FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÁjjLe BoBBi
az sem volt különb, tény.
...azt hittem már a hollandok szánalomfocija magasztalását olvasom...😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Ulvar
Vártam hogy ezt mutasd...

Igen...teljesen közismert autó, típusát is megmondod?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Mutass egy elterjedt közismert McLaren név alatt szereplõ autót.

Totti5
Igen autókat gyárt😊 vagy nem?

jaa régen gyûjtöttem autós matricákat ott láttam csak Mclarent😄 élõbe még sosem...amúgy felõlem meg õk tûnhetnének el. bár így azért könnyebb, hogy nincs Ron Dennis akit rühelltünk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
McLaren tradicionális autó gyár... veszek is egy McLarent. (gyártottak, és fognak is a jövõben ez tény, de hogy kevés ember van aki hallott róla az fix).

jaja😊 jöjjön Hungaroring én már tovább is léptem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Igazából érthetõ amit csináltak, csak felesleges volt (annyira nem jók, hogy vébét nyerjenek, így meg saját magukkal csesztek ki hosszú távon), nem így kellett volna (lehet ezt szépen is, ahogy a többi teszi és tették õk is korábban). Viszont - szerintem - 100 ezernél nem áll meg a számláló. Lesz ebbõl még pontlevonás.

Rádadásul! Massának is jót tett volna (egy versennyel a Hungaroring elõtt, ahol ugye tavaly ...), Alonso is picit jobban jön ki a dologból, mint a legutóbbi versenyeken jött, vagyis dobogós, és hosszú távon jót is tett volna a csapategységnek valamint Alonso nimbuszának is (értsd: megtehették volna, de mégse tették). Így meg? De õk tudják ...

A medve nem játék.

amúgy halkan jegyzem meg a Mclaren felfüggesztés alatt áll asszem, szóvaql õk nem véletlenül kussolnak és nem keltenek feltûnést...

<#banplz>

Totti5
Ferrari és McLaren.

nem, az alibifocista hispanokrol, akik meccsenkenti egy nyamvadt gollal vonaglottak be a fuben fetrengve a finaleig...

a hollandok sem erdemeltek meg, mert bunko parasztok, de a spanyoloknak mar a csoportbol sem kellett volna tovabbjutni - megvolt a repjegyuk arra a gepre, amivel a franciak es digok mentek haza😊

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
1 nagy tradicionális autó gyár van....úgy hívják Ferrari, a többi gyár nem régiben született újjá, de tudjuk többségük már el is húzott. Nem éri meg nekik..

Ulvar
Nem mind1 milyen módon csinálják? Húúú bazze milyen profi módon kiraboltak, ezek meg mekkora balfaszul tök feltûnõen raboltak ki. A lényeg ugyanaz marad kiraboltak nem? nem azt mondom hogy ez normális mert mind2 esetet úgy büntetném hogy arról koldulnának, de a Red Bullt se büntették és a Mekit sem az eltitkolt csapatutasításért, ÉS MA IS VOLT A MEKINÉL! Érdekes ez teljesen elfogadott .... -.-

ÁjjLe BoBBi
ez most vicc ügye? 😊
nem a hányinger, huszadrangú holland színészek társulata focicsapatról beszélsz?

MaSzKa
Egy nagy tradicionális autógyártót megverni az nagy szó a Forma 1-ben egy privát csapattal. Ha nem lennének gyári csapatok akkor a gyõzelem se érne annyit.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

De ilyen amatoron meg nem oldottak meg. Nekem csak ez szurja a szemem. Erted? 1. helyrol kiallitani...? Azert nem sokat lattam, h 1. helyrol igy le kellett volna vki lehuzodjon es atadja a tarsanak. Ez ami szegyen es ez ami mar nem versenyzes.

Ulvar
Ami évek óta az F1. Tényleg csak most veszik egyesek észre?

Ulvar
Renault már korábban is kiszállt mint gyári csapat az F1bõl...Miért is olyan fontos igazából a Renault a Ferka és a Mercedes van mint teljesen gyári csapat a 12bõl. És még is hatalmas nézettsége van a dolgoknak + reklámértéke.

Senki ne probalja bemagyarazni, h ez normalis dolog. Ennyi erovel kar felallni a alyara versenyezni....akkor ne is verseny legyen a neve , hanem setakocsikazas...vagy baratikocsikazas...

laci 700
reklám - ban - byeeee

Jo duma, ez h kell segitse a csapattarsat...kell is csak nem ugy, h az 1. helyrol allok felre. Mert ez gusztustalan. A ferrari egy szegyen csalad...

Ulvar
Nem sikerült felfognom? Fogadjunk hogy régebb óta tudok ezekrõl mint te... mondom 20 éve ez megy csak most esik le egyeseknek és ezen van a közfelháborodás... sõõõt Spiczi barátom Ascari idejébõl most mutatott egy esetet...

De úgyis megmagyarázod tudom.

MaSzKa
A Forma 1 elõdje a Nemzetek Csatája volt, ahogy többnyire gyári csapatok versengtek. Gyári csapatok nélkül szerintem nem lenne akkora nézettsége.

Tudja ezt jól Bernie is, mikor a Renault is menni akart az F1-bõl akkor már egybõl másképp állt hozzá. Egész addig azt mondta megleszünk mi: Honda, BMW, Toyota, Jaguar, stb nélkül is.

ÁjjLe BoBBi
megért egy bant? :\

Totti5
A csapatoknak is a nyereség a lényeg😊 a reklámérték óriási, ezért vannak ott, ezért ölnek bele annyi pénzt, nem pedig szórakozásból, hanem hogy eredményesek legyenek és az minél többet hozzon a konyhára, aztán ha nem megy akkor lelépnek mint a BMW, Toyota, Honda.

