FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
jó ez,hogy rivalizálnak csak ne legyen durva veszekedés belõle...
passatgt
na de ha végigmegy szép lassan, bemegy a mérlegelésre, és kevés a súly, akkor meg megbüntetik gondolom 10 hellyel, vagy valami ilyesmivel😊

Totti5
Már megint a buta fanboy fejével nézitek az F1et. Miért lenne az jó nektek ha a redbullok elöl kivették volna Hamiltont, és ezzel szinte megnyerették volna a kér rbvel a versenyt? jó ez nektek? jó mint nézõnek?

Na nem mint ha olyan szabálytalan dolgot csinált volna, hisz Õ nem csinált SEMMIT, csak meg kellett állnia, mert erre utasították. Õ betolta volna, ha nem kell mennie interjúkra😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

http://gaborszantai.co.uk/

Szerintem az utolsó gyors kör nem volt betervezve. Látták, hogy még belefér egy, úgyhogy végigcsinálták. Egyébként 1 körön nem hiszem, hogy veszítene 2-3 tizednyi üzemanyagot.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Ha meg ront, akkor nem tud ujabb gyorst kort menni es mehet be a boxba, senki nem tudta volna, hogy mennyire keves uzemanyag van az autoban.
Szvsz okosan csinaltak.

http://gaborszantai.co.uk/

jaszy
Szerinted 😊 Ennek a fekete gyeröknek mindent lehet....

És a Vettel gyerekkel mi van mikor futam leintése után már nem ér vissza a boxba??

Hol a bünti??

Teljesen jogtalan a büntetés.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mar megint figyelmeztetes....?! Es hany figyelmeztetes er egy fekete pontot..? Mert figyelmeztetesbol mar van neki egy kalappal...
Amit Hami meg a McLaren csinalt, azzal egy a baj.. Kimentek X korre, Y uzemanyaggal... Igy nyertek 2-3 tizedet legalabb a gyors korukben, ezzel helyeket, a kocsit meg majd gondoltak a szemelyzet visszaviszi a boxba.. 10k-ert vettek egy elso startkockat.. Es, ha ezt a kov. futamon 24 kocsi csinalja meg, akkor mi lesz..?!?!

bakkerman
nézzetek inkább Le Manst 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
Prost is betolta anno a kocsit a célba mi ebben akkora szám?<#buck>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
mer mit adjanak neki???? mert az edzés végén megállt????? és azzal akkor mivan,amikor a gp2-be,vagy akármelyik forma autó futam végén a gyõztes 360-ba pörög 2 percig?? AZ NEM AKADÁLYOZÁS? jah,csak most Hamilton csinálta,az más,neki nem szabad...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

A szabályok azért vannak, hogy megszegjék õket...nem vagyok Hamilton szurkoló, sõõõt..de azért ilyenért komolyabb büntetést adni, nem tudom, hogy gondoljátok. Kifejezetten szórakoztató is volt😊

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

joebacsi
"The perfect racing car crosses the finish line first and subsequently falls into its component parts."
Ferdinand Porsche

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Minstrel
bakker ez a gyulám mennyit tud vinnyogni a gumitémán

http://topgearhungary.blogspot.com/

Minstrel
nem tudják bizonyítani, hogy miért állt meg, Lajos azt mondja elektronika miatt aztán ennyi

http://topgearhungary.blogspot.com/

Bár ahogy most olvasom, semmivel se külömb mint schumi elõzése monacoba.
Hamiltont nem fogják megbüntetni, akár a pályát is levághatná, õ a kis kedvenc, az igaz h ezért nem kellett volna elvenni az 1. helyet de csinált már ennél sokkal rosszabbat is amiért csak 1 figyelmeztetés volt. Am meglátjuk mi lesz holnap de 1 biztos, nem Hamilton nyer a lágy gumik miatt.
rucinho
hamilton kivátságos!
nagy fanatik vok de mot már hányinger ez a forma1!

zene egyenlő élet

jah amúgy még jóhogy figyelmeztették már pár nagydíjjal ezelõtt, azóta elkövetett pár dolgot és semmi.

csak ?.. hatalmas pénz lehet neki...
megint megúszta a.... :/

Totti5
A brit versenyzõt 10.000 dollárra büntették a pályán megállás miatt, ám 2008 világbajnoka megtarthatja az elsõ helyét.

mindegy, majd kiderül mit határoznak de szerintem nem lesznek geciek és nem veszik el a körét hogy meglegyen a 8. redbull pole is

gercse
'aki a pályabírók meglátása szerint ok nélkül megáll a pályán,' vagy

akkor már nem volt kit akadályozni mert vége volt az egésznek.

desigo
höhö

A Sportszabályzat 31.7-es pontja kimondja: "Minden versenyzõ (...), aki a pályabírók meglátása szerint ok nélkül megáll a pályán, vagy ok nélkül akadályoz egy másik versenyzõt, büntetést kaphat a Szabályzat 31.6-os cikkelye alapján."

A McLaren esetében nem volt szó technikai meghibásodásról, Hamilton ugyanis azért állt meg, hogy spóroljon a benzinnel, hogy ne legyenek problémák a mérlegelésen.
Kit--Kat
Kösz!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

tévedtem, webber és vettel is keményebbel ment.

mindenki lágyon ment a végén, vagyis vettel ment lágyon is de keménnyel próbálta a legvégén a 2 kört.

Kit--Kat
Vettel is kemény gumikon ment, ugye?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

desigo
szerencséje,hogy nem ezzel az üzemanyag szinttel kell holnap rajtolnia
mert akkor tolhatná xDD
Norbi1990
Remélem csak ezvolt a baj, me akkor Sutil alá is rakjanak újat és akkor világverõ lesz a FI XD
Ulvar
Jó volt Alonso alatt a Ferka...

Amúgy Liuzzi nem hiába volt eddig szar...nem volt alatta normális alváz...valami szar törött kasztnival ment eddig ha jól tudom, kapott egy újat nézd máá ment is egy jaút!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Ez a jó, 1 méternél sem kell többet kibírnia😄

bardocz
Remélem holnap a futamon is jót fog menni.
Norbi1990
Liuzzi nagyot ment <#taps>
desigo
és a vége

Norbi1990
😄
1 embernek elég lett volna leírni, akkor is elhiszem 😄
desigo
mekkora volt xDDD

nearo
Szegény, most jól megmondtuk neki 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kit--Kat
Az a gép hibája, ezért nem büntették volna, egyszerûen elvették volna azt a körét.

Norbi1990
upsz XD
nearo
Úgy, hogy nem kell teletankkal menni. Gondolod, hogy tele tankkal mennek ugyanolyan idõt, mint q1-ben meg q2-ben üresen?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Ulvar
le vagy maradva fiam 😄😄😄😄.

Üressel mennek mindegyik qualy részben 😄😄😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kihagytad idén az összes futamot? 😄 idén üres tankos már.

au...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

bardocz
Jaja, javított akkor.
Norbi: le vagy maradva egy évvel.
Totti5
2 egymás utáni körében szúrta el ugyan azt a kanyart.