FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van valami igazságod,bár az is igaz Tod hiányzik ebbõl a nagy hármasból..
lehet ez az a kerék,amiért ennyire akadozik most a nagy fejszámolás..
A versenypályákon sok emberrel beszéltem már ezzel kapcsolatban..
én 2006 óta "a nagy szakadás a ferkától" Nos én azóta is azon az állásponton vagyok,hogy Sumi kivállása nem volt annyira egy egyszerû nyugdijba vonulás..
sztem bele akarták kényszeriteni a nagy páros Sumi-Kimi személyében,amire õ nem volt kiváncsi..
Még ez is lehet a háttere annak ,hogy ismét együtt dolgoznak..
Mert hát ugye Ross anno azt hangoztatta,ha Sumi visszavonul,oké akkaor én 1 év szabira megyek,de ha visszetérek,az csak is a Ferrari lehet..
Nos látjuk mi lett belõle..
De a lényeg valamin tényleg gyorsan kell változtatni és az nem csak az autó,mert hamar vissza zuhannak a hondás szintre..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

bardocz
"Timo Glock a kék zászló figyelmen kívül hagyása miatt 20 másodperces büntetést kapott."

Ezét eltiltás járhatna már, hogy a sok lekörözött észrevegye magát.
Szo szerint..😄A Brawn mint ember ajandekba kapta... az egesz csapatot a technikat meg 100millas koltsegvetest vagy mennyit 1 dollarert vette meg mivel a honda kiszalt. Szoval annyi volt az egesz hogy a brawn nevere kerult a csapat es learatta a baberokat amit a honda kikapart. A honda egesz 2008as eveben azt az autot fejlesztette es tokeletesitette az uj szabalyokat adobtalva. Jelenleg sztem nincs a forma 1 de sztem alsobb kategoriakban sincs olyan csapatmenedzser aki azzal az "csomaggal" bebukta volna a vébét. Tulajdonkeppen 2009ben a honda volt a bajnok csak a fonokot ugy hivtak h ross brawn..meg a csapatot ugy h brawn gp. az egesz szemelyzet ugyanaz volt mint 2008ban es elotte..ha igy nezzuk brawnak volt a legkevesebb erdeme az egeszben..😄 a nyalokas ember is tobbet tett hozza ahhoz a bajnoki cimhez a hondas eveket is beleszamolva😄

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Neked meg magadba...!!!
bölcs nagyapám mondta még régen,de annál többször,hogy"OKOS EMBER HÜLYÉSKEDHET,DE A HÜLYE NE OKSKODJON"
Nos ezt az inget te is nyugodtan felölthetnéd,itt oly sokakkal egyetemben..
Mert ezen a futamon is az történt,mint 1-2 kivételtõl eltekintve,most is megette keresztbe-hosszába a csapattársát és nem csak azzal,hogy ismét jól rajtolt,hanem most is komoly versenytempoja volt..
sztem egy 4.-5. helyet dobott a merci takatika ,de még az sem kizárt,hogy egy dobogót..
Ma az is látható volt,hogy a pénz qrva jó,de nem minden,amig B-GP voltak,nem volt ekkora tanácstalanság,fejetlenség ennél a csapatnál..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

mcmoha
Azt lattatok, hogy a verseny elott Briatore ott beszelgetett a rajtracson?
Mindjart gondoltam, hogy balhes verseny lesz. <#idiota><#ravasz1><#nyes>

nem hamiltonnal votl a baj ezen a futamon, hanem a versenybirosag inkompetenciajaval.

Egyebkent meg nem kell basztatni a hamilton gyereket. En se csiptem a pofajat..nem tetszett hogy a segge ala raktak a fasza technikat stb. DE azert csak megporogette alonsot...mellette meg is tanulhatta h hogyan kell feregnek lenni. Feszegeti a szabalyok adta a lehetosegeket az teny...de hat versenyzo vagy mifene es eddig jovedelmezo volt neki. Elozget minden futamon ad temat az embereknek😊 A szo minden ertelmeben szinesebbe teszi a futamokat😄

rendben köszi, hogy szóltál elõre is...tényleg rossz<#fejvakaras> csodálkoztam volna is látod, hogy Brawnra utaltál

