182154
  • repvez
    meg másnak is feltünt, hogy azért hiányos a szezon.
  • repvez
    megnéztem a harc a túlélésért 3. évadát.
    Nem volt rossz, de sajnáltam hogy igy összevissza válogattak részeket. és a csapatok és versenyzők kore csoportosították az egyes részeket és nem ugy, hogy egy egy versenyt minden résztvevő szemszögéből megmutattak volna ugy lett volna az igazi. .
    Voltak ilyen részek is, de mondjuk amit az egyik oldalon bemutattak az mondjuk a 2. részben volt és a másik oldalról mondjuk csak a 8. részben érintették ami igy egy kicsit szétszortá tette a dolgokat.

Jobb lett volna ha sorrendben veszik mondjuk 2-2 verseny egy részben és annak a háttér dolgait mutatták volna meg az érintett csapatokkal és versenyzőkkel.
  • AnuluWork #175326
    Gábor elemez
  • Stockbauer33 #175325

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2021.03.19. 22:19:45
  • AnuluWork #175324
  • AnuluWork #175323

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.03.15. 22:17:01
  • nearo
    Rai 165 kör, Russel 157, az igen :D
  • mcmoha
  • AnuluWork #175320
  • AnuluWork #175319
  • AnuluWork #175318
  • mcmoha
  • RatBaG #175316
    https://news.sky.com/story/former-f1-commentator-murray-walker-dies-aged-97-12245178
  • mcmoha
  • allock #175314
  • mcmoha
  • AnuluWork #175312
    Miért érzem úgy, hogy az idei meki olyan meglepetés lesz, mint a Brawn volt? :)
  • RatBaG #175311
  • mcmoha
  • mcmoha
  • mcmoha
  • atiwrc
    Milyen nagy kedvvel próbáltam anno megfesteni a Grand Prix 2-be......
    Most meg kb hidegen hagy kinek milyen festése lesz, ronda mind! (A formájuk miatt....)
    Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2021.03.11. 11:26:16
  • IXEMGabeo
    igen ez az auto is gyonyoru volt...remek parost alkottak a BMW-vel
  • pr3cious

• PacsutaTibi
    Igen nem rossz a Williams se, lehet hogy ezzel is akarták mutatni, hogy változások vannak a csapatnál, hogy ilyen merészen belenyúltak a dezájnba. Reméljük látszik majd az ereményeken is.

Nekem mondjuk tetszett a Rothmans korszak után a két piros festés is, főleg a 99-es. De az abszolút kedvenc a 2000-es még Compaq-s Williams BMW annyira szép letisztult (főleg az előző két évhez képest)
    Williams FW22

u.i. Most nézve a 2000-es Williams kerekét, hogy a fekete sötétségét feldobja a fehér csík +1 pont az idei Ferrarinak hogy nem fekete a felnije!
  • PacsutaTibi
    Hmm....
    Végül is nem is rossz az idei felhozatal, van sok új színvilág is. (Bár a rózsaszín hiányzik kicsit :D )

A ferrarin ott tavaly feketébe is elég gáz volt az a Misson Winnow logo...
    Talán 2018-ban volt ott fehérben, úgy sokkal jobban mutatott:
    kép

Gondolhatnák, hogy a zöld az olasz színek miatt került oda, de akkor kellene egy kis fehér is köré vagy valami. De valószínűleg nincs köze hozzá, hiszen nagyon világos rikító zöld, a zászló színe más.

Érdekesség még a hátsó traktus, a "régi" ferrari bordós színével. Még tetszene is. :D
    DE!! Látjátok a hátsó szárnyon a logót? Igen van ott logó! Milyen dizájner az, aki a sötét bordóra rárak egy fekete logót???

Egyszer már kérdeztem, de ha valaki tud rá valami értelmes magyarázatot, mondja már el mért van minden kocsi félbevágva kivéve az Alpha Taurit???
    Mármint hogy az orrkúp oldalánál elkezdődik egy vonal ami végigmegy a kocsin és az alatt mindenkinél fekete minden. Miért?? Ha az Alpha Tauri le tudja "festeni" ott fehérre a többiek miért nem??

Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2021.03.10. 19:06:20
  • mcmoha
    Mission Winnow logoja. A fő szponzor.
  • IXEMGabeo
    Williams, Alpine es az Aston festese nalam mindent visz...Williamsnel talan evek ota a legszebb auto...legutobbi a 97-es Williams volt ami tetszett, de ez most gyonyoru
  • IXEMGabeo
    zoldhoz kurvara nem illik a piros...ez valami szponzor muve vagy mi ez a kis nyilacska felul?
  • mcmoha
  • nearo
    Ferrari... kinek jutott eszébe vörös alapra zöldet tenni?
    idei festések kigyűjtve
    Utoljára szerkesztette: nearo, 2021.03.10. 14:55:43
  • IXEMGabeo
    az Aston gyonyoru szep...vegre eltunt a rozsaszin...

durva, hogy ez a csapat mennyi nev es tulajdonos valtason esett at:D meg mindig durva belegondolni, hogy ez az egykori Jordan
  • b-type
    ízlések és pofonok különbözőek, nálam messze a Mercedes a jobb. Az Aston ezzel a búrával olyan mint valami algaevő harcsa az akvárium üvegén.
  • willtex
    Mostanában boldog-boldogtalan Aston hűtőrács koppintásokat használ, amire az eredeti Aston válasz az, hogy még nagyobb nyílást csinálnak az autó elejére. Az eredmény, hogy az egyik legszebb sportautó kinézetét jól elrontja az a formátlan, aránytalan valami az elején.

A merciből is volt már jobban sikerült széria korábban, de ennél az Astonnál jobban néz ki szvsz.
  • greenkawa
    Hát itt is az "Aston" a befutó... dögös
  • mcmoha
  • b-type
    Nekem kicsit hiányzik is, mármint a manuális KERS. Rémilk hogy jól alkalmazható volt támadásra és/de annak kivédésére is.
  • Magnum PI
    Szerintem nem akkora hülyeség főleg hogy én is hasonlót javasoltam régebben DRS helyett. A DRS-el az a gond, hogy csak annak ad előnyt aki hátul van. Ezért esélytelen védekezni ellene. Az KERS, meg túlságosan gyakori és nem is annyira extrém és nincs látványos hatása előzéseknél. Ha helyette lenne egy fix extra teljesítmény amit mindenki akkor használ el amikor akar és limitált, az szerintem érdekes taktikai dolgokat eredményezne.
  • willtex
    A cikk ökörségeket ír.

Olyan új az ötlet, hogy az Indycarban már vagy öt-hat éve ilyet használnak push to pass néven.

A KERS-nél sokkal jobb szvsz, mert érdekes taktikai eszköz a rendelkezésre álló keret beosztása, így van felelősség a pilóta vállán a használatát illetően, nem úgy, mint a KERS esetében, ahol szinte automatikus a dolog, pilótától függetlenül.

Persze ha jól sikerült az új aero témát megcsinálni, akkor nem feltétlen kell ilyesmi, de lehet úgy értelmezni, hogy az új szabályok meghozatala épp úgy mesterséges eszköz az előzés megkönnyítésére, mint egy ilyen rendszer.
  • HTS s3rg1nh00
    aki ezt a cikket írta,az még életében nem látott F1-et,de újságírónak is utolsó.
    KERS-ről meg előzés gombról még hírből sem hallott,pedig elég régen jelen vannak a sportban,maximum ezentúl visszatérünk ahhoz,hogy a versenyen a pilóta változtathat motormódot is.