FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
Akkor 4 csapattal kevesebb versenyezne 😊
Kell a vérfrissítés, ez pedig nem megy egyik pillanatról a másikra.

Jó futam volt amúgy.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Egyetértek, ez most elég pechesen jött ki neki, de legalább most már a ferrari is tartani tudta az élmezõnyt, sõt Hamiltont simán megfoghatta volna (ahogy azt meg is tette egyszer😊
Reménykedjünk egy szerencsésebb folytatásban.

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Most ismetlik az exDSF-en a futamot... Megneztem megint a rajtos dolgot.. Button volt legelol, O elkezdett kanyarodni, Massa szepen lekovette az altala adott ivet, idoben fekezve, es tartva az oldaltavolsagot tole.. Liuzzi meg ugy gondolta, hogy ahol az elotte levo 2 kocsi elfer, ott majd O is csinal maganak helyet.. Csak az az ut Massan keresztul vezetett volna tovabb, ez meg igy Massa rendes versenyenek veget jelentette gyakorlatilag..
Schumi-Massa.. Ertsd mar meg Massa ott jol lotte be a sajat fektavjat,es Schumiet is.. Az nem vot benne a dologban, hogy Schumi belso ivrol kezdve a fekezest, kihuzza a kocsiz kulsore keresztbe, mert ez nem igazan szokas.. A verseny elejen mikor Webber kergette Hamit, volt egy nagyon hasonlo megmozdulasuk.. Hami a belsot vedte, aztan kicsit kihuzta balra, de csak annyira, hogy meg maradt egy kocsinyi hely, ahol Webber elfert volna, ha beesik melle... Na errol feledkezett meg Schumi..

Kit--Kat
Rosszul fogalmaztam. Visszatérve az elsõ esetre, azaz a Schumisra amit már elkezdtem írni.

Az elsõ az rajtbaleset volt, Massa nem figyelt hátra, nem hagyott helyet Liuzzinak, Liuzzi fékezhetett volna egy satut mondjuk, de a végeredmény kérdéses lett volna az utánajövõk miatt.

Massa már 2 kör óta Schumi mögött haladt, felmérhette volna, a kopott gumikon szenvedõ Schumacher féktávját ezalatt alatt, nem nézem full idiótának, egy profi autóversenyzõ, nyilván felismerte, de benézte azt ott, nem figyelt.
Jobb lett volna ha kint marad, hiába volt poros a belsõív, annyival mélyebben tudott fékezni, hogy simán betudta volna tolni az autót Schumi elé rácsúszás nélkül. Mondjuk ez szigorúan szvsz alapon, mert nem én uralom azt a 900 pacis autót, de a lehetõ legnagyobb hülyeséget / bénázást csinálta, amit ott ellehet követni, lekövette, majd egy olyan féktávot próbált venni közvetlenül mögötte, amit nyilvánvalóan Schumi nem tudott.

Egy az egyben a tavalyi Monacoi alagút utáni esetre emlékeztet, amikor a kopott gumin lévõ Vettelt majdnem elkaszálta féktávon, csak ott az utolsó pillanatban eltudta kapni a kormányt és csak a sikánt vágta le.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
például,akár le is állhat,van ideje,a mögötte lévõ kb 20másodpercre volt,az elõtte lévõ szintén,sõt lehet hogy mögötte nem is volt senki...így meg akár a világbajnoki címet is elveheti mástól...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Kit-Kat.. Milyen fektavot mert el, mikor az elso kanyarban a fel kocsinyi hatranyban levo Liuzzi kapta oldalba a rendes iven kanyarodo Massat, aki meg arra is figyelt, hogy Buttonnak legyen helye..?!
Schuminak ott mar a kopott gumik miatt olyan hosszu fektavja volt, mint ide japan.. Elfoglalta a belso ivet, elkezdett fekezni, kozben gondolt egyet, es elkezdett balra huzni, mikozben Massa a jobb allapotban levo gumik miatt, es mert Schumi belsore ment, egy rovidebb fektavba kezdett a kulson.. Ebbe oldalazott bele Schumi..

Kit--Kat
Schumi nem cikázott, védte a belsõt, majd úgy, hogy MAssa elõtt volt teljes autóval, visszahúzódott a pálya baloldalára a rendes ívrõl bevenni a sikánt.
Kubica fûre tolása volt véleményes.

Visszatérve az elsõ esetre, ott azt Massa szúrta el kalszsikusan, ahogy elmérte a féktávot.
Ez tipikusan ugyanolyan volt, mint tavaly Monacoban amikor Vettelbe is majdnem belerongyolt az alagútból kijövet, csak ott még épp hogy eltudta rántani az autót.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mindenesetre kíváncsi vagyok milyen döntés születik ezzel kapcsolatban. És persze a többi vizsgált esettel kapcsolatban.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Schumi valoszinuleg a belso ivre huzodassal mar elhasznalta az egyszeri iranyvaltasat.. De itt a fektavrol van szo.. Ott nem illik.. Na most kepzeld el, ha Massa be akart volna huzni a boxba, mivel Schumi fogta a belso oldalt, gyak. szabad ut lett volna elotte a kulson... Akkor meg teljes gazzal beleszall...

Barny
Jo futam volt...szep volt Hami,Button...
Ilyeneket meg ne beszeljetek hogy ki kellene tiltani oket!A versenyhez tartozik mindez,majd fejlodnek szepen.Egyebkent meg hova menyjen pont ott Karun meg ezek,fekezzen le vagy alljon ki vagy mifasz?

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

piszok jó futam volt. hamilton és alonso alkottak nagyot. button a lucky looser. alonso megint balszerencsés volt mint végig egész évben. alonso simán nyert volna ha kovalainen nem tartja fel. mehg ez a chandok is... katasztrófák. és hiába büntetik meg õket nem számít mert így is az utolsók. ki kéne b*szni ezeket az új csapatokat és a pilótákat eltíltani mert egy verseny végeredményét drasztikusan befolyásolják a b*lf*szságukkal. na majd valenciában!!! GO ALONSO GOGOGO!!!!!

nagy futam volt amúgy mégtöbb ilyet kéne, megmondtam h Montreal jó pálya😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pff Mclaren 1-2...inkább nem mondok semmit, nem lesznek remélem vb gyõztesek

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Én úgy tudom, hogy egyszer irányt válthat, amit Schumi a kanyarbejáratnál tett meg, és mivel Massa mögötte volt, nem mellette, nehezen vitatható. Nem volt túl szép megmozdulás, de szerintem szabályos.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

nearo
sumi-maszatnál én is csodálkoztam, hogy ezt miért maszatra kenik...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Solten
Hosszu.. Mind1, vegulis elhuzott a Forma1-bol az lenyeg... <#vigyor>

Saor Alba

Nos Weber ma kiirta magat a szemembe a szakertok kozul.. Elso kanyar.. Liuzzi fel kocsi hatranybol vajh mit akart..?! Erre Weber, Massa nem adott neki helyet.. Ahamm, azt nem vette eszre, hogy kivul ott volt Button, Massa vagy bekanyarodik, vagy eluti Buttont.. Liuzzi igy is majdnem nekilokte Massat Buttonnak, ahogy a nekiment.. Talan Liuzzi fekezhett volna, arra valo az a pedal ott a kocsiban.. Utana mar ment az adok-kapok.. Schumi-Massa.. Schumi baltazta el, fektavon nem illik iranyt valtani, marpedig O szepen elindult keresztbe.. Mivel a kopott gumijai miatt hosszabb fektavott vett, Massa raesett a sajat rovidebb fektavjan.. Mivel Schumi elekacsazott kiszamithatatlanul, meg is volt a baj.. Weber ezt is Massara kente...Haaat..............

Totti5
Mit zavar téged? õ a McLaren egy élõ legendája, a múltbéli már visszavonult ász versenyzõi mellett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
hát tedd át fiam 16:9-re 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Akkor Massa, tökmindegy :c
Norbi1990
Kovalainen miatt Massa ment el Sutil mellett, nem Alonso.
nna helyreállt a rend meki 1-2 <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Alonso Sutil mellett Kova miatt? Button ment el Alonso mellett Kova miatt azthiszem

bardocz
Tényleg, õrá nem emlékeztem, igen, õs is kapja be, amiért hátulról telibevágta Sutilt.
Solten
Ron Dennis-t mutogatjak futam utan itt a BBC-n... <#vomit>

Saor Alba

shumika
MINDENKI BEKAPHATJA SCHUMACHER-EN KÍVÛL! <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#vigyor1>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Norbi1990
Hülkenberg szorította le sutilt a uccso sikán féktávon.
BaLeeX
Egész jó volt a mai futam. Régóta nem nézem végig futamot de ez most tetszett.

Ez a gagyi retekklub meg átállhatna már HD-re elég gáz az m1-es fociközvetítések után ezt az életlen sz@rt nézni 4:3-ban...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

bardocz
Kovaleinen bekaphatja, hogy szórakozik a pályán, miatta ment el Alonso Sutil mellett:C Aztán kubica is bekaphatja meg massa is, meg mintha még lenne valaki, de nem emlékszek rá.
shumika
Schumachernek max 3. 4.-re lehetett esélye

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

nearo
Egyébként sumák az elején miért ment ki boxba kétszer egymás után?

bakkerman: elhiszem, hogy utálod sumit, de igazán visszafoghatnád magad. Miért jó flémelni?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
azért Massanak volt,egyenlõ eséllyel indultak az elején...

Totti5
Suminak, Massának mikor volt VB esélye?😄D

bakkerman
massza,sumizatsi vb esélyei elszálltak,szvsz marad Hamilton,Vettel,Alonso

shumika
Schumacher most elkurvult. 😞

bakkerman
basszus de megdugnám sörcingert xdd

SUMÁK NEM SZEREZ PONTOT!!!!!!!444NÉGYFOUR

Schumi jól leszerepelt 😞

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bakkerman
MEKI KETTÕS GYÕZELEM!!!!!!!444négyfour annyi vót fiúk

shumika
Kettõs gyõzelem!!

Hami és Button

Punker
Massa flúgos futama......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bakkerman
<#papakacsint><#eljen> jaja!!

bakkerman
sumák,massza bünti??

shumika
Nah végre egy izgalmas futam<#eljen>

Norbi1990
Massa fékezte el magát.
bakkerman
sumi leápolta a volt seggnyalóját,akarom mondani csapattársát 😄DDDDDD nem lesznek barátok

bakkerman
Massa is szép lassan lemondhat a VB-rõl 😊))

Norbi1990
Massa<#help><#wilting>
Ulvar
annyi volt hogy lágy gumin van már vagy 15 kör elteltével 😊.

Amúgy jó a futam VÉGRE!!!😊 nagyon tetszik!!! ^^

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Max a HRT lett volna kint a 107%on. 3 mp volt a hátránya a Lotusnak, és valamivel több a Virginnek. Ennyi volt a Jordan és a Minardinak is.

bakkerman
ANNYI VOLT A 7. VÉBÉCÍM
hhhhháááááááááááááááááhhhhhhhháááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhháááááááááááááááááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhááááááááááááá
BUEEEEEEMIIIIIIIIIIIIIII