FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezek alapján te lefitymáltad, hogy csak egyszer gyõzött és épp, hogy a 2. helyekre odaért. Kicsit másmegvilágításba kerülnek így a dolgok, nem?!
Emlékszel a Brazíl futamra? Schumacher, meg az összes angymenõ kizakózöt esõben, Kimi vezette a futamot, bement boxba, Alonso és Webber szarrátörte magát leintették a futamot és azért lett 2., mert a leintés elõtti körben a box miatt Fisico mögött ment éppen.
ilyen sok kis dolgon ment még el az éve.
Egyébkét Coulthard azévben 7. lett azzal a McLarennel.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
a legjobb nõket
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Ferrari csupán annyival volt jobb, hogy a 2003-as modelljükkel mehettek.
Míg a McLarennek az eltervezett MP4 18 miatt végig a 2002-es frissített verziójával kellett mennie az MP4/17 B-vel.
Egy módosított 2002-es autóval tartotta nagy Schuhamért végig.
Ez a teljesítmény, nem a mezõnynél 6 mp-vel gyorsabb autóval behúzni a címeket.
Közben kiesett aze lsõ helyrõl Kimi németben, Schumachert visszatolták olyan azonosítatlan személyek akiknek nem volt pályabírói ruhájuk 8szabálytalan!) és Schumi igen is szenvedett Japánban, ennyit tudott összehozni aznap.
És látom nem akarod megérteni, nem tudom hogy magyarázzam el. Na várjunk csak. Todt leigazolta Kimit és VB-t nyertek. Rá 1 évre az új fõnök Domenicali leigazolta Alonsot 2008-ban és onnantól szenvedett Kimit.
Nem az hátráltatta aki annyi pénzt dugott a zsebébe, hanem az aki 2007-ben már Alfit akarta a csapatba.
É Így már értelmetlen ez a hasonlítgatás.
Mivel nem az hátráltatta mint aki ennyi pénzt dugott a zsebébe...
Te neked valamiért jólesik ez a dolog, akkor élj vele, de ne értetlenkedj nekem, amikor a hivatalos nyilatkozatokat lesöpröd, azzal, hogy te ezt leszarod. Így elég komolytalan...
Egyenlõre a Ferrarinak az utóbbi 5 évben csak 1 ember hozott VB címet. Ezt hívják eredménynek a többi rizsa a te értékrended szerint, akkor nézd így 😉
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mi a legrosszabb ami történhet? Lehúzza õket a sajtó, Massa mártír lesz, Brazilia morcos.
A spanyol szponzor akkor is kifizeti a tenger pénzt hogy Alonso elkerüljön a Renault-tól egy élcsapathoz, és a Ferrari-nak van egy baromi erõs felállása.
...és ezt csak azért nem tették meg mert Massa kórházban van?..bekínálták volna tesztversenyzõi állással arra hivatkozva hogy a feje sérült és ki tudja...kész, nem tragédia.
Ahoz hogy az történjen ami ahhoz kellett az a 28 versenyen át tartó szakasz ahol Massa erõsebb volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
17 vs. 28, 45 milla vs 8 milla...és ha leesne a mondatommal sem tükröztem mást:"MS mellett is erõs volt, Kimi-nél erõsebb volt, Alonso-nál meg meglátjuk."
Egyszerûen ezek számok....és aztán persze ezeket ki-ki úgy magyarázza ahogy akarja, szted másfél idényben Kimi-t hátráltatták csak ezért lehetett Massa elõrébb, sztem nem.
..és mint ahogy írtam, sehol senki nem nyilatkozta azt hogy Kimi-t hátráltatták, ez a szóhasználat szándékosságot sugall, ezt gondolom nem kell magyarázni.
..és az nem egyenlõ azzal hogy az autó fejlesztése során Kimi nem tudta úgy kihasználni a gumikat vagy a fejlesztéseket mint Massa.
Mint írtam, senkit nem fizetnek 5× annyi pénzzel a csapattársához képest, hogy aztán ne érjen el eredményeket.
képtelenség.
Én a VB címen sem így lovagoltam,..mert ha pontos akarsz lenni akkor én megérdemeltnek tartottam Kimi VB címét, csak nem 2007-ben.
..és ha valamit kifogásoltam, akkor az a csapat döntése, amikor kínában a Bridgestone javaslata ellenére kint hagyták Hamilton-t, amikor rövidre zárhatták volna a VB sorsát Alonso és Hamilton között.