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mert azt a hondát nem õ(k) csinálták? kapták ajándékba?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

en archangelnek irtam, arrol nem tehetek hogy ez a fos forummotor ket darab #97370-as hozzaszoalst general. eleg egyertelmu volt hogy neki valaszoltam, nezd meg a logikai es szovegertelemzesi kapcsolatot.

rendicsek nézd vissza a 2009-es Valenciai, vagy az Olasz nagydíjat, ott nem a Brawn vezetett mégis megnyerték a taktikával...a többi futam nem Brawnon, hanem a pilótákon és az autótól függött...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

HSZ-emre azt írtad, hogy kisírták a büntetést? te nem Ross Brawnékra utaltál evvel? nem hallottam, hogy õk sírtak volna, Alonso panaszkodott elõször a rádión keresztül...

1. hsz az hiba volt, ott azt madmaniacnak címeztem

Jo persze..nyilvan tud ezt azt..meg jo cspatmenedzser biztos stb. De a tavalyi Hondaval nem volt nehez vb nek lenni. Nem neki meg a masodpercekre kiszamitott taktikaknak volt koszonheto. Iden nem a legjobb autoja van a mezonyben es nem is lesz vb... es az latszik hogy amikor lehetne valami taktikai firnyakosaggal okoskodni akkor azokat is elszurjak.
Mondjuk most mar tenyleg kevesebb a lehetoseg..zero uzemenyag trukkozes meg ezek az elnyuhetetlen gumik ezt a reszet elegge kinyirjak. Csak az sc amivel lehet varialni..es ezt is elbasszak😄

azt latom, de mi a faszert hozzam? milyen mercedes gpre kenesrol beszelsz? o.O

jaja hozzád szóltam😄😊

Igazad van, én sem a bõrszíne alapján utálom.

mivan? miert nekem valaszoltad az utobbi 2 hozzaszolasodat? nem latom a relaciot.

Fabio Capello
most komolyan 5 másodpercet kaptak a pilóták akiket vizsgáltak? Hát ez LOL... :/

Alonso kezdte a sírást (jogosan), nem értem miért a Mercedes GP csapatra kened...

Európid, Negrid, Mongolid, Ausztralid döntsd el milyen nemzetek tartoznak bele, ezek a rasszok, embertípusok...tökmind1 ez nem errõl szól, h kinek milyen a bõrszíne, Hamilton baromkodott ismét, pánikba esett, olyankor nem tud gondolkodni a marhája, dehát úgy látszik hülyéknek áll a világ, mindenbõl kijön jól, egyébként ha õ lesz a világbajnok, valószínû, hogy befejezem az F1 nézését...

Ettõl függetlenül akkor is az. A cigány az mióta nemzet?

de miert kell kisirni egy szabalytalansag bunteteset konyorgom.

gondolom ennyit tudott a Ferrari kisirni, tobb most nem ment - masnak nagyon nem allt erdekeben reklamalni😊

http://gaborszantai.co.uk/

õ is emberbõl õ se lehet tökéletes ám a szakmai tudását nem lehet megkérdõjelezni és azért tavaly megmutatta a Brawn GP-vel mit is tud...saját csapata volt és rögtön vb lett, kihasználta a lehetõséget az adódo kasztniból...Ezt tényleg elszúrták, sajnálom...második versenye Schuminak amikor a taktika miatt veszik kárba...

jaj baz ciganyt kihagyta a szemem😄 na akkor 2-2 😄

Count Adyn
A probléma az, hogy a szabályokat betartó versenyzõ megszopta és a végén 25 másodperces hátrányban futott be a szabálytalankodóhoz képest annak "büntetése" után, holott az esemény pillanatában egyforma tempóban haladtak egymáshoz nagyon közel. És ez kurvára gáz bármit is magyaráztok bele.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

de itt a neger az kakukktojas, mert a tobbi az nemzet, a neger meg rassz.

