FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SrAta
jah meg ugye ottvan Mihelisz Norbi is a WTCC-be õse rossz!Sõt!

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Kit--Kat
Ezét csak Kisséket minõsíti ez a kiírás. De Baumgartner német nevén túl is, már leírták Kesijárt és Sziszt nevét is, de nem kell messzebb menni, akik jelenleg is a magyar OB-ben tolják a Seatjukkal vagy a Porsccheval, azok mik, traktorvezetõk?! Nem szeretem az ilyen arroganciát...

És most fellehetne sorolni több 100 pálya terep és rally versenyzõt, akikre nézve ez sértõ.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Gondolom mikor Janics Natasa olimpiai, vagy VB ermet hoz, akkor azokat leszamolod a magyar ermek kozul egy-egy vilagversenyen...<#crazya>
Ezek a dolgok mar eleg szepen meghaladottak.. Raadasul kozepeuropaban olyan keveredes van, hogy ihajj...

Kit--Kat
Én ezzel tisztában vagyok nyugodj meg, még egy szobra is van a Hungarorng bejáratánál..

Nissanyt nem értem miért kevered ide, õ egy itt élõ üzletember akinek annyi köze van a magyar autóversenyzéshez, hogy magyar licencel versenyez az itthoni bajnokságban (magyar licencel versenyzett egy cseh páros is a Dakaron egyébiránt, ha már itt tartunk).

Ez azért nem nagyon illik bele Baumgartner és Micheliszék sorába...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nightt
Akkor Vettel lesz a bajnok<#crazya> Meg reggel van, egyebkent en se szeretem a magyartalan kifejezeseket, pl az auto elkeszitesre kerult, stb...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Ulvar
Ugyanezt mondod Chanoch Nissany-ról?

Mellesleg nem õ az elsõ hanem Szisz Ferenc de tök mind1, mivel õ Francia színekben indult és a Renault gyár magas tisztségû embere volt...Az õ nevéhez fûzõdik az elsõ Grand Prix gyõzelem.

Érdemes végig olvasni

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kit--Kat
Szerintem meg elég nagy tahóság a többi versenyzõre nézve akik már jóval elõtte nyomták az ipart és a kortársaira is. Ez elég tahó.

A másik meg, hogy mi van, ha valakinek német neve van, vagy német származású? Igen komolyan hozzájárultak Magyarország fejlõdéséhez az elmúlt 1000 év alatt és asszimilálódtak is. Ugyanúgy drukkolok egy német vezetéknevû magyarnak mint Kissnek. A Michelisz sem éppen szittya magyar név...

V43 1105
Lófaxt 😛 Majd elfogy a szufla a PirosBika alól😄D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

fog lenni.. <#ijedt>

a másik kedvencem meg a: külöMben <#csodalk>

bocs nem baszogatni akarlak de anyám nyelvtantanár volt.. <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nightt
Sztem(!!!) meg Vettel fog iden bajnok lenni!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Fekezni fogjak Buttont..? Ezek szerint a Hami a lassabb, hogy csapatutasitassal kell Hamit elejutatti...?!<#crazya>

bakkerman
hehe,mókás vagy,lesz jogod nem nézni 😄DD nagy duma haver,plusz 1 ember,aki lemarad Ham 2. vb címérõl 😊 amire idén 85%-nyi esélye van kb,mert lassan a meki fékezni fogja GombJancsit,és Ham lesz az elsõ számú pilóta!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Firerock
oksi
köszi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Minstrel
Kedd
0:15
Renault világsorozat, Budapest, Magyarország, áttekintés

http://topgearhungary.blogspot.com/

Firerock
és mikor lesz a magazin?

Minstrel
van euron wsr magazin, abban minden futamról van összefoglaló

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
2.0-ról nem volt semmi esti erusportban..azt nem is közvetitik.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

kifli
igen azt tudom de ha joltudom 2.0-ról van egy összefoglaló 😊
Hat azt a visszaelozesi probalkozast Winkelhock kefelte el.. A szakkommentator finoman szolva ostoba akcionak minositette... Coulthardet viszont dicserte.. Szep is volt..
Amugy nem 1 kort ment ajto nelkul, hanem 20 korul, a vegeig... Rohogtek is rajta, hogy most megvan az F1 erzes..<#buck>

Ulvar
Hát hogy ajtó nélkül ment tovább még 1 kört..pl az...nem az elõzés.

Dietrich
esti összefoglalónál már röhögtem hogy ehhez nincs hozzászokva kockafej 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ooooo, most mi is bajod vele..?

Ulvar
Ezt a hülye Skótot...istenem...

Coulthard szereti, ha eri a menetszel...😊)

Kis Schumi meg elbaltazta... Megszerezte az elso helyet az idomeron, a startnal meg kiugrott.. Mehetett box athajtasosra, utolsonak ment vissza.. Aztan gyors volt, de veszett fejsze nyele volt mar...

