FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Wéber mondja jól szerintem.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Schumacher: 13. -->8. hely Respect! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
marad a foci meg a vuvuzela :p
http://topgearhungary.blogspot.com/
A szabályok értelmében Webber-t 5 hellyel hátrébb sorolják a rajtrácson.
A kocsi sulya benzin nelkul ertendo! Ha marad benne benzin annak a sulyat merlegeleskor levonjak!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
maradjon a minimális súly szabály de ÜRESEN.
ennyi. nem kellene itt baszkolódni a grammokkal a benzinnél..
de egyszerûsítjük az F1 et ugye..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ezt most hamiltontól függetlenül mondtam.
Egyébként van egy szabályzat, és amúgy tényleg úgy lenne igazságos, hogy mindenki annyi benzinnel fussa meg az utolsó körét is, hogy a saját lábán tudjon bemenni és fél kg-nyi benzin ott legyen a tankban az ellenõrzés miatt.
Mert, ha nem szabályozzák tényleg mindenki eljátssza már elõre megfontolva(ez szerintem rögtönzött na még belefér 1 kör, ha már rontottam az elõbb) fogja ezt eljátszani és a pálya tele lesz parkoló autókkal.
Ezért én sem vettem volna el Hamilton 1. helyét, (viszont és ez megint nem Hamilton ellen irányul), legyen már valami foganatja, ha valakit már sokadjára figyelmeztetnek...
Mert ez így kabaré, hogy a figyelmeztetéseknek eszerint semmi következménye nincs, miközben pont azért alkalmazzák, hogy 1 kis szabálytalankodás, meggondolatlanság stb. miatt ne legyen bünti, de a visszaesõket szankcionálják...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amúgy azért történt ez mert ahogy szoktak mindenki 1 kört ment még a végén, de Hamilton rontott a gyorskörén, de még volt pár mpje hogy áthaladjon a célvonalon és megtegyen még egy mért kört, mert Webber közben átvette a vezetést, ez nem volt betervezve, ezért történt ami történt.
Az utolso 3 versenyen is verte Vettelt.
GO Webber! (Vettelt sose szerettem de elismerem hogy tehetseges pilota,de mintha mostanaban valami nem lenne rendben vele)
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Webber es Vettel is kemeny gumin mentek?
Mert ha igen akkor Webber megint elverte e nemet kiscsillagot<#mf2>#mf2>uj kifogast kell talalni mar nem az alvaz rossz...talan Vettel takarekosan ment<#idiota>#idiota>
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM