FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem kilökte.. kiCSALTA!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Tehat Hamiltont kiveve meg 5-6 pilota lepte at a Ferrarikat.
Lehet jol jottek ki, lehet jobb strategiat valasztottak - akkor attol fuggetlenul, hogy Hamilton mit csinalt, nem kellene kicsit korulnezni a sajat csapatunk hazatajan is?

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Neked miért is van rá okod? Tán Hamilton kilökte a fagyit a kezedbõl?
mivel nem lattuk eloben, nem mutattak a teveben, ezert max csak feltetelezeseket lehet szulni ezzel kapcsolatban. ki a tok tudja konkretan mi tortent?

Firerock
nekem legalább van okom rá,neki meg semmi
és én nem betegesen gyûlölöm például a fekát. Montreálba már majdnem kezdtem megkedvelni,de most megint ez az aljas húzása...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Oke, megegyszer, mert nem biztos, hogy elsore elkaptad a lenyeget.
Vegyuk ki Hamiltont az egyenletbol, hogy boldog legyel, feltetelezzuk, hogy visszajott Alonso ele.

Tehat a kerdesem a kovetkezo: a tobbiek, akik nem eloztek meg a SC-t, hogyan kerultek a Ferrari ele?

bardocz
Te beszélsz beteges gyûlöletrõl 😄AASASDASDAS
kobayashi nem ment ki boxba, tobbieknel meg godnolom osszefugg azzal, amiert buntetest kaptak.

Firerock
ha hamilton nem csal õ is a felsoroltak mögõ került volna mivel õk hamarbb ki tudtak menni a boxba,de gondolom ez nem jut el az agyadig,elnyomja a beteges gyûlöleted

Nem figyeltem, de pl. Kubica vagy Rubinho, esetleg Kobayashi hogy kerult a Ferrarik ele?
Az is Hamilton hibaja vagy csak masok ugyesebben gondolkodtak?

Firerock

Firerock
<#eljen>

Totti5
Év elején ki volt az aki hibátlanul halomra nyerte magát?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én pedig versenyzõi szemmel nézem és azt tartom valamire,ha valaki megküzd valamiért,nem csak a csodára vár,mégha néhe bele is fér..
igy volt a tavalyi vb cimmel is,csak az utoló 3-4 futamon tette oda magát.
Ami nálam nem ér egy vb-t
Persze ez az én véleményem

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Valsag van, Montezemolo nem tudott utalni eleget😊

desigo
valaki átvette a hatalmat a FIA és a FIFA felett
csak az lehet...
Az elso harom sorral egyet ertek, a negyedikkel nem.
Ez hozzatartozik az F1-hez, 2005-ben Alonso egy VB-t nyert azzal, hogy semmit nem csinalt, csak megvarta, hogy Raikkonen autoja szetessen. Button is kihasznalja a korulmenyeket, igy is lehet sikeres valaki.

Count Adyn
hát ja

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem ott hibáztak..És nem is Hami büntetése ,vagy nem büntetése a kérdés..
Hanem az,hogy tönkretették Alonso,Sumi Massa versenyét,a rossz ütemben való sc pályára küldéssel..
mert vagy Vettel elé 20 mp-el vagy a mezõny mögé kellett volna küldeni,mint ahogy az hosszú évig müködött és jól.
És akkor nem kellene arról se beszélni,hogy button megint bizonyitotta,hogy az év makija,a semmibõl kap megint egy kamu dobogót

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

b-type
Még azt is el tudom képzelni, de ahhoz meg túl jó versenyzõ hogy ezt ennyire elcsessze...másfél autóhosszal gazdálkodhatott volna Alonso-val szemben az SC-hez képest, ebbõl kihozni fél autóhossz hátrányt az túl nagy balfaxság.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

aham persze egy atomfizikus aki olyan koponyával mint Rory Byrne dolgozott együtt a ferrarinál csak annyit vitt magával a honda csapathoz hogy mennyit kell tankolni meg mikor kéne kereket cserélni és mint csapatfõnök csak annyit tudott hozzátenni a kocsi tervezéséhez hogy "csináljatok jót"

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

a nagyjából ugyanekkor szabálytalankodóket meg a verseny után büntették... akkor mikor hibáztak nagyobbat a bírók..?

de én vagyok elfogult..

meg buta..

ez szíven ütött.. fáj..

b-type
Ez nem azon múlik hogy szerintem elég volt-e, ha ennek az esetnek ez a büntetése akkor ezt nem módosíthatja az hogy milyen szituban mennyire mûködik.
Nálam két dolog mûködik:
1: az áthatásos sem jár ha a nyers tempót nézem a tétovázás nélkül.
2:ahhoz hogy ne ragadjon be Koba' és Button mögé kellett az abban a két-három körben futott 1:40-s leggyorsab körökre.

