FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

van 0 csokid, elmesz a boltba lopsz 3 tablaval, majd eszreveszik es visszakernek 2 tablat. akkro ez most buntetes votl vagy sem ?😛

Christian88
és most meddig gondolgodnak még a büntin, már a meccs óta is eltelt egy idõ, ha eddig azt nézték

http://www.twitch.tv/hegii

gibson9
kurva nagy fake

Kobayasi a nap embere😄
Egyebkent meg szanalom ahogy alonso sirankozik...massatol nem hallani semmit...regen meg a jo oreg kimi is szart volna az egeszre😄
Hamiltont megbuntettek...es megfelelo mertekben. Arrol mar nem tehet senki, sem a birok sem a mclaren team, h kobayashi elelmesen kinmaradt sc alatt es egy sokkal lasabb autoval tartotta a vilagbajnokokat a jobb autokkal. Ennek koszonhetoen tudott hamilton visszajonni. Webber eleg lama volt. 8 helyet bukni es aztan egy ilyen baleset..haaaat eleg gaz.
Vegen meg orom volt nezni kobat😄 alonso nincs joba a japokkal😄 sato is adott neki 3eve😄

Megpiszkálták Webber autóját

Rendõrség elkapott egy férfit (Jakab Attila), aki megpiszkálta Webber autóját, hogy az balesetet okozzon. Férfi bevallotta, hogy mániákusan rajong a forma1 balesetei iránt, ezért több autót is meg akart rongálni az éjszaka folyamán, minél nagyobb baleset érdekében, de egyet sikerült csak neki. Reméljük soha nem engedik ki a börtönbõl.

két éve mikor orrba szájba szopatták Hamit akkor nem nyüszített a sok divatdrukker bohóc...

megbüntették. lelöltötte. ennyi..

lehet menni picsogni a stewardokhoz meg Frenzenhez..

Csalonzo meg végre ismét önmaga.. hisztis pics@..

Elég sokat égett ebben a szezonban a kisszívem.. csoda h eddig bírta..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

jaszy
Igazad van! Velük valamiért kivételeznek!

kozel 8 evig ezt lattuk a Ferraritol es kicsit a Renault-tol - miert baj, ha mas is talal 'lehetosegeket'?

http://gaborszantai.co.uk/

Meg hat.. Megvartak mig eleg elonye van, aztan behivtak egy kis pihire.. Vicc.. Es ez iden mar a sokadik McLarenes kreativ szabaly ertelmezes, meg rovo, meg fekete pont, es mindent megusznak.. Kezd nagyon komolytalan lenni az egesz..

bardocz
Megbüntették.
Hamiltonnal szokásukhoz híven ismét kivételeztek, de ez nem meglepõ, mert "szegény niggert nem szabad megbüntetni". <#ejnye1><#boxer>

gibson9
megnézhetted volna a korábbi futamokon is 😊 hidd el itt is ment volna neki 😉

TommyC
teljesen igaza van, jogos

dixitque deus fiat lux

rucinho
megnéztem volna azért hamilton hogyan elõzget ott a mezõnyben!
kb sehogy!

nah tényleg offolok! 😊

zene egyenlő élet

desigo
pedig még lassított is

gibson9
pontosan! ennyi! Hamilton már sokszor bebizonyította, hogy nem ül meg a seggén és nem marad a lassabb versenyzõk mögött. Agresszíven elõzgetett volna tovább.. kíváncsi lennék Alonso hogyan hisztizne tovább, ha Hamilton tényleg a 8. helyre került volna, de Alonsoval ellentétben Hamilton elõrébb tudott volna kerülni az elõzgetésekkel..

rucinho
rosszul látod a helyzetet!

szasztok.

zene egyenlő élet

Azert nem biztos, hogy Hamilton elautozgatott volna Buemi mogott vagy hagyta volna Kobayashit elmenni.
Amugy meg a a McLaren egy kiskaput hasznalt ki ismet, ami faj a Ferrarinak, mert az O szokasuk, csak mar nincs ott, aki ismeri a szabalykonyvet😊

rucinho
Fernando Alonso

„Szégyen, nem nekünk, mert ez verseny, hanem azoknak a rajongóknak, akik kijöttek ide és egy manipulált futamot láttak. Jól mentünk, harmadik helyen álltam a rajt után. Aztán jött a biztonsági autó, ami nem kedvezett nekünk.”

