182279
  • Master91
    Ott a pont.
  • RatBaG #114235
    szerintem ez inkább buttonnek köszönhető. ha ő nem ilyen "pozitív" arc lenne, hanem mondjuk egy alonsohoz hasonló kiskakas, akkor hamilton is borzolná a sörényét, nem lenne ekkora a barátság...
  • IXEMGabeo
    :D

bár nem bírom Hamit, de az pozitív, hogy ennyire tiszteli a csapattársát, őszintén... Alonso és Massa esete ebből a szempontból siralmas, de Vettel-Webber esete sem fényes bár ők szintén elismerik egymást vmilyen szinten, Rosberg és Schumi kapcsolata jó még viszonylag
  • öregember
    hogyan készült (videó)
  • öregember
    kenyérautó :)

• öregember
    fészbúk album
  • mcmoha
  • WNW
    Renault, Spa-ban vissza a regi kipufogo rendszerhez..
  • öregember
  • öregember
    csak tudnám ezt miért a képeimre írtad válasznak.... -,-
  • WNW
    Valoszinuleg tulmelegedett a kipufogorendszer.. Kicsit sumakolnak is vele.. Aztan allitolag a KERS akkumulatora nem birta a meleget, es bummm..
  • VWfan
    Szép futam volt nagyot tetszett. Örülök Button győzelmének, 2006 óta szurkolok neki. 1 dolog ami kivetni valót hagy maga után szerintem, a kommentátorok. Velük nem tudok megbékélni. (főleg Czollnerrel)
  • öregember

• öregember
    azt tudni, h mitől gyulladt ki heidfeld autója ?
  • WNW
    Most neztem D’Amrosio box utcas driftjet.. Haaat, akkor tort ki a hatulja, mikor a jobb hatso kerek rament a feher vonalra.. Hummmm.. Mi lett volna itt, ha nem festetik at az egesz palyan veluk az eredetit...?!
  • IXEMGabeo
    haverom még 2008-ban volt kint a Ferihegyen, és akkor egy hátizsákos alacsony szőkegyereket látott, nem értette miért osztogat autogrammot nagy boldogan, akkor hallotta, hogy ez bizony nem más, mint Sebastian Vettel. Haverom nagyban visszakérdezett, hogy mi van? kicsoda? aztán kért tőle ő is autogrammot, azóta tudjuk mi lett Vettellel és a haver azóta is neki szurkol és szorongatja az aláírását és mondogatja magában. - Hú ez mennyit érhet:D:D:D
  • öregember
    legjobb esetben 4-5 év múlva TALÁN
  • öregember
    annak az esélye kb 1% :D
  • Norbi1990
    Ha VB lesz és visszavonul akkor sokat :D
  • öregember
    egy Buemi autogram mennyit érhet?
  • IXEMGabeo
    Magyar nagydíj számokban

Button beérte Villeneuve-éket a győzelmek tekintetében
  • IXEMGabeo
    owned...

erre az ötletre nem mondok semmit, a kommentek magukért beszélnek:D
  • WNW
    Renault, es a nagy bumm...
  • IXEMGabeo
    természetesen örülnék, ha visszatérne, mert ő is egy zseni és karakán egyéniség amellett, hogy tud vezetni
  • IXEMGabeo
    :)

hasonlóképp voltam veled, Ferraris voltam, amióta az eszem ismerem, 2006-ban jött Rosberg ő lett Schum mellett a másik kedvenc, aztán Schumi után Massás voltam, aztán hozzácsapódott nekem is Vettel főleg, de aztán ahogy jött Domenicali és Alonso valahogy a Ferrarit már nem éreztem a réginek így nem voltak olyan szimpatikusak, a balesetig Massa nagyon harcias volt és jó volt, amit csinált, ahogy visszatért Schumi most ismét ő lett az első, Rosberg is odaigazolt a Mercihez Ross Brawnt előtte is bírtam úgyhogy így lettem Merci GP-s:D

Vettel továbbra is megmaradt, mint úgymond 3. kedvenc...