Egyébként az hogy egy büntetés nem érte el a hatást azt megértem hogy bosszantó.
..és egyébként ezen a vonalon nem is lenne probléma, de hogy csalás lett volna az nekem elképzelhetetlen,..legfõképpen azért mert szükségtelen.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kifli
Vagycsak az volt a célja, hogy õ még pont átférjen, a ferrarik meg ne, de ez nem jött össze.
de hamar kiismertél...

Totti5
Elég. A versenybírák hibáztak mert késõn szabták ki, amikor már Hami felépített egy tisztességes 15 mpt a mögötte jövõkkel szemben, ezért nem lett belõle nagy hátránya.

kifli
Nem Todt az aki itt a döntéseket hozza, hanem Charlie.

Nemtudom hány hsz-en keresztül már leírtad hogy utálod a ferrarit, okés felfogtuk, nem kell minden esetben hangoztatni. Kezd unalmas lenni.
Firerock
ühhüm
mert szerintetek elég volt hamiltonnak ez a büntetés?nem madmanic érdekel mert õ buta és elfogult...inkább b type érdekelne...

Totti5
Nyilván nem, de ott lehet hogy pont igen, de akkor is ráfut ha kicsit késõbb fékez, vagy lassít.

don t feed the troll please..

úgysem érti meg..

nem AKARJA megérteni..

szerinte Hamilton direkt csalt... evvan

"eszméletlen,ahogy a Ferrari is mondta: kezdi elveszíteni a hitelét a formula1."

Az az eszmeletlen, hogy ezt a Ferrari mondta😊))
Durva lehet nekik, hogy ennyi ev utan mar masok irjak a szabalyokat abban a bajnoksagban, amit fu alatt a maranelloiak uraltak...
Most megtudjak, hogy mit erzett a McLaren evekig. Amugy meg most sem olyan durva a helyzet, hiszen az utobbi negy evben Renault, Ferrari, McLaren, BrawnGP bajonokat avattak. Iden pedig nagy veloszinuseggel Red Bull pilota fog nyerni.
Akar vergodik Alonso, akar nem, ezt a szinhazat mar nem az O tarsulata rendezi😊

Megjegyzes: Hamiltont senki nem vedte, megkapta a bunteteset, ha valaki hibazott, akkor azok steward-ok, akiket jelenleg az exFerraris Jean Todt iranyit. Igy gondolom meg nagyobb a voros gebe istallojaban a csalodas😊))

b-type
Ennek semmi köze a csaláshoz, ez a leginkább nyilvánvaló. minek úgy csalni hogy egy egyszerû helyzetbõl olyan helyzetbe hozom magam hogy csalni kelljen??!
simán el tudott volna menni az SC mellett a vonal elõtt, és akkor nincs ügy.
Ezt az egészet csak annak köszönheti hogy vagy pont rádiózott, vagy nem tudta 100%-ban hogy mi a teendõ.
De a felvételbõl látszik hogy simán elgurulhatott volna azaz nem járt volna még az áthajtásos sem, saját magának okozta azzal hogy bizonytalankodott és lelassult annyira hogy az SC hamarabb érte el a vonalat.

kifli
ahoz képest hogy gyengék a mekihez és rb-hez képest, igencsak 3. 4.-ek voltak. Összejött volna a verseny, ha nem baszák el nekik. Nem voltak azért olyan lassúak, nem ment el tõlük hami. Annyira meg végképp nem mentek lassan, hogy 9. helyen keljen bejönnie 1 pontért. Nem a hiszti megy, hanem Alonsonak van egy igazságérzete. (megint jöhet singapur, amit még mindig nem õ rendezett meg)
Firerock
teljesen igazad van<#eljen>

Firerock
Undorító és szánalmas hogy megint,immár sokadjára védik Hamiltont,most kapott egy olyan büntetést ami köztudottan semmit sem számított,gratulálok!Kb 40mp-t nyert a nyilvánvaló csalással és kapott 10mp büntit,gyönyörû stop and go a minimum ami ilyen helyzetben adható.LEGALJA amit ezek mûveltek ma
eszméletlen,ahogy a Ferrari is mondta: kezdi elveszíteni a hitelét a formula1.

Ez nem is téma!
Rossz ütemben küldték ki a SC-t.
Nem is értem milyen új idióta divat,hogy a mezõnybe beleküldik

ez már megint hülyeség..
sztem meg igen is jól helytáll a ferkával,csak peckhes versenyei vannak most,mint Suminak,vagy tavaly Vettelnek

dehogy ajnarozom en a hondat...😄 meg persze elismerem brawnt..azert csak koze van egy par vb hez.
DE! az egy hulyeseg hogy brawn iranyitotta a fejleszteseket. Az a fomernok feladata egyreszt, masreszt az az auto mar javareszt kesz volt mikor megvette. Nem gondolod hogy brawn ott alt a tervezo asztalanal es megmondta a frankot..."gyerekek a tengelytavbol vegyetek vissza ket centit a diffuzor meg duplafedeles legyen mer kiszamoltam fejbe h az jo lesz"...hat ez egy baromsag😄 mint ahogy a red bullnal se Horner a fasza gyerek hanem Newey aki kurva jo autot tervezett. Abban lehet van erdeme brawnak, vagy is koze hogy mercedes motor kerult az autoba es nem a ferrarival paktalt ahogy azt elvartuk volna. De az is szerintem a kasztni kialakitas miatt tortent. Szoval igen jo meg szep megy ugyes a brawn papa de nem kell tulreagalni..Most ha a red bull behuz 10vb cimet egymas utan akkor meg Horner lesz az isten?😊Nem veletlenul szoktak a versenyzok is mikor gyoznek megkoszonni meg a gyari takaritonak is h osszehoztak a megfelelo technikat. Sokkal osszetetebb sport ez...mindenkinek odakell tennie magat hogy siker szulessen.

b-type
Ez a dolog nem is lenne, ha Hamilton nem tétovázik:

Simán elment volna a vonal elõtt az SC mellett, de õ elvette és így szaladt bele...de a tempója alapján Hamilton Vettel kategória az SC helyzetet nézve...és Alonso valószínûleg már nem fért volna el.

Ennek tükrében,némileg változik a képlet,bár nem vagyok tisztában az idei szabályokkal.
Minden esetre igy akár a 2. hely is meg lehetett volna.bár ez lehet kicsit merész kijelentés

bardocz
Ha mindenhol 80 méterrel korábban fékeznének, akkor nem 3-4sec lenne a különbség.
Totti5
Megy a rinya, mert semmi nem jön össze neki és a Ferrari is gyenge a Meki, RB duóhoz mérten.

kifli
Jó, csak éppen ahoz alonsonak annyi köze volt, hogy õ vezette az egyik autót.
Fernando Alonso ezért keményen bírálta, s a verseny manipulálásának nevezte a döntést, melyre a Twitteren egy avatott szakértõ csak ennyit válaszolt: „Õ már csak tudhatja, hogy milyen, ha egy futamot manipulálnak, hiszen jól emlékszik 2008-ból a szingapúri futamról.

Totti5
Webber

"Õ vagy fékezett, vagy elvette a lábát a gázról. Kiderült, hogy ez 80 méterrel korábban tette, mint én egy körrel korábban. Ez azt jelenti, hogy más géposztályban találtam magam, mint körökkel korábban."

A nap balfasza nyertese, vagy nem tudja hogy a Lotus 3-4 mpvel lasabb, és azt nem az egyenesben vesztik el, hanem a kanyarban, féktávon, kigyorsításkor.

egyetértek<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem ment neked senki..ne izgulj<#wow1>

jaj bocs Paj01-nek 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

bardocz
Ha jól sejtem egyik sem nekem jött😄
ennyit a te álltalad ajnározott hondádról(2007-s szezon) :"A szezon közepéig a Honda versenyzõi a szintén az õ motorjaikat, de más kasztnikat használó Super Aguri mögött voltak, de az évad végére sikerült megelõzniük õket"
majd 2008ban megérkezett RB és õ irányította a fejlesztést és tudatosan nem az idényre hanem a köv évre. arról meg nem õ tehet hogy a honda eldobta a csapatot és kiszállt csak meglátta a lehetõséget és élt vele
érdekes módon minden f1 szereplõ elismeri az õ tehetségét de jössz te és megkérdõjelezed 😊 hmm