FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Korábban láttuk hogy megverte Rosberget ugyanazzal tehát... 1 ide 1 oda.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Es most mar nem kellene jonni azzal, hogy csak 1-2-5-8-futam, fel ideny, egy ideny kell neki, hogy visszarazodjon...
Elment mellette a tortenelem, ennyi.
Orultem, mikor visszajott, kicsit drukkoltam is neki, de nem megy - ideje lenne ezt beismerni.
http://gaborszantai.co.uk/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ezzel a Mercivel nehez lesz...
Saor Alba
Azt vártam,hogy milyen jó lesz látni,hogy küzd,akar,harcol
de a futamokon se nagyon teljesít jól
Senna egy talicskában ül kb.Nem tehet róla,hogy esélye sincs kibontakozni.
De ha valakinek jobban esik hogy pl egy Bruno Senna-t nezegessen (aki 8 futambol 2x ert celba), annak egeszsegere...
A 25 eves Rosberg-el nem fog versenyezni, bar 25 evesen tonkreverte volna szvsz.
Saor Alba
Autót nem érzi ez szinte biztos kár is másban keresni a dolgokat, Rosberg meg egy nagyon jó pilóta.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
sumák 0 teljesitményt tud felmutatni a fiatalabbak ott alázzák ahol akarják..
saját érdekében jobban tenné ha visszavonulna csak ugye nincs semmi amihez értene..se tanácsadó (ferrarinál leszerepelt ebben a titulusban) motorversenyzõként sem jó...menjen és kérdezze meg Hakkinent õ mit csinál ;H
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Csak azt kérdezném,hogy hol vannak az évek és a rutin?
Akármilyen gyenge a Merci Rosberget illene elpicsáznia.
Mondjuk egyik napról a másikra megvakulsz,persze nem a szó-szóross értelmében..
biaggi igen,szúrkolok is neki,hogy meglegyen idén a vb-je.2. ként rajtól most is..
De hát a 38 az nem 41,ennyi idõsen még Sumi is keresztûl ment a mezõnyön..
Wéber-t meg nem hiszem,hogy nekem kellene bemutatnod,azt nem mondanám,hogy barátok,vagy akár csak haverok is lennénk
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem elég,hogy a Merci igen karcsú aerodinamikával rendelkezik,de ha még servo-d sincs!!
Sokaknak át kellene gondolnia,az ostobaságait,(köztük Wéber Gabinak is)
Én pontsan ennyi idõs voltam,mint most SUMI,amikor le kellett tennem a motort,mert már 50 méterrel elõbb fékeztem..
Ilyenkor már más parancsokat oszt az agy és nagyon nehéz felülbírálni..
De akkor miért is csinálja? Hát mert szereti és van még benne kurázsi..
És ha vissza jön az önbizalma,na meg lesz autó is alatta,jónéhány podium még lehet benne..
Akik meg megalázónak,meg cikinek tartják,hát még az is elképzelhetõ,hogy õk ennyi idõsen,lehet már járni sem tudnak,vagy egyedûl elintézni a WC-t
Részemrõl ennyiben maradtam,evvel a témával kapcsolatban....
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Megint RBR elso sor, kezd kicsit unalmas lenni😞
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Montreál és Melbourne is ha nincs verseny akkor parkként funkcionál.
viszont azok a pályák amik most épültek és utcainak nevezték el már mûpályák hatalkmas bukótérrel..ez kinézetében mezei road pálya de mivel közút is így utcainak mínõsül.
egyébként sok régi F1 pálya utcainak is számithatna mert bizonyos részei(vagy teljesen) közút..Spa, Norisring,a zöld pokol stb.
Minden más pálya palánkos pálya illetve épített versenypálya.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Még egyszer a KERS nem jó, mert ugyanott fogja 5-6 mpig az ember nyomni vagy hogy ha máshol nagy mázli kell hogy elõzni tudj vele.
Egy olyan KERShez hasonló rendszer kell mely tovább tart és jóval több lóerõ plusszt ad KORLÁTOZVA. Bizonyos "Boost" rendszer.
@bardocz akkor legyen más Kanadai. Edmonton, Toronto.
Montreal és Melbourne is utcai pálya..
nem nézek indycart így arról nem alkotnék véleményt de ez a hátsó szárny állítás egy égbekiálltó ostobaság (idézném az 'idiótát' "It is good for the PlayStation") mert nekem úgy tûnik hogy annak lesz állítható aki támadó pozicióban van (1másodpercen belül) ergo nem sok 'skill' kell ahoz hogy megynomd a gombot és elõzz mert a védekezõ csak a helyezkedéssel tudja védeni a pozícióját .. a kers egy más kérdés hisz ez mindenkinek egyaránt rendelkezésre áll 6-7másodpercig akkor használja amikor akarja
James Hinchcliffe When talking about movable rear wings, Mark Webber said "we need to get the balance right in having skillful races between eachother, and not an IndyCar race where you pass eachother 4 times a lap and everyone gets bored of that". A) get your ass in an IndyCar on an oval and tell me passing isn't skillful and 😎 find me a fan who hates so much passing. Ignorant statement
Egyszer azzal példálóznak F1ben hogy "jajj ez a legnagyobb, legmodernebb versenysorozat, tele még soha nem látott technikai újításokkal" máskor pedig "minek kellenek gombok stb stb stb ...".
Nem tudok néha kiigazodni, de persze különbözõ ember különbözõ vélemény.
??!! nem tudom jól értelmeztem e
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ez a pálya semmi köze utcai pályákhoz..bemutató pálya