FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Schumi ezért nagyobb sportember mint Alonso...ennyi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nonicks
görbe tükrös kép mikor lesz?<#banplz><#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

de legalább Massának volt még esélye vb-nek lenni, itt most Alonso igen távol van ettõl ráadásul sokkal gerincesebb burkoltabb megoldás volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Attól hogy bohóckodni próbálnak vele a dobogón még nem fogja jobban érezni magát hanem még szánalmasabban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ja sõt Alonso nyomta be Massának a féket ugye?

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

MaSzKa
f1 highlights videoban vajon benne lesz az eset?

<#action><#falbav><#kocsog>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

adam46
Tehát 1 évvel azelõtt.
sumi
jaaaaaaa.....

<#falbav><#fejvakaras><#taps>

adam46
Az a baj ezzel, hogy már az utolsó elõtti futamon volt, és 1 éves Massa is segített Kiminek Brazíliába. Szóval éppenséggel nem egy a két eset. 😉
El is felejtettem hogy Schumi volt annyira korrekt hogy Indianapolisba vissza adta a futamot Barichellonak amit elvett tõle! illetve az Ausztriai dobogós dologról ne is beszéljünk...de Alonso még ennyire se Fair,1 undorító rinyagép az az igazság
Ulvar
-.-" <#falbav><#lama><#banplz>

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

MaSzKa

Bernie miért kell néznünk ezt a szart, ez a verseny neked? Jól elbasztad az F1-et, a Ferrarinak mindent lehet?

Ulvar
Amúgy bírom hogy pont Jorden pofázik 😄.

1998 Spa Jorden 1-2 volt és Hill vezetett, mögötte az akkor csapattársa Ralf Schumaher jött és körönként 3 mpvel gyorsabb volt, majd rászólt hogy Jorden csapatrádión hogy hozzátok be egy kettõbe de így megértetted? Ralf mondja hogy igen...és el volt intézve...

mindenkinek, akik szerint igazságtalan volt ez azt üzenem h emlékezzenek vissza 2008-ra és akkor is a kínai nagydíjra!!! ugyanígy tett raikkönen is massaval szemben, sõt még látványosabban. akk massa volt a jobb, õ volt az elsõ számú, most pedig alonso az. azt hiszem ezen nincs mit agyalni és vitatkozni. alo drukker vok de én szerintem is megérdemelte volna massa, de nem kellett volna neki 3x 0-znia és akkor engedték volna nyerni.

b-type
hát ez tényleg vérciki volt....ezt az egészet nem azért kellene betíltani ténylegesen, mert manipulálják a futamot és a nézõket, hanem mert tök cink ezt a kínt nézni ahogy az interjú alatt feszengenek az érintett versenyzõk.
Ez de ciki..ssz

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Botond
Nyilván. Ma meg Massa magánakcióját láttuk.
Allast szeretett volna kapni a McLaren-nel, maganakcio volt, de nem kellett az angoloknak Stepney...

http://gaborszantai.co.uk/

kirol
Jó neked! Én is bealudtam, de még a vége elõtt vagy 12 körrel felébredtem.

Totti5
Miért érdekel, ha nem vagy rá kiváncsi?😄

daniel93
Ha emlékezetem nem csal a futam után a dobogón Schumi odaadta, a gyõzelmi kupát Barichello kezébe. <#wink>

Máté94
Csapatutasítás.
Punker
jót aludtam a rajt után, mi történt?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kifli
azért érdekes, hogy pont a mclaren kapta meg a cuccokat, nemhiszem hogy a mérnök ingyen szállította az adatokat.
Ulvar
Kimire is ezt mondták 2007ben. Még is megnyerte a VBt. Massának is azt mondták hogy esélytelen, 1 kanyaron múlt az egész...bármi megeshet nem? Akkor lenne egyértelmû a nem ha a 10 vagy 11 pole pozícióból 8-9et megnyerne kettõsbe a Red Bull akkor tudnánk hogy esélytelen, ehhez képest láthattuk Webbernek gondjai voltak, Vettelnek meg korábban. Majd 2-3 futammal a vége elõtt kezd igazán körvonalazódni a dolog.

MaSzKa

<#levele><#levele><#levele><#levele>

Totti5
Mekit nagyon elkaszálták, nincs mirõl beszélni... kizárni nem kell senkit egy évadból, de eredményeket lehet stornózni, ami hasonló érvágás.

