FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rendben köszi, hogy szóltál elõre is...tényleg rossz<#fejvakaras> csodálkoztam volna is látod, hogy Brawnra utaltál

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mert azt a hondát nem õ(k) csinálták? kapták ajándékba?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

en archangelnek irtam, arrol nem tehetek hogy ez a fos forummotor ket darab #97370-as hozzaszoalst general. eleg egyertelmu volt hogy neki valaszoltam, nezd meg a logikai es szovegertelemzesi kapcsolatot.

rendicsek nézd vissza a 2009-es Valenciai, vagy az Olasz nagydíjat, ott nem a Brawn vezetett mégis megnyerték a taktikával...a többi futam nem Brawnon, hanem a pilótákon és az autótól függött...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HSZ-emre azt írtad, hogy kisírták a büntetést? te nem Ross Brawnékra utaltál evvel? nem hallottam, hogy õk sírtak volna, Alonso panaszkodott elõször a rádión keresztül...

1. hsz az hiba volt, ott azt madmaniacnak címeztem

Jo persze..nyilvan tud ezt azt..meg jo cspatmenedzser biztos stb. De a tavalyi Hondaval nem volt nehez vb nek lenni. Nem neki meg a masodpercekre kiszamitott taktikaknak volt koszonheto. Iden nem a legjobb autoja van a mezonyben es nem is lesz vb... es az latszik hogy amikor lehetne valami taktikai firnyakosaggal okoskodni akkor azokat is elszurjak.
Mondjuk most mar tenyleg kevesebb a lehetoseg..zero uzemenyag trukkozes meg ezek az elnyuhetetlen gumik ezt a reszet elegge kinyirjak. Csak az sc amivel lehet varialni..es ezt is elbasszak😄

azt latom, de mi a faszert hozzam? milyen mercedes gpre kenesrol beszelsz? o.O

jaja hozzád szóltam😄😊

Igazad van, én sem a bõrszíne alapján utálom.

mivan? miert nekem valaszoltad az utobbi 2 hozzaszolasodat? nem latom a relaciot.

Fabio Capello
most komolyan 5 másodpercet kaptak a pilóták akiket vizsgáltak? Hát ez LOL... :/

Alonso kezdte a sírást (jogosan), nem értem miért a Mercedes GP csapatra kened...

Európid, Negrid, Mongolid, Ausztralid döntsd el milyen nemzetek tartoznak bele, ezek a rasszok, embertípusok...tökmind1 ez nem errõl szól, h kinek milyen a bõrszíne, Hamilton baromkodott ismét, pánikba esett, olyankor nem tud gondolkodni a marhája, dehát úgy látszik hülyéknek áll a világ, mindenbõl kijön jól, egyébként ha õ lesz a világbajnok, valószínû, hogy befejezem az F1 nézését...

Ettõl függetlenül akkor is az. A cigány az mióta nemzet?

de miert kell kisirni egy szabalytalansag bunteteset konyorgom.

gondolom ennyit tudott a Ferrari kisirni, tobb most nem ment - masnak nagyon nem allt erdekeben reklamalni😊

http://gaborszantai.co.uk/

õ is emberbõl õ se lehet tökéletes ám a szakmai tudását nem lehet megkérdõjelezni és azért tavaly megmutatta a Brawn GP-vel mit is tud...saját csapata volt és rögtön vb lett, kihasználta a lehetõséget az adódo kasztniból...Ezt tényleg elszúrták, sajnálom...második versenye Schuminak amikor a taktika miatt veszik kárba...

jaj baz ciganyt kihagyta a szemem😄 na akkor 2-2 😄

Count Adyn
A probléma az, hogy a szabályokat betartó versenyzõ megszopta és a végén 25 másodperces hátrányban futott be a szabálytalankodóhoz képest annak "büntetése" után, holott az esemény pillanatában egyforma tempóban haladtak egymáshoz nagyon közel. És ez kurvára gáz bármit is magyaráztok bele.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

de itt a neger az kakukktojas, mert a tobbi az nemzet, a neger meg rassz.

Jah igen ennyit ROss brawnrol😊 Szerintem mindig is tul volt ertekelve az a pali. Olyan dolgokat irtak az o nevere ami nem is rajta mulott. Meg hogy tavaly "milyen jo autot meg csapatot epitett a Brawn" konyorgom nem a brawn epitette az autot😄 Mondjuk csak ugy mint ahogy regen a zsenialis huzasok sem csak az o erdemei voltak, ez a baki sem csak az ove. Vagy egy tucat ember dolgzik a csapat taktikanm de ezalapjan most csak ket hatokort alkalmaztak mert katasztrofa volt a mai napjuk. Schumi sztem gyorsabb lett volna mint koba, kitudja mire lett volna jo.

jah pedig remenykedtem hogy koba feljohet 3-4 helyre majd 😞

A magyar az magyar, a német az német,a cigány az cigány, a néger meg néger. Ez van.<#smile>

gyerekek jól hallottam 5 sec-es büntik voltak?😮 Rosberg járt jól talán evvel, de az élmezõny nem változott pff...

tudom, köszönöm..

mint pl a mostani... ugye..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dietrich
mert nem lasitottak sárga jelzésnél meg SC táblánál..

eddig se volt egy komoly testület az FIA de ezzel az 5 mp büntivel már ott is röhögnek rajtuzk ahol eddig nem...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nezd mar meg mit kovetett el hamilton es a tobbiek.

Ügyes vagy, az elmúlt 2, 2.5 évbõl tudtál mondani 1 esetet.<#taps>
Azonban szinte minden futamról lehetne mondani olyan helyzetet amikor Hamiltonnal kivételeztek.

Egyebkent meg megint csak a szabalyok szarok. Ertelmesebb lett volna h ha szolnak Vettelnek hogy fiam vard be a safety cart es egybe marad a mezony..nincs gubanc. Ha hamilton is beall a Sc moge akkor kurva jo lett volna hogy 1 kor kulonbseg van az elso meg masodik kozott. Nem jo ez igy h csupan mazli alapjan az SC ketteszakithatja a mezonyt es megfordithatja a sorrendet. Most bezzeg nem hasznaljak azt a szabalyt h SC alatt nem lehet boxolni. Most mikor mar nincs uzemanyag problema siman lehetne hasznalni.

mcmoha
Azt hiszem gyorshajtasert, de nem ismerem ezt a szabalyt.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Norbi1990
Egyébként valaki tudja, hogy miért adtak 5mp-et mindenkinek?
Mert eddig sehol nem láttam az okot rá.
jó futam volt😊 Kobayashi nagy respect, Schuminak megint elkúrták a versenyét<#shakehead>

Christian88
Biztos véletlenül került oda vagy apuci pénzén, nem a tehetsége alapján...

http://www.twitch.tv/hegii

5sec. valszeg annyival mentek tobbet a megengedetnel..vagyis kevesebbet.
Hat akkor ennnyi..ez alapjan meg hamilton kapta a legnagyobb buntetest😊
Pedig remeltem h koba dobogs lesz😞

ja, ha megnézed milyen büntiket osztottak Hamit büntette meg a "részrehajló" FIA a legjobban... Mert a drive trough az nem 5 sec...

De csak niggerezz tovább nyugodtan übermagyar..

ebbõl látszik barátom h nem rég nézel F1 et...

Kimi megelõzése spa ban pl.. rémlik?

átvágta a sikánt, visszaengedte mege elé Kimi h ne büntessék meg. Eddig szólt a szabály, aminek eleget tett.

Mégis megbüntették, és AZTÁN módosították, hogy ilyen esetben az elsõ kanyarig nem lehet elõzni...

folytassam...?

Hami azért megnyert ám ezt-azt a McLaren saját nevelésû versenyzõjeként, csak nem ültették volna be egy force indiába.. <#szomoru2>

ez is rohej. 5 sec...

Minden versenyzõ, aki a forma 1-be került kis csapatoknál kezdte és onnan került a jobb csapatokba. A kiskedvenc brit <#levele>Hamiltont<#levele> elsõre betették egy brit csapatba, ahol már az elsõ évben megnyerhette volna a vb-t. Ez nem is lenne baj, de elszállt vele a ló és azt hiszi neki mindent szabad. Ezt a hitét az FIA sajnos erõsíti is.
"két éve mikor orrba szájba szopatták Hamit" - ez a kijelentés kajak hülyeség
Alonso meg azért reklamál, mert igaza van.<#mf1>

mcmoha
Az.

desigo
lol
5 sec
vicc
de ez nem kiskapu volt, mert buntetest kapott erte, tehat szabalytalannak tekintettek, a baj az votl, hogy a kirott buntetes nem volt aranyos az elkovetett tettel. ha a versenyzo nyert a dolgon 50 secet, akkro nehogy mar csak 15 secre buntessek mar meg.

mcmoha

van 0 csokid, elmesz a boltba lopsz 3 tablaval, majd eszreveszik es visszakernek 2 tablat. akkro ez most buntetes votl vagy sem ?😛

Christian88
és most meddig gondolgodnak még a büntin, már a meccs óta is eltelt egy idõ, ha eddig azt nézték

http://www.twitch.tv/hegii

gibson9
kurva nagy fake

Kobayasi a nap embere😄
Egyebkent meg szanalom ahogy alonso sirankozik...massatol nem hallani semmit...regen meg a jo oreg kimi is szart volna az egeszre😄
Hamiltont megbuntettek...es megfelelo mertekben. Arrol mar nem tehet senki, sem a birok sem a mclaren team, h kobayashi elelmesen kinmaradt sc alatt es egy sokkal lasabb autoval tartotta a vilagbajnokokat a jobb autokkal. Ennek koszonhetoen tudott hamilton visszajonni. Webber eleg lama volt. 8 helyet bukni es aztan egy ilyen baleset..haaaat eleg gaz.
Vegen meg orom volt nezni kobat😄 alonso nincs joba a japokkal😄 sato is adott neki 3eve😄

Megpiszkálták Webber autóját

Rendõrség elkapott egy férfit (Jakab Attila), aki megpiszkálta Webber autóját, hogy az balesetet okozzon. Férfi bevallotta, hogy mániákusan rajong a forma1 balesetei iránt, ezért több autót is meg akart rongálni az éjszaka folyamán, minél nagyobb baleset érdekében, de egyet sikerült csak neki. Reméljük soha nem engedik ki a börtönbõl.

két éve mikor orrba szájba szopatták Hamit akkor nem nyüszített a sok divatdrukker bohóc...

megbüntették. lelöltötte. ennyi..

lehet menni picsogni a stewardokhoz meg Frenzenhez..

Csalonzo meg végre ismét önmaga.. hisztis pics@..

Elég sokat égett ebben a szezonban a kisszívem.. csoda h eddig bírta..

jaszy
Igazad van! Velük valamiért kivételeznek!

kozel 8 evig ezt lattuk a Ferraritol es kicsit a Renault-tol - miert baj, ha mas is talal 'lehetosegeket'?

http://gaborszantai.co.uk/