FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
fail.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

MaSzKa
a RTL-Klub-os kommentátor Alonso imádata, már szerintem teljesen idegesítõ

spanyolok ugyanolyanok, mint a olaszok = fekák

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

jaszy
Jaj, nem ez a lényeg! Csúszott, csúszott és pufff.
Kereket kellett volna cserélni <#vigyor2>

Suminak legalább dobott némi potya pontot!

Legend Killer
Michael Schumacher!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

jaszy
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeee vegyél vissza!
Ennyi idõs koromba és még tudtam a tiszteletet! Öcskös

MaSzKa
az egész F1-ben most Schumi védekezése volt izgalmas
ha nem történik technikai hiba akkor ez is 1 atomunalmas fos lett volna

Kit--Kat
Kibeszélt itt lekörözöttrõl? A boxban kelltt várnia a forgalom miatt, nézd meg a kiállások idejét, Vettel is nem rég mondta el.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

USA sem akart atomot dobni a japanokra, csak tulterhelt volt az Enola Gay es ennyi sulytol eleg volt megszabadulni a biztonsagos visszatereshez - ami kozben tortent, az a kakan a csomo...<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Te is elmehetnél oda a sok baromságoddal együtt. Ezen a pályán szinte lehetetlen elõzni. És egy ilyen pályán egy Schumi szintû versenyzõt kurvára nem ciki, nem megelõzni. Próbálkozott, nem jött össze...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Ha nincs ott lekörözött akkor is valszeg ez lett volna, Hamilton volt jobb helyen végig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hamilton bedaralta vetteltrol annyit hogy vettel boxkiallasa 4 masodperccel hosszabb volt. szal valamit elkellett basszanak ott.

Minstrel
na 45.-tõl a 60. körig aludtam egy jót, Lajost sajnálom kicsit, mert legalább õ megtudott elõzni egy Redbullt. Monaco-ban katasztrófa lesz az tuti, eddig is gond volt a lassú csórikkal, de most még sok a kezdõ is, egy keresztbe áll aztán red flag.

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kit--Kat
Jól van húzás innen.

mflex
Ha valaki miatt, akkor Sumi miatt érdemes volt megnézni ezt a verseny, vagyis, "hogyan verjünk vissza támadásokat unottan, egy jóval erõsebb autó, és egy -magáról azt képzelõ-jóval nagyobb arcú versenyzõ ellen"

"gomboska" menj az anyádba! 😄DD

What about the forests?

Semmi ertelme nem lenne visszajonnie, szenvedne, mint MS es Webber is eleg jol megy...

Itt akinek lefele fog ivelni a palyaja, az Massa lesz: egesz futam alatt 'vezetni tanitottak'...

jaszy
Ez csak a káka és a csomó esete! A végkifejlet volt a lényeg...<#mf1>

Kit--Kat
Azért abban a bedarálásban benne volt az, hogy meddig kellett állni a boxban Vettelnek a forgalom miatt.

jaszy
Amit te okoska 😊

Totti5
Nem volt itt semmi Red Bull házicsata egy pillanatig sem. Hamilton bedarálta Vettelt, Webber meg hibálan versenyt futott, mindenkitõl függetlenül.

Totti5
Igen.

bardocz
A RedBull Vettellel meg olyan, mint Kimi a meklárennel, csak kevésbé szar.
LaszloLedzenyi
na Alonso 2.hely, lajoska kiesett ,májkül 4.hely, a redd bull nál házicsata. jó kis év ez eddig<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

desigo
legnagyobb volt Kimi interjú verseny elõtt
nincs rálátása idén az F1-re és nem mond semmit a jövõ évi F1-es visszatérésérõl

ennyi 😊
MaSzKa
ezt mondta a retekklubos most:

"nem gyõztök csapkodni az asztalt akkora izgalmak törtek ránk"

<#unalmas><#falbav>

mingyá a 6os lottón nagyobb izgalom lesz

bardocz
Láttátok Kobayashi kezét, amikor belsõ kamerát mutatták? Az utolsó kanyartól az egyenesben végig lent tartotta a kezét. Lehet õk is trükköznek valamit?
MaSzKa

Meg par het es lehet majd UK-ben is kapni😊

igazad van, de ugye ez ketoldalu dolog: ha valaki szerencsetlen, akkor mas abbol profital es makos lesz...

