182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
inkább fia hozzon olyan szabályokat, hogy aki egy autó mögé kerül, az dsr nélkül is gyorsabb legyen a szélárnyék miatt, úgy talán láthatunk rendes futamokat... -
IXEMGabeo #112521 múlt héten még szidtam Hamiltont h úristen már megint kamikázézik, de most egy szóval nem mondtam h ő a hibás, annyit mondtam, hogy nehogy már még Maldonadora kenjétek! -
IXEMGabeo #112520 nem másik eset, mindkét esetet megemlítettem, de én a Maldonados esetre tegnap is mondtam h versenybaleset volt, ma sem mondtam mást csakhogy még nehogy már Maldonado hibája legyen és Lewis legyen az Isten nekem csak ennyi volt a bajom...abban a helyzetben nem fértek el, Schumi autója pedig akkor már lényegesen lassabb volt persze h maradt helye... -
Tehát csak akkor előzzenek amikor DRSel elsuhannak egyenesben, akkor is csak úgy hogy reagálni ne legyen ideje a másiknak, magyarán ugorja át mert eszerint a kanyarokban mindig le lehet zárni és mindig ki lehet esni és az egyenesben is mindig fel lehet kenni a másikat a falra... Lewis a hülye hogy versenyzni próbál, valóban... -
IXEMGabeo #112518 akkor olvasd el, amit írtam...már hogyne tudnék... -
IXEMGabeo #112517 ott egy jó ideig sehol nem volt, bejött a gumistratégia furcsa mód pedig az első etap után Rosberg és Button voltak a leggyorsabbak. 2. csere után gyorsult be, Maldonado kijött rossz helyre és persze Rosberget megzavarta csak így tudott Hami elmenni mellette. Onnantól már a többieket könnyen megette úgy azért könnyű, ha valaki majd másfél 2 másodperccel gyorsabb körönként Vettel se tudott mit csinálni...
tegnapi futamon az esőben az öreg megint megmutatta mit tud Vettellel karöltve ők ketten voltak a leggyorsabbak, ezért már megérte visszajönni -
Mindig egy másik esetet hozol fel ha másnak igaza van, mert nem tudsz ellenérvet felhozni.
Massás esetre a Loewsbe ott tényleg Hamilton hibája volt, későn ment be mellé, de semmi köze nem volt ahhoz, hogy Massa felkenődött a palánkra utána. -
Arról nem az előző pilóta tehet, hogy a védekezők rendszeresen beléjük mennek. -
IXEMGabeo #112514 igen ebben van valami...ennyi erővel a kiesett Hamilton újra indulhatott volna. valamelyik fórumon még meg is kérdezték esetleg nem lehetne összerakni az autóját és újra akcióba lendíteni őt?:D komolyan ez a szabály is vicc -
szerintem neked valami roncsderbi futamot kellene nézned, ha azt élvezed, hogy egymást lökdösik ki (akár a versenyből is) -
Ha a Fia 100%-ig Vettel mögött lenne, akkor Buttont megbüntették volna. -
IXEMGabeo #112511 az volt persze...Massa esetnél a Loewsben kissé messze volt, az vakmerőbb volt Di Resta is megkapta a büntetését...megvan a futam vissza tudom nézni neked... -
Elmékszel még a Kínai nagydíjra? Na ott a kb a mezőnyt(20 autót) megelőzte a sokkal gyorsabb autóval, míg Hamilton az élmezőnybe előzgetett.
Vagy rosszul emlékszem? -
engem az zavar, hogyha leállítják a futamot, akkor a csapatok nyugodtan cserélhetnek a kocsin kereket, letört elemeket stb, és ez teljesen felborít mindent, még a leállításon felül is. Pl monacoba vettelt tuti megelőzik, ha nem állítják meg a futamot, és cserélik ki a kerekeit, így az előzés esélytelenné vált, és azokkal szemben, akik többször mentek ki a boxba mint ő, mégcsak ne is fair ez a dolog, vagy a mostani futamon, koba a második helyre került azzal, hogy még nem volt kereket cserélni, ezzel előnyhöz jutva azokkal szemben, akik voltak már a boxban... -
IXEMGabeo #112508 idén ki is előzte a legtöbbet? Webber nem pedig Hamilton szóval őt kellene e tekintetben isteníteni. Lewis a rangsorban csak a 4. helyen áll, még Kobayashi és Massa is előtte áll, teljesen mind1... -
Versenybaleset volt. Maldonado mondta.
