FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Az teljesen tiszta volt, a gumi szarrá kopott. Szidták mint a bokrot de tényleg nem csinált semmi rosszat. Elfogyott mert nem ment be száraz gumiért...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

a.carkey
Azért azt is megnéztem volna, hogy hasonló esetben Alonso miként cselekszik. 😊

A medve nem játék.

Gyulának van igaza most az egyszer mindenkinek ugyanannyi üzemanyag, és egyetlen fordulatszámon peregjen a motor...legalább lenne egy kis izgalom

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
1 éve mondom ebbe a topicba leszarom hogy ki vezeti vagy hogy nyer csak Ferrari legyen! Én leszarom hogy Massa vagy Alonso vagy Hamilton vagy ki ül benne...szidom is meg nem is ha kell. Hívõje vagyok a Ferrarinak. Akkor is részegre ittam magam amikor Kimi lett VB és akkor is amikor Schumaher, és akkor is ezt tettem volna ha Massa nyer vagy ha idén kurva nagy mázlival Alonso.

Fabio Capello
ühümm, és érdekes módon glock kocsija ott is az utolsó kanyarban halt le. hmmhmmhmmm

a.carkey
Lefogadom, hogy valamelyik nagyobb csapat azért anyázni fog a FIAnál.

A medve nem játék.

Norbi1990
Nem lennék meglepõdve, ha kizárnák a ferrarit 😊)
De ez valószínû nem fog megtörténni.
Totti5
Befejezhetnéd már a hülyeséget. Az akasztja ki az embereket hogy példátlanul pofátlan módon csinálja a ferrari, ennél már csak a leintés elõtti 2 méteren való elengedés a szánalmasabb amit szintén ez a csapat tart.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
2008ban tényleg nem tolta Kimi ááá hoool...1 ponton múlt Massának a VB emlékszünk?...

a.carkey
Azért ha Kimi csinálta volna ugyanezt Massával, nem hinném, hogy ennyire jól viselnéd. 😄

A medve nem játék.

De olyan jó futamról futamra felháborodni ezen <#buck>
Fabio Capello
szerencsétlen massából soha nem lesz így világbajnok, esküszöm bármely középcsapattal elõbb fog címet nyerni, mint a ferkával... már persze ha domenicalin múlik...

Ulvar
Gratula hogy most ébrednek emberek. 10 éve ez megy...de mind1 😊. Gyerünk gyerünk még van idõ felkelni 😊.

a.carkey
Az is biztos, hogy egymás faszát nem szopja a két Ferraris a gyönyörtõl.

A medve nem játék.

nem fogják sajnos...

mindegy, egyetlen szó van erre: SZÁNALMAS...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

a.carkey
Ez az idei F1 egészen addig jó, míg a boxból rá nem szólnak a pilótákra, hogy nem ezt beszéltük meg ...

A medve nem játék.

most utáltam meg a Ferrarit de nagyon:S:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Ja, és szerinted öt versenyen Alonso behozza a lemaradását? 😊

A medve nem játék.

MrSpock
Azt nem értem miért nem lehet megküzdeni a gyõzelemért?Miért kell elengednie egyiknek a másikat.Elõzze meg ha tudja és kész. Legyen már küzdelem még csapaton belül is.Ez az egész egy nagy lószar ami itt folyik.

Go Jeff Go!!!!

nearo
Balfaszok voltak, ott kellett volna elintézni a helycserét, amikor massa kijött a boxból, és alo támadta. Talán nem lett volna ennyire feltûnõ...

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Meg amit mond majd Alonso a interjúszobába 😄
Vackor1024
Csalonzo nyert!

a.carkey
Massa fejére azért kiváncsi leszek a dobogón.

A medve nem játék.

Fabio Capello
gratulálok alonsonak ehhez a csodálatos, fantasztikus teljesen megérdemelt gyõzelemhez... remélem domenicali beleélvezett a gatyójába....

szánalmas. <#levele>

szerk: és csapatrádión még ki is ny*lják a seggét, hogy mekkora egy ember... :|

Ulvar
Más volt a pontrendszer nem gondolod? 10 helyett az elsõ hely 25 ér.

Vackor1024
: )

Gondolom csak a sztori vege jutott el hozzad.
Nem a McLaren lopta el, hanem a Ferrari egyik mernoke jutatta el nekik.
Felhasznalni gusztustalan volt, bar erdekes modon abban is Alonso - es Pedro de la Rosa - volt inkabb erintett, mint Hamilton.
Valahogy ez a spanyol kisgyerek mindig szetdobalja a szart abban a szobaban, ahova beengedik😊

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
*mellett

A medve nem játék.

