FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
de
2kor

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

szabii98
De elbeszélgetnek fél órát, az RTLen félkor kezdõdik=)

I met God. She's black

Firerock
egészen pontosan akkor kezdõdik az rtl-en a mûsor:)

nem egeszkor kezdodik?<#fejvakaras>

http://gaborszantai.co.uk/

szabii98
Egész mást mutat az SG órája mint az enyém.2-3 percet tér el:I

I met God. She's black

szabii98
Na még 21 perc a rajtig<#vigyor4>

I met God. She's black

szabii98
<#taps>
xD

I met God. She's black

Minstrel
sok redbullt szlopált be <#gonosz1>

http://topgearhungary.blogspot.com/

bakkerman
csendes õrült :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ket perce rohogok ezen a kepen... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

bakkerman
:) mind1 az,hogy most monacoban rendezik,vagy üzbegisztánban,ha nem esik az esõ,akkor szokásos vonatrace lesz!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Firerock
aha:)így már ok,csak nem értettem elõször:)

szabii98
Tegnap Massa ha jól számoltam 3x csúszott meg?:D(3. szabadedzés) és Sutil is megpördült a célegyenes végén(asszem ott volt, egy jobbos kanyar volt) , de lehet hogy liuzzi volt...Na meg Schumi és Sutil(v Liuzzi, v vlaki más nem tom) a Portier kanyari "bukótérbe ami betonozott" belecsúszott.

I met God. She's black

b-type
Ezzel én nem igazán értek egyet (na és aztán <#zavart1>), de amekkora alázás megy a dohányosokkal szemben (pl. repterek kalitkái) úgy nekem meglepõ az égetett szeszek hirdethetõsége. :)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

TommyC
szerintem is :/ dög unalom lesz

dixitque deus fiat lux

MR ME
gurulnak? <#nemtudom>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
félek tõle h egy bazi nagy vonatozás lesz ahogy az szokott lenni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Firerock
hogy vieslkednek?:D

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

szabii98
hidd el az lesz.Ha a ferrári meg a force india kerekeik megint így viselkednek, lesz mit nézni:D

I met God. She's black

MR ME
pedig jobb lenne, talán élvezetes lenne a verseny :S

Totti5
Monacoban nem tíltottak ezek a reklámok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

szabii98
Asszem 2003ban volt(?) hogy levetették a ferkákról

I met God. She's black

Punker
azért jobb lenne az esõ

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Firerock
nem
én tegnap néztem elõrejelzést és nem mond esõt
de ha az Eurosportra kapcsolsz még 5percig megnézheted milyen verõfényes,igazi monaco style idõ van:)

Totti5

MR ME
várható esõ mára a futamon?

Firerock
ez korrekt összefoglalás volt:D

Firerock
azért mert van egy két olyan ember aki nem képes elfogadni hogy a kedvencét kirúgták a formula1-bõl és már soha nem fog visszajönni,és így most istenítik hogy milyen jól versenyzett amikor még versenyzett.Ez így lesz még kb 2évig

b-type
Azon filóztam így a Porsche-t meg most a formula Renault, hogy hogy van az hogy a dohányreklám ennyire számûzve lett (vonalkód a Ferkáról) míg az égetett szesz, meg az egyéb alkoholmárkák kint vigyorognak a hercegség pályáján..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

szabii98
Na de most már tényleg...
Írjátok át a topicot "Kimi láwolunk" topicnak, és írjátok tele, mi meg kezdünk egy új topicot:DD
Miért kell mindig a Kimi vitát folytatni?

I met God. She's black

b-type
..engem nem érdekel Kimi, így az sem fontos hogy vele kapcsolatban mindenki azt lássa ahogy én látom..nem vagyok Kimi drukker, nekem közömbös versenyzõ, akire még haragudtam is a végén mert egy olyan hozzáállást képviselt a prototipusok királykategóriájában, ami nekem egyszerûen visszatetszõ volt.
Amióta azt csinálja amit szeret, azóta ez rendben van, de érdekelni továbbra sem érdekel.
Massa az akit bevédtem, mert ezt hogy 'rinyapina' meg 'síros' meg egyéb ilyen csatornaszintû jelzõk használatát messze nem érzem helyénvalónak egy olyan versenyzõvel szemben aki mindig kevesebbre volt értékelve mint a csapattársa, mindig kevesebbet is keresett, de tolta a csapata szekerét fejleszegve.
Az ilyen versenyzõket becsülöm, nem az olyanokat akik...unalmas-aludtam, nem tudtam elõzni, rallizni kéne, igen abban a Ferrari-ban ülök amivel kamaszobák milliói vannak kiplakátolva...de ez engem valahogy nem igazán érdekel, 40 millát keresek, de a szponzori reklámmunka untat...de mártír vagyok mert valakinek a szponzora erõsebb.
...Webber-n lehet röhögni mert tejes nótával égeti magát a szponzoráért, de õ ott van ahol lenni akar, és lehetõsége van futamot nyerni.
Szal engem nem lehet meggyõzni Kimi Ferrari-s éveivel kapcsolatban, ne haragudj érte, én sem akarlak téged cserébe....én pusztán azért vettem fel, és folytattam ezt a fonalat, mert Massa ennyire le lett gyalázva.
:)

Azert azt is vedd figyelembe, hogy Schumacheren kivul Kiminek volt igazan reklamerteke. Teljesen mindegy hogy mennyi versenyt nyert Massa, mennyit Raikkonen - Kimi behuzott 2007-ben 6 futamgyozelmet egyedulikent, az O nevevel el lehetett adni sapkakat, Massaeval esetleg csak Braziliaban.
Raadasul sok ember oltozott at ezustbol pirosba a finn miatt, ami szinten nem apropenz volt.

Ember, Raikkonent unalmasnak hivtad, aki talan a legtobb show-t csinalta, mig a McLaren-nel volt es Heidfeld-et szeretted volna helyette, akinek akarmiben ult evente volt egy emlekezetes megmozdulasa?
Ha Kimi unalmas, akkor Nick-hez kepest egy elohalott is frenetikus stand-upot tudna nyomni...

Totti5
Ennyi:D:D

hmm...szegény:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyílván nem rá építették a csapatot, hanem a fital Raikkonenre...azért maradjunk annyiban, hogy az a Mclaren, ha nem is a leggyorsabb, de a Williams szintjét simán hozta azért...eleinte a Ferrari se volt hû de gyors, Schumacher rosszul kezdett és a pontrendszer miatt volt ott Raikkonen a nyomában! a régi pontrenszer (10, 6, 4..) Raikkonen még messzebb leszakadva áradozhatott volna a 2003-as vb címrõl, mint így (a vízátfolyásokról senki nem tehet azon a futamon "mindenki" kicsúszott, és mázli h pl Raikkonen, akár Fisichella nem csúszott ott ki...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Nem hiszem. Abban az évben mint leírtam egy 1 éves feltupírozott modellje volt a McLarennek,a Ferrarinak meg egy tök új.
Ezek alapján te lefitymáltad, hogy csak egyszer gyõzött és épp, hogy a 2. helyekre odaért. Kicsit másmegvilágításba kerülnek így a dolgok, nem?!
Emlékszel a Brazíl futamra? Schumacher, meg az összes angymenõ kizakózöt esõben, Kimi vezette a futamot, bement boxba, Alonso és Webber szarrátörte magát leintették a futamot és azért lett 2., mert a leintés elõtti körben a box miatt Fisico mögött ment éppen.
ilyen sok kis dolgon ment még el az éve.

Egyébkét Coulthard azévben 7. lett azzal a McLarennel.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
Coulthard szerintem idén is a yactján kooro6atja
a legjobb nõket

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

azért Coulthard se ment rosszul avval a módosított változattal...egyébként lefogadom, hogy korelõnyöd van én 2001-ben, 2002-ben akár 2003-ban az akkori látottakra emlékszem, annyit elárulhatok nem voltam felnõtt nem volt netem se semmi h utánanézzek a dolgoknak (nem kérek személyedkedést)...

kár lenne elrontani ilyen baromságok miatt a hangulatot...szándékosan nem akartam senkivel vitázni, mert tuti h engem hülyéznek le, ami pedig nem helytálló, maradjunk annyiban, hogy neked is megvan a véleményed nekem is pedig ugyanazt nézzük...ki így ki úgy...

Kit--Kat
Schumacher helyett meg leigazolhatták volna De Cesarist, a Jordanbõl, kb ennyire volt értelmes amit leírtál.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Akkor nézz utána.
A Ferrari csupán annyival volt jobb, hogy a 2003-as modelljükkel mehettek.
Míg a McLarennek az eltervezett MP4 18 miatt végig a 2002-es frissített verziójával kellett mennie az MP4/17 B-vel.
Egy módosított 2002-es autóval tartotta nagy Schuhamért végig.
Ez a teljesítmény, nem a mezõnynél 6 mp-vel gyorsabb autóval behúzni a címeket.
Közben kiesett aze lsõ helyrõl Kimi németben, Schumachert visszatolták olyan azonosítatlan személyek akiknek nem volt pályabírói ruhájuk 8szabálytalan!) és Schumi igen is szenvedett Japánban, ennyit tudott összehozni aznap.

mi ebben az undorító? az hogy nem volt kedvem Raikkonennek szurkolni? én kérek elnézést mindenkinek megvan a személyes kedvence! Saubertõl ugyanúgy leigazolhatták volna Heidfeldet is és akkor nem lett volna belõle egy frusztrált, vesztes elfelejtett pilóta...

nem voltam bunkó, nem voltam primitív, helyesírási hibáim vannak, de nem súlyosak!!! mi kéne neked még? nekem ez volt a meglátásom, ez pedig egy fórum és személyeskedés nélkül nem tudtam, hogy nem lehet élni!!! már rögtön dedósként kezelsz

nem vagyunk egyformák sosem tetszett Raikkonen stílusa, ami pedig 2003-at illeti Schumi teljesen megérdemelte mivel a Japán nagydíjon már nem osztott nem szorzott hogy alakul (Raikkonen gyõzelem esetén, Schumi pedig, ha nem szerez pontot abban az esetben lehetett volna Rai bajnok) halkan jegyzem meg Schumi nem erõltette már magát az utolsó futamon Barrichello megnyerte a futamot Raikkonen a számára oly kedves 2. helyet amit kibérelt a szezon során megérdemelten lett vb 2.!! Schumi amúgy is 6x nyert Rai meg 1x és örült, ha néha ott tudott lenni a 2. helyen...halkan jegyzem meg a 2003-as Ferrari nem sokkal volt jobb mint a Mclaren, Montoya érdemeit is növeli h a Williamssel ott tudott lenni háttérben is, de harcban a gyõzelemért...én is befejeztem, mert nagyon nem értünk egyet!!

Kit--Kat
Jó hagyjuk, ne akard megmagyarázni, hogy Massa önerõbõl verte Kimit, mert megcáfolták a ferrarisok, hiába írod le a verziódat 4x egymás után.

És látom nem akarod megérteni, nem tudom hogy magyarázzam el. Na várjunk csak. Todt leigazolta Kimit és VB-t nyertek. Rá 1 évre az új fõnök Domenicali leigazolta Alonsot 2008-ban és onnantól szenvedett Kimit.
Nem az hátráltatta aki annyi pénzt dugott a zsebébe, hanem az aki 2007-ben már Alfit akarta a csapatba.
É Így már értelmetlen ez a hasonlítgatás.
Mivel nem az hátráltatta mint aki ennyi pénzt dugott a zsebébe...

Te neked valamiért jólesik ez a dolog, akkor élj vele, de ne értetlenkedj nekem, amikor a hivatalos nyilatkozatokat lesöpröd, azzal, hogy te ezt leszarod. Így elég komolytalan...

Egyenlõre a Ferrarinak az utóbbi 5 évben csak 1 ember hozott VB címet. Ezt hívják eredménynek a többi rizsa a te értékrended szerint, akkor nézd így ;)

b-type
..de most lelépek biliárdozni :)

b-type
Massa-t kirakták volna mint macskát, ha Kimi olyan lett volna mint a McLaren-nél.
Mi a legrosszabb ami történhet? Lehúzza õket a sajtó, Massa mártír lesz, Brazilia morcos.
A spanyol szponzor akkor is kifizeti a tenger pénzt hogy Alonso elkerüljön a Renault-tól egy élcsapathoz, és a Ferrari-nak van egy baromi erõs felállása.
...és ezt csak azért nem tették meg mert Massa kórházban van?..bekínálták volna tesztversenyzõi állással arra hivatkozva hogy a feje sérült és ki tudja...kész, nem tragédia.
Ahoz hogy az történjen ami ahhoz kellett az a 28 versenyen át tartó szakasz ahol Massa erõsebb volt.

Totti5
Korán lehetett és csipás volt a szeme, mást nem tudok elképzelni, mert azt a kanyart szokták a legritkábban elrontani.