheim kellene vissza, mert azokon a pályákon igazi Banzai volt😊

úristen, de pesszimista emberek írnak ide😊 sztem nem volt rossz futam és a szezon se rossz eddig meg kell nézni a pontrendszert, sajnálom ha egyesek mást vártak nekem bejön a szezon... ráadásul nem elékeznek arra esetleg senki h Barcelona nem kimondottan egy izgalmas pálya??? egyedül 2001 volt izgi, de az is csak azért mert Hakkinen mindenkit lekörözött majdnem és 200 méterrel a vége elõtt elfüstölt...nincs itt csodák Monaco se lesz jobb, hacsak nem lesz baleset és SC, vagy esõ, na de majd Montreal😊 lesznek itt még idén jó futamok nem kell aggódni...
futamról nincs kedvem véleményt mondani😊 csak annyit h grat Webber, s Hamiltont nem tudtam sajnálni😉

jaszy
Cserélniük kellene 😊
De valóban elég keveset bírnak...

Azert tavaly, amkikor mar minden megvolt, a brazil futamon megmutatta, hogy tud elozni...

inkabb csak sokat szamol es gondolkodik, mint anno Prost...

(amugy a tokom kivan azzal, hogy a gumik szetmennek, ez is visszafogja az elozesi kedvet, mert allandoan vigyazni kell erre a 'torekeny' technikara...)

http://gaborszantai.co.uk/

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa

allock
ha hamiltonra gondolsz, lehet, hogy neki meg mághamarabb szétment volna a gumija MS mögött a stílusa miatt de kár ezen rágódni mi lett volna ha...
volt egy futam, kérdésekre mindenki kapott választ, nem kell elmenni ebbe a mit kellett volna csinálnia kívülállõ szemszögébõl nézve dologba, mert semmi értelme

#hhwnd

Kit--Kat
Épp ezért mert láthatóan nem értesz hozzá a topicban folyamatosan beírt szövegeid alapján, ilyeneket ne jelentgess ki. Button mindent megpróbált de ezen a pályán egy ilyen Schumacher ellen lehetetlen elõzni, hacsak nem követ el hibát, vagy lassul be az autója.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

allock
😊 feszülségoldásra

#hhwnd

Firerock
azthiszem ezt nem nekem kell megmondanom,vannak nálam okosabb emebrek is akik ezek a dolgok miatt kapnak pénzt,ne aggódj ha ugyanebbe az autóba egy sárga sisakos úriember ült volna(akit szintén utálok) akkor az 2kör alatt simán lenyomta volna,a védecetekkel ellentétbe
kezd Raikonnen szintjére süllyedni...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Akkor mond el, hogy hol kellett volna, hol nem próbálta meg, hol nem próbálta eléggé, mit kellett volna csinálnia jobban.

Tied a pálya.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
ez saját vélemény...

jaszy
Nem is a tiéd! ha egyes emberek nem kötekedni jönnének ide mint PL te ,egész jól el lehetne beszélgetni!
Egy hozzászólás vélemény után rögtön szidni, sértegetni kell a másikat, nagyon menõnek vagánynak tûnni!

Lécci...........

ez nem a te fórumod barátom..

lécci..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

de azt csak nekem tûnt fel, hogy Börni bá 2 osztályos F1 et akart pár éve..,?

fû alatt megcsinálja.. még pár ilyen gyenge csapat és meg is van..

délelõtt a kicsik idõmérõje, délután a nagyoké, vasárnap futam..

jaszy
Te villámagyú én a végkifejletrõl beszéltem! Eszem megáll ezektõl a kocka emberektõl!
Amikor én születtem még a gumi kuriózum volt, de nálad biztos kifogyott és meghagytak mint a kismacskát.

a red bullok k gyorsak csak szétesnek
az újoncoknak kéne egy alapos fejmosás az elengedésrõl bár egy 5 másodperccel lassabb kocsival kiszámítani mikor érkezik meg kicsit nehéz!
monaco tiszta káosz lesz így!