Totti5
Nem fogja.

a.carkey
Bocs, de Kimi esetében 17 pontos hátrányból kellett feljönni, nem 51, és a Ferrari nem volt rosszabb, mint a McLaren, sõt. Most ez a Ferrari - leszámítva a mostani versenyt - jóval gyengébb, mint a McLaren, a Red Bullt már nem is mondom.

A medve nem játék.

Na ha Massát még vettel is megelõzi akkor nem kell magyarázni a csapatutasítást, egyértelmû!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

a.carkey
Úgy látszik Alonso és Schumacher az a két eset, aki mellet NEM JÓ versenyzõtársnak lenni, mert még ha valaki jobb is, ez nem jön ki és hagyni se nagyon fogják. Rosberg esete más, mert egyszerûen Schumachernek sok volt ez a többéves kiesés.

A medve nem játék.

Ulvar
Ahogy Kimi megnyerte 2007ben a VBt talán innen indulj ki légy szíves. Ahogy Massának elúszott 2008ban...

Tiszta a VB? Már az év elejétõl meg volt ki az elsõ számú pilóta a Red bullnál és a McLarennél. Soha se lesz tiszta a VB. Ez egy ilyen piszkos szar játék.

Fabio Capello
Amúgy tényleg seggfejség volt ez a ferraritól, pontosan egy éve történt massa balesete, és többször nyilatkozta, hogy futamgyõzelemmel szeretné megünnepelni a második születésnapját, és erre minden lehetõsége megvolt most... Látszott is benne a tûz, hogy nagyon hajt...

a.carkey
1999-ben a McLarennél lazán hagyták Coulthardot megnyerni a belga nagydíjat, pedig az is elég kiélezett szezon volt és Hakkinen csak két ponttal verte Irvine-t.

Massa és Alonso között jeleneg van 28 pont, ha Massa nyert volna lett volna 23, és tiszta a vébé.

Kérdem én: ezzel a láthatóan McLarennél és Red Bullnál is gyengébb Ferrarival miért hiszi azt ez a buta Domanicalli, hogy Alonso a hátralévõ szezonban a jelenlegi 51 pontot ledolgozva bármelyik listavezetõt megverje? Lehet egy csapatnak jó versenye, mint pl. ez a német, de egész évben a szezonyitó kivételével kevesen mutattak jó formát és semmi sem garantálja azt, hogy taktikailag többet fejlõdtek volna (hallva, hogy mennyire debil módon csapatutasításoztak, nem csodálnám, ha megbüntetnék õket).

A medve nem játék.

Ulvar
Kár hogy amikor ellopták a terveket nem zárták ki a Mclarent jajj de kááár...hány millió nézõ hagyta volna ott az F1et?

MrSpock
Egy kérdés?Van még egy sport ahol ennyit okoskodnak a riporterek?
Már atomidegesítõ ahogy lovagolnak egy témán,döntésen.Mint az óvodások egymást próbálják gyõzködni,meg hogy nah mi is volt.

Go Jeff Go!!!!

Ulvar
Nem? Silverstoneba mi volt? Idézzük fel Webber mondatait...Meg a Török GPn Red Bull és Mclaren, nem feltûnõ miután bocsánatot kért Button?...naaaaaaaaa

Ulvar
Nem e? Massának mennyin múlt 2008ban? Akkor nem gyengén tolta Kimi senki nem károgott. Ééérdekes...

te beszélsz? a meki a második legnagyobb csaló ilyen téren max nem ennyire nyiltan válalják a dolgot!

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Most mondjak BBC-n hogy a ferrarinal mindenki elkussolt, se a mernokok se Stefano nem beszel a masikkal :-d

Totti5
Csinálják úgy hogy ne legyen annyira feltünõ és tegyenek úgy hogy... ne úgy hogy odaszólnak neki, megáll a pályán és visszaszolnak hogy ügyes vagy. Ilyet nem csinált a Meki, sem az RB.

a.carkey
Ezt a pofátlanságot ...

A medve nem játék.

Christian88
Legalább a boxban csinálták volna..

http://www.twitch.tv/hegii

PrisonMan
Alonso is faster than you. Understood?! Can you confirm did you understood?

Nézzünk WTCC-t, ott mi van ?
passatgt
én itt csak massát sajnálom😞

En voltam, de nem gaz, Safari eltarolja...😊

Es nyiltan bocsanatot kernek - ezt nem hiszem el!
Remelem megbuntetik oket es kizarjak 2010-es bajnoksagbol a Ferrarit.

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
nem ezen a szaros 7 ponton fog múlni,hogy Alonso most nyerhet-e vb-t...de Massanak biztos jót tett volna egy futamgyõzelem,szerintem el is sírta volna magát,így a magyar nagydíj elõtt...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ajajaj...