FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://topgearhungary.blogspot.com/
a 3 mp vel gyorsabb Rosberg kín keservesen elõzte meg Hulkenberget...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
futamról nincs kedvem véleményt mondani😊 csak annyit h grat Webber, s Hamiltont nem tudtam sajnálni😉
inkabb csak sokat szamol es gondolkodik, mint anno Prost...
(amugy a tokom kivan azzal, hogy a gumik szetmennek, ez is visszafogja az elozesi kedvet, mert allandoan vigyazni kell erre a 'torekeny' technikara...)
http://gaborszantai.co.uk/
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
volt egy futam, kérdésekre mindenki kapott választ, nem kell elmenni ebbe a mit kellett volna csinálnia kívülállõ szemszögébõl nézve dologba, mert semmi értelme
#hhwnd
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
kezd Raikonnen szintjére süllyedni...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Tied a pálya.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy hozzászólás vélemény után rögtön szidni, sértegetni kell a másikat, nagyon menõnek vagánynak tûnni!
Lécci...........
lécci..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
fû alatt megcsinálja.. még pár ilyen gyenge csapat és meg is van..
délelõtt a kicsik idõmérõje, délután a nagyoké, vasárnap futam..
Amikor én születtem még a gumi kuriózum volt, de nálad biztos kifogyott és meghagytak mint a kismacskát.
az újoncoknak kéne egy alapos fejmosás az elengedésrõl bár egy 5 másodperccel lassabb kocsival kiszámítani mikor érkezik meg kicsit nehéz!
monaco tiszta káosz lesz így!
button meg csak gyors, tavaly sem elõzgette a mezõny és az év felétõl meg csak szerencséje volt amikor nem volt dobogón vagy nem gyûjtött pontokat a vb ellenfelei sem gyûjtöttek!
webbert meg annyira fikáztátok és lás csodát nyert egy futamot!
tegyétek ezt schumival hátha nál is bejön! vagy esetleg hamival!
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
defektet kapott te szerencsétlen... csomó a kákán.. az.. kötött volna apád szorosabb csomót a gumira....
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
DRIVER STANDINGS
01 Jenson Button 70
02 Fernando Alonso 67
03 Sebastian Vettel 60
04 Mark Webber 53
05 Nico Rosberg 50
06 Lewis Hamilton 49
07 Felipe Massa 49
08 Robert Kubica 44
09 Michael Schumacher 22
10 Adrian Sutil 16
Button tényleg egy nulla.<#wow3>#wow3>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ha normálisan tudnál írni, akkor formálhatnál véleményt rólam
Gyula ahogy beszél Alonsoról úgy beleéli magát, hogy még a seggét is kinyalná
ezt nem csak én mondom itt, hanem sokan mások is
és ez már undorító, mert 1 kommentátornak nem szabad elfogultnak lenni
végre Buttonnak valamit mutatnia kellett volna,és az eredméynre van egy nagyon szép szó:FAIL😊
egy borzasztó gyenge versenyzõ ilyen dolgokban,õ azért lett csak világbajnok mert az autója kb 2x olyan jó volt mint a többieké😊
lehet hazamenni!Mibõl jött ez neked hogy imádja alonsót?nekem inkább az jön le hogy a Redbullokat imádják...
Bár neked magyarázhatom,mert betegesen és gyerekesen utálsz mindenkit😊
http://gaborszantai.co.uk/
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!