182279
  • Master91
    http://www.f1hirek.hu/f1/20110806-a-mclaren-pilotai-eloztek-legtobbszor-a-2011es-szezonban.html
  • bardocz
    Én éreztem, és senki se vette észre, hogy ballal fékeznék. Minek emeljem el a lábam a gázpedál felől, ha tudom, hogy nem kell visszaváltanom?
  • Palinko
    nem én nem ballal, mivel kuplungos az autónk, viszont szoktam próbálgatni és tényleg nagyon furcsa :)
  • G_ArchAngel #114356
    ha nincs kuplung, akkor erdemes megszokni:)
  • Totti5
    Te ballal fékezel?:) igen nem érzed mennyire kellene lenyomni, mekkora erőt kell kifejteni, próbáld majd ki!
  • Palinko
    de miért ne fékezzen ballal? gondolják kevesebb az érzés abban a lábában? :D
  • IXEMGabeo
    Ismerem a csávót:) nagy mázlista ez a Tomi:)
  • G_ArchAngel #114352
    Hulkenberg villanasa...
  • V43 1105
    KOBAYASHIIII :D
  • pedobear
    Ecclestone mindenkire ezt mondja akiben van egy kis tehetség, ezzel akar szimpatikus maradni mindenki előtt.
  • IXEMGabeo
    ja még 93-ban is, amikor a Williams Dominált...
  • Ulvar
    Legnagyobbak közül Senna...Monaco...
  • IXEMGabeo
    Fisichella Brazília 2003:D
    Vettel-Webber páros Fujiban 2007-ben ott voltak elől az addig ócska Toroval és RBR-el, Wurz is sokszor előrekerült abban az évben, Nelsinho Piquet majdnem megnyerte a 2008-as Hockenheimi nagydíjat pl...ezekre gondolhatott
  • IXEMGabeo
    pl Johhny Herbert 99 Nürburgring:D az mekkora futam volt ott mindenki vezetett
  • Totti5
    Pl kik? olyan nagy csodák nem voltak... csak Vettel a Toro Rossoval, más nem rémlik.
  • Ulvar
    Most, de korábbi években azért előfordult hogy annyira megvariálódtak az extrém körülmények miatt a dolgok, hogy teljesen felborult az erősorrend és olyan emberek kerültek ki győztesen akire életedbe nem gondoltál volna, pláne egy jóval szarabbnak titulált autóval.
  • G_ArchAngel #114343
    Renaultval nem volt, hatalmasat zuhantak vissza:(
  • Totti5
    Akik 4-5-6 helyeket elérnek az RB, Meki és a Ferrari mellett azok kitűnnek minden versenyen, mert alaphelyzetben az első 6 hely foglalt a 3 legjobb csapat álltal és akik ezt átírják azoknak mindig jár az elismerés. A dobogó szinte lehetetlen alaphelyzetben.
  • G_ArchAngel #114341
    GorbeTukor

Nah, most ez a Button - Hamilton elemzes engem kicsit meglepett...
  • IXEMGabeo
    ja Korea:D pff na az is, hogy rittig Rosberget sújtotta...
  • IXEMGabeo
    igen sajnos ez is benne van, régen sokkal többet ki lehetett hozni egy technikából és rengeteg volt a motor elfüstölés, mamár rekordok születnek futamról futamra, hány autó ér be...
  • G_ArchAngel #114338
    Vagy ha eselye lenne extrem korulmenyek kozott, akkor a baleset utan visszacsapodo pilota kiuti:)
  • Ulvar
    Azért sincs még Niconak győzelme, mert a technika annyira kifinomult az elmúlt években hogy alig akadnak műszaki hibák. Régen megvolt hogy a hengerek száma is eltért akár 4el is 2 autó között mégis egymás ellen küzdöttek mert a technikai előny és hátrány kiegyenlítődött, viszont nagyon próbálták feszíteni a határokat ami sokszor a verda kinyírásával járt.

Most a spórolás jegyében nagyon ügyelnek a technikára, ennél jóval többre képesek ezek a verdák, de nem használják ki, legalább is nem annyiszor, és nem annyira. Ezért nincs kiesés, így az esetleg ügyesebb pilóták gyengébb verdában nem tudnak előrébb kerülni, és akár dobogóért harcolni. Még a nagyon extrém körülmények között se mindig.
  • IXEMGabeo
    azt tudom, de tartok tőle, hogy Niconak is max 1 lesz...mondhattam volna, hogy nehogy akkor Heidfeld váljék belőle
  • bakkerman
    a mercedesből a lehető legtöbbet kihozza,idén,meg tavaly is qualifikáción szopatja sumcsit,ha kapna egy RB vagy egy Meki szintű autót lazán lehetne világbajnok. sőt,megkockáztatom,ha megkapná másszus ferráriát akkor alonso tökét is elkapná
  • G_ArchAngel #114334
    Trullinak van gyozelme, raadasul pont Monacobol.
  • Carlos
    Egyetértek.
    Szereten Nico-t, bárcsak egy picivel normálisabb autóban lenne!
  • IXEMGabeo
    szánalom...de ne így legyen...több ő annál, hogy úgy járjon, mint egy Trulli
  • Carlos
    még futamgyőzelme se lesz...
  • IXEMGabeo
    ja Rosberg pedig lazán ütné Vettel és Hamike szintjét, sőt sztem verné őket, bár ezt nagyon nehéz megállapítani...igazat adok annak a kommentelőnek, aki kifejtette, hogy mennyire abszolút még lehetősége se volt Rosbinak a győzelemre. Na jó egyetlen eset volt talán a 2009-es Szingapúri nagydíj, amit Rosberg szúrt el a boxból kijövet...meg pl abban az évben a Williams év elején 1-3 futamon nagyon versenyképes volt, bár a Brawnoktól elmaradtak mégis sztem a Maláj nagydíjat, ha nem esett volna le az ég behúzta volna, vagy akár idén kis mákkal a kínai nagydíjat is
  • Totti5
    Tud, csak nem lesz VB soha vele:)
  • Carlos
    Ja, semmi...
    Csak hogy a tehetséges pilóta se tud semmit kezdeni, ha fostalicska a vas a segge alatt.
  • IXEMGabeo
    ???kifejtenéd mi a probléma?
  • Carlos
    "Azt kívánom, hogy végre neki is versenyképes autója legyen."

No comment...
  • IXEMGabeo
    másfél napja megy a vita ezen:)
  • Falcon83
    A többi képet minek kellett törölni? :S
  • LeventeV
    :))
  • Ibuki