FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
BUEMI <#eljen><#worship><#taps><#taps>
bakkerman
sumcsó megin box xddd

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
sumák...bazmeg...

Totti5
Sumikám ez csúnya volt, de látványos.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
eddig nagyon jó <#eljen>
Norbi1990
Buemi <#taps>
Norbi1990
Na a féktávon Massa kivágódik Liuzzi mellé, ha Liuzzi nem megy arrébb akkor nekimegy Massa, aztán meg belül emnt Liuzzi, Massa meg nem hagy helyet neki ezért megy Liuzzi neki, utána meg Massa nyomja ki õt és kipördül.
Wéber mondja jól szerintem.
bakkerman
miért nincs palánkracsapódás?

banok
már most több izgalom volt ezen a futamon mint az egész vb-n eddig

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Máté94
Miért nincs esõ......
Dietrich
<#ejnye1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
végre most jó a matek esõ nélkül is..csak maradjon is így

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
háhá Alonso boxban elõz <#eljen>

jó,hogy Hamiltont simán elengedték
bakkerman
alonzó bazmeg...anyád nem tanított meg az illemre...

Liuzi hulye... Megtorpedozta Massat... Nala mar csak az RTL riporterei hulyebbek..

Norbi1990
Massa <#boxer>
Máté94
Mi van itt😄D
Na,a rajtnál már volt egy kis kalamajka.

Schumacher: 13. -->8. hely Respect! <#eljen><#worship>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Norbi1990
Arra azért ne XD
Dietrich
buzulellára mi? 😄

Norbi1990
Mikor cserélik már le ezt a hülye zenét a studióban? 😄
Idegesítõ 😄
desigo
remélem lesz pár palánkra csapódás...
persze személyi sérülés nélkül
ZZZZZZZZZZZZZZZ zzzzzzzzzzzzzzzzz ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ zzzzzzzzzzzzzzzzzz ZZZZZZZZZZZZZZZ zzzzzzzzzzzzzzzzz ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ zzzzzzzzzzzzzzzzzz

mcmoha
Vuvuzela: <#falbav><#boxer><#violent><#wow3><#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Dietrich
ettõl az is rosszabb hír, hogy nem lesz esõ...
marad a foci meg a vuvuzela :p

passatgt
hamilton és vettel ki fog esni

kifli
akkor nem is nézem :/
Minstrel
na bakker, akkor most nem tudják Vettel-el kilökni egymást az elsõ kanyarban <#shakehead>

http://topgearhungary.blogspot.com/

repvez
Dietrich
A Red Bull-Racing ausztrál versenyzõjének az autójában ki kellett cserélni a sebességváltót.
A szabályok értelmében Webber-t 5 hellyel hátrébb sorolják a rajtrácson.

mcmoha
Hamilton nem vétett a szabályok ellen!!!

A kocsi sulya benzin nelkul ertendo! Ha marad benne benzin annak a sulyat merlegeleskor levonjak!

de annyira egyszerû lenne..

maradjon a minimális súly szabály de ÜRESEN.

ennyi. nem kellene itt baszkolódni a grammokkal a benzinnél..

de egyszerûsítjük az F1 et ugye..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

repvez
Ennél a döntésnél én azt nem értem hogy miért hamiltont büntették meg, mikor csapatutasitást hajtott végre, és mindenképpen szabálytalanság lett volna ha bemegy a boxba akkor azért mert nem tudnak mintát addni, ha meg megáll akkor a másik szabály miatt, de ez nem az ö hibája.
Kit--Kat
Ez rossz megközelítés, mert akkor a Ferrari is fejleszthessen a motorján még 100 pacit, szabálytalan, de nézzük csak szurkolói szemmel, legalább izgisebb és a Red Bullok elõtt vannak.

Ezt most hamiltontól függetlenül mondtam.