Jah igen ennyit ROss brawnrol😊 Szerintem mindig is tul volt ertekelve az a pali. Olyan dolgokat irtak az o nevere ami nem is rajta mulott. Meg hogy tavaly "milyen jo autot meg csapatot epitett a Brawn" konyorgom nem a brawn epitette az autot😄 Mondjuk csak ugy mint ahogy regen a zsenialis huzasok sem csak az o erdemei voltak, ez a baki sem csak az ove. Vagy egy tucat ember dolgzik a csapat taktikanm de ezalapjan most csak ket hatokort alkalmaztak mert katasztrofa volt a mai napjuk. Schumi sztem gyorsabb lett volna mint koba, kitudja mire lett volna jo.

jah pedig remenykedtem hogy koba feljohet 3-4 helyre majd 😞

A magyar az magyar, a német az német,a cigány az cigány, a néger meg néger. Ez van.<#smile>

gyerekek jól hallottam 5 sec-es büntik voltak?😮 Rosberg járt jól talán evvel, de az élmezõny nem változott pff...

tudom, köszönöm..

mint pl a mostani... ugye..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dietrich
mert nem lasitottak sárga jelzésnél meg SC táblánál..

eddig se volt egy komoly testület az FIA de ezzel az 5 mp büntivel már ott is röhögnek rajtuzk ahol eddig nem...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nezd mar meg mit kovetett el hamilton es a tobbiek.

Ügyes vagy, az elmúlt 2, 2.5 évbõl tudtál mondani 1 esetet.<#taps>
Azonban szinte minden futamról lehetne mondani olyan helyzetet amikor Hamiltonnal kivételeztek.

Egyebkent meg megint csak a szabalyok szarok. Ertelmesebb lett volna h ha szolnak Vettelnek hogy fiam vard be a safety cart es egybe marad a mezony..nincs gubanc. Ha hamilton is beall a Sc moge akkor kurva jo lett volna hogy 1 kor kulonbseg van az elso meg masodik kozott. Nem jo ez igy h csupan mazli alapjan az SC ketteszakithatja a mezonyt es megfordithatja a sorrendet. Most bezzeg nem hasznaljak azt a szabalyt h SC alatt nem lehet boxolni. Most mikor mar nincs uzemanyag problema siman lehetne hasznalni.

mcmoha
Azt hiszem gyorshajtasert, de nem ismerem ezt a szabalyt.

Norbi1990
Egyébként valaki tudja, hogy miért adtak 5mp-et mindenkinek?
Mert eddig sehol nem láttam az okot rá.
jó futam volt😊 Kobayashi nagy respect, Schuminak megint elkúrták a versenyét<#shakehead>

Christian88
Biztos véletlenül került oda vagy apuci pénzén, nem a tehetsége alapján...

http://www.twitch.tv/hegii

5sec. valszeg annyival mentek tobbet a megengedetnel..vagyis kevesebbet.
Hat akkor ennnyi..ez alapjan meg hamilton kapta a legnagyobb buntetest😊
Pedig remeltem h koba dobogs lesz😞

ja, ha megnézed milyen büntiket osztottak Hamit büntette meg a "részrehajló" FIA a legjobban... Mert a drive trough az nem 5 sec...

De csak niggerezz tovább nyugodtan übermagyar..

ebbõl látszik barátom h nem rég nézel F1 et...

Kimi megelõzése spa ban pl.. rémlik?

átvágta a sikánt, visszaengedte mege elé Kimi h ne büntessék meg. Eddig szólt a szabály, aminek eleget tett.

Mégis megbüntették, és AZTÁN módosították, hogy ilyen esetben az elsõ kanyarig nem lehet elõzni...

folytassam...?

Hami azért megnyert ám ezt-azt a McLaren saját nevelésû versenyzõjeként, csak nem ültették volna be egy force indiába.. <#szomoru2>

ez is rohej. 5 sec...

Minden versenyzõ, aki a forma 1-be került kis csapatoknál kezdte és onnan került a jobb csapatokba. A kiskedvenc brit <#levele>Hamiltont<#levele> elsõre betették egy brit csapatba, ahol már az elsõ évben megnyerhette volna a vb-t. Ez nem is lenne baj, de elszállt vele a ló és azt hiszi neki mindent szabad. Ezt a hitét az FIA sajnos erõsíti is.
"két éve mikor orrba szájba szopatták Hamit" - ez a kijelentés kajak hülyeség
Alonso meg azért reklamál, mert igaza van.<#mf1>

mcmoha
Az.

desigo
lol
5 sec
vicc
de ez nem kiskapu volt, mert buntetest kapott erte, tehat szabalytalannak tekintettek, a baj az votl, hogy a kirott buntetes nem volt aranyos az elkovetett tettel. ha a versenyzo nyert a dolgon 50 secet, akkro nehogy mar csak 15 secre buntessek mar meg.