FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Én még mindig nem értem min vannak az emberek kiakadva kurvára nem de biztos én vagyok a hülye. Illetve van egy dolog ami miatt jó ez. Dõl a lé egyeseknek a zsebébe és kiütnek ezzel egy ellenfelet a címért. Még mindig nem értem miért jó sunyin meglapulva csinálni mint kimondani. Vagy ne legyen sehogy vagy legyen...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Érdekes mind 3 pilóta más szériában folytatja ahol sokkal jobban érzi magát elmondásuk szerint.

Kimi: WRC
Montoya: Nascar (és olyan nyilatkozatot mondott az F1rõl hogy...na mind1).
Sato: IndyCar

Ez most csak úgy jött, tudom nem ezen volt a hangsúly csak érdekes... bár Sato elmondása szerint ha jól emlékszem õ azért vissza jönne F1be.

10 millio labdarugo es F1 szakero orszaga vagyunk...

http://gaborszantai.co.uk/

a "vén hülyének" icipicit több rálátása van a f1-re mint neked valaha is lesz :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Firerock
Ennek a vén hülyének legjobb lenne ha befogná a száját
Horner:szánalom amit ez az ember mûvel,pedig õaz ártatlanságnak a mintapéldánya!elépesztõ ez az álszentség,a szemét Mclaren legalább nem álszentkedik...
legalja ez az egész redbull csapat😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

MaSzKa
MaSzKa
Kimi, Montoya, Szato <#eljen>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Jacek
Nem annyira hulye, te emg inkabb olvasnad el a cikkeket!! ugyanis azert mondta hogy jellemtelen, amit a nyilatkozatoknal mondott!! es ebben igaza van...

Mióta számít mit mond ez a vén bolond ?
lauda azt mondta alonsoról, hogy egy jellemtelen versenyzõ. ekkora f**t. 2xes VB, az egyik ha nem a legjobb versenyzõ a mezõnyben, és ilyeneket mond róla? õszintén, mit kellett volna alo-nak csinálnia, amikor massa belassult? besorakozni mögé és hagyni h vettel megnyerje? ez hülye...
ez az egész domenicálé mûve, nem alonsoé.

Totti5
Ahol a technika a plafont verdesi ott nincs annyi akció mint az egyenkategóriákban, vagy a széria kategóriákban. F1, MotoGP ( SBK, Moto2 köröket ver rá ), WTCC, de WRCt is ide lehet venni. Az F1 ráadásul másfél órás huzavona ahol meg pláne szétmegy a mezõny és vannak üresjáratok, tehát nem egyedi eset az F1, kár is lenne emiatt sírni, mert amíg az érdekek, a pénz a presztizs a lényeg addig ez nem fog változni, mert lesznek rosszak, lesznek a tõtelék és lesznek a nagyon jók. Hiába változnak a szabályok évrõl évre, nagy elõrelépés nincs. Hiába van 6 autóval több a rajtrácson, ha évek kellenek mire felveszik a ritmust és szereznek némi tapasztalatot, de esélyük nem lesz a nagyokkal harcolni sosem, bármit is csinálnak, hacsak nem igazolják le Nyúvít és a még pár híres szakembert és nem bukkannak rá egy feneketlen pénzesbányára ( mert a Red Bull az😊 ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
😊
Szerettem én is bulizni, Palio után az utcabulik szenzációsak, ..és hiányzik is nagyon hogy éjfélkor beüljek teázni.
ehh mindegy.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Chioggia, na ott xDD megtaláltam közbe google mapson xD

Ulvar
jaa én Velence mellé mentem egy városba (elõször Jesoloban voltam ott sok dolog nem történt) de Rosolina Mareban..húú atyám na de a lényeg hogy a mellett van egy kikötõ város nem tom mi a neve majd megnézem ott a busz a 2 sávos utat nem gyengén elfoglalta a szembe jövõk a falra paszirozva a gyalogosokon átgázolva fértek el 😄 hatalmas volt 😄. De az a régi része volt a városnak az új része normálisan volt kialakítva. Amúgy 1. nap amikor tavaly ott nyaraltam elmentem kocsmába és egy pultos csajjal végig dumáltam utána annyira eldumálgattunk a tulajjal is hogy ingyen adták a Dragon Ball koktélt...😄. Utána minden nap ott ittunk. Óriási volt 😊.

