182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
http://www.f1hirek.hu/f1/20110806-a-mclaren-pilotai-eloztek-legtobbszor-a-2011es-szezonban.html -
Én éreztem, és senki se vette észre, hogy ballal fékeznék. Minek emeljem el a lábam a gázpedál felől, ha tudom, hogy nem kell visszaváltanom? -
nem én nem ballal, mivel kuplungos az autónk, viszont szoktam próbálgatni és tényleg nagyon furcsa :) -
G_ArchAngel #114356 ha nincs kuplung, akkor erdemes megszokni:) -
Te ballal fékezel?:) igen nem érzed mennyire kellene lenyomni, mekkora erőt kell kifejteni, próbáld majd ki! -
de miért ne fékezzen ballal? gondolják kevesebb az érzés abban a lábában? :D -
IXEMGabeo #114353 Ismerem a csávót:) nagy mázlista ez a Tomi:) -
G_ArchAngel #114352 Hulkenberg villanasa... -
KOBAYASHIIII :D -
Ecclestone mindenkire ezt mondja akiben van egy kis tehetség, ezzel akar szimpatikus maradni mindenki előtt. -
IXEMGabeo #114349 ja még 93-ban is, amikor a Williams Dominált... -
Legnagyobbak közül Senna...Monaco... -
IXEMGabeo #114347 Fisichella Brazília 2003:D
Vettel-Webber páros Fujiban 2007-ben ott voltak elől az addig ócska Toroval és RBR-el, Wurz is sokszor előrekerült abban az évben, Nelsinho Piquet majdnem megnyerte a 2008-as Hockenheimi nagydíjat pl...ezekre gondolhatott -
IXEMGabeo #114346 pl Johhny Herbert 99 Nürburgring:D az mekkora futam volt ott mindenki vezetett -
Pl kik? olyan nagy csodák nem voltak... csak Vettel a Toro Rossoval, más nem rémlik. -
Most, de korábbi években azért előfordult hogy annyira megvariálódtak az extrém körülmények miatt a dolgok, hogy teljesen felborult az erősorrend és olyan emberek kerültek ki győztesen akire életedbe nem gondoltál volna, pláne egy jóval szarabbnak titulált autóval. -
G_ArchAngel #114343 Renaultval nem volt, hatalmasat zuhantak vissza:( -
Akik 4-5-6 helyeket elérnek az RB, Meki és a Ferrari mellett azok kitűnnek minden versenyen, mert alaphelyzetben az első 6 hely foglalt a 3 legjobb csapat álltal és akik ezt átírják azoknak mindig jár az elismerés. A dobogó szinte lehetetlen alaphelyzetben. -
G_ArchAngel #114341 GorbeTukor
Nah, most ez a Button - Hamilton elemzes engem kicsit meglepett... -
IXEMGabeo #114340 ja Korea:D pff na az is, hogy rittig Rosberget sújtotta... -
IXEMGabeo #114339 igen sajnos ez is benne van, régen sokkal többet ki lehetett hozni egy technikából és rengeteg volt a motor elfüstölés, mamár rekordok születnek futamról futamra, hány autó ér be... -
G_ArchAngel #114338 Vagy ha eselye lenne extrem korulmenyek kozott, akkor a baleset utan visszacsapodo pilota kiuti:) -
Azért sincs még Niconak győzelme, mert a technika annyira kifinomult az elmúlt években hogy alig akadnak műszaki hibák. Régen megvolt hogy a hengerek száma is eltért akár 4el is 2 autó között mégis egymás ellen küzdöttek mert a technikai előny és hátrány kiegyenlítődött, viszont nagyon próbálták feszíteni a határokat ami sokszor a verda kinyírásával járt.
Most a spórolás jegyében nagyon ügyelnek a technikára, ennél jóval többre képesek ezek a verdák, de nem használják ki, legalább is nem annyiszor, és nem annyira. Ezért nincs kiesés, így az esetleg ügyesebb pilóták gyengébb verdában nem tudnak előrébb kerülni, és akár dobogóért harcolni. Még a nagyon extrém körülmények között se mindig. -
IXEMGabeo #114336 azt tudom, de tartok tőle, hogy Niconak is max 1 lesz...mondhattam volna, hogy nehogy akkor Heidfeld váljék belőle -
a mercedesből a lehető legtöbbet kihozza,idén,meg tavaly is qualifikáción szopatja sumcsit,ha kapna egy RB vagy egy Meki szintű autót lazán lehetne világbajnok. sőt,megkockáztatom,ha megkapná másszus ferráriát akkor alonso tökét is elkapná -
G_ArchAngel #114334 Trullinak van gyozelme, raadasul pont Monacobol. -
Egyetértek.
Szereten Nico-t, bárcsak egy picivel normálisabb autóban lenne! -
IXEMGabeo #114332 szánalom...de ne így legyen...több ő annál, hogy úgy járjon, mint egy Trulli -
még futamgyőzelme se lesz... -
IXEMGabeo #114330 ja Rosberg pedig lazán ütné Vettel és Hamike szintjét, sőt sztem verné őket, bár ezt nagyon nehéz megállapítani...igazat adok annak a kommentelőnek, aki kifejtette, hogy mennyire abszolút még lehetősége se volt Rosbinak a győzelemre. Na jó egyetlen eset volt talán a 2009-es Szingapúri nagydíj, amit Rosberg szúrt el a boxból kijövet...meg pl abban az évben a Williams év elején 1-3 futamon nagyon versenyképes volt, bár a Brawnoktól elmaradtak mégis sztem a Maláj nagydíjat, ha nem esett volna le az ég behúzta volna, vagy akár idén kis mákkal a kínai nagydíjat is -
Tud, csak nem lesz VB soha vele:) -
Ja, semmi...
Csak hogy a tehetséges pilóta se tud semmit kezdeni, ha fostalicska a vas a segge alatt. -
IXEMGabeo #114327 ???kifejtenéd mi a probléma? -
"Azt kívánom, hogy végre neki is versenyképes autója legyen."
No comment... -
IXEMGabeo #114325 másfél napja megy a vita ezen:) -
A többi képet minek kellett törölni? :S -
:)) -
:D -
IXEMGabeo #114321 :D:D -