Alonso idealis esetben csak integethetett volna a dobogonak, de Vettel-nel es Hamilton-nal is kozbelepett a Raikkonen-faktor...

joebacsi
Azért van még hova fejlõdnöd 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

akkor nezd meg az elozesi statisztikakat oreg..😉 nem erre az egy futamra ertettem, bar ezzel az egy elozessel is o a "kiraly"😄

desigo
off

(pont a Spar saját márkás termékei nincsenek tele színezékkel meg E-betûs mérgekkel annyira)
Máté94
Te mit néztél? Hol dobta el? A defekt az az õ hibája?
<#wilting><#wow3>
Kit--Kat
Alonsohoz képest igen. Sorolj már fel egy ilyen listát más versenyzõnek is.

Totti5
Te mit néztél?

MaSzKa
az egész F1 a spórolásról szól

tiszta S-Budget

az izgalmakat is lespórolják 😞

jaszy
Ó Hemi eldobta az autóút! A nap elsõ jó híre 😊 csak így tovább Hemike....

Totti5
Nem Alonso volt mákos, hanem Hamilton volt szerencsétlen. Alonsonak semmi köze nem volt hozzá hogy elõrébbb került, õ csak ment ahogy kellett és tudott és amennyi az autóban volt.

desigo
Hamilton nagy mûsort csinált
1 rossz autót bírt kikerülni össz-vissz
Tevedsz, ez nem az o dolga.. erre van egy ember aki nezi h jon e valaki vagy nem...az meg meg egyszerubb mint a pilotanak nezegetni balra a szuk cockpitbol aminek az oldalfala ma mar egyebkent is kurva magas...sztem annyira balra (olyan nagy szogben) nem is lat semmit.

desigo
szerencse,hogy a többi pilóta mind korrekt...
MaSzKa
szerintem a spanyol szurkolók bedobtak pár szöget

azok szurkálták meg a feka gumiját 😄

Norbi1990
De még mindig nem értitek hogy nem a pályák szarok hanem az autók??
Az autók mögött olyan vákuum keletkezik ami miatt a kanyarokba nem lesz levegõ így az elsõ szárnyakra ható erõ csökken és így nem tudnak befordulni a másik mögött szélárnyékba.
MaSzKa
ezt én is a régi öreg jobb volt

ennél már csak az volt a szebb mikor valami barátokköztös balfasz közvetítette az F1-et 5-6éve<#wilting><#falbav>

Ez a csalonzo milyen makos mar?😊
Nem vok egy hamilton szimpatizans, de basszus egyedul o csinal musort, en nem sajnaltam volna tole ezt a 2. helyet.
Vettel mar mar raikkonenre emlekeztet...nincs joba a technikaval.
Ezek a gumik meg szarok. minden palyara az extra lagy gumi kene. Inkabb legyen 5 boxkiallas mint ez az unalmas vonatozas.

Majd meglátjuk.

milyen csapatbol?
nem vagod, hogy a garazsbol jott ki, ahol nincs nyalokas ember (Ferrarinal amugyis lampa van), csak azt kellett volna, amit mar altalanos iskolaban is megtanitanak: balra-jobbra-balra nezunk...? Neki csak balra kellett volna...
Erre 23-an kepesek a mezonybol...

Totti5
Mi a gond? kicsit nehezen indult, de jó volt a verseny. Sumi és Button volt a fénypont, már azért megérte nézni, mert nagyon jó meccs volt még ha nem is elõztek. Rosberg vs Hülkemberg detto, de mondhatnám Kobayasit is. Jó verseny volt, mert volt ennél rosszab Spanyol nagydíj is a múltban.

Norbi1990
Hú de utálom ezt a szinkrontolmácsot <#wilting>
MaSzKa
mintha Webber autójának gumija oldalt 1 kicsit ki lett volna vágva

a bal elsõ

szerintem 10kört már nem bírt volna ki

Kit--Kat
Jó mondjuk ezen a pályán sosem volt elõzés. Egy szar tesztpálya.