van egy kis igazság, amit mondasz így már érthető
  • ASR Godfather
    Azért ennyire ne egyszerűsítsd le a dolgokat.
    Shumi ugye 2006 végén visszavonult, nem örültem de valakinek szurkolni kellett.
    Nem tudtam hogy most Massa, vagy Raikönnen legyen az, így mindkettőnek szurkoltam az egész csapatnak mindaddig míg ki nem dobták Kimit.
    2007 be??? talán Vettel beülhetett egy versenyre Indianapolisba a BMW be Kubica helyére.
    Elég jól ment, még előzött is párat, ahhoz képest, hogy először ült ilyen autóba, nagyot mutatott.
    Már vártam mikor teszik be vmilyen csapathoz, ez végül a Torro Rosso lett.
    Ott is azzal a szar autóval futamot is nyert, de szinte mindig verte csapattársát.
    Utána Schumi visszatért, aminek örültem, hisz várom a jó eredményeket tőle.
    Annyi hogy nem Schumi, hanem Vettel fan vagyok, de ha megkérdezné valaki ki a második, akkor Schumachert mondanám...
  • ManoNegra
    Igen. Ilyet sehol máshol a világon nem kaptak... Szerintem is nagy kár volt lecserélni!
  • ScarY MAN
    +1
  • RatBaG #114208
    én idén leginkább kubicának drukkolok...
  • Master91
    Én is fel vállalom :D Nagyon szorítok az öregnek. Olyan kb. 94-95 óta. :D
  • Laceee
  • IXEMGabeo
    ez mondjuk elszomorít, hogy már nem vagy Schumi drukker érdekes én még fel is vállalom mai napig, hogy az öregnek szorítok (amiben semmi nincsen sőt), bocsi, de látszik, hogy csak ideiglenesen, amíg ő volt a legjobb addig szorítottál neki:)
  • IXEMGabeo
    Buttonnal semmi gáz nincsen, lehet nem annyira gyors, mint Hamilton, viszont eszesebb pilóta és ma erőből is megverte volna Lewist, aki így is úgyis megszívta volna a szuperlágy gumi miatt...

Senna is gyorsabb és látványosabb volt Prostnál mégis hihetetlen kiélezett küzdelem és csaták akadtak köztük...
  • Freedom88
    Sumi drukker voltál mikor ott volt a siker, most hogy Vettel nyer orrba-szájba, igy most az...ollé:)
  • ASR Godfather
    igaz, elfelejtettem, nagy zseni az "öreg".
    De látszik Webber ugyanazzal az autoval lassabb mint Vettel, olyan ez mint Button-Hamilton.
    De nem elég a jó autó, vezetni is tudni kell.
    Ezért voltam anno Schumi drukker.
    De figyeld meg, majd ezt a kommentet 10 év múlva, ha még meg lesz a fórum, hogy ez a Vettel gyerek addigra simán összegyűjt összesen 7 vb címet.
  • desigo
    Ha itt valaki "ász" akkor az Adrian Newey...
  • ASR Godfather
    HAJRÁ VETTEL

Grat Button szép volt a 200. futamodon győzni! Megérdemelten győzött.
    De még mindig Vettel az ász és a red-bull.
    Hamiltont talán sajnálnám, ha végre megtanulna ésszel versenyezni, és ezt nem a rossz gumitaktika miatt írom.
  • Kit--Kat
    Az is tucat MArboros díj volt amit kb. még 4 futamon osztogattak a pilótáknak. A Herendi volt a csúcs, azt még a pilóták is megjegyezték, hogy mennyire jó.
  • Kit--Kat
    Hol? Mert a rendőrségre és a mentőkre ez nem igaz...
  • Jim Morrison
    a futammal nem is volt gond, égő autót a boxtól a megállásig figyelemmel is kísértem, jó helyen ültem (álltam). de előző évben jobban meg volt csinálva, mert most minden nap eltereltek mindenkit a francba, telsejen összevisszavolt az egész.