button meg csak gyors, tavaly sem elõzgette a mezõny és az év felétõl meg csak szerencséje volt amikor nem volt dobogón vagy nem gyûjtött pontokat a vb ellenfelei sem gyûjtöttek!

webbert meg annyira fikáztátok és lás csodát nyert egy futamot!
tegyétek ezt schumival hátha nál is bejön! vagy esetleg hamival!
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
a kedvenc részem futam után amikor a sok debil, akik még soha nem látogatták ezt a fórumot, a futamot meg sem nézve elolvassa a zindex címlapot, bejön ide okoskodni fekázni meg lajoskázni...

defektet kapott te szerencsétlen... csomó a kákán.. az.. kötött volna apád szorosabb csomót a gumira....

fifi
óriási butaságot mondtál, és ezt te is tudod, menj a sarokba csapágygolyóra térdepelni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

jaszy
Ez azért nem nagyon fedi a valót! 😊
DRIVER STANDINGS
01 Jenson Button 70
02 Fernando Alonso 67
03 Sebastian Vettel 60
04 Mark Webber 53
05 Nico Rosberg 50
06 Lewis Hamilton 49
07 Felipe Massa 49
08 Robert Kubica 44
09 Michael Schumacher 22
10 Adrian Sutil 16

Firerock
ez a hozzászólás még értelmes is lett volna a szemforgatós kép nélkül<#vigyor>

ugyanúgy beszélt róla mint akár gomb ról mikor nyerte idén a 2 futamot, meg tavaly azt a 6 t, és amúgy Alo szerintem kihozta a maximumot a ferrariból, még talán többet is a hazai közönségnek, hamilton se fogta volna meg vettelt ha nem tököl ott lekörözött autó, és nincs technikai probléma.

jaszy
Az hogy valaki szeret vagy nem valakit az nem a kor kérdése.

Van par elmebeteg a forumon.. Mondhatni enyhen primitivek..<#falbav>

Kit--Kat
Aha köszönjük ezt a szakértõ hozzászólást!
Button tényleg egy nulla.<#wow3>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
vesszõ utána szóköz jön, csakúgy, mint bármilyen írásjel után

ha normálisan tudnál írni, akkor formálhatnál véleményt rólam

Gyula ahogy beszél Alonsoról úgy beleéli magát, hogy még a seggét is kinyalná

ezt nem csak én mondom itt, hanem sokan mások is
és ez már undorító, mert 1 kommentátornak nem szabad elfogultnak lenni

Firerock
teljesen igazad van😊
végre Buttonnak valamit mutatnia kellett volna,és az eredméynre van egy nagyon szép szó:FAIL😊
egy borzasztó gyenge versenyzõ ilyen dolgokban,õ azért lett csak világbajnok mert az autója kb 2x olyan jó volt mint a többieké😊

Firerock
te meg a legalja ember vagy!
lehet hazamenni!Mibõl jött ez neked hogy imádja alonsót?nekem inkább az jön le hogy a Redbullokat imádják...
Bár neked magyarázhatom,mert betegesen és gyerekesen utálsz mindenkit😊

MaSzKa
nagyon elcseszték a Mercedes-nél a 2. helyét Rosbergnek

Kit--Kat
Én is tudnám, ha nem ilyenekt írnál ennyi idõsen.

jaszy
Nem maradtál le semmirõl, kritikán aluli az RTL-es F1 közvetítés CAKK-PAKK.

a spanyolok reakcioja ertheto, de a masikat szerencsere nem lattam/hallottam😊

http://gaborszantai.co.uk/

jaszy
A hazai pálya miatt volt, én sem szeretem Alonso-t de szerintem most elfogadható.

Legend Killer
asszem lesz pár büntetõ pont.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

mflex
Na nem mond már, az egy jóval erõsebb autó, és ha Button-nak lett volna vér a pics..ba, ami sosem volt, akkor erõszakosabban betolhatta volna az autóját több helyen is. Ja, és te is elmehetsz oda, mitõl ilyen nagy pofád?! Kérdezett valaki téged, uborka?!

What about the forests?