Te meg okos vagy, Pistike...
http://gaborszantai.co.uk/
Nekem is kinalhatna vki szerzodest, sokkal elegansabban csapnam falhoz az autot<#zavart1>#zavart1>
Kozben meg Webber es Kubica megtanitja a gyerekeket, hogy kell akkor vezetni, ha nincs bukoter<#gonosz2>#gonosz2>
Láttad mit nyilatkozott a Sauber technikai vezetõje?
Ja és hozzáteszem 22 együléses versennyel a merci nevelt f 3000-res bajnoktól akinek 1 éves F1-es tapasztalata is volt, kikapni 3 ponttal...
ÉS még mindig nem érted miért õt igazolta le, ez aranyos.
De mára elég volt a Räikkönen lejárató hadjáratból, legalábbis nekem.
Keresd csak vissza,és utána linkeld be az elmúlt 4 futamon a rinyálásokat, egyéb esetben harapd seggbe magad, mert valótlant állítottál. <#wink>#wink>
T o d t szerzõdtette le Kimit, õ írta alá ennyi pénzért a szerzõdését és
D o m e n i c a l i alatt szenvedett.
Ne mindent mutat meg az eredmény... Errõl tudna mesélni peterson, Moss és Villeneuve is...
De ha már a pusta adatokat akarjuk nézni 2 közös év alatt Kimi 1., 3. - Massa 2., 4. és pássz... Ennyire egyszerû a te rendszeredbe.
Nem kell megmagyarázni, semmit még is te voltál az egyik élharcosa annak, hogy Hamilton miért bukta el 2007-et. Azt akkor miért akaratd megmagyarázni, ha nem kell?
Egyébként meg nehogy már az legyen a magyarázkodás, hogy a Ferrari csapattól idézek akik bevallottak ezt azt, ez már komolyan vicces...
1. Kimi Räikkönen (45 millió USD)
2. Lewis Hamilton (18 millió USD)
3. Fernando Alonso (15 millió USD)
4. Nico Rosberg (8.5 millió USD)
5. Felipe Massa (8 millió USD)
6. Jarno Trulli (6.5 millió USD)
7. Sebastian Vettel (6 millió USD)
8. Mark Webber (5.5 millió USD)
9. Jenson Button (5 millió USD)
10. Robert Kubica (4.5 millió USD)
11. Heiki Kovalainen (3.5 millió USD)
12. Nick Heidfeld (2.8 millió USD)
13. Timo Glock (2 millió USD)
14. Giancarlo Fisichella (1.5 millió USD)
15. Sebastien Buemi (1.5 millió USD)
16. Rubens Barrichello (1 millió USD)
17. Jaime Alguersuari (0.5 millió USD)
18. Vitantonio Liuzzi (-)
19. Adrian Sutil (szponzori támogatás)
20. Romain Grosjean (-)
21. Kazuki Nakajima (-)
45 milla versus 8 milla...mirõl beszélünk??! 2008-ban is erõsebb volt Massa, és 2009-ben is amíg pályán volt erõsebb volt, éspássz.
Nem lesz@rom, de olyan hangot megengedsz magadnak egy versenyzõvel szemben, ami vitára késztet a versenyzõ védelmében, aztán máris egy vége nincs vitába lehet veled bonyolódni Kimi miatt.
Mert mindent meg akarsz magyarázni, pedig nem mindent kell...lehet hogy megtudod, de nem kell.
Csak a stílusába kötöttem bele.
Ebbõl jött az, hogy ki kinél erõsebb b szubjektív elõadásában.
Enyém is szubjektív volt, csak belevittem a Ferrarisok nyilatkozatait..
Massa szépen lassan évrõl évre építette fel magát, tanult, gyorsult, egyre jobb és jobb lett és az utóbbi években bármi benne van, vele is számolni kell.
Ezt azért linkeltem be, mert úgy dobálóztál vele, hogy erõsebb volt nála Massa, holott Kimi eredményesebb volt a 2 év alatt.
Amikor jönnek a belsõs infók akkor meg leszarod... Ez is egy jó érvelési rendszer.
Azért olvasd csak el a 95266-t, ha nem tetszik akkor is.
Aki engem nem érdekel az a Ferrari-s Kimi (igen, beleértve a VB címet is)
Mint írtam ennyi...Kimi-rõl többet nem írok.
Semmi idõt nem ér meg veled Kimi-rõl vitázni, nem is teszem.
Azért írtam mert Massa-t sarazod, és ebben magasan nem értek veled egyet. Kimi nem érdekel.
Egyébként Massa amennyi pontot elbukott, azt vissza is kapta bõven a büntetésekkel és egyéb dolgokkal.
Most vonult vissza az aktív F1 látogatástól Willy Rampf a Sauber technikai igazgatója. Készítettek egy nyilatkozatot vele, és abban mondta, hogy a legjobb pilóta aki megfordult a kezei alatt Kimi volt, be is linkelem, hogy ellenõrizhesd.
Ott volt Massa is 3 évig még sem tett rá ilyen benyomást, majd a Ferrrariban hirtelen betáltosodott a csapat vezetés cseréje után.. Ezt most komolyan?
Na de hidd ezt, csak aztán hol maradnak az eredmények...
dobálózól itt nagy szavakkal, hogy 'bevallották hogy hátráltatták'
Ez így egy az egyben hülyeség, és túlzás...és miért túlzol ekkorát az is nyílvánvaló...mert szted kell.
..nem kell hozzá pszihológusnak lenni, hogy tök egyértelmû legyen hogy valójában magaddal vitázol, én vagy bárki más feleslegesek vagyunk. te vagy az aki sebezhetõnek tartod Kimi szereplését Massa mellett, és ezért túlzol ekkorákat.
Kimi kiválló versenyzõ volt, bármelyik csapatnak kellett volna, és a Ferrari meg is szerezte, és jól tette. De aztán nem mûködtek a dolgok éspássz.
Alonso-t is megszerezte a McLaren, aki szintén kiváló húzás volt, és ha mûködött volna nem is engedték volna el.
Massa-t akármeddig is sarazod, ...ez is megérne egy kivesézést, de mindegy, szal ott van, és örül hogy ott van, tudja mit ér és teszi a dolgát.
Nem mellékes... (Tod-Domino)
Schumacher és Domino is bevallotta, hogy 2008-ban folyamatosan olyan fejlesztéseket hoztak be amivel Kimi kifejezetten szenvedett, nem mintha zavarta volna õket. (idén mennyire látszik, hogy ze mennyit számít, lásd Rosbi - Schumi, sumákra rásazbták az új fejlesztéseket, eddig sehol sem volt most meg Rosberg elõtt, Nico meg visszaesett)
2008 Monacotol amelyik hétvégén aláírták a szerzõdést Fernivel, meg is csinálták neki a helyet.
Most belinkeljem neked Baldissieri nyilatkozatát a rajtunk ment el Kimi címvédése szövegével?
Úgy sem fogod elhinni, mert kitaláltál magadban valamit, ami kapásból már ott sántít, hogy Massa korábban és most sem képes akkore teljesítményre mint amit Kimi csinált a pályafutása alatt és az elfejlesztésig is jóval Kimi mögött volt lemaradva 2008-ban.
De szerintem ebbõl elég, te sosem fogod ezt belátni, amirõl egyre több bizonyíték kerül napvilágra.
Ilyen nincs...nincs kidobnivaló pénz.
Azt meg soha sehol nem fogják 'bevallani' hogy hátráltattak valakit is, gondolj bele..te nem perelnéd be abban a pillanatban??!
Jó eddig fizettetek nekem 27 millát, és most fizessetek még 40-t azért mert a szerelõtök bevallotta hogy engem hátráltattatok..
Semmi amit írsz nem életszerû...nem lehet valós.
Nem rég Baldissieri vallotta be, hogy rajtuk ment el Kimi címvédése.
Most ezek után nem fogja fórumról senki megmagyarázni, hogy de Massa mennyivel jobb volt, vagy erõsebb. XD
Kész.
http://www.youtube.com/watch?v=1gj0sph32i8
maga a keménység mintapéldánya.
MS mellett is erõs volt, Kimi-nél erõsebb volt, Alonso-nál meg meglátjuk.
Volt egy kõkemény balesete és itt van és nyomja, behírezik Kubica-val...és Massa nem fog kedvetlenné válni...nyomni fogja neki, mert ilyen tipus.
Nem 'sztár' alkat...melózik. Alonso is ilyen egyébként, és MS is ilyen volt....igazából pont Kimi mellett jött ki a legjobban, hogy Massa hátrányból is brusztol, akkor is ha sz@r az autó.
...nekem nem sok bajom van Kimi-vel amióta azt csinálja amit igazán akar, de nehogy már le 'rinyapina'-j egy olyan versenyzõt aki mindig teszi a dolgát,...de mindig vzz.
Egyébként Frankl is leírta a könyvében, hogy egy rinyapina, õ aztán ismeri belülrõl a mezõnyt.