FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utoljára szerkesztette: sure, 2020.07.31. 21:41:56
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Facebook link.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.07.31. 09:39:01
1stSsp onsoriip.secd ·
Perez sajnos pozitív második tesztet produkált, így nem vehet részt a Brit Nagydíjon, és eléggé valószínű, hogy a következő két hétvégéje is veszélybe került.
A Racing Point tartalékjai a Mercedestől jönnek az idei megállapodás értelmében, ők pedig Stoffel Vandoorne és Esteban Gutierrez, akik közül a belga Berlinben versenyez a Formula E tripla fordulóján, így minden valószínűség szerint egy másik mexikói, Esteban Gutierrez helyettesíti majd Perezt a csapatnál.
Holnap délig kiderül, akkor jövünk az 1. szabadedzéssel az M4-en.
The FIA has confirmed that Racing Point Formula 1 driver Sergio Perez has tested positive for COVID-19 ahead of this weekend's British Grand Prix
"
lewis_hamilton_xnda_christina_aguilera_pop_zene_f1_forma1
Per Aspera Ad Inferi.
"The last time F1 raced at Imola Max was 8, Lando was 6 & Kimi was 5th"
Ocon autóját valami korábban távozó megpiszkálta 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Okt 11<#fejvakaras>#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2020.07.25. 19:12:19
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Annyira még nem változott meg az éghajlat, hogy zéró legyen az esélye.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Ezzel csak azt akartam szemléltetni, hogy az autó egy kis részét nem tudják áttervezni egy szezon alatt, de a Ferrari majd augusztus végére az egész autót teljesen átmodisitja juliustol számitva 2-3 hónapon belül.
Az ilyen kijelentésekre gondoltam a nyilatkozatok kapcsán, hogy az ilyen átlátszo bullshiteket jó lenne ha mellöznék vagy legalább egy kicsit hihetöbben addnák elő.
ÉS ugyan ez megy minden évben, hogy a téli szunet alatt megy ,hogy ilyen jó lett meg olyan jó lett minden meg ennyi lóerőt találtunk meg kijavitottunk minden elözö gyenge pontot, aztán az első pár futam után, mikor kiderül , hogy a többiekhez képest sehol nincsenek, meg jön, hogy az alapjaiban rossz a koncepcio és már nem is tudnak rajta nagyon módosítani.
Nem is irnak a DAS-ról a linkelt cikkben, nem gondolnám és sem, hogy azt idén használható (fejlődést jelentő) szinten ki tudnák fejleszteni, de - gondolom - legalább a top DAS nélküli csapatokat (Racing Point, Red Bull) utol szeretnék érni, mert ha nem, akkor hamarosan fejek fognak a topmanagementből a porba hullani, ami előre vetiti a káoszt a 2021-es szezonra is.
Tehát ha ez igaz lenne akkor 4 héten belül egy teljesen uj autót akarnak csinálni , de a DAS rendszert nem lehet lemásolni egy szezon alatt .
Meg mindig ez a szezonnyito elött hogy ilyen jo az autó meg olyan jó, aztán mikor nem jön az eredmény meg jön, hogy alapjaiban rossz kialakitást csináltak és már nem tudnak rajta modositani csak finomitani.
ugyhogy sztem valaki itt nagyot kampit .
\"If in doubt, flat out!\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Azt írták, hogy a fékhűtésnek a belső szerkezet a nagy trúváj és abban rejlik minden, amit kifogásolnak. A külső összehasonlító képeknek nincs is értelme, mert az csak egy burkolat.
\"If in doubt, flat out!\"
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.07.23. 08:19:29
racingarena.hu | gokartsopron.hu
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
nem kicsit érdekes.
egy másik cikk meg azt mondta, hogy ha a versenyző kéri a gumi cserét akkor szabályos ,de ha a box hivja ki akkor nem.
Akkor kvyatnál mehetett volna a dolog.
Én amúgy nem a rádiót tiltanám hanem a telemetriát verseny közben. Az van amit látnak meg amit érez a pilóta. Telemetria meg csak fejlesztéshez, legyen. Elemezzék utólag
Utoljára szerkesztette: Magnum PI, 2020.07.22. 20:53:46
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Merci nagyon jól összerakta, nem hiába vannak ott ahol, vicc hogy sokan úgy vádaskodnak hogy utána se néztek mi is történt .. :-) Inkább a többi csapat, főleg a Ferrari ami vicc, volt nem egy évük hogy összeszedjék magukat, a Red Bull is valahol elveszett, néha magához tér, de néha megint sehol lásd most ...
Racing Point pedig ügyesen szabályokat jól kijátszva adott esetben, kiskapuk segítségével jól megépítette az idei autót... a Renault azért sír, mert tavaly többször felnyomta őket a Racing Point és ki is zárták őket, asszem Suzukában.... :-) tipikus gusztustalan Francia hozzáállás...... és hiszti 😊)