FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
És most fellehetne sorolni több 100 pálya terep és rally versenyzõt, akikre nézve ez sértõ.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ezek a dolgok mar eleg szepen meghaladottak.. Raadasul kozepeuropaban olyan keveredes van, hogy ihajj...
Nissanyt nem értem miért kevered ide, õ egy itt élõ üzletember akinek annyi köze van a magyar autóversenyzéshez, hogy magyar licencel versenyez az itthoni bajnokságban (magyar licencel versenyzett egy cseh páros is a Dakaron egyébiránt, ha már itt tartunk).
Ez azért nem nagyon illik bele Baumgartner és Micheliszék sorába...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Mellesleg nem õ az elsõ hanem Szisz Ferenc de tök mind1, mivel õ Francia színekben indult és a Renault gyár magas tisztségû embere volt...Az õ nevéhez fûzõdik az elsõ Grand Prix gyõzelem.
Érdemes végig olvasni
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A másik meg, hogy mi van, ha valakinek német neve van, vagy német származású? Igen komolyan hozzájárultak Magyarország fejlõdéséhez az elmúlt 1000 év alatt és asszimilálódtak is. Ugyanúgy drukkolok egy német vezetéknevû magyarnak mint Kissnek. A Michelisz sem éppen szittya magyar név...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
a másik kedvencem meg a: külöMben <#csodalk>#csodalk>
bocs nem baszogatni akarlak de anyám nyelvtantanár volt.. <#nyes>#nyes>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
0:15
Renault világsorozat, Budapest, Magyarország, áttekintés
http://topgearhungary.blogspot.com/
http://topgearhungary.blogspot.com/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Amugy nem 1 kort ment ajto nelkul, hanem 20 korul, a vegeig... Rohogtek is rajta, hogy most megvan az F1 erzes..<#buck>#buck>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kis Schumi meg elbaltazta... Megszerezte az elso helyet az idomeron, a startnal meg kiugrott.. Mehetett box athajtasosra, utolsonak ment vissza.. Aztan gyors volt, de veszett fejsze nyele volt mar...
"Szurkoljanak az elsõ magyar versenyzõnek!"
hát jah nem sváb nevû és tehetséges (versenyzõ) <#hehe>#hehe>
amúgy nem volt szerencséje mert az elején bejött a SC egy baleset miatt (2 autó kereke összeért és az egyik felrepült a levegõbe majd felborulva landolt)és a táv 25 perc volt ebbõl a SC idõ is benne van az legalább 2 vagy 3 kör volt..azalatt is elõzhetett volna.
Kéne nagyon mert megnézném hogy mik történtek,mivel az 1es kanyarnál nemvolt kivetítõ
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
amikor eljött elõttünk mindig 1-2 hellyel elõrébb volt és mindig elõzött elõttünk😄(1-es kanyar..)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem tudjátok, hogy lehet-e fényképezni?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
respect to the man in the ice cream van
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Viszont legalább elbuktak egy VB-t, mert kint hagyták a halodó gumin annak ellenére hogy a Bridge' mérnökök már szóltak.
Egy olyan évben ahol több pályán még nem is ment, illetve Alonso volt a csapattárs (szintén nem elfüstölõ autóban)..
..ha meg a motorelfüstolést díjaznák akkor tavaly a Red Bull a VB.
Annak ellenére hogy sokat elõz, mégsem látsz olyan kipörgetést mint mondjuk Massa tett vele szemben 2008-ban, vagy ahogy Webber kilökte a sóderbe.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egyébként olyan versenyzõi elõélete mint Hamilton-nak keveseknek van...sõt ha jól tudom senkinek sincs hozzá fogható.
hasonlítsd össze bárkivel, én már megtettem pár vita kapcsán és senkit nem találtam.
Rosberg jó anyag, de hogy melyikük jobb azt lehetne húzni, mindenesetre eddig Hamilton amilyen autót kapott abból kihozta amit lehet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.