182279
  • passatgt
    A Nemzetközi Automobil-szövetség 75 perccel a Formula–1-es Német Nagydíj rajtja előtt hivatalos közleményben jelezte a csapatoknak, hogy megváltoztathatják autóikon az első légterelők és a fékek beállításait, mert előreláthatóan esős verseny lesz a Nürburgingen.

A reggeli órákban az eső teljesen eláztatta a pályát, amely a betétfutamok alatt délre felszáradt. Később újra szemerkélni kezdett az eső, és az időjárás-jelentések szerint a következő másfél órában nagyobb zápor érkezik a pályához.

• G_ArchAngel #113792
    Nem, talan az elso nap a heten, mikor nem:)

Nemeteknel sem, de varjak...
  • tmp
    oszt esik?
  • G_ArchAngel #113790
    BBC honlapja, ha UK-ben vagy, ha nem, akkor nem tudok segiteni, mert en itt vagyok es nekem nem kell stream:)
  • tmp
    streamt
  • G_ArchAngel #113788
    BBC-n Fernando kartyatrukkel szorakoztatja a riportercsajt:)
  • tmp
    fake
  • desigo
    Tessék itt egy webkamera
  • FireWhisper
    Lesz eső?
  • IXEMGabeo
    bazze egyre jobban bírom Coulthardot, amióta visszavonult:D:D:D
  • Norbi1990
    Ja.
    Bianchi picit elrontotta pedig sima 1. hely lett volna, így 2. lett csak.
  • Ulvar
    Gutiereznek...nem rögzítették pedig sima dobogó lett volna ...
  • tmp
    Hogy lerepült a hátsó kereke valamelyiknek...
  • Ulvar
    Jules Bianchi a Ferrari tartalékja ugye? Vagy tesztpilótája vagy mi...
  • Ulvar
    Érdekes a Gp2 érdemes nézni!
  • Ulvar
    GP2 ha már úgyis megy, gecc ez a Sam Bird mi ügyi volt. Első helyen 1,5 mp előnnyel durván megforog... kicsit túl hajszolta magát :D. Szívás. :D.
  • bboyatty
    Örök hála.
  • Minstrel
    http://www.vipbox.tv/sports/motosport.html

Itt a listában kiválasztod és van pár link, most pedig GP2 megy épp.
  • bboyatty
    Helló! Tudom, hogy a google a barátom de akkor sem találok sehol olyan oldalt ahol tuti közvetítik a mai versenyt. Ha esetleg tudtok ajánlani egy stream-et azt megköszönném.
  • Minstrel
    4. lett, az első háromtól 20 másodperccel lemaradva
  • Firerock
    Mi lett KPT-vel polebol?
  • Ulvar
    Hát hidd el te én sőt mindenki más is ugyanígy megszorítaná az övet 300 felé tendálva Nürburgring hosszú egyenesében vizes körülmények között. Mondjuk én be is szarnék az ugratónál ott helyben beereszteném a szart úgy ahogy van, legalább is ahogy Rosberg áttolta...úgy hogy egyáltalán nem ismerte a pályát. Kegyetlen :D.
  • RatBaG #113771

legjobb, mikor coulthard megszorítja az öveket :DDD
  • Dietrich
    Már a motorsportalt sem olvasom, mert gusztustalan módon közlik a dolgokat, ráálltak a 10 éves hülyegyerek szintre, és a flémkeltő címekkel akarják a látogatottságot fenntartani és a kommentszámokat hozni... általában a hírek 90%nál a cím nincs összhangban a tartalommal.

csak ugyanazt csinálják mint a szennylapok, vagy a hírekkel a retek klub, televív 2...
  • Totti5
    Mutatom mi lett volna a korrekt és szakszerű tájékoztatás:

Cím: Törölték Buemi kvalifikációs eredményét

Tartalom: "Az FIA szakemberei gázkromatográfiával elemzik a benzinmintákat, amiből kiderül, az egyes kémiai összetevők milyen koncentrációban vannak jelen. A Buemi esetében tapasztalt szabálytalanságok egyébként meglehetősen ritkán fordulnak elő a Forma-1-ben. A Toro Rossónál úgy gondolják, a hiba arra vezethető vissza, hogy ki kellett cserélni az autó üzemanyag-rendszerét a pénteki edzések után, és az új rendszerből valamilyen anyag kémiai reakcióba lépett a benzinnel." ( A5.hu )

Ehelyett:

