FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
én okítalak?
annyira gyerek vagy még hoyg azt öröm nézni...
és próbálsz mindenkit meggyõzni hoyg te milyen régen nézed a formula1-et...
egy vicc vagy
hogy én buta vagyok az f1-hez,ez lehet,de te se tudsz semmit,még annyit se mint én,emberileg és mindenhogy egy óriási 0 vagy,és ilyen senkiházi emberekkel nem is fogok vitatkozni.én veled befejeztem.SZIA

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

egyebkent csak ennyit kell beirni googleba: KERS + Kimi + icecream - minimalis angollal is erheto leirasokat lehet talalni...

http://gaborszantai.co.uk/

mcmoha
A francba! Qrva lassan gepelek.:D

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Kit--Kat
Ahogy bardocz leírta ez be lett jelentve.

Nem fikázmánynak ment, csak ez egy mindig visszatérõ sztori, ami már 1000x meg lett cáfolva és már kicsit uncsi.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha
Remelem azt tudjatok, hogy Raikonen nem azert kezdett fagyizni mert tudta, hogy nem inditjak ujra a versenyt, hanem mert beszart az autoja?
Mivel kb masfel eve tudta, hogy a macskazabalok ki fogjak rugni, miert lett volna motivalt?

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Gondolom nem zavar, hogy tonkrement a KERS az autojaban es a Ferrai mondta neki, hogy nem erdemes indulnia - szerinted nem lett volna botrany belole, ha csak szimplan kiszall fagyizni...
Vegulis ez mar mellekes...

bardocz
Be lett jelentve, hogy a kers szart be, és azért kellett kiállnia... Nem kellett hozzá ottlenni.
LaszloLedzenyi
tán ottvoltál vagy küldték sms be? egyébként én igencsak figyelemmel követem úgyhogy nem kéne fikázni. thxbye

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Norbi1990
<#eljen>
Nightt
Mondom, ne irjatok neki es akkor talan elhalgat!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Kit--Kat
De ember...
Én nem vagyok szakértõ, csak 94-óta követem olvasok utána...
Arkangyalnak, vagy Tottinak stb.. eszembe nem jutna ilyet írni mint neked, mert õk tudják mirõl beszélnek.
Vannak nézetkülönbségek, de F1-rõl beszélünk...

De te olyan látványosan buta vagy az Forma1-hez, hogy az leírhatatlan.

Ami nem lenne baj, de van hozzá egy idegesítõ arcod, amivel még te próbálsz okítani.

Itt ebbõl a így baromságból ami tõled jön, nem kérünk...

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bardocz
4 évesen már apámmal néztem, sajna azokból a korokból már nem sok mindenre emlékszek, elsõ osztályban meg már az osztálytársaimmal a versenyekrõl vitáztunk. 6 évesen kb olyan szinten voltunk, mint most te(vagy egy picit feljebb), szóval akkor fölösleges is folytatnunk.
Firerock
adjál neki is,senkit ne kímélj,annyira sötét vagy hogy az már borzasztó
veled nem is érdemes vitázni,semmit nem ér,neked egy rohadtnagy Atyai saller hiányozna

Kit--Kat
Egyébként ez az f1-et nem követõk szokásos baromsága.

Amikor fagyizott és kólázott, akkor már a Ferrari kiintette a rajtrácsról mert beázott a KERS rendszere.

Még1x a Ferrari szállította ki az autójából...

Firerock
így volt,veled ellentétben és Kitkat barátoddal komoly életkorotokból adódóan.

bardocz
Hogy látta volna versenyezni Montoyát, azt se tudta akkor még, hogy mi az a F1<#nyes>
Firerock
ide már cska te hiányoztál:)
a mérhetetlen tapasztalatoddal amit mindig reklámozol

Kit--Kat
Az a baj, hogy szörnyen buta vagy.

Ez még úgy önmagába nem baj, nem is tehetsz róla, hogy így születtél.

De ehhez társul, hogy kurvára közöd nincs az F1-het, kb annyi hogy feltudsz sorolni 4 nevet akirõl már hallottál.

Ilyen alapon ne oszd az észt, mert nagyon szánalmas és nagyon nagy butaságokat írsz, kb. azóta, hogy "megtisztelsz" minket a jelenléteddel.

Az meg hogy kit utálsz a külseje, vagy a bukósisakja miatt ( mert hogy az jött le közelebbi összehasonlítási alapod nincs) senkit nem érdekel.
Ha értelmes lény lennél tudnád kezelni az ilyen dolgokat, mert az ember attól, hogy valakit utál még betudja lõni hogy a tudása mennyit ér. Na te nem ilyen vagy + még a Forma1-et sem követed, még koca F1-esnek is kevés vagy.

És ez Räikkönentõl függetlenül van így, mert a Montoyát hogy fikáztad le ?! Láttad egyáltalán versenyezni?
Az egész itteni tevékenységed eddig egy nagy nulla...

Firerock
?:)

LaszloLedzenyi
<#phone>önfejû<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bardocz
Persze, ezt én is elismerem, hogy a végén már leszarta, de ne a fagyizással hozzuk már párhuzamba a motiválatlanságot:D
Firerock
mint az oviban:)ennél intelligensebbnek tartottalak eddig...