Forza Italia
mért szted világbajnok lesz???? Max akkor ha kizárják a Red Bullt és a Mclarent. Ilyen után remélem h tényleg nem is lesz

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ja...... szerinted ha valaki sunyin meglop az kisebb büntetést érdemel mint aki az orrod elõtt teszi? nem a lopáson van a hangsúly?

Botond
Ezt hívják tradiciónak, ami komoly csapatoknál van, komolytalanoknál nincs. -.-
daniel93
Azért Alonsonak sem tetszett igazán, mikor Massa nem engedte el. Mondta is, hogy "This is ridiculous" , vagy valami ilyesmit. 😄

Ulvar
VAZZE ÚJABB JÖVÕBE LÁTÓ ÍJJJ. Mutasd a jövõt mester!

Totti5
Én azt vártam hogy az egyenesben szép lassan utoléri és féktávon elmegy egyszer csak mellette, és azt is tudta volna mindenki hogy mi van, de nem lenne kiakadás, persze ha akkor is ilyen rádióformalom ment volna akkor ugyan az a helyzet... kizárni nem kellene, mert én ott akarom õket látni a versenyben, de egy kijózanító borsos sok pénzbüntetéssel megjutalmaznám õket, vagy elvenni tõlük a kettõ gyõzelmet.

HunnernesKonge
Jordan...<#vigyor>
Kb 15éve fúj a Ferrarira, azon lennék meglepve, ha egyszer az életben nekik adna igazat bármilyen ügyben 😄
Ulvar
Ez tény.

Forza Italia
Na a hányinger kerülget az ilyenektõl. Alonso nem tudja mi történt??? Vicc. Massát sajnálom de nagyon. Elvettek tõle egy gyõzelmet mert a nyomi alonso picsáját kell nyalni. Önerõbõl nem megy majd kintrõl eldöntik. Csak azt nem tudom mi értelme volt mert Alonso nem lesz világbajnok.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Ulvar
Hát persze, majd kimondja hogy köszi, hogy lelassítottál Felipe és elengedtél Domi varázs szavára, nélküled nem ment volna...

Norbi1990
Massa helyébe azt csináltam volna mint Alonso Silverstone-ba.
Ne szóljatok hozzám kurva ideg vagyok 😄
Fabio Capello
ez a magyarázkodás akkor is szánalmas amit az interjún levág...

Totti5
A helyzet az hogy nem Alonso utasította õ csak ment. Ezt Massa és Domenicali hozta össze. Nyilván ha Massa nem teszi meg akkor kap az arcába illetve Alonso sírt volna.

Massa halálhiggadt ebbõl látszik h mindig is jobb sportember volt, mint Alonso...

Megkapta a buntetest? Meg.

Most megy BBC-n a riport...

Jordan kizarna a Ferrarit. Abban mindeki egyetert, hogy a csapaterdeket kell szolgalni, a stilus volt gusztustalan.

Eddie most a bizonyitekot keri szamon, hogy Massa tenyleg lassabb volt-e.

Kozben a BBC-sek mar a szabalykonyvbol ideznek. Domenicalinak egyre kenyesebb a helyzet.

Hornert is kerdeztek, ok sem angyalok, de egy nekik is gusztustalan volt.

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar

ÉBRESZTÕÕÕÕÕ!!! Nem értitek?

LeventeV
korrekt volt massa nyilatkozata.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

sumi
ezek után ha még valaki flemlegeti azt az osztrák futamot...sz@rháziak..<#mf1><#mf1><#gun><#falbav><#mf2><#mf2><#mf1>

kirol
Ez de rohadt gáz! Ami most megy éppen az interjúban!

Kinos kicsit ez a sajtótájékoztató...

Fabio Capello
ez nem hivatásos utálat, a ferka szabályt szegett.

ez Massa futama volt és egy nyílvánvaló csapatutasítás a Ferrarinál, kb mint 2002-ben. És még az se biztos, h sokat értek evvel. Anno megbüntették a Ferrarit szóval most is azt kéne.

Archangel: most biztos pipa vagy Alonsora😄 én is de nagyon, inkább elõzte volna meg tiszta nagy küzdelembe Massát, mint így...nyert, de azért ezt a futamot nem érdemelte meg.

Norbi1990
Most egy pár ezer embert biztosan elment a kedve az F1tõl.
Ha én lennék ilyen FIA ember én kizárnám az ilyen csapatutasítós csapatokat, és akkor legalább a rádióba nem mondanának ilyen egyértelmû utasítást.
Meg vicc amit most mond Alonso XD