FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na nem mint ha olyan szabálytalan dolgot csinált volna, hisz Õ nem csinált SEMMIT, csak meg kellett állnia, mert erre utasították. Õ betolta volna, ha nem kell mennie interjúkra😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
http://gaborszantai.co.uk/
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Szvsz okosan csinaltak.
http://gaborszantai.co.uk/
Hol a bünti??
Teljesen jogtalan a büntetés.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amit Hami meg a McLaren csinalt, azzal egy a baj.. Kimentek X korre, Y uzemanyaggal... Igy nyertek 2-3 tizedet legalabb a gyors korukben, ezzel helyeket, a kocsit meg majd gondoltak a szemelyzet visszaviszi a boxba.. 10k-ert vettek egy elso startkockat.. Es, ha ezt a kov. futamon 24 kocsi csinalja meg, akkor mi lesz..?!?!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Ferdinand Porsche
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
megint megúszta a.... :/
A Sportszabályzat 31.7-es pontja kimondja: "Minden versenyzõ (...), aki a pályabírók meglátása szerint ok nélkül megáll a pályán, vagy ok nélkül akadályoz egy másik versenyzõt, büntetést kaphat a Szabályzat 31.6-os cikkelye alapján."
A McLaren esetében nem volt szó technikai meghibásodásról, Hamilton ugyanis azért állt meg, hogy spóroljon a benzinnel, hogy ne legyenek problémák a mérlegelésen.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
mert akkor tolhatná xDD
Amúgy Liuzzi nem hiába volt eddig szar...nem volt alatta normális alváz...valami szar törött kasztnival ment eddig ha jól tudom, kapott egy újat nézd máá ment is egy jaút!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Üressel mennek mindegyik qualy részben 😄😄😄
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun