182154
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
argo001 #175368 Hamiltonnak megszületni volt nehéz. -
Stockbauer33 #175367 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!orgazmusa volt a veréb gábornak- eddig a nyomi norbit szidtam a fogadjunk és szakértsük meg amihez nemértek de ez a gyökér gabi mindent visz -
argo001 #175366 Vettel a nap pilótája. Mellette Stroll úgy néz ki most, mint Alonso. -
#175365 -
#175364 Mazepin... -.- -
#175363 Máig nem értem, hogy miért kellett ennyire megnövelni mind a méretüket és a sülyükat a kocsiknak.
A motorokbol elvettek 4 hengert kisebb lett az uza mennyisége .
260kgmal nehezebbek most vagyis 1,5x mint régen és kb fél méterrel minen oldalrol .
Aztán csodálkoznak, hogy nincs elözés ,meg nagy a szélárnyék.
kb mintha egy kamion után mennél . -
ToxiMaxi #175362 Én a megforgásról beszéltem. Az, hogy előzött teljesen rendben van, tavaly láttuk mi lett abból, ha valaki nem volt észnél az utolsó körben (kukázhatta az időmérőt). Megforgás egy amatőr hiba volt, hideg gumikon. -
#175361 minecraft bahrein :)
-
#175360 A mérnöke mondta neki hogy ok ha megelőzi őket. Az, hogy megforgott csak is az ő hibája de azt valszeg nem rótta volna fel nekim senki, hogy a mezőny legszarabb autójával megfordul az első időmérőjén. Azért szólt nagyot a megforgás mert, előtte végig előzte a mezőnyt és felrúgta a gentleman szabályt. És ebben volt benne a mérnöke is. Az első mondatot nem igazán értem de lehet, hogy eleve a mérnöke kezdeményezte hogy előzőn.
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2021.03.28. 12:41:58 -
ToxiMaxi #175359 Akkor fejtsd ki, mert ebből semmi sem derül ki. -
#175358 -
#175357 vajon ilyen contentek után miért sírnak még vissza emberek egy Palikot aki abból élt,hogy szóban inzultálta azt akit mellé raktak épp?Szujóval pont megvoltak,de az meg egy másik történet...a magyar F1 közvetítés egyetlen igazi szakkomentátora,mindenki másnál hiányzik vagy a szakma megfelelően mély ismerete,vagy kommentátornak nem jók.
-
#175356 Ha megnézed és meghallgatod a videót megérted
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2021.03.27. 23:34:23 -
ToxiMaxi #175355 Miben, hogy az egyenes végén kerszteb állt? -
ToxiMaxi #175354 Pereznek volt valami gondja? -
#175353 Nem akarom mentegetni Mazepint de ebben a mérnöke is benne volt.
https://streamable.com/0oj4p1 -
#175352 fú mennyivel nagyobbak a mai autók... :O
-
#175351 Sárga zászló pont érintette. Egyébként, szinte éreztem, hogy Mazepin meg fog pörögni, úgy rohant előre, csak a franc se érti miért. Kb senkivel nincsenek versenyben, olyan lassú a Haas. Erre megpörgött.
Filóztam télen, hogy vajon miért jobb ez Gene Haasnak, hogy nem szünteti meg a csapatot, helyette Schumacher a német szponzor, és Mazepin a ruszki szponzor szabja meg a sorsukat. Egy amcsi csapat ruszki színekben pompázik, mellé még lassú is, és megkapták Mazepint, aki, mint egy idióta rohan a francba a mezőny leglassabb autójával.
Nem azt mondom, hogy ne kockáztassanak, de ez a pörgés miért is kellett?
Komolyan, fel kell készülni egy ilyen faktorra is, hogy pár idióta futamról futamra fogja szétcseszni a Q1 végét, ezzel rakat pilóta lesz, akik fenn fognak akadni a sárga zászlós figyelmeztetésen.
Most Ocon és Vettel szopta be leginkább, de máskor más fogja. Most elképzelek egy Monacot Mazepinnel! Juj!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2021.03.27. 21:01:19 -
#175350 https://streamable.com/u54sg5 -
#175349 Én sem, de Mazepin forgásával belecsúszott a sárga zászlóba (replay alapján). -
#175348 -
#175347 milyen szponzor van a mekik visszapillantójának tetején? olyan, mintha az lenne odaírva, hogy bitch... :D -
Stockbauer33 #175346 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van meglepi rendesen :D -
#175345 Megmondta hogy 4-5 futam fog neki kelleni...ami egy pontig ertheto de ha a csapattarsa tudja hozni a q3-at ö meg q1-ben kirepul arra nincs magyarazat... -
argo001 #175344 Nem tudom tovább védeni Vettelt sajnos. -
#175343 ahogy a gyári Mercedes vezethetőségét elnézem,szerintem a versenyen egyikük sem lesz a dobogón.ha tippelnem kellene VER-PER-GAS,de majd meglátjuk -
#175342 -
#175341 Egy ilyen sorrendet eltudnék fogadni, bár holnap a Merci feltekeri a motort. Amúgy jók ezek a képek, köszönet értük. -
#175340 -
Stockbauer33 #175339 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon erős eleje baromi erős közepe.Jó évad lesz ez.3 VB a közepébe(Rai.Vet.Alo) remélem nagyokat meccselnek majd -
#175338 -
#175337 kimi
-
#175336 -
PacsutaTibi #175335 No! Ez nagy meglepetés. Ennek örülök. A Motorsport Games-en tényleg jól ment, de tavaly a Formula Renault Eurocupban nem alkotott valami nagyot. Akkori csapattársa Colombo (aki idén a Camposhoz igazolva szintén csapattársa lesz) a 4. helyen végzett, ő a 16. helyen.
Az Indexről meg csak annyit, hogy megemlítik, hogy ezelőtt még GP3 néven Kiss Pál Tomi jutott el eddig. Ami okés, de utánna ezt írják: "előtte pedig a máig egyetlen magyar Formula–1-es pilóta, Baumgartner Zsolt szerepelt ebben a géposztályban."
Nos Zsolti itt nem ment, mert ilyen szint nem volt a "piramisban". Ő az F1 előtt az F3000-ben versenyzett, ami a volt GP2 és mai F2 szintje. Előtte meg a német F3-ban ment, ami a mostani Regional F3-nak felelne meg.
Tóth Laci tavaly pont ez utóbbi szinten versenyzett, hiszen a két éve a Formula Renault Eurocup a regional F3-as kocsikat használja, idén pedig egyesül is a kettő bajnokság. Ilyen rövid neve lesz: Formula Regional European Championship by Alpine
Egyébként ha már utánpótlás, jelenleg még két fiatalemberről tudok, akik nemzetközi formula bajnoság(ok)ban indulnak majd.
Válint Bence már tavaly is ment olasz meg talán német F4-es futamokon. Idén a teszteken elég jó 32-35 indulóból 10-12. helyen szerepelt a Van Amersdorf Racing színeiben.
Valamint újoncként indul Révész Levente is. Ő eddig a 20-22. hely környékén volt megtalálható. (A név nem véletlen ismerős a Révész Transzos familia tagja az "öreg" Bálint az apukája, aki rallycrossból is lehet számotokra ismerős.)
-
IXEMGabeo #175334 bal szelso nyert:DDD, na ez legalabb igazi verseny volt:))) -
#175333 Ezt a befutót láttátok? :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#175332 https://index.hu/sport/forma1/2021/03/24/toth-laszlo-autoversenyzo-formula-3-campos-racing/ -
#175331 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #175330 -