LaszloLedzenyi
de most komolyan, csak nézd meg az elmúlt éveket miket csinált. ha már vmi szar volt az autóval rögtön kiállt, feladta, gyors és rutinos pilóta és az eggyik legjobb , de nem sok motivációja volt már tavaly, igaz az autó is szar volt.

Nightt
Sztem fogjunk ossze es senki se valaszoljon neki az ilyen flemelesre, hatha megunja es tobbet nem ir... Ki van benne?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Firerock
igen énis,minden pilótát tisztelek,még akit nem kedvelek azt is,kivétel ezt a szõkecsgt

Firerock
mitszólnátok ha csinálnátok egy nyaljuk ki Homiraiki kis finn hátsóját?
az nagyon jó lenne,ott lehetne dicshimnuszokat zengeni
amúgymeg leírtam a véleményem ami úgytudom nem tilos,nemkéne talán leugatni azt akinek más véleménye van mint neked. Olvass vissza nyugodtan.

bardocz
Annyira tudhatta mindenki, hogy nem fog újraindulni a verseny, én sem áztattam volna magam az esõben:D
LaszloLedzenyi
és ezt úgy írom hogy alonso fan vagyok mióta az f1 be van

bardocz
Akkor bizonyára te sem vagy motivált, hiszen nyáron fagyiztál már minden bizonnyal.
Szerintem picit korábban kezdtem F1-et nézni, mint te...
LaszloLedzenyi
az hogy még mindenki az autójába ült és várta az ujraindítást a szakadó esõbe sisakba vagy az autója mellet, míg kimi már nyomta a puncsot édes tölcsérrel a boxba<#idiota>

Firerock
úgylátszik nem nézel formula1-et. Rendkívüli hülyeségeket írsz

Nightt
<#eljen>

Firerock
ez a vége nagyon kellett...

Nightt
Az teny, h nem volt motivalt, de attol meg jo pilota!

LaszloLedzenyi
de jó pilóta és ezt nem tagadhatod. amikor vb címet nyert megérdemelten nyerte, mivel se alonso se lajoska nem tudott olyan stabilan menni mint raikönen az utolsó futam utolsó köréig. az hogy lajoska elrontotta mák volt neki. de nézd csak meg 2008 bajnokát. ha glock nem adja el magát a mclarennek akkor massa 2008 bajnoka és nem lajos

bardocz
Fagyizásnak mi köze a motiváltsághoz?
Nightt
Ja, ezt kellene, csak nehez elmenni szotlanul az ilyen idiotak mellett...

Nightt
Az teny, h sumi jo pilota, de nem akkora istencsaszar, mint ahogy beallitod!

Norbi1990
Hát majd mostmár az lesz :))
Elõbb utóbb megunja, ha nem válaszol az üzenetére senkisem :D
Miert nem ignoraljatok?
nem kell szolni hozza vagy valaszolni, teljesen normalis volt a topic, amig meg nem jelent ma is...

Firerock
többek között ezért utálom...

Nightt
Meg fogsz lepodni, de nekem abszolut nem a kedvencem, sot nem is kedvelem! De attol, hogy nem kedvelem meg elismerem a kepessegeit es nagyon jo pilotanak tartom! Nem attol lesz valaki jo, h te kedveled vagy nem! Ezen gondolkodj el... bar inkabb ne, nem akarok lehetetlent kerni:)

Norbi1990
Ez lemaradt:
*miért gyõzte le egy bizonyos Heikki Kovalainen??
Firerock
te nagyon buta vagy:)
én nem kedvelem Scumit de elért valamit és azt nem otthon ülve érdemek nélkül tette. De neked ezt magyarázhatom,a barátodnak kicsivel több esze van mint neked,vele szívesebben vitatkozom...

LaszloLedzenyi
tény és való hogy májkül a legtapasztaltabb de mióta nyugdíjba ment volt azért pár olyan pilóta ( Hamilton-Raikönen-Alonso-Vettel) akik közel olyan szinten mozognak. ény és való hogy meghatározó személye az f1 nek. de ez már a múlt. ja és raikönen nem hiába cserélték le. sajnos már 0 motivációval versenyzett. lásd csak a malajzia-i futamon a fagyizást

Firerock
megtudod magyarázni ezt az állításod?:)

Norbi1990
Ha Schumacher olyan világverõ pilóta mint azt te gondolod akkor 2005-ben a Race Of Champions(Bajnokok Tornája) egy bizonyos Heikki Kovalainen??
Meg Most miért nincsen ott az élmezõnyben?
Mert nem esélyes a futamgyõzelemre? Na, neki sokáig a leggyorsabb autója volt, tehát nem volt valami nehéz összehozni azt a 7 azaz HÉT világbajnoki címet.
Vagy most is tévedek??
Firerock
szerintem fejezzük be,teljesen más véleményünk van az adott pilótáról,én utálom mint egy darab kulát neked meg gondolom a kedvenced és minden áron megvéded,én is így tenném...És így is van ez jól,még szerencse hogy nem ugyanazt szeretjük:)

Nightt
Te tenyleg gecibuta vagy<#hehe>

Nightt
Ez F1 topik es nem "Ki a legnagyobb autoversenyzo a vilagon"!!! Mi nem azt mondjuk, h Raikonnen jobb vagy rosszam Suminal, hanem azt, h nem kozpszeru, ez Teny es a tenyek makacs dolgok!