FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Inkább azt gondolom, hogy alapvetõen sz@r az autó...nincs mit rajta javítani, mert alapjaiban nem jó...ezt is nyilatkozták le, és nekem ez is tûnik a legésszerûbb indoknak.
Az elrugaszkodási helyzet az eléggé meghatározza az egész évüket, sajnálom mert én azt gondoltam hogy a Dallara-t jobban felcsigázza az F1-be való lehetõség. De nem...a Lotus is tud elõre lépni, a Virgin-nek is megvannak a problémái, de azok más természetûek, viszont a HRT megy, de nem gyorsan...sõt lassan.
Ez az év nekik feltételezhetõen bukta, de a belefektetett munka megtérül jövõre mindenképpen.
A két újonc szerzõdtetése az semmiképpen sem volt hasznos, egy alapvetõen fejlesztésrõl szoló belépõ évben.
Grosjean mindkét versenyzõnél sokkal jobb választás lett volna, de a legjobb az lenne ha meg tudnák szerezni Heidfeld-t péntekekre...ami nem lesz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kisPiquet-rol is azt gondoltuk, hogy majd... aztan mi lett belole? Stuntman...

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Naja...

2. lett 2008ban a komolett újonc amrmadánál jobb volt ott : Di Grassi, Buemi, Petrov, Grosjean, Chandhok ( csak 10. ), Kobajasi ( 16. )

Nagy hülyeség volt két újoncal elindulni. Virgin és a Lotus versenyrõl versenyre kapaszkodnak fel és kb egy szinten lesznek hamarosan, jövõre pedig ott lehetnek már a többiekkel a mezõny végén, közepén... látszik hogy tudatosan fejlesztenek és fejlõdnek, persze ehhez Trulli, Glock, Kova munkája is benne van. Ez máskép nem megy. A Hispánia nem tudatosan állt neki az egésznek és ebbe bele is bukhatnak, mert semmi fejlõdés nincs náluk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
GP2-ben pedig jól ment...
Kimi kormanyat kene megnezni😄
azon dry/wet tekero helyett biztos az van h vodka <=> icecream😄

Bruno Senna meg az indiai sraccal sem tudja tartani a lepest, gyorsan le lesz zarva szerintem az F1 karrierje...

Jacek
Massa egy eke😊

Totti5
Ahhoz képest hogy ment a sírás, Massa szép paraszt módjára betartott Kovának...

persze hogy nem az, eddig vhogy sose a valós erõsorrendet mutatta.

Nightt
Nem hiszem, de a Redbull alltalaban jobban meg van tankolva az edzeseken, mint a tobbi, persze lehet, h most nem igy volt.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Én csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy nem mérvadó a szabadedzés.
mondjuk nyilatkozták azt hogy változtatni fognak az edzéstaktikán mert szar így hogy redbull elviszi elsõ sort szal lehet most ez üres tankos

eddig egyiken se mentek üressel

A Ferrari szokott üres tankal menni az elsõ edzésen ?
Nightt
A RedBull az elso edzeseken nem szokott villantani, teletankolva szokott menni, az, h igy is elol vannak az eleg remiszto lehet a tobbi csapatnak... Es ha elhozzak az elso sort megint, akkor csak valami technikai hiba gatolhatja meg a gyozelmuket, bar erre azert van esely<#vigyor2>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

desigo
Kubica <#eljen>

desigo
Kobayashi csatt a falnak...
TommyC
elsõ ránézésre azt hittem h a piros gombon "FAP" van xD

dixitque deus fiat lux

desigo
A-t és F-et érdekes lehet tekergetni nagy sebességnél...
Totti5
Button kormánya

<#eljen><#wow1>

desigo
thx
Elso szabadedzes...: Monaco_Elo....

Kit--Kat
Ez volt Massa élete teljesítnménye, errõl talán emlékezni fognak évekkel késõbb is róla.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem Monaco, de ezt mindig jo megnezni...: Kubica & Massa..

bardocz
jó, mert a sikán annyira szûk, hogy ha el is bassza, akkor se tudják visszaelõzni.
Kit--Kat
Jól, itt volt az amikor Alonso 2x lecsalta a kanyart amikor látta, hogy kifékezik.

Ezmindent visz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Minstrel
Nekem az a kedvenc Monacói videóm, amikor a "két Sauber elment a Rottenbiller utcába"

http://topgearhungary.blogspot.com/

Totti5

Kit--Kat
Hát azért csak nagyon ritkán.
Coulthard volt aki beragadt valami 20 körre Bernoldi vagy ki mögötte, aki egy Arrowsal poroszkált.

De tavaly Hamilton is elõzött egyet-kettõt.

Ez sem volt rossz.

Punker
érdekes módon régen lehetett ott is elõzni, most meg sehol szal nem a pálya hibája, a köcsög tervezés a szárnyakkal stb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Totti5
Ez az a pálya amin minden versenyzõ szeretne menni és nyerni, ami a karrierje egyik fénypontja és "sosem" fog kikerülni a naptárból mert hatalmas a reklám és a presztizs értéke.

bardocz
Jajj ez a veszélyesség dolog, ma már mindenhol ugyan úgy lehet csak maghalni, ha fejbebasz valami, arra meg mindenhol ugyan olyan kicsi az esély.
akkor átfogalmazom:

ÉN nem szeretem. pont.

PL. a legveszélyesebb boxkijárat itt van..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ulvar
dögunalomra máshol sincs panasz mostanság, veszélyes...melyik pálya nem az? lassú, hát én 260 - 280al nem mennék úgy ott az alagútban.

De ez egy klasszikus utcai pálya. Valenciát bent hagynád?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nagyon rég nézem az F1 et, minden szívfájdalom nélkül megválnék tõle..

dögunalmas, veszélyes, lassú...

1955 óta állandó tag...nekem nem lenne szívem kivenni a naptárból egyébként rengeteg izgalmas futam volt itt, talán több mint hinnéd vagy amit az utóbbi idõben láttál...egyébként átépítéseket az alagút utáni sikánnál szívesen támogatnák, h az egy biztos elõzési pont legyen...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Peppus
Monaco az kell. Igaz lehetetlen rajta elõzni, és szinte minden ellene szól, de hihetetlenül hangulatos pálya. Nekem az egyik kedvencem.

Monaco meg Szingapúr a két hely ami mehetne a levesbe..

két rágya "pálya"..

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Monaco + esõ + újonc csapatok = káoszfutam és izgalmak xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Akor ezert csinalt a merci egy hosszitott tengelytavu gepet😄

Az elso 1-2 futamnal kedden mar kint volt.. Aztan szerdan... Az ma lenne.. Snifff...

csutortok reggelenkent szoktak kirakni, nem?

Johetne mar a Gorbe Tukor.. Holnap mar edzes, az elemzes meg sehol.. Remelem nem varjak meg a monacoi versenyt is, aztan instant elemzes egybe...

kabel15
Szerintem a végsõ sorrend az idõmérõn fog eldõlni.
Maximum a box al lehetne taktikázni.

BattleTag: kabel15#2672

MaSzKa
jó lesz a 7vége

lesz 24 órás Zöld Pokol verseny

és Monaco ami várhatóan esõs lesz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

nem mindegy milyen autóval parkol le a Rascasse kanyarban...

Kocsi is kell, McLaren mar elore sir, hogy ott nem lesz jo a kocsijuk..