Cím: Buemit kizárta az FIA ( nyilván mint mindenki én is azért kattintottam rá egyből hogy mi a francért zárták ki a holnapi futamról... )

Tartalom: A diszkvalifikáció hátterében az áll, hogy a Toro Rosso szabálytalan üzemanyagot töltött a fiatal pilóta autójába. ( ebből aztán marha sokat megtudtunk... ennél általánosabban le sem lehetett volna közölni )

Már a motorsportalt sem olvasom, mert gusztustalan módon közlik a dolgokat, ráálltak a 10 éves hülyegyerek szintre, és a flémkeltő címekkel akarják a látogatottságot fenntartani és a kommentszámokat hozni... általában a hírek 90%nál a cím nincs összhangban a tartalommal.
  • G_ArchAngel #113768
    A cimet emlitette, hogy szenzaciohajhasz.
  • [HUN]FaTaL
    Ha elolvastad volna a cikket, akkor láthatnád, hogy benne van. Mondjuk a cím valóban szenzációhajhász.
  • G_ArchAngel #113766
    LINK
  • MaSzKa

Habár Buemit az időmérő edzésről kizárták, a pilóta a mezőny végéről, vagy a boxutcából elrajtolhat, amennyiben a Toro Rosso úgy dönt, nem fellebbez a döntés ellen.
  • G_ArchAngel #113764
    Raadasul csak hatrazavartak, nem kizartak.
  • Totti5
    Igazán beleszőhetnék a hírekbe a lényeget is, persze a szenzációhajhász ( kizárták a versenyből is ) cím mindennél többet ér...

"A statement released by the F€A said: "The stewards, having received a report from the F€A Technical Delegate that the fuel sample taken after Qualifying from Car 18 showed an increase in one given GC Peak Area of an absolute amount greater than 0.1 per cent for the component present at a concentration below 0.8 per cent, and having heard from the F€A Formula One Analytical Chemist and the Team Representatives and examined the fuel test graphs, determine this to be a breach of Article 19.8.3 of the 2011 F€A Formula One Technical Regulations and decide to impose a penalty of exclusion of Car 18 from the results of Qualifying."

€n response, Toro Rosso have issued a press release explaining the reasons behind the irregularity. “During Friday’s FP1, Buemi’s car had a fuel pressure problem, which then got worse at the start of FP2 which is why he did not do a timed lap in that session. After FP2 the entire fuel system on his car was changed. When the fuel sample was taken from his car after qualifying, it did not match the one provided to the F€A prior to the start of the season."

Lényeg:

"The team believes that some part of the new fuel system contained a chemical that contaminated the fuel and caused the non-conformity.”"
  • mcmoha
    Ilyen is regen fordult mar elo.
  • MaSzKa
    Grat neki!
  • Dietrich
    Stefano Favaro
    CSODALAAAAATOOOOOSSSSSSSS ELSO VERSENY A KISS PAL TOMI TOL, 18IK HELYROL RAJTOLT SLICK GUMIVAL UTANA KEZDETT ESNI ES NEM CSERELTE KI A GUMI............KIRALY VEZETESSEL 8IK LETT A VEGE..IGY EGY PONT KAPTUNK DE A LEGJOBB DOLOG HOGY HOLNAP A POLE POSITION ROL RAJTOL!!!!!!!!! UHHHMMMMMM BARCELLONA FEELING?????:):):):):):)
  • nyuny01 #113759
    Az szép!
  • MaSzKa
    A hat német pilóta, ebben a sorrendben rajtolnak holnap a hazai nagydíjon:

Sebastian Vettel nyugatnémet Született: Heppenheim
    Nico Rosberg nyugatnémet/finn Született: Wiesbaden
    Adrian Sutil nyugatnémet/uruguay Született: Starnberg
    Michael Schumacher nyugatnémet Született: Hürth
    Nick Heidfeld nyugatnémet Született: Mönchengladbach
    Timo Glock nyugatnémet Született: Lindenfels

• Botond #113757
    Ezt sose tudjuk meg, de azért szerintem, ha akkor nem cserélnek helyett alonsoval akkor verseny közben nem biztos meglett volna a helycsere.
  • Totti5
    Vettel nem a boxutcai hiba miatt kapott ki annyival...
  • Botond #113755
    Mintahogy az sem derült ki az időmérőn, hogy vettel, button kerékcseréjét elbénázzák, aztán mégis. Érthetetlen.
  • Botond #113754
    Akkor holnap kovalainen nyer, mert az időmérőn ugyan lassú, de az nem jelent semmit.