Üdv!
Egy hosszú ideje mûködõ otthonról végezhetõ internetes pénzkeresési lehetõséget szeretnék bemuatatni. A feladatod mindössze annyi, hogy hirdetésekre kell kattintanod. Minden kattintás után kapsz pénzt. Pénzvesztési kockázat nincs. Kifizetés már rengeteg alkalommal megtörtént. Elõször készítened kell a www.paypal.com- on egy ingyenes számlát, majd regisztrálni az alábbi megbízható(!) honalpokra(minél többre regisztrálsz annál gyorsabban gyûlik a pénz):
http://wordlinx.com/?r=295336
http://www.cashium.net/?rid=yossarian
http://www.neobux.com/?r=yossarian14
https://www.incrasebux.com/register.php/yossarian.html
http://www.onbux.com/?r=yossarian
Ha regisztráltál kattints mindennap a hirdetésekre és próbálj meg beszervezni embereket, így növelheted a kereseted. Angol tudás nem árt!
Jó munkát mindenkinek!
ha kérdésed van: [email protected]

BFP4F: Yossarian23

MaSzKa
Valószínûleg a FIA dönt, de Berninek jelentõs befolyása van a döntéshozatalban. Mivel mindig a nyereségesség az elsõ szempont a Formula 1 urának, így ennek tükrében kedvére alakíthatja a történteket.

Pont ezért nem várható, hogy a Ferrari a pénz büntetésen kívül mást is kap. Egy figyelmeztetéssel meg fogják úszni, erre mérget mernék venni.

Totti5
Még mindig nem sikerült felfognod hogy mi történt és mi a felháborodás alapja és miért vágták meg 100 ezerre a Ferrárit és miért vannak beidézve.

Ulvar
Ja még valami aki így érez az nézze meg a mai Edmontoni futamot IndyCarból, mert ezek szerint neked nincs szükséged ilyen pénzzel teli köcsög gyári szemét csapatokra. Tessék egyen cuccok csak pilóták közt különbség különbözõ típusú pályákon. 11tól kezdõdik és akkor hasonlítsátok össze. 3 éve én is áttértem.

MaSzKa
Szerintem nem a gyári csapatok, hanem Bernie Ecclestone kapzsisága tehette tönkre a mai Forma 1-et.

MaSzKa
Szerintem pedig te vagy hülye, ugyanis én sehol nem említettem, hogy kirakják az F1-bõl. Valószínûleg túl sokat hallucináltál, ideje lenne leállnod a drogokkal. A hozzáfûzõdõ belinkelt cikket se olvastad el az is egészen biztos.

Csak idézni tudok:
"Latom nem sikerült felfogni, de ezert Téged nem, csak a magyar oktatasi rendszert lehet hibáztatni..."

laci 700
xD Mindenki azzal van elfoglalva, hogy a másik elõtt végezzen... Nem vetted még észre? Ezért verseny.

Ulvar
És egyben mindenható agyhalottja aki kanyar levágásokkal segítené elõ az elõzést a pályákon, tényleg bízok a mindenhatóban...-.-"

Ulvar
Tudod mit örülnék neki ha nem lennének gyári csapatok 2 éve ezt mondogatjuk hogy a Gyári csapatok tették tönkre az F1et... mit mondtak az emberek hogy egy segg hülye fasz vagyok...stb...anyámat is szidták már....erre most jön mindenki ezekkel a dolgokkal...utána meg sírnak hogy ez így már nem F1...azt se tudják mit akarnak csak dumálnak az emberek, nagy okosan bõszen "ész érv" nélkül.

Mondok egy durvat, lehet fajni fog, de a kezdeteknel egy halom csapat ott volt a Ferrari mellett.
Ok sem hianyoznak, a Ferrarit is el tudnank felejteni.

Hopp!
Nekem mar sikerult is!😊

desigo
akkor minek van az FIA ?
LaszloLedzenyi
hát te kajak hülye vagy. hol élsz ember? ferrarit soha nem raknák ki az f1 bõl, a kezdetektõl ott van.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

MaSzKa
Bernie Ecclestone az aki diktál, õ a Forma 1 mindenható ura...

Nalam a kembotranynal mar atvette a Ferrari helyet - egyik sem hianyozna egy pillanatig sem...

+ hazudozás, menni fog nekik 😛
Ulvar
Ahha kémbotránnyal fixen! 😊.

Ulvar
Tehát az teljesen elfogadott hogy idén a RB és a McLaren csapatutasítást csinált még akkor amikor teljesen nyílt a cím...a Ferrarinál nem. És nem veszem be az inputot? Nem gondolkodnál mielõtt beírsz egy ekkora hülyeséget? És mi mekkora értéket képvisel...a McLaren is képvisel akkora értéket mint a Ferrari.

Count Adyn
ha sokszor irod le se lesz kisebb hülyeség😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Firerock
télleg utálja alonsót,õ hamiltonos
de van egy kis igaza...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

MaSzKa
A McLaren kész átvenni a Ferrari helyét a Forma1-ben már írtam.
Még pár ilyen baki a Ferrari-tól és automatikusan átadják ezt a pozíciót.

Totti5
Magyarázhatod észérvekkel, de nem fogja bevenni az inputot, mert nem akarja. Mind1, lassan MotoGP, ami remélem izgalmas lesz.

ScarY MAN
fõleg úgy hogy utána pontosan olyan köröket futott mint vettel vagy alonso 😄 .....

...

LaszloLedzenyi
de persze ha button-nak kellet volna a lajoskát elengedni az teljesen normális lett volna. pfff........

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"