FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Ez a legjobb. <#vigyor>

La Repubblica: "Schumacher-nagypapa õrült manõvere."

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Norbi1990
Jól elbeszélgettek 😄
Te Schumiról beszélsz, Night meg Buttonról 😄
Barny
jo,tudom😊
kb barrichelloval 1szinten vannak,vagy bari picit gyorsabb,mivel nem hagyott ki.

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Nightt
Egyertelmu, h nem olyan gyors mint Hamilton, de most nem sajat hibajabol volt ennyire lassu, nem gondolod, h neha ez is elofordulhat?

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Barny
vagy csak siman nem olyan jo pilota mint regen...miert nem lehet ezt elfogadni?

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Nightt
Vagy nem tudtak beallitani a mernokei az autot megfeleloen... nem volt tapadasa egesz hetvegen...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Totti5
Button egyszerûen béna, lassú volt most, ezen sincs mit szépíteni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

igen és valószínûleg Schumi is bekerül, ha mondjuk nem 1 köre marad a lágy gumin...nincsenek csodák Q2-ben még Rosberg elõtt volt, sok múlhat a körülményeken, Button is, azért lett 11. mert szinte vezethetetlen volt az a Mclaren számára, Hamiltonnak sokkal jobban bejöttek a fejlesztések, de ez látszódott is, ki tudja a Merci milyen fejlesztéssel állt elõ, ami Schumit esetleg jobban hátráltatta, Rosberg is szenvedett rendesen valahogy bevitte 5.re, és ott baromi kiskülönbségek voltak ne feledjük, 1 jó kör sokat számít...Rosberg vezetési stílusa totál más, Rosberg nem annyira használja ki a kerékvetõket, nem látszik sose, hogy annyira a határon autózna ellenben Schumi a lehetõ legagresszívabb stílusban tolja rá...sokat számítanak ezek a tizedek, századok, Schumi egész hétvégén Ros mögött volt, de akkor különbség azért nem volt köztük, h az egyik Q2 másik Q3

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Az 5. helyen került be.

Rosberg is nagy mázlival került be a Q3-ba a versenyen annyira siettek a kerékcserénél, hogy az le is esett tudták h a versenytempója nem lesz elég maga Rosberg nyilatkozta azt, h már a rajtja se jött össze és a tempó se megfelelõ...Williams és a Renault is már gyorsabb a Mercinél, Sauber még gyengébb ám úgy látszik ez a pálya nagyon feküdt az autójuknak...nem jó irányba haladnak a fejlesztések és ez is tény

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem régiben arról volt szó, hogy egy utcán könnyebb meghalni mert a fejedre esik egy tégla, mint a versenypályán manapság...nem én mondtam

Totti5
Sumi elõl hiába esnek ki ha akkor is a 10 helyen van. Rosberg elöl kiesnek és ott van a 4.en.

Totti5
Ezt komolyan is gondolod?

Dehogyis bizonyit, folyamatosan azt nyilatkozza, hogy szerencseje van. Onerobol meg nem lepett elore szerintem iden egy poziciot sem. Kiesnek elole, osszejon a taktika..., de most mar azt is nyilatkozta, hogy a Renault-val sem tudjak tartani a lepest.
Az igazi kozepmezony pedig rajuk esett - Williams, Sauber - talan csak a Force Indiat tudjak tartani...

http://gaborszantai.co.uk/

mellesleg õrülteknek áll a világ, ez a "szakmájuk" õk vállalták, hamár ennyi pénzt kapnak nem kéne sírni azért, mert meghalhatnak...Barrichellot sem értem tudja nagyon jól, hogy 100x biztonságosabb a mai F1, mint mondjