FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Palik nagyon régóta Hungaroring No1.,olyan kapcsolatai vannak,olyan szponzorokat tudott megfogni beiktatása után,hogy még legalább 10 évig biztos a magyar nagydíj...Jöhetnek Dubai,Dél Koreai pályák,utcai pályák,jöhet Szingapúr stb...a Magyar nagydíjnak,no meg a Monacoinak a legbiztosabb a jövõje,amit Paliknak,és a háttér "munkásainak" köszönhetünk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
szerintem a Hungaroring élére nem kell autóversenyzõi tudás..ide kõkemény biznisz tudás kell, kapcsolatokkal rendelkezõnek (befektetõkkel) kel lenni..
Ecclestonnak milyen autóversenyzõi tudása van? Mint csapatfõnök volt ismert aztán meglehet nézni mekkora biznisszé tette a F1-t..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
egy agyhalottnál ez nem is csoda..
üzletembernek lehet jó volt, de a riporteri székbõl már 10 éve elkellett volna küldeni..gügyög, gagyog összevissza beszél és valóban nem emlékszik olyan egyedi dolgokra mint sumák utolsó körös bünti letöltésére (utána hoztak asszem egy szabályt hogy nem lehet így letölteni a büntit)

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
valahogy csak odakerült ez a jóember :))

mcmoha
Lehet. En akkor se bizok egy kajakosban.:)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Vagy okosan adta a nevét, a munkát valóban elvégzõ ember helyett.
mcmoha
En szkeptikus vagyok. Fenntartom a velemenyem, hogy Palik nagyon is jol vezette a palyat.:)

Miért egy ötödölõs érthetett a hungaroring vezetéséhez ?
Nagyon nagy koponyák vannak az élsportolók között (nem a fociból kell kiindulni), meg az erõs hátszél sem baj, ha van :P
mcmoha
Kommentatornak valszeg megmarad, pedig ahhoz nem ert.:) A Hungaroring vezetesehez szerintem meg nagyon is ert, tehat nagy marhasag levaltani.
Nem hiszem, hogy egy kajakos tajekozott az autosport vilagaban, es ert is hozza. Megerjuk, hogy a celegyenest kajak-kenu palyava alakitjak.:D

Keroz1n
Nem arrol van szo h uj elnok lesz,de attol meg mint kommentator megmarad?

,,Mintha itt valaki az ördög salátáját szívta volna..\"

Kell valakinek a hely.. Na jah.. Szinte ez az egy, ami ebben az orszagban mukodik, de az se jo.... <#szomoru1>

Firerock
CSárli Vitting aszondja,flegma:D

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Mostanában van a csúcson. Ahogy öregszik egyre nagyobb hülyeségeket mond, és nem is csoda hogy kipaterolták az RTLtõl, de egy másik csatornán felszokott bukkanni és jó kis kabarét ad elõ:D

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bardocz
Ezt a Dávid Sanyit hogyan engedték közvetíteni? Palik is képes egy szintet hozni, de õ simán alálicitál.
b-type
Ezen én is csodálkoztam, mit össze-vissza dumáltak azon hogy be lehet-e fejezni a versenyt a pit-ben, erre õ közvetítette régen...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Ja és már akkor is össze vissza beszéltek a Dávid Sanyival :). Az angol kollégák már rég tudták mi a dörgés :).

http://www.youtube.com/v/a5npfHQauQ4

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Erre
http://www.youtube.com/v/efZUyhATNTo

kabel15
Mire is?

BattleTag: kabel15#2672

Ulvar
Az RTLbõl kellett volna már rég kirúgni. Arra nem emlékezett amit õ maga közvetített igaz 12 éve, na de egy olyan esetre egy rendes sport kommentátor csak emlékszik...

kabel15
Csak sajnálom.

mcmoha
Szemetek.:(

Ulvar
Hm??? Ezt mire is írtad?

kabel15
Én a döntés hozókat rugdosnám ki páros lábbal. Én nagyon szerettem a közvetítéseket. ÓÓÓ hogy dögölnének meg! <#violent>

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

kabel15
Miért? Ezt hol olvastad?

Dietrich
Palikot kirúgták a Hungroringról....
jobb lett volna a retek klubról kirúgni..

Peppus
Massa egy fékezéssel elintézte, hogy róla beszéljenek egész héten. Ügyes húzás.. Ezután, ha esetleg Alonso mögött végez mindenki arra gondol majd, hogy biztos csapatutasítás :D

desigo
A brazil Felipe Massa, a Forma-1 autós gyorsasági világbajnokságon szereplõ Ferrari csapat pilótája ellátogatott a mogyoródi Hungaroringen lévõ mentõállomásra, ahol találkozott az elmúlt évben balesete után õt ápolókkal.

Count Adyn
Sok esélyt énse látok a ferrarinak innen már, ha a red bull elis bassza mindig, mégha lajoskának beakad a csak neki engedélyezett fülbevalója egy kanyarba, akkor is ottvan jenson "boring" button aki besunyul simán a vb címre:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kabel15
És HAMILTON nyerje meg a VB-t :D

Hat szerintem arra varhatsz, iden aligha lesz barmelyik is VB nyero.. Ahhoz az kene, hogy az RB, illetve a McLaren folyamatosan bukjon... Ehhez nagyobb mak kene, mint anno Kimi VB cimehez.. Akkor csak a McLarennek kellett felemesztenie magat, most 2 csapatnak kene egyszere egymast segitve folyamatosan rontani mindent, amit lehet.. Kicsi ra az esely..

