182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
IXEMGabeo #115533 megint Alonso a hibás xSASADSASAD
ez van, mindig benne van egy kis baleset...viszont bírom az FIA-t megint, hogy a Mercinek szól, hogy a helyhagyásra figyeljenek oda, ugyanakkor Alonso majdnem leterelte Vettelt a pályáról ott semmi probléma nem volt... -
Akkor ne sírjunk, hogy "szar". Amúgy olyan csomagot kell venni és még lehet olcsóbban is kijön az ember, ha jól körbenéz. -
G_ArchAngel #115531 Nem kellene takaritani a TV-OFFot? -
IXEMGabeo #115530 ja valószínű nálunk is így van a 2006-os LG TV-mel:D -
azért ne mondjuk már meg hogy ki mit vegyen.... -
Ideje kidobni az analóg szemetet és beújítani digitálisra. -
G_ArchAngel #115527 Liuzzi az elejen nem az Alonso altal felvitt koszon vesztette el a tapadasat? Mintha akkor kezdett volna el tancolni az autoja... -
engem nem zavar hogy rosszul írtad..az annál jobban hogy a retek 16:9-t hirdet meg és nem abban látom..hanem a készülékben át kell állítanom 16:9-ről "nagyítás" funkcióra hogy nézhető legyen.. -
mert egy amcsi volt versenyző űlt ott
-
IXEMGabeo #115524 megmondom őszintén NEM. Mivel nem vagyok távközlésben szakértő, csak jólesett hangoztatni, hogy FULL HD. 16:9-ről annyit én is megtudok állapítani, hogy a képernyő alsó és felső része fekete szélesvászon v mit tom én. Köszönöm, hogy GYP-snek nézel és olyat linkelsz be, amit lazán meg tudnék találni...Gyula akkor is Full HD-ban virított;):D -
Tisztában vagy mi az a Full HD?
Attól, hogy 16:9 a képarány még nem lesz az.
Itt olvasgass! -
IXEMGabeo #115522 nagyon jó csata volt amúgy, és örülök, hogy az FIA végre nem rondított ebbe bele
-
szerintem vezessük be azt,hogy aki mögé fél másodpercen belül ér a mögötte jövő versenyző,annak el kell engedni,nem?röhej ez a büntetünk mindenkit játék,Hamilton pont egy olyan helyen próbált bemenni ahol egyébként sem lett volna neki hely,amúgy meg a végén elment,problem? -
viszont korrektebb versenyző mint sumák.. -
IXEMGabeo #115519 Rosberget sajnálom, mert az effée balesetekben szinte mindig ő a szenvedő alany. Na meg Petrov is... -
Honnan tudod hogy Red Bullnál lesz és nem Ferrarinál? xDDDD
Emlékezz az első 2 VBt hol szerezted Schumi? :)))) -
IXEMGabeo #115517 Senna épphogy el tudta kerülni a balesetet az elején...Perez is jól ment, amíg a kocsi meg nem adta magát. Hamilton nem ment ma olyan jól, mert azért mégiscsak beragadt Schumi mögé 27 körig, Button azonnal otthagyta érdekes módon. Ne aggódj fel van mentve, mert nem volt elég végsebessége a Mercihez képest, de azért nem autózott ma olyan szenzációsan... -
Majd 10 év múlva a 8. VB címe után kíváncsi leszek hány Ferraris és hány RedBullos zászló lesz kint a lelátókon:D -
Viszont Schuminak volt rajongótábora, Vettelnek meg ki a fene szurkol? :D
-
Az senkinek nem fájt... amúgy az sem hogy Sumi még a 7. VB címe megszerzésekor is ugyan úgy örült a győzelemnek mint ha az első lenne ( bár én olyat még nem láttam aki nem, pl Rossi, vagy Loeb vagy a többi hasonló kaliberű pilóta ).
Vettel előzött amikor kellett neki és ott meg is volt az 1. hely. Jó csaták voltak. Hamilton nagyot mentett amikor Sumi letolta, az nem volt korrekt. Senna 9. helye okés, de azért előtte olyan autók végeztek amik gyengébbek... -
IXEMGabeo #115513 Button sorozatban 3x 2.:O:D -
nem értem Gyulám siránkozásait megérteni Vettel pontjait illetően..rövid a memóriája.
mikor sumák már francis GP-n világbajnok lett vagy a Hungaroringen az nem fájt neki? -
IXEMGabeo #115511 igen, és az elején hátracsúszott a baleset miatt ő is...szépen ment ma!
Petrov-Heidfeld 34-34
Schumi-Rosberg 52-56 -
Senna pontot szerzett!
Éljen! ^^ -
IXEMGabeo #115509 vége, Vettel 8. győzelme, és ma fontos pillanatban képes volt az előzésre...Alonso épphogy megtartotta a 3. helyét. Mclaren gyors volt a közepes keveréken... -
Torrorossokban turbófeltöltő van? Vagy mi az a sziszegés, amit fékezéskor hallok? :D -
IXEMGabeo #115507 nem véletlen hoztam fel, állandóan Schumit szidtad az elmúlt 2 évben mióta visszatért, Hamilton se sokkal korrektebb, ha Schumi a rossz, és aki leszorít mindenkit állandóan... -
IXEMGabeo #115506 Gyula gyönyörűen összekeverte Buemit Algerrel -
madmanic #115505 és képzeld: még fekete is.. -
IXEMGabeo #115504 Hamilton mekkora görény, 2008-ban leszorított Glockot ugyanígy:D -
A dobogóra még mindig kevés a merci, ráadássul nem tudjuk Rosberg mit ment volna. -
sumnák mekkora görény... Leszorította Hamiltont
tipikus szar európai ow felfogás..leszorítani a másikat és nem helyet hagyni.. -
jövőre világbajnok lesz:D -
IXEMGabeo #115500 Schumi qva jó ma bárki bármit mond....el van hallgattatva minden fikázója remélem... -
fail
én direstára gondoltam... bocs
végülis mindkettő p betűs... -
Gyula jól mondja(kivételesen) :D -
Nem. :D -
perez amúgy nem forceindia véletlenül...? mer gyula itt sauberről hadovál -
ennyi kieső idén nem volt összesen -
IXEMGabeo #115494 Perezért nagy kár pedig 7. helyen haladt:S