FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell a vérfrissítés, ez pedig nem megy egyik pillanatról a másikra.
Jó futam volt amúgy.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Reménykedjünk egy szerencsésebb folytatásban.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Schumi-Massa.. Ertsd mar meg Massa ott jol lotte be a sajat fektavjat,es Schumiet is.. Az nem vot benne a dologban, hogy Schumi belso ivrol kezdve a fekezest, kihuzza a kocsiz kulsore keresztbe, mert ez nem igazan szokas.. A verseny elejen mikor Webber kergette Hamit, volt egy nagyon hasonlo megmozdulasuk.. Hami a belsot vedte, aztan kicsit kihuzta balra, de csak annyira, hogy meg maradt egy kocsinyi hely, ahol Webber elfert volna, ha beesik melle... Na errol feledkezett meg Schumi..
Az elsõ az rajtbaleset volt, Massa nem figyelt hátra, nem hagyott helyet Liuzzinak, Liuzzi fékezhetett volna egy satut mondjuk, de a végeredmény kérdéses lett volna az utánajövõk miatt.
Massa már 2 kör óta Schumi mögött haladt, felmérhette volna, a kopott gumikon szenvedõ Schumacher féktávját ezalatt alatt, nem nézem full idiótának, egy profi autóversenyzõ, nyilván felismerte, de benézte azt ott, nem figyelt.
Jobb lett volna ha kint marad, hiába volt poros a belsõív, annyival mélyebben tudott fékezni, hogy simán betudta volna tolni az autót Schumi elé rácsúszás nélkül. Mondjuk ez szigorúan szvsz alapon, mert nem én uralom azt a 900 pacis autót, de a lehetõ legnagyobb hülyeséget / bénázást csinálta, amit ott ellehet követni, lekövette, majd egy olyan féktávot próbált venni közvetlenül mögötte, amit nyilvánvalóan Schumi nem tudott.
Egy az egyben a tavalyi Monacoi alagút utáni esetre emlékeztet, amikor a kopott gumin lévõ Vettelt majdnem elkaszálta féktávon, csak ott az utolsó pillanatban eltudta kapni a kormányt és csak a sikánt vágta le.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Schuminak ott mar a kopott gumik miatt olyan hosszu fektavja volt, mint ide japan.. Elfoglalta a belso ivet, elkezdett fekezni, kozben gondolt egyet, es elkezdett balra huzni, mikozben Massa a jobb allapotban levo gumik miatt, es mert Schumi belsore ment, egy rovidebb fektavba kezdett a kulson.. Ebbe oldalazott bele Schumi..
Kubica fûre tolása volt véleményes.
Visszatérve az elsõ esetre, ott azt Massa szúrta el kalszsikusan, ahogy elmérte a féktávot.
Ez tipikusan ugyanolyan volt, mint tavaly Monacoban amikor Vettelbe is majdnem belerongyolt az alagútból kijövet, csak ott még épp hogy eltudta rántani az autót.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Ilyeneket meg ne beszeljetek hogy ki kellene tiltani oket!A versenyhez tartozik mindez,majd fejlodnek szepen.Egyebkent meg hova menyjen pont ott Karun meg ezek,fekezzen le vagy alljon ki vagy mifasz?
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ez a gagyi retekklub meg átállhatna már HD-re elég gáz az m1-es fociközvetítések után ezt az életlen sz@rt nézni 4:3-ban...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
bakkerman: elhiszem, hogy utálod sumit, de igazán visszafoghatnád magad. Miért jó flémelni?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
SUMÁK NEM SZEREZ PONTOT!!!!!!!444NÉGYFOUR
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Hami és Button
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy jó a futam VÉGRE!!!😊 nagyon tetszik!!! ^^
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC