FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Ferrarinak 2005ig volt egy jó idõszaka, azóta olyan mint a többi csapat, egyszer fent, egyszer lent.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

De jól hangzik <#eljen>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ezzel az a baj, hogy most mar a McLarent kellene masolni:)

http://gaborszantai.co.uk/

V43 1105
Inkább fogalmazz úgy, hogy nem csak Õ.. most hogy a Mercedes beszállt hozzájuk kicsit szerintem háttérbeszorul :(

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Totti5
2010tõl nem lehet venni, cserélni kasznit. Ezt õk építettték saját kútfõbõl a tavalyi alapra, csak véletlen lett ugyan olyan mint az RBR:D

Totti5
Mert a Mercedes olyan nagyon jó:DDD Nem a Brawn építi az autót...

Norbi1990
Na de a Ferrari mindig az élen járt a jó ötleteivel, csak mióta Brawn elment már nem tudnak semmi saját ötletet berakni az autóba ami jó is lenne.
V43 1105
Másolat? Õk nem valahogy együtt mûködve dógoznak? Vagy az tavaly volt? Nem tudom pontosan, ne nézzetek hülyének, bár az idei autók is egyformák .. :D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Totti5
És? szerinted más nem másol? amúgy az hogy másol... talán láttak, vagy sejtenek olyan dolgokat amit talán jól be tudnak építeni, azt hogy mûködni fog e vagy egyátalán ugyan úgy mûködik mint a másiknál az nem biztos.

Nézd meg a Toro Rossot, az is RB másolat, mégsem tapad úgy, a sasszé alá meg a Ferrari sem lát be.

nonicks
1mila <#mf2><#mf2><#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Nightt
Kesz a Red Bull masolasaval a Ferrari

Ez mokkora szegyen a Ferrarinak, h csak ugy tudnak az elre felzarkoni, h a Red Bullt masoljak... Domenicali elott ez forditva volt...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

bakkerman
volt szerencsém 2007-ben elmenni Brnoba,a nagy magyar zászlóban voltunk családdal,a hangulat remek volt,belehetett látni jó pár kanyart,de ott volt egy plusz hangulatfaktor is,Talma,aki akkoriban a VB címért harcolt,és késõbb meg is szerezte.És utazással,sörrel,kajával,2 éjszaka szállodában,jegyek stb... kijöttünk 5 számjegybõl.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

M@TriX
kimész, hangulatosabb, aztán otthon meg megnézed még felvételrõl is :)
az a tuti

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Totti5
Tévében izgalmasabb mert mindent azonnal lát az ember, semmirõl sem marad le. A helyszínen meg hangulatosabb.

Kit--Kat
Jó hát mindenki döntse el kinek mi ér meg mit.
Egyébként ez többrõl szól, és ezt te is tudnád, ha voltál volna 1 futamon is.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bakkerman
azért fizessek,hogy a pálya 1 adott szakaszában lássak elsuhanni 18 autót (a többi csak zötyög)?? inkább felmegyek ötször Bécsbe focimeccsre

biztosan lehet még jegyet kapni...

szabii98
Nem aa mássikal

I met God. She's black

bakkerman
Bodolai Bandival? :O

egy osztályon rendel The Doctorral a csillagvirág klinikán...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

V43 1105
Jesus... aki F1-et néz ennek ez alap hogy tudja:o

Norbi1990
Pffffffffffff
Ezt azért illik tudni.
kirol
Magyar nagydíjra lehet még venni jegyet?
Valamint még az érdekelne, hogy ugye lehet üdülési csekkért is venni, de ekkor még menjek le személyesen pestre (+10k), hogy megvegyem? Futár, vagy valami nem lehet?

Alain Prost, a Professzor...

passatgt
az ki?

az kemeny, 55 evesen a csikok kozott..<#eljen>

Norbi1990
A Professzor ott lesz az idei Bajnokok Tornáján(Race Of Champions)
Kiváncsi leszek rá :)
b-type
Ezt absz. nem így látom, nem emléklékszem a Webber vs. Hamilton esetre, de majd benne lesz a hivatalos összefoglalóban.
Viszont MS-nek nem kell hátrafelé (is) gondolkoznia, Massa az akinek alkalmazkodnia kell, egyáltalán nem ment be MS mellé, végig mögötte volt..
..valamit kell csinálnia Massa-nak is, nem oldhatja meg az egész helyzetet MS..
Neki kb. tartania kellett volna azt a távolságot amivel megérkeztek a féktávra,..és nem ráengedni MS-re, aztán jól megfogni a kigyorsot és a cél végére megpróbálni megelõzni MS-t.
A saját esélyeit rontotta hogy ennyire beengedte a kocsiját, mivel ebben a sikánban csak egy autó fér el, így MS kigyorsánál nem tud jobbat, és õ kell hogy reagáljon azaz késik a kigyorssal valamennyit MS-hez képest.
Sõt MS még azt is megcsinálhatja, mivel elég róka hozzá, hogy meglassítja a sikánt hogy Massa-nak el kelljen vennie, és aztán kezdi a kigyorsot.
Sztem minden szempontból hülyeség volt ráengedni az autót MS-re,..és aztán olyan helyzetbe is került ahol elvesztette a kontrollt.
Ahogy írtam az elején...ez a ráengedés nem fizethet annyit mint amilyen rizikós.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Hamilton-Webber az elejen.. Ugyan ezt csinaltak, mikor Haminak elkezdett kopni a lagy.. Ugyan igy vegigkergette Webber Hamit az egyenesen, Hami ugyan igy behuzodott kozepre, Webber kulsore, kb. ekkora lemaradassal, es Webber ugyan ezzel probalkozott, mint Massa.. Egy kulonbseg volt.. Hami raijesztett Webberre egy kis balra huzodassal, de meghagyta az egy kocsinyi rest a palya szele mellett, hatha becsuszik melle Webber.. Mert fektavon nem lehet ekkora sebessegrol fekezve arra bazirozni, hogyha en fektavon bellul savot valtok, a hatso erre reagalni tud.. Es meg volt par hasonlo eset... Lehet azon almodozni, hogy Massa biztos elrontotta volna, de a lenyeg...: Fektavon nem valtok savot, ha van mogottem valaki..!!! Nem azert, mert az neki jo, hanem azert, mert ugy elsodorhat a fenebe, hogy kiskanallal szednek ossze..

b-type
nem.
Massa fõleg azért nem tudott volna ideálisan kigyorsítani, mert nagyon is a s'ggében volt MS-nek...nem tudott vona korábban kigyorsítani csak mint MS..
rossz gondolat...ráadásul kivel? MS nem egyszerû falat ehhez.
Messze nem volt támadva MS, pláne nem folyamatosan. Érdekes ebben az olvasatban nézni a dolgokat ahogy írod...de a lényeg nem változik, Masa nem volt támadóközelben (egy autóhosszt ritkán szoktak kifékezni)
..és mivel nem volt mellette, így MS simán visszamehetett a gumis részre..ez a lényege a védekezésnek, zavarni a másikat a támadásban,de elõre gondolkodni...nem lehet ellensége magának, hogy sz@rul forduljon rá a sikánra esélyeit csökkentendõ...nem volt útban neki senki hogy vissza menjen az ideális ráfordulásra.
Massa meg ráengedte az autót....kár volt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Norbi1990
Az a poén, hogyha mögé megy 5 centire akkor Massa nem tud jobban kigyorsítani, mert Schumi elõtte van, viszont ha lemarad mögé 1-2 autóhosszra simán kitudott volna jönni úgy, hogy kigyorsíáson megelõzi, és a kanyar elõtt már elõtte lesz.
Schumi, ha marad a belson, akkor pont nem lett volna idealis iven, azert igyekezet kifele.. Ki mondta, hogy Massa fullra melle akart menni..?! Ahogy lassult, es ha Schumi marad a belson, kb. a hatso kerekevel lett volna egy vonalban Massa elso kereke, mikor odertek volna, hogy be kell fordulni.. Ekkor Schumi behuz a kanyarba, Massa a kulsorol picit nagyobb ivrol moge, aztan teligaz a kimeno iven szelarnyekbol..

Norbi1990
XD
De mér akart bemenni mellé?
Schumi lett volna az ideális íven a kanyarban, massa meg sikán átvágással tudta volna bevenni a kanyart ha bemegy féktávon Schumi mellé.

Egyébként meg az egyenesbe kell a másik mellé menni, nem a féktávon, ha akar helyet magának.
Kit--Kat
Épp ezért érthetetlen mit "keménykedett" fölöslegesen a fékezési pontnál. Annyira nem tapadt be az a Mercedes, hogy 3 autónyi helyet is hagyhatott volna a sikán elõtt, úgy is verte volna kigyorsításban.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Schumi folyamatosan tamadva volt vegig az egyenesben, vegig ugy mozgott, hogy vedekezett a szelarnyeka kihasznalasa ellen, cserelgette az oldalakat.. Vegul behuzodott kozepre, nehogy Massa beszurjon neki belsore.. Ott is maradt a fektavig, ezert Massa a kulsore ment a jol tapado idealis ivre.. Schumi ralepett a fekre, Massa jobb gumin, a jol tapado idealis iven kicsit kesobb kezdett fekezni, ami termeszetes is... Ekkor meg volt helye... Ezutan Schumi gondolt egyet, es elkezdet balra behuzodni Massa ele, lezarva az utat, ebbol lett az erintes.. Amint Massa fuvet fogott, felengedte a feket, es hagyta kigurulni a kocsit, mert ha ott tovabb fekez, akkor keresztbe all a ket oldal tapadasi kulonbsege miatt.. Ezert felesleges arrol almodozni, hogy normal esetben is kenytelen lett volna vagni.. Es ha valaki azt gondolna, hogy itt akart volna elozni, az tevuton jar.. Ebben a pozicioban, a kulso ivrol fordulo, tobb sebesseget tud atvinni a kanyaron, mint a belsorol fordulo... Vagyis szepen befordulnak, Massa addigra besorolt volna Schumi moge, de a kigyorsitasi fazisban magasabb fordulatszamrol, es idealisabb iven tudott volna kimenni.. Vagyis a celegyenes kozepere, vegere kerulhetet volna elozesi pozicioba.. Ennyi a titok...

b-type
Massa ott keménykedett ahol nem kellett volna...utána meg nem gyengén végig sodródott a jobbos kanyarban..mint aki nem tudja hova nyúljon.
A kanyar elõtt már kitette Liuzzi-t a porra, aztán rácsukta az ajtót, akkor még Button sehol nem volt...persze a kanyarban már egymás mellett voltak, de amilyne pályára kényszerítette Liuzzi-t Massa, ott az F1-s autónak nincs fordulóköre...neki kellett mennie...kivéve ha Liuzzi fékez.
Na de azért Massa nem Alonso.
Liuzzi ezzel együtt nem volt megelõzve, és belül volt...szvsz rizikós volt rácsukni az autót, Button-t szoríthatta volna még kifele és aztán megpróbálni egy korai kigyorssal Liuzzi-t...talán.
De nekem ez olyan volt mint amikor valaki becsukja a szemét aztán belemegy a szituba..pláne utána amikor szintén úgy volt a kanyaron min aki éppen átnézi az autót ...oké hogy Liuzzi kétszer próbált visszakeveredni az ív közelébe, de hogy Massa mit tökölt hogy talán háromszor is összekoccantak?..:))

nearo
Szerintem a rajttal nem volt semmi probléma. Versenybírák sem vizsgálták, szerintük is rendben volt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Ez hülyeség amit mondasz.
Massa keverte a szart. Miatta voltak 3-an a kanyarba, Button mögött kellett volna mennie.
Liuzzinak a belsõ ív megvolt, csak Massa kivágódott Button mögül, mert õ jót rajtolt és azt hitte 3-an elférnek a kanyarban.
Miert kellett volna kovetnie?
Itt abban a pillanatban egy fuggetlen egyen dontott, nem a szokasok.
Massa elb@szta, sokadszor. Megertem, alazzak, gondolom az uj szerzodeseben is volt par kellemetlen kitetel.

Kit--Kat
Lehet rosszul fogalmaztam, de a 2. bekezdésemet már ezeknek akartam szánni.

Tehát, egy Ferrari autót nem hiszem, hogy pilótának kéne népszerûsítenie, azt eladja a múltja, a jelenben meg a pilóta nevétõl független eredmények, ha nem a külsõ alapján akar valaki választani.

A ruhákat és egyéb ajándéktárgyaknak, meg nem hinném, hogy annyira döntõen nagy forgalma van Brazíliában, ami attól függetlenül, hogy nagyon népes, az emberek fele nyomorban él.
Tehát nem hiszem, hogy a brazil piac miatt muszáj lenne mindig egy barzilnak az egyik autóban ülnie.

Ne haragudj, de ebbol a szovegkornyezetbol ez abszolut nem jon le. En pl. azt gondoltam, hogy a Ferrari sportkocsijai szamara nem latod fontosnak a brazil piacot, nem a sapkaknak:)

Kit--Kat
Rosszul írtam le, de az F1-et kísérõ ruházati és egyéb ajándéktárgyakat merchandise-ként szokták összefoglalni.

kifli
ott elsõ helyre jött volna visza, mert nagyon jó kört ment elõtte, és a boxa is rövidebb volt mint hamiltoné
bardocz
Téényleg, arra nem is emlékeztem. Na ott én is szidtam.
kifli
azért a tavalyi vb-hez, inkább annak az agya kelett, aki a diffuzort tervezte a kocsira, azzal tudtak ellépni évelején.
nearo
Jó de volt egy másik eset is, amikor alo és hami egymás seggében voltak. Hami kiment boxba, és akkor kellett volna alonak nagyon gyorsan mennie, és elvileg akkor tartotta fel kova.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

kifli
én aszem másikra gondolok, mikor hami bejött boxba, majd alonso még 2 kört kinnmaradt, az elsõben futott egy leggyorsabbat, aztán meg valaki feltartotta, kiment boxba és viszajött hamilton élés button közé.
bardocz
Kiállás után volt ott Kova. 7. hely környékén ment.
kifli
hmm, azt hogy? :D
kiállás elõtt közvetlen kovalainen elõtte volt?