Egyébként van egy szabályzat, és amúgy tényleg úgy lenne igazságos, hogy mindenki annyi benzinnel fussa meg az utolsó körét is, hogy a saját lábán tudjon bemenni és fél kg-nyi benzin ott legyen a tankban az ellenõrzés miatt.
Mert, ha nem szabályozzák tényleg mindenki eljátssza már elõre megfontolva(ez szerintem rögtönzött na még belefér 1 kör, ha már rontottam az elõbb) fogja ezt eljátszani és a pálya tele lesz parkoló autókkal.

Ezért én sem vettem volna el Hamilton 1. helyét, (viszont és ez megint nem Hamilton ellen irányul), legyen már valami foganatja, ha valakit már sokadjára figyelmeztetnek...
Mert ez így kabaré, hogy a figyelmeztetéseknek eszerint semmi következménye nincs, miközben pont azért alkalmazzák, hogy 1 kis szabálytalankodás, meggondolatlanság stb. miatt ne legyen bünti, de a visszaesõket szankcionálják...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Nem a súlyról volt szó. 1 kg üzemanyagnak kell lennie az autóban a mintavétel miatt, ha bemegy a boxba akkor nem lett volna meg a mennyiség ami büntetés.

Amúgy azért történt ez mert ahogy szoktak mindenki 1 kört ment még a végén, de Hamilton rontott a gyorskörén, de még volt pár mpje hogy áthaladjon a célvonalon és megtegyen még egy mért kört, mert Webber közben átvette a vezetést, ez nem volt betervezve, ezért történt ami történt.

bardocz
Biztos, hogy nem lett volna kevés a súly, azért gyûjtögetnek gumit a verseny végén, hogy tényleg ne kelljen semmitõl se félni.
szabii98
Lesz élõ adás, az RTLes adás elõtt?

I met God. She's black

Barny
Azt latom de megiscsak gyorsabb volt valamivel.
Az utolso 3 versenyen is verte Vettelt.
GO Webber! (Vettelt sose szerettem de elismerem hogy tehetseges pilota,de mintha mostanaban valami nem lenne rendben vele)

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

azt felszorzod a körök számával.. 😊)

desigo
0,047 -el volt csak gyorsabb...
Barny
Meg 1 kerdes😊
Webber es Vettel is kemeny gumin mentek?
Mert ha igen akkor Webber megint elverte e nemet kiscsillagot<#mf2>uj kifogast kell talalni mar nem az alvaz rossz...talan Vettel takarekosan ment<#idiota>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Barny
Koszonom szepen...most latom hogy fent is irja<#wink>

mcmoha
RTL KLUB: 17:35.

Minstrel
rtlklub 17.35, a rajt 18.00-kor lesz

http://topgearhungary.blogspot.com/

Barny
Sziasztok! valaki megtudna mondani hany orakor lesz az F1 es hol tudnam megnezni?...koszi😊

Totti5
Kell az, ezt hiányolom hogy olyanok mint a gépek. Más sorozatokban ugyan úgy feszültek és koncentráltak a verseny elõtt, de valamilyen gesztussal tudnak üzenni a nézõknek, itt meg nem, a kamera mutatja és és mint ha észre sem akarnák venni. Nekem ez nem tetszik, legyenek kicsit lazábbak, ettõl még nem vész oda a nagy koncentráció.

értem..

Dietrich

Mikor kimegy, grammra ki van szamolva, mennyi kor, mennyi uzemanyag... Mindegy egyes plusz kilo ido... 1 kornyi uzemanyag itt kb. 2-3 tizedet jelent.. Mas palyakon ez lehet 3-4 tized is... Tehat egyreszt elore tervezve van a kor mennyiseg, masreszt a telemetria mutatja a fogyasztast.. Ezert is allitattak le vele a kocsit a levezeto kor kozepen, mert lattak az adatokat, hogy nem maradna a tesztre minta (par centiliter).. Azaz mikor raeresztettek az utolso gyors korere, az osszes kepernyo vorossen villoghatott, hogy nincs eleg uzemanyag... Tudatosan atjatszottak a szabalyokat, es ezt megusztak 10K-val...

desigo
jópofa volt de ha a boxból rászólnak,hogy álljon meg akkor hagyja el a pályát és majd a tréler behozza
bohóckodott kicsit a pályán nézõknek