FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nightt
Ja, ezt kellene, csak nehez elmenni szotlanul az ilyen idiotak mellett...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Az teny, h sumi jo pilota, de nem akkora istencsaszar, mint ahogy beallitod!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Norbi1990
Hát majd mostmár az lesz 😊)
Elõbb utóbb megunja, ha nem válaszol az üzenetére senkisem 😄
Miert nem ignoraljatok?
nem kell szolni hozza vagy valaszolni, teljesen normalis volt a topic, amig meg nem jelent ma is...

http://gaborszantai.co.uk/

Firerock
többek között ezért utálom...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Nightt
Meg fogsz lepodni, de nekem abszolut nem a kedvencem, sot nem is kedvelem! De attol, hogy nem kedvelem meg elismerem a kepessegeit es nagyon jo pilotanak tartom! Nem attol lesz valaki jo, h te kedveled vagy nem! Ezen gondolkodj el... bar inkabb ne, nem akarok lehetetlent kerni😊

Norbi1990
Ez lemaradt:
*miért gyõzte le egy bizonyos Heikki Kovalainen??
Firerock
te nagyon buta vagy😊
én nem kedvelem Scumit de elért valamit és azt nem otthon ülve érdemek nélkül tette. De neked ezt magyarázhatom,a barátodnak kicsivel több esze van mint neked,vele szívesebben vitatkozom...

LaszloLedzenyi
tény és való hogy májkül a legtapasztaltabb de mióta nyugdíjba ment volt azért pár olyan pilóta ( Hamilton-Raikönen-Alonso-Vettel) akik közel olyan szinten mozognak. ény és való hogy meghatározó személye az f1 nek. de ez már a múlt. ja és raikönen nem hiába cserélték le. sajnos már 0 motivációval versenyzett. lásd csak a malajzia-i futamon a fagyizást

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Firerock
megtudod magyarázni ezt az állításod?😊

Norbi1990
Ha Schumacher olyan világverõ pilóta mint azt te gondolod akkor 2005-ben a Race Of Champions(Bajnokok Tornája) egy bizonyos Heikki Kovalainen??
Meg Most miért nincsen ott az élmezõnyben?
Mert nem esélyes a futamgyõzelemre? Na, neki sokáig a leggyorsabb autója volt, tehát nem volt valami nehéz összehozni azt a 7 azaz HÉT világbajnoki címet.
Vagy most is tévedek??
Firerock
szerintem fejezzük be,teljesen más véleményünk van az adott pilótáról,én utálom mint egy darab kulát neked meg gondolom a kedvenced és minden áron megvéded,én is így tenném...És így is van ez jól,még szerencse hogy nem ugyanazt szeretjük😊

Nightt
Te tenyleg gecibuta vagy<#hehe>

Nightt
Ez F1 topik es nem "Ki a legnagyobb autoversenyzo a vilagon"!!! Mi nem azt mondjuk, h Raikonnen jobb vagy rosszam Suminal, hanem azt, h nem kozpszeru, ez Teny es a tenyek makacs dolgok!

Firerock
nagyon nem vágyom a kipróbálására(az igazinak),és igen próbáltam már és ezért írtam,2 kör után meguntam,semmi értelme,mint mondtam a buta Jenkiknek való sport.

Firerock
gratulálok,nagyon értelmes hozzászólás volt,ezért megért idejönni barátom

Firerock
Raikonnen fan clubra átírjuk a topik címét?szeretnétek?mert amúgyis az megy itt állandóan,pl most is hogy õ a világ legjobb Formula1-es pilótája mind azt 1 azaz EGY óriási mákkal nyert VB-címével mit számít Schumacher 7 azaz HÉT világbajnoki címe,pont egy szinten vannak😊vicc milyen mértéket ölt nálatok a vak rajongás😊de éljetek nyugodtan ebbe az álomvilágba

Nightt
Probaltad mar? Van annyira nehez jol menni egy ovalon, mint egy normal versenypalyan, ha nem nehezebb!!! Ugy latom, h az rfacctor topicba is irogatsz, ott ki tudod probalni! Akkor mondj rola velemenyt, ha kiprobaltad es csak akkor fikazzd, ha le tudsz nyomni egy versenyt egy nascar ligaban balesetokozas nelkul... bar erre keves eselyt latok<#hehe>

Norbi1990
Azt hiszem kár volt az elõzõ hsz-t leírnom.
Firerock
utolsó mondattal 1-et értek és hozzátenném hogy remélem.Nem csábult volna el ha kap szerzõdést erre az idényre, de Valamiért nem kapott...

Firerock
oké
akkor bizony a nascar elõfutama lehetne a Formula1. nagyon nehéz lehet egy oldalra forgatni a kormányt és tövig nyomni a gázt,ezt autós oktatáson 1órák között tanítják.az a buta Jenkiknek való sport,nameg úgy látszik neked

Nightt
<#eljen><#hehe>

Norbi1990
Mert sztárok nem csak a Forma-1ben léteznek hanem máshol is. Ezt nem vetted észre?
Nem tudom miért ment el Montoya, de valószínû, amerikában sokkal jobban érzi magát és ott tud lenni a családjával és szerintem kellõen megfizetik õt a NASCAR-ban is, és a hangulata is sokkal jobb mint egy Forma-1 hétvégének.
Raikonnen meg elcsábult a rally fele. Szerintem már nem fog F1-be versenyezni.
bardocz
Te írsz orbitális nagy faszságokat, ami még anyámnak is fájna, pedig õ nem is nagyon ért hozzá, és azt se tudná felsorolni, hogy milyen csapatok vannak.
Nightt
<#zavart1> No Comment<#wow3>

Nightt
A NASCAR nem gyengebb sorozat, mint az F1 es ott nem az nyer, akinek a legjobb autoban ul! Montoyanak nem visszalepes, h nincs az F1ben.

Firerock
lehet elfogult vagyok és nem feleslegesen flémelek hanem orbitális butaságokat írtok és javítom<#smile>

Nightt
Szerk:

Norbi, hagyd! Elfogult es nem tud objektiven megitelni... es szeret foloslegesen felémelni.

Firerock
Raikonnen nekem a legundorítóbb pilóta,Montoya az elsõ helyeken?akkor most miért nincs az F1-ben ha akkora "sztár"?Raikonnen miért nem kapott szerzõdést az idei évre ha akkora "sztár" hívjuk inkább celebnek...

Nightt
Norbi, hagy elfogult es nem tud objektiven megitelni valamit... es szeret foloslegesen felémelni.

Norbi1990
Te nem láttad még Montoyát az F1-ben??
Mindig ott volt az elsõ helyeken, nem értem miért "középkategóriás".
Ugyanez Raikonnen.
Firerock
na mégis okoska! ezt tudod csak mondani,normális dolgokat nem...

Norbi1990
PFF!!
Ez no comment.
Firerock
Új hír:
Schumacher visszatérésének tiszteletére családi és rokkant parkolókat helyeztek el a Rascasse kanyarban

Firerock
MOntoya,Raikonnen?
már megint kicsit elfogult vagy,két erõsen középkategóriás pilótát azért ne hasonlítgassunk már egy Schumacherhez

Mersant
szerintem jobb pilota mint Button...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

* megy!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Hoppp..... most meg a tegnapi szabadedzés ismétlése meg !!!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

OMFG ! Óriási !

Alonso? hááát... inkább hagyjuk ...

Mersant
Hamiltont, Vettelt adom. Button helyett inkabb Alfonsot mondanam...a Brawn-al meg Zsolti is VB lett volna. na jo, kicsit tuloztam 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

oke, a 90-es evek eleje az Ovek, a 2000-eseke az altalam emlitetteke, aztan most jon a Hamilton - Vettel - Button korszak😊

Mersant
Senna, Prost, Mansell...?

Montoya, Schumacher, Raikkonen - felulmulhatatlan harmas...

Classic Monaco GP's -> now playing <-

b-type
háát két éves szerzõdése van ha jól tudom, ...és tudta hova jön, amennyire emlékszem csak fizetõs helyek lettek volna, egyedül a Campos adott neki ülést ingyen.
De igazából az egyéni szponzorai (ha vannak) sincsenek rajta az autón.
Ez egy ilyen bicikli, de Chandok-t aki viszont full a pénzéért került be, azt akkor is illene megvernie, sõt az F1-s karrierjét figyelembe véve..muszáj lenne megvernie meggyõzõen ha kiskölkök potyognak az égbõl.
Mert lehet hogy elszerzõdne, de nem lesz helye sehol, mert nem fog kelleni, erõs szponzor nélkül és min. a csapaton belüli erõfölény nélkül nem lesz kivel tárgyalnia.
Ez nem az olvasókról szól, ez valószínûleg így lesz és nehéz helyzetben kell tárgyalnia majd.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nem tûnik acélosnak az tény 😊
De az is lehet hogy nem fekszik a stílusának az autó, illetve alulmotívált a közel lévõ határoktól.
Én nem igazán sztároltam Bruno-t mert engem sehol nem gyõzött meg, de ebben a helyzetben nem gondolom hogy mindent meg tud mutatni amit tud.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Autotol fuggetlenul a viszonyitasi alap mindig a csapattars.
Senna Chandok-hoz merten sem tul eros pilota..., finoman szolva.