Tudom, lehetetlen, de kivanom, hogy Alonso essen ki tobbszor, Massa nyerjen es a vegen annyival veszitse el a VB-t Massa, ahany pontba ez a helycsere kerult...

http://gaborszantai.co.uk/

Máté94
Nem lesz.
kabel15
Sziasztok!

A holnap edzést fogja adni valamelyik magyar TV? Esetleg kommentár lesz hozzá? Vagy megint csak neten nézhetjük?

Haaat egyre jobban ugy nez ki, hogy a Ferrarinal nem volt elozetes egyeztetes.. A versenyen Alonso zsarolasara tamadt az az otletuk, hogy akkor csereltetnek, mielott Alo elsopri mindegyikuket egy elozesi probalkozassal, ezert volt ez az erdekes megvalositas.. Alakulnak a dologok...

jobban faj, ha latod es nem tudsz ellene tenni semmit, mint mikor csak a tenyekkel szembesulsz - szvsz...

Tehat, ha kipakoljak a lakasod, es epp latod, ahogy elviszik a kedvenc TV nezo foteled, akkor szivenut.. Ha epp nem vagy otthon, akkor hazamesz az ures lakasba, es leulsz a nemletezo foteled helyere, ahonnet megnezed a nemletezo TV-den az epp aktualis futamot, mintha mi sem tortent volna..<#crazya>

sumi
szaszika..

nincs online most sehol..??

Count Adyn
"Ez volt az egyetlen arra utaló jel, hogy beleszóltak a futam végeredményébe."

aha:DD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bakkerman
igen,ami nem a szemem elõtt történik az nem fáj

Van alternativa, nem nezed.. En nem szeretem az amerikai focit, meg meg sorolhatnam miket nem.. Nem nezem oket, es kesz.. Azt a hozzaallast, hogy most minden szar, bezzeg regen huuu mik voltak, meg egyenesen ruhellem.. 30, 20, 10 eve is voltak unalmas futamok, meg jok, meg olyanok, amiken csak 1 dolog tortent, de azt maig emlegetik.. Ezek most is megvannak, csak, mar kiegtel, es eszre se veszed... Huuuuuuuuu, az RB-t inkabb ne hozzuk fel peldanak, az egy csodtomeg volt, ahogy kommunikaltak, meg ahogy inteztek az egeszet...

Ulvar
Tehát jobb ha a hülyéket átbasszák mert akkor nem basztatják õket, nagyon durván lefordítva magyarra.

Az F1 az egyetlen TV musor, amit nezek, kicsit nehez egy dolgot kivaltani masikkal, ha nincs alternativa...
Az sem segithet sokat az eletben, ha becsukod a szemed es azt mantrazod, hogy /nem szar, nem szar, nem szar.../
Persze, ha Neked ez mukodik, akkor hajra - engem masok is elegszer atbasztak mar, szep lenne, ha magam is beallnek a sorba es hazudnek magamnak...

Visszaterve az utasitasra: hazudni igy sem kell, azert Webberek eleg szep terelo nyilatkozatokat adtak a sajtonak, csak egy bizonyos intelligencia szukseges ahhoz, hogy felismerje valaki, mikor es hogyan, de legfokepp mit kell mondani.

Tehat, ha Massaval letekertetik a motort, akkor minden rendben, mert ugyan mindenki tudja mit csinaltak, csak lehet kepmutatni..
Nyilatkozatok.. Hat azt nem mondhattak, hogy na ezt jol megcsereltuk, a kepmutato szabaly miatt jott a duma.. Azt nem varhattad, hogy ott helyben verjek a melluk, hogy mit csinaltunk.. Ezt a McLaren is szepen eloadta Isztambulban, ez van.. A betarthatatlan szabaly hozza magaval a kiseloadasokat..
Ha unod, ne nezd.. Nezzel krikettet, vagy puding evo versenyt.. Engem nem erdekel a Baratok Kozt, nem is nezem.. Igaz nem is jarok a forumukra minden alkalommal kijelenteni, hogy milyen szar is az egesz mufaj...

Ezt szajkoztam, nem?
Nem azzal volt a gond amit, hanem ahogy csinaltak...
Es legfokepp a nyilatkozatok es reakciok utana, az volt az undorito ettol a szinesztarsulattol:(

Es kiemelnem a legfontosabb reszt:
"a Német Nagydíj a Ferrari váratlan szárnyalásától eltekintve még annál is unalmasabb volt, mint amilyennek látszott."

Ha nincs eso vagy balaeset az F1 tovabbra is szar...:(

LordVenom
Sziasztok!
Tudom láma a kérdés,de mivel még nem voltam hasonló rendezvényen,megkérdezem. Van két jegyem a forma 1-re. A kérdésem a következõ: nem muszáj ugyanazt a személyt vinnem a boxutca látogatásra,mint akit mondjuk szombaton viszek,igaz?

Elõre köszönöm a választ. ;)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Count Adyn
errõl van szó:)