Egyébként nem egyszerűbb helyet hagyni a másiknak minthogy kiüssön a versenyből? -
NLN #112506
-
IXEMGabeo #112505 Maldonado nehogy már ő legyen a hibás, mert védte a pozícióját főleg Monacoban...azóta tudom h végeredményben nem volt büntetés, főleg h Buttonnak is voltak tegnap afférjai... -
IXEMGabeo #112504 méghogy a papa intelligens ember, persze, ez az Anthony a vadonatúj Porschéjét összetörte, amikor benyilatkozta h a fia 8x vb lesz, és amikor a debütáló évében állandóan az ő alien fejét kellett mutogatni, kirázott a hideg tőle rosszul vagyok ettől a családtól:D nem baj Totti adhatsz bünti pontot...ez csak egy vélemény volt -
Nektek bazmeg ki kéne menni egy állomásra, és nézni a vonatokat. Szerintem élveznétek. -
Mért ne férhettek volna el? Schumival elfértek. -
IXEMGabeo #112501 méghogy Massa húzta rá, Hamilton ugyanúgy benézte, mint Di Resta a Loews kanyarban...ennyire ne legyél már elfogult...Maldonadoval is ütköztek, ott is látszódott h nem férhetnek el, dehát Lewis tudjuk, hogy szent:D -
madmanic #112500 nem.. csak versenyző, nem picsogó primadonna mint amiből sajnos egyre több van az F1 ben.. -
kisbesi #112499 Hamilton megőrült? -
azért egy szabályos előzés sem csak annyiból áll, hogy beteszem az első szárnyat az előttem lévő hátsó kerekei mellé és onnantól neki kötelessége elengedni. -
És az első kanyarban pl MSC is hagyott helyet Hamiltonak, amikor előzte. -
KaBuTo666 #112496 Tegnapi F1 futamot hol tudnám megnézni az interneten? -
azért az tiszta vicc,hogy mostanában a Forma-1 mint autóverseny arról szól,hogy aki elöl megy az nem hagy helyet a másiknak,ha meg kiesik akkor fel van háborodva hogy "hogy képzelte hogy előzni akar?"
érdekes,Monacoban Hamilton hagyott helyet Schumachernek,Massa ugyanabban a kanyarban ráhúzta Hamiltonra,meg is érdemelte a bukást...Maldonado ugyanez,bemennek mellé és elfordul mintha egyedül lenne az egész pályán.Izgalmasnak izgalmas,csak nem verseny...
ráadásul ezt az FIA is partner a nyavajgásban,szóval egy ideig semmi jóra nem számítok... -
IXEMGabeo #112494 FIA-nak újra kellene tisztáznia a szabályokat, ezentúl semmilyen "nem" szándékos kilökésért koccanásért nem jár bünti, csak akkor, ha valaki tisztán belerongyol a másikba, visszatérne az agresszív vezetési manőverek, amiket nem büntetnének...nem kellene egy kis eső után SC-al indulni, térjen vissza a normális rajt... -
nyilván semmi köze nem volt hozzá :D -
Hamilton Mclarennél nőtt fel, ők hozták szinte létre. Szerintem ha el megy tőlük, a másik csapatnál hasonló szituáció lenne mint Webber-Red Bull. és nem azért mert jobb a csapat társ... -
én is azt mondom,ebből csak rosszul jönne ki Lewis,amíg a Red Bull/FIA 100%-ig Vettel mögött van,nem lehetne világbajnok náluk! Én el tudnám képzelni őt akár a Mercinél is,bár ahhoz nagyon jó autót kéne építenie Brawn-nak. -
Na neeeeee azt neeeee. -
egyébként meg montrealban beszélgetett Lewis és Horner,a téma Hamilton esetleges odaigazolása 2013-tól. -
úúúristen, van arca a gyereknek 
nem tudom hol nyilatkozta ezt, de tuti, hogy repedezett felette a plafon... -
Kikét? Massa maga ment a falnak, neki semmi köze nem volt hozzá, Maldonandó meg vakon ment. Még valami, vagy csak a hülyeség? -
technikai sport koma :) nem direkt csinálta,azaz nem az ő hibája,nem ő akart nekimenni,ezt dobta a gép. semmivel se sportszerűtlenebb mint egy Alguersuari,vagy egy Glock :) -
Teljesen mindegy hogy mi hogy látjuk, már meg született a döntés, nem baszogatják Buttont... -
írtam hogy direkt?
attól még több ember versenyét tönkretette pl monacoban -
Szerinted volt egy pillanata bármikor is amikor direkt lökött ki valakit?