FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon gyorsan tunt el Massa elonye az elengedes elott. Fair korulmenyek kozott Alonsonak sansza nem lett volna. De ugye Alonso palyafutasa es a fair korulmenyek meg sehol nem talalkoztak😊
http://gaborszantai.co.uk/
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Ott a pont.Ha 5mp elõnybõl nem csinál hátrányt akkor nincs mirõl beszélni de csak bohóckodott Alonso elõtt!
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
fry day fry day sálálálláláá
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A tegnapi viszont tényleg nem csapatutasítás volt a mclarennél, ugyanis mikor mögé ért haminak akkor mondták neki hogy vegyen vissza, de tudta tartani buttont és már a futam vége felé mondták neki hogy nem kell spórolni mikor button ugyanott állt mint az spórolós elõtti utasításnál.
Jó emlékeim vannak a Hungaroring-rõl. Annak ellenére, hogy ott a legjobb eredmény egyelõre még várat magára, nagyon szeretek Magyarországon versenyezni. Szépnek és izgalmasnak találom, és természetesen élvezem azt, amikor a városban vagyok, különösen az éttermi részt a folyó oldalán.
A pályának jó tradíciói vannak és kellemes hangulatú. Nagyon keskeny, és szeles, talán kemény lesz idén számunkra.
Nagyon nehéz az elõzés ezen a pályán, ezért az idõmérõ edzés különösen nagy fontossággal fog bírni. Javítanunk kell az idõmérõ edzésen mutatott teljesítményükön, hogy jó eredményt érjünk el.
Jo Neked, Kamui...
A legtobb magyarnak eselye sincs ott kifizetni egy szamlat...
Amivel gondom van az a módszer.. Ennyire pofátlan módon azért nem kellett volna... A hülye is észrevette hogy ez csapatutasítás volt ami egyenlõre még tilos. Azután massa is ahogy elengedte... Egy kanyarban nem lehetett volna? Kevésbé feltûnõen pofátlanul?????
Még mindig 98 Spa...
TESSÉK..."YOU CAN NOT OVERTAKE DAMON"
Ez mekkora.... Hihetetlen szánalom, hogy ilyenekhez kell nyúlni, hatalmas nagy gáz... Mindenki Hamiltont oltogatta, hogy csaló stb. és akkor ilyet megenged magának a Ferrari??? Most komolyan mivel jobbak õk? Ennyire nyíltan szarnak a szabályokra? Mert õk mindent megtehetnek vagy mi??
Pont ilyen érvekkel szidták Hamiltont is, na most akkor mi van? Ki tehet meg többet.
"David Coulthard nem nézte jó szemmel, hogy éppen a Felipe Massával legszorosabb kapcsolatban lévõ versenymérnöknek kellett közölnie a brazillal, hogy át kell adnia a gyõzelmet Fernando Alonsónak a Német Nagydíjon "Szerintem egyértelmû, hogy Rob Smedley nem akarta átadni ezt az üzenetet a versenyzõjének, és szerintem nem fair, hogy a csapatvezetés a mérnököket kéri meg az üzenet átadására" - mondta a BBC tudósítójaként dolgozó egykori forma-1-es pilóta. Felidézte: amikor a McLaren vele engedtette el Mika Häkkinent, mindig a csapatmenedzser, Dave Ryan adta ki az utasítást, nem a versenymérnöke. Coulthard a csapatutasítás tiltásával sem ért egyet. "Szerintem ez az egész szabály nevetséges. Nem szabadna megakadályozni az istállókat, hogy kontrollt gyakoroljanak a versenyük eredménye felett. Ez egy olyan dolog, amit ugyanúgy ideje lenne megváltoztatni, mint a videóbírót a futball vb-n."
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
<#zavart2>#zavart2> AZTAKURVAEGET
Sebastian Vettel (ARD): "Úgy gondolom, hogy egy csapat mindig arra törekszik, hogy a versenyzõk a lehetõ legjobb pozícióban érjenek célba. Csak egy pilóta nyerhet bajnokságot, ugyanakkor a konstruktõri címnek is nagy szerepe van."
Niki Lauda (ORF): "Alonso hülyének tetteti magát, pedig szégyen, amit mûvelt. Sokkal jobban járt volna mindenki, ha legalább összeütköznek és kiütik egymást. Így most becsapták a nézõket."
Eddie Jordan (BBC): "Miután Smedley elnézést kért Massától, világossá vált minden. A telemetriai adatokból is látható, hogy a kérdéses idõpontban Massa lassabban ment, elõtte és utána viszont gyorsabban. Az is lehet, hogy Massa így akarta megköszönni, hogy jövõre is a Ferrari színeiben versenyezhet, valamint, hogy õt választották Kimi Räikkönen helyett. Az FIA-nak gondoskodnia kell arról, hogy a jövõben ne fordulhasson elõ ilyen."
Alexander Wurz (ORF): "Nem mondták ki, de egyértelmû, hogy csapatutasítás történt. A Ferrari fittyet hányt a szabályokra, de szerencsére itt van a sajtó ami a Formula-1 rendõrsége."
David Coulthard (BBC): "Tisztességtelen húzás volt a Ferrari vezetõségétõl, hogy Smedley-re bízták a piszkos munkát, aki láthatóan nem akarta közölni Massával, hogy Alonso gyorsabb. Elég nevetséges a helyzet, ahogyan a fociban videobíró, itt konkrét szabályozás kell."
Marc Surer (Sky): "A Ferrari egy nagyszerû gyõzelmet szerzett, az embereket mégsem a siker, hanem a csapatutasítás érdekli. Butaság volt Smedley-tõl, hogy elnézést kért. Érthetõ, hogy Massa csalódott volt."
Martin Brundle (BBC): "Hogy mit tettem volna a Ferrari helyében? Nos, nem tudom mi áll a szerzõdésekben, de valószínûleg én is így döntöttem volna. Nyolc éve Zeltwegben nem volt szükség rá, de most igen. A nehéz versenyek után életben kell tartani Alonso esélyeit."
Christian Danner (RTL): "Súlyos büntetést kell kiszabni a Ferrarira. Becsapták a nézõket."
Anthony Davidson (BBC): "Ha Massa meg tudott volna lépni Alonsótól, nem is kerülhetett volna sor erre az egészre. Így viszont engednie kellett, mert Alonso mindenképpen megpróbálta volna megelõzni, és õt ismerve össze is ütköztek volna. Sajnos mindig a csapat az elsõ."
Mike Gascoyne (Twitter): "A versenybírók egy korrekt és bátor döntést hoztak, mert ilyen esetekben a 100 ezer dollár a maximum, amit ki lehet szabni. A Motorsport Világtanács majd tisztázza az esetet. Ha a döntés az én kezemben lenne, én elvenném a csapat pontjait, de a versenyzõkét nem, mert õk csak engedelmeskedtek. Nem Alonso hibázott, hanem Massa, aki elvette a lábát a gázról. Lehet, hogy megérdemelte volna a gyõzelmet, de õ a hibás, mert õ követte az utasítást."
motorsportal.hu
2008ban Balfasz volt Massa ...ejjj...végül is a mostani csapattársa miatt bukta el a VB címet ha így nézzük, emlékszel 2008 Szingapúrra? Közvetett módon de miatta borult fel a taktika majd a Ferrari balfaszkodása miatt a tankolásnál. Tényleg Massa volt a hibás akkor...
Nem a legjobb pilóta Massa, maradjunk ennyiben, de van helye az F1ben, és ne haragudj meg, de te láttad az elmúlt futamokat? Vergõdik??? Vesztes?? Nem tudom megint megkérdezem egy sportot nézünk a biztonságért. PL. Valencia amíg nem jött az SC és nem szívott a 2 Ferka az bizony egy 3. 4. hely volt számukra...Silverstoneban is hatalmasat rajtolt de peches volt Alonso miatt...emlékszünk? Szárny csere mi egymás... Igaz és tény hogy utána tehetetlen volt a többiekkel szemben akiket az RB Vettelel simán lezúzott.
ÉS igen a McLaren marhára megérdemelte volna 2007ben az egyéni címet azzal hogy ellopott tervekbõl tákolták össze a verdát...
2008ban nem azt mondom hogy nem érdemelte meg Hamilton a VBt, mert jót küzdött érte, csesztették is, büntették is, de Massa is peches volt + akkor látszódott teljesen hogy Dominicali egy pancser...
az egész mondanivalód egy nagy hülyeség de ez a része a legnnagyobb badarság,ismered te az új pontrendszert és hogy hány futam van még?
#98914-nek teljesen igaza van..
-2007,Kína ha ott Hamilton nem bassza el,ma 2x Világbajnok
-2008,szoros csata volt végig,de nem azon az 1 ponton múlott a VB cím,hanem mert Massa sok futamon balfasz volt,és LESZ IS mindörökre,mert egy VESZTES alkat! az volt sumcsy mellett(mögött),az volt Kimi mögött,amikor meg berakták õt Kimi elé,akkor nem bírta a nyomást,most berakták elé a spanyolt,az eddigi futamok 80%-án lazán verte õt a futamon Alonso(azért ekkora különbség nincs 2 autó közt),ott vergõdik futamról futamra Petrovval,Barrichelloval stb....Azt se mondd nekem,hogy Alonso még odaérhet idén,mert ahhoz durván az kéne,hogy mind az 5 futamon Vettel,Hamilton,Button is kiessen legalább 1x,amire kicsi esély van! Bele kéne törõdni,hogy mostmár van KÉT jobb is a ferkánál!
Gondolom,most a Glockos esettel fosz visszavágni...vágjál,életemben nem basztam be még F1-es futam után,mint akkor 😊) Szép is volt látni Massa faterja fejét xD
Ha nem buntetik meg jobban oket akkor vegul is nincs baj😊 csak emgvan a tarifaja a csapatutasitasnak😊) 100.000 dodo es kesz😊
Nem hiszem/kizártnak tartom, hogy vásárolnák a motorokat. Ezt inkább kooperációnak hívják.
Az általam linkelt autóról pár információ:
A McLaren nem alakít sportautó csapatot
3 évet kell várni az utcai McLarenre
Négyüléses McLaren? Köszönjük, nem.
Elkészült az utolsó McLaren-Mercedes
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az pedig hogy kurva fáradt vagyok és gyorsba linkeltem egy képet az legyen az én dolgom hogy miért van, de igen ha hiszed ha nem láttam már Zondát...igen igen. Tudom tudom...az nem lehetséges.
amúgy ezt a képet linkelted ugye?
http://www.swotti.com/cars/mercedes_benz-slr-mclaren_529.htm
.: mobilize.hu :.
Amiket írtam az úgy igaz. A McLaren-BMW kooperáció az már kb 10 évvel ezelõtt véget ért.
A Veyron meg hogy kerül szóba? Nem vágom mit keres a témában.
A Bugatti Veyron egy rakás szemét
McLaren BMW F1 GTR ugye megnyerte a GT világbajnokságot és Le Mans 24H órás versenyt is megnyerte.
McLaren már autógyártó is. Saját maga tervezi és gyártja is le majd az új modelljeit.
valaki elbsazta a fájl nevét!