182279
  • SzocsA
    "Szerintem Jenson haladt a belső íven, de Fernando bevágott elé..."
    vagyis megelőzte
  • Master91
    Hát ezt a futamot még sokáig fogjuk emlegetni! Sumi végre valamit villantott, nagyon oda adtam volna neki a 2. helyet! Kobayashi is jó lett volna 3.-4.-nek! Button szépen csinálta, ment mint a sóhaly! Hogy Vettel miért rontotta el, nem értem, azt hittem végig fogja tudni csinálni. Hamiltonnal tudjátok hogy mi a franc történhetett? Utóbbi időkbe eléggé úgy viselkedik, mint aki 1 kényszerzubbonyt viselne az overall-helyett :/
  • IXEMGabeo
    utolsó körben elveszíteni úgyhogy végig vezetett? én ott helyben ütöttem volna a földet
  • Nohab
    Vagy hirtelen jött meg rá Button, mindegy részletkérdés.

Viszont örömmel láttam, hogy lelkileg megerősödött tavaly óta. Nem nyomott le semmilyen hisztit, bár érthető okokból csalódott volt.
  • bardocz
    2 körrel újabb gumija volt. Nem bírta ma idegekkel, ennyi. Eléggé megzavarhatta a hosszú piros zászlós szakasz.
  • Nohab
    Jaja, szerintem is. Nem beszélve arról, hogy akkor gyorsabban is száradt volna fel a pálya.

Amúgy a végén Vettel öregebb gumikkal ment mint Button? Nem egy kanyarból négy kerékkel csúszva jött ki.
  • IXEMGabeo
    FIA bekaphatja a 10 körön át tartó SC-assal...ott már simán engedhették volna
  • nearo
    Az úgy durvább lenne, mint a massa-koba befutó ;)
    (aki esetleg lemaradt róla: mindenkinek +01:03.607-et írtak be lemaradásnak - azóta javították)
  • Nohab
    Cseszheti, hogy gyorsabb esőben. Kapnak egy pirosat, aztán csak a száradófélben lévő pályán nyomhatják. 10-20 kör és DRS enabled...
  • nearo
    Ja, csak esős körülmények között vagy SC van, vagy piros zászló...
  • IXEMGabeo
    nedves körülmények között Schumi többször elhozta a leggyorsabb kört...ezt jó tudni a Merci GP idén jó lesz esős körülmények között hisz még Rosberg is ott volt a 7. helyen annak ellenére h 9. és 11. is volt. a végén összeütközhetett Maldonadoval, mert le volt törve a szárnya és 11. lett:S
  • cargame
    Ez is igaz, de a kek zaszlot nem veletlen lengetik basszus :S Es masokat is akadalyoztak...
  • bardocz
    Szerintem Massa magát intézte el, ráment a vízre, és rögtön megcsúszott :\
  • cargame
    CSodalatos...ok inteztek el Massat is :S
  • bardocz
    Az komoly, hogy Button meg Vettel mennyivel gyorsabb volt mindenkinél. Igaz Webbernek nem sok esélye volt gyors kört menni.
  • Minstrel
    fantasztikus eredmény... :) jó így nem nagy dolog, de nekik biztos nagy
  • sjani1995
    Érdekesek az idők a 12. helytől lefele :D
  • IXEMGabeo
    figyelemre méltó eredmény:

2 HRT megverte a 2 Virgint és Trullit is...gondoltátok volna?
  • sjani1995
    Button által felvert vízfüggöny mögül jött ki Hamilton, nem látta, csak érezte, hogy valahol arra lehet és védte a helyét. Hamilton-nal már más a helyzet.

Én azért nem szeretnék "push the Button"-t
  • IXEMGabeo
    annyiban változtatok az álláspontomon, hogy Button nem nagyon láthatta Hamit, de ő volt a hibás sztem...Hamilton is elismerte h nem hiszi, h Jenson direkt csinálta...

Alonsot viszont kiütötte a versenyből...
  • Minstrel
    majd letöltjük 1080p-ben :)
  • pedobear
    Vettel idén verhetetlen, biztos lehet az idei VB címben, már Magyarországon ünnepli sztem.
  • pedobear
    Formula One Managment
  • cargame
    ...lehet, csak nem erdemes :)
  • pedobear
    mentsétek , mert a Bernie Ecclestone cége a FOAM törölni fogja az összes ilyen videót
  • Minstrel
    ezután ahány mercedest látok az utcán mindet megrugdosom, mert pipa vagyok, hogy képesek a Mesternek ilyen vackot adni
  • sjani1995
    Nálunk eddig még csak nyúl szaladt, Kanada vezet :DDDD
  • IXEMGabeo

ezen lehet vitatkozni...
  • Christian88
    Én is így vagyok vele, de így utólag még viccesebb, hogy nem lett baja
  • IXEMGabeo
    :D:D:D:D:D
  • IXEMGabeo
    ja és jönnek olyan cikkek h Rosbergnek kéne lenni a vezérnek:D lehet h fiatal, de maximum az időmérőn van egy minimális különbség Rosberg javára...
  • LeventeV
    ezen besírtam
  • Minstrel
    lehet csak gazsi befutott, mert azt hitte az fém
  • mddevil
    Most nézem csak, hogy idén eddig sumi jobb mint rosberg. Rosberg egyszer sem tudott javítani versenyen, Sumi meg szinte mindig előrelépett.
  • cargame
    Jah , lehet magasabb rangja van mint egy palyamunkasnak :D
  • IXEMGabeo
    jaj ez nagy volt:D nem bírtam ki röhögés nélkül pedig tudom h veszélyes
  • pedobear
  • madmanic
    ez szerintem nem is pályamunkás, de minimum be van b@szva..
  • Christian88
    esés
  • bardocz
    Mert csak elvileg egyezik meg a két autó. Tavaly közel sem volt ennyivel jobb.