„Hamilton megelõzte a biztonsági autót, amit én még soha nem láttam. Akkor nagyon közel voltunk egymáshoz, õ második lett, én kilencedik.”

„Neki a nyolcadiknak kellett volna lennie, ha én kilencedik lettem. Azonban itt, ha tiszteletben tartod a szabályokat, akkor kilencedik leszel, aki meg nem tiszteli õket, az második.”

„Sajnos minden ellenünk van, ugyanis úgy tûnik egyeseknek mindent szabad.”

zene egyenlő élet

Egyresz orulnek a buntetesnek, hogy Kobayashi elorebb keruljon, masreszt nem, mert Alonsot szivesebben latom, ahol van (sajnos hatrebb nem kerulhet...).<#vigyor1>

9: Button, Barrichello, Hülkenberg, Kubica, Petrov, Liuzzi, Sutil, Buemi, De la Rosa

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Hány autót vizsgál most a FIA, és kik azok?

Dietrich
GP2-n is volt ez meg az..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Meleg van na😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
Képet plz! Pont retyón voltam :/

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Botond
Ja, kb a pitgirlök voltak az egyetlen élvezhetõ rész 😊
Norbi1990
Az a lényeg, hogy megelõzte Koba õket, kit érdekel, hogy milyen gumival? 😄
Totti5
Azért nem, fõleg ezen a pályán. Ahogy betette Alo mellé, még a spanyolban is összerándult a barnamaci, persze be is tapad Kobának, de ez már a gumi érdeme.

Ezaz... Coulthard vs Jordan harc megy Webberrol XD

LeventeV
jo kis futam volt, de a vegere azt a That's what i'm talking about-ot kicsit tulelemeztek a fiuk <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

nearo
Rájöttem mi van a mercikkel. Folyton csak a lágy keverékû kocsit vetik be. Ott a zöld csík az oldalukon. <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

rucinho
Teljes egészében a guminak...

zene egyenlő élet

Totti5
Remélem Sumi, Rosberg és Csuvi azzal a idétlen karton csillaggal fog ott ülni és nézni😄DD

bardocz
Persze, de kintmaradt 5x kört 1 szett gumin, és mégse tudta a frissgumis Button megelõzni, sõt, közel sem került hozzá.
Totti5
Szépen csinálta, de ez nagy részben a guminak volt köszönhetõ. Ami viszont rajta múlott az az hogy egész futamon tartotta a 3. helyet.

Punker
a kis japán uccsó 5 körét láttam.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bardocz
Kobayashi A férfi 😊 Ismét megmutatta.
desigo
csapatok leülnek a boxban közös meccsnézésre?
Legjobb pitgirl-oket hagytad ki, meg Kobayashi-nak lecsuktak a rolot, de mas nem volt...

Punker
SC-n elaludtam 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

uh, spanyol csajok...<#szeret>

kifli
Bazz desok jónõ 😄😄
Máté94
Lehet, de nem hiszem, hogy kapnak bármit is😞
Totti5
Hamilton büntetése késõn jött és addigra Vettellel kiautóztak egy elég nagy elõnyt, ezért jött vissza a 2.ra. Versenybíróság nézte be és késõn szabta ki.

Christian88
respect kobayashi

http://www.twitch.tv/hegii

Fabio Capello
Amúgy ha kiszórják a mezõnyt egy huszonöt másodpercre, koba még simán dobogós is lehet 😄

Totti5
Hiába, ha a verseny 3/4edén ez a Merci már lassan a volt Honda magasságokban szárnyal...

RelakS
Kobayashi WIN

BRUTALITY

<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

desigo
utolsó kanyarban elõzni
respect !

elõbb is felrakhatták volna neki az új gumikat