b-type
8 évig jártam egy olasz csajjal, pár évet laktam Siena-ban.
Az olaszok lazán közlekednek az tény, a szûk utakon megszokott a dudálással jelzés kanyarban, két sávot úgy használnak mintha három lenne ha elõzni akarnak....simán elõzhetsz ha jönnek szembe, érdekes módon zokszó nélkül húzodik le mindenki hogy helyed legyen.
Siena-ban csak Ape, robogó, és különleges engedéllyel bíró autó közlekedhet a városfalon belül, ezért aztán a fal közelében parkolás tudománya az valami briliáns. ...csak a busz el tudjon kanyarodni, be kell csukjad a tükrödet, annyira szûk lesz, de reggel ha kimész ott lesz az autót és nincs összetörve.
Mondjuk a törést is lazán kezelik, és nincs új autó mánia sem náluk mint nálunk.
Számtalanszor láttam azt is hogy egy-egy olasz srác kiállt egy bevándorló csaj/srác saját autójával ha nagyon ráálltak és az nem tudott.
Az valóban úgy van hogy senki nem tart 3 napos gyászt vagy haragot ha megtörték az autóját, vagy ha õ töri meg, max fél óra és mintha semmi sem történt volna.. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jacek
legkomolyabb az F1live.hun a szavazas😄😄😄😄😄😄

On szerint csapatutaitas volt nemetorszagban?

erre 20% azt irja hogy NEM<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Ulvar
jaja!

gercse
Én is voltam párszor, és a közlekedés tényleg elég "érdekes", mennek mint a barom, sok a motoros, azok meg mindenhova bemennek, ahol elférnek,
meg annyi autó van mint a nyû, mert általában egy családban mindenkinek van autója, és az utakon nagyon ritkán látni, hogy egy embernél többen ülnek egy autóban, de ettõl függetlenül segítõkészek, meg vidám emberek, persze az általánosítás helytelen, mert ott is van mindenféle ember.

Ulvar
2er voltam Olaszországban, még sose volt igazán problémám velük, csak a vezetési stílusuk utcán na az undorítóan fos. Az átlag Olasz ember NEM TUD VEZETNI. Tapasztalatból mondom, állt ki egy faszi a parkolóból és simán elvitt egy táblát le se szarta ment tovább...Furcsa, de jó fej emberek az Olaszok 😊.

gercse
én meg pont ezért bírom õket

Ez mondjuk nem az F1 hibaja, mindenhol ez megy.. A marketingesek, arculattervezok, meg hasonlo nepek atvettek a hatalmat mindenhol.. Meg tegyuk hozza, tarsadalmilag van egy amolyan nyarspolgari elvaras, hogy minden legyen szep, viragos, nem lehet csunyan beszelni, juuuj, ha valahol agressziot latnak, az milyen csunya dolog mar, stb.. Tehat jonnek az arculattervezok, es gyartjak a szep, simulekony, aramvonalasnak kinezo "sztarokat"..

Osszessegeben az olaszokkal nincs bajom, a sportokhoz valo hozzaallasuk hanyingerkelto.

(van olasz haverom is, akit pl. nem erdekel az F1 csak a MotoGP, de legalabb jo volt baszogatni a foci VB alatt 😄)

Punker
simán csak öregszünk 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gercse
Értem én, tudom, hogy szereted az olaszokat igazából <#idiota>, csak most pont így jött ki a lépés...

Ulvar
Én inkább egy begyöpösödött régi nagy hívõ leszek mint ez a modern agyon pénzelt üzleti szar.

Ha megnyerem az Ötöst veszek egy két régebbi szar verdát 😊.

Pl. ezt
Vagy ezt! 😊

passatgt
haladni kéne a korral

Az a gond, hogy ez pont ram nem igaz, mert en szidtam itt mar a McLarent vagy a Red Bull-t is.
Pont lesz@rom, hogy melyik csapat csinalja, ha undorito amit muvelnek.

Mondjuk az felettebb erdekes, hogy az undorito dolgok 2/3 reszben Alonsohoz kothetok, 1/3 reszben Hamiltonhoz. Ertem en, hogy a figyelem rajuk iranyul, hiszen bajnokok, de Button miert tud viselkedni?
Sokaig gondoltam, hogy Kimi utan Hamilton lesz akit tudok kedvelni, de valahogy nem fog meg es mint Kiminel anno, egy dolog jol vezetni, de szemelyiseg is kell melle, amivel kicsit lehet azonosulni.
Alonso-val soha nem tudnek, Hamilton meg egy furcsa robot, akinek mintha minden perce meg lenne tervezve.
Regen az F1 ugy tudott profi business lenni, hogy a pilotak laza hosoknek, kalandoroknak tuntek.
Talan Kimi, Montoya es Coulthard volt az utolso harom ilyen ember es nagyon halvanyan Webber most.

gercse
Hagyjad már, pont kapóra jött, hogy emiatt is a Ferrarit lehet szidni, meg bûnbaknak kikiáltani, no comment...<#zavart2>

Par idiota, kepmutato, es alszent marha miatt hoztak egy olyan szabalyt, ami betarthatatlan, mindenki atjatsza, alapvetoen ellent mond a az ilyen tipusu sportok mukodesi rendjenek, hazudozasra, sunyiskodasra kenyszeriti a csapatokat, a versenyzoket.. Ideje lenne megszabadulni tole...

idén nincs Hungaroring fest ? o.0

elmarad az is mint az Air Race mert túl hangos és nem kapnak engedélyt ? >.<"

Ulvar
Miért akadsz ki egy vénember szavain, amúgy meg sok mindent más csapat és pilóták miatt jött létre. Konkrétan Mclaren, Senna, Prost.

Ecclestone akármit is mond én leszarom, az se érdekel ha az én véleményemen van. Össze vissza beszél és minden szóban a pénzt keresi...

rucinho
Az FIA mottója a következõ: " Ha valaki megszegi a szabályokat akkor azon változtani kell"

Mi lenne ha a fociban egy mezõnyjátékos kézzel védené saját kapuját és nem adnának tizenegyest holott az járna érte, a képernyõ alján meg kiírnák hogy vizsgálják az ügyet és 10 per után az mondanák hogy szöglet!

Kb. ilyen a F1, de ezért szeretjük!

<#mf2>

zene egyenlő élet

Hamilton mennyi figyelmeztetést kapott már az idén ?,amiért más kapásból büntit kapott volna.
Akkor visszatertunk a Schumacher-korszakba😊

Innentol van a F(errari)IA es a tobbi csapat - ha ki kell szedni a szabalykonybol, mert a Ferrarinak az a jo, akkor kiszedjuk...😊

Es akkor itt paran Hamiltont fikaztak, aki azert legalabb buntetest kapott, megha hatasa nem is volt nemelyiknek.

Talan mert nem volt a musoreloztesben...?😊

Inkabb az a baj, hogy megoregedtel, anno en is megneztem minden foci meccset amit barhol adtak.. Ma mar csak a kiemelkedobbeket nezem meg, stb.. Fiatalabban az ember lelkesebb, jobban tud rajongani.. Ebbol a korszakbol kinol az ember, es van sok mas, ami elviszi a figyelmet.. Sok ember ezt arra fogja, hogy jelen esetben szar az F1.. Mikozben 20 eve is ugyan olyan unalmas futamok tudtak lenni, mint most nehany, csak a regi szep idokon nosztalgiazas, meg osszeollozott ismetleseket nezve az ido megszepiti az emlekeket..

Oké,átbasztak.De nem elõször,és nem utoljára...de gondolom ezek után sem fogod lemondani az elõfizetést.😊Ha annyira zavar,meg nem tetszik akkor minek nézed?Sosem értettem az ilyet...<#rolleyes>

Ulvar
FIAnál kéne 😊. Nézd az egészet irányító szervezet az FIA. Ejnye benyével megúszott idén Hamilton egy két komolyabb büntetést. A cikázás alapból benne van a szabályzatban hogy büntetik, ehhez képest semmi, na most a csapatok azon vannak hol tudnának csalni hazudni, illetve leginkább kicselezni a bírákat, szabályokat. Évek óta ez megy, nem kell ezen meglepõdni, mert mondom 20 éve ez zajlik. (sõt mondom volt 60 évvel ezelõtti példa is Ascari idejébõl).

Amúgy igen te döntöd el hogy amit fizetsz sport csatorna azt lemondod vagy sem...haverom megvett egy sport csomagot TVhez, hónap múlva lemondta mert szar...kész. Te is megteheted, de nem fogod. (valószínûleg). De ez most lényegtelen, nem neked kéne változtatni hanem a világ "elvileg" legnagyobb autósportjában. Amúgy rengeteg õs régi nézõt vesztett már az F1 de mindig lesznek újak. Én se ülök már le haverral a kanapéra sörrel meg kajával a kezembe hanem nézem felhangosítom utána elmegyek csinálni a dolgomat. Ha belegondolunk olyan nagy izgalom ezen a futamon se volt...

Évek óta csak a botrány a legnagyobb az F1be. Semmi más nagy híre nincs. Meg a FÚÚÚ DE FAIN PÁLYA IZÉ HOTEL ALATT MENNEK EL JAAAAA, VERSENY AZ NIIINCS DE AZ KIT ÉRDEKEEEEEL... az emberek felfogásával is baj van a "sport" terén. De hát ez kell a többségnek, akkor jó. Én nézek más szériát ahol van izgalom, és szép tiszta elõzések. Vagy felidézem a régi szép idõket, amikor 5 évesen azért keltem fel hajnal 5kor hogy a Japán nagydíjat láthassam élõ egyenest. Most is felkelnék, de nincs meg már az a varázsa.

Na de teljesen mind1, mert egy ember véleményére nem adnak úgyse 😄.

Nézem inkább ezt!
<#szeret><#szeret>

Ulvar
No shit Sherlock xDDD <#zavart1>

Pont, hogy van valasztas: fizetsz vagy nem.
De en fizetek Sky HD elofizetest, fizetek TV License-t es semmi mast nem nezek, mint F1-et.
Gondolod a Sky-nal vagy a BBC-nel kellene panaszt tennem, hogy atbasztak?

Elnezest, Mr. En-vagyok-a-vilag-kozepe, volt 300e ember aki fizetett erte - nekik is turniuk kell a pofatlan hazudozast?
Vagy ezentul majd ugy lesz, hogy aki a helyszinen nezi, azok egy fair futamot latnak, aki a TV-n keresztul, az meg egy olyat, amit manipulalnak?

immovable
pszt újreg. 😄
"bocs az az Elet, ott nincs valasztas, mindenkepp szopoagon vagyunk"
Épp hogy ott van választás,csak inkább eltûrjük,mert az kényelmesebb...
Pont hogy egy "szar" F1-nél nincs választás,ha nem tetszik,akkor nem kell nézni,jegyet venni rá stb,senki nem kötelez rá hogy nézd...

kifli
öööö te konkrétan mennyit fizettél most ezért a futamért?
Ha nem tetszik NE nézd.
végülis cirkuszt látsz 😄

bocs az az Elet, ott nincs valasztas, mindenkepp szopoagon vagyunk, de az F1 elvileg a szorakoztatasunkra lett kitalalva, azert fizetsz, hogy a Szaguldo Cirkuszt lasd, ne pedig a Pofatlan Hazudozast... (ez utobbira van kulon kozvetites a Kossuth terrol)

amikor alairta a szerzodeshosszabitast, mar akkor lehetett tudni...