Ulvar
Világos a képsor. 😄. Tegnap Scotti nem volt a helyzet magaslatán...

Dietrich
tudom meg lehetne írni Kesjárt is..de akkor is ez van a plakáton...nem Baumgartner és nem apuci pénzén..

Ulvar
Véletlen nem Szisz Ferenc az elsõ? Vagy azért mert Francia színekben indult, ezért nem számítják egyesek bele vagy mi?

Dietrich
amire dedikált nagy méretû fotó ez van ráírva:
"Szurkoljanak az elsõ magyar versenyzõnek!"

hát jah nem sváb nevû és tehetséges (versenyzõ) <#hehe>

Dietrich
eurosport mindig közvetíti de csak a 3.5 versenyt

Dietrich

amúgy nem volt szerencséje mert az elején bejött a SC egy baleset miatt (2 autó kereke összeért és az egyik felrepült a levegõbe majd felborulva landolt)és a táv 25 perc volt ebbõl a SC idõ is benne van az legalább 2 vagy 3 kör volt..azalatt is elõzhetett volna.

Firerock
ha valaki rátalál a teljes felvételre az írna nekem egy üzenetet?
Kéne nagyon mert megnézném hogy mik történtek,mivel az 1es kanyarnál nemvolt kivetítõ

Firerock
nagyon durvát ment a srác
amikor eljött elõttünk mindig 1-2 hellyel elõrébb volt és mindig elõzött elõttünk😄(1-es kanyar..)

kifli
Elméletileg az eurosport-on lesz belõle egy összefoglaló, vagyis aszem õk közvetítik a wsr-t
kifli
Valahol volt közvetítés, szerintem, nemtudom melyik csatornán
passatgt
valami video nincs róla?

Máté94
Mivan?<#wow3>
passatgt
omg

kifli
Kiss Pál Tamás, nagyot ment ma formula renault 2.0-ba, a versenyen csak õ elõzött, övé volt a leggyorsabb kör 26. helyrõl jött elõre a 10-re. Sajna egész hétvégén technikai gondjai voltak a kocsival, így szombaton 21. helyrõl indult és 1 kör alatt 13. lett, majd ki kellett állnia. Remélem egyszer bekerül majd az f1-be 😊
Magic Boy
Valaki megnézte már/tervezi megnézni a "Formula One - Versenyben a technológiával" kiállítást?

Nem tudjátok, hogy lehet-e fényképezni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hehe ott meg van..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ulvar

SrAta
nemtudja valaki, hogy hungaroringen egy csütörtök, péntek jegy mennyi? F1 alatt.

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

cement
iden nem tudtam elmenni mert dolgozok mind a 4 nap de jovore megprobalok elmenni 😊

respect to the man in the ice cream van

Totti5
Goodwood Festival of Speed 2010 - Formula 1 Cars

Red Bullba Nyúví gurulgatott😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
hát asszem három ujjamon meg tudom számolni hányszor dobta el magától az autót...defektet sem mondanám 'számtalannak' (az egyik eldobást is defekt okozta nürburgringen)..
Viszont legalább elbuktak egy VB-t, mert kint hagyták a halodó gumin annak ellenére hogy a Bridge' mérnökök már szóltak.
Egy olyan évben ahol több pályán még nem is ment, illetve Alonso volt a csapattárs (szintén nem elfüstölõ autóban)..

..ha meg a motorelfüstolést díjaznák akkor tavaly a Red Bull a VB.

Annak ellenére hogy sokat elõz, mégsem látsz olyan kipörgetést mint mondjuk Massa tett vele szemben 2008-ban, vagy ahogy Webber kilökte a sóderbe.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

én sem akarok vitázni, a 4 szezon alatt, volt neki Abu Dzabiba egy fékhibája azonkívûl vagy õ dobta el az autót vagy pedig defektje volt számtalanszor õ az egyetlen akinek még nem volt motorhibája

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo
Na de hami alatt nem esik szét folyton a technika... de ne is válaszolj, úgysincs igazam.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
jaj hát akkor persze hogy jogod van nem nézni ...ez is akkora hülyeség, mindenki tudja, te is tudod hogy ez hab duma akkor is nézni fogod csak most valami nagyon elrettentõt akartál mondani 😊))
Egyébként olyan versenyzõi elõélete mint Hamilton-nak keveseknek van...sõt ha jól tudom senkinek sincs hozzá fogható.
hasonlítsd össze bárkivel, én már megtettem pár vita kapcsán és senkit nem találtam.

Rosberg jó anyag, de hogy melyikük jobb azt lehetne húzni, mindenesetre eddig Hamilton amilyen autót kapott abból kihozta amit lehet.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

buta és viselkedés? mi bajod velem? annyit mondtam rá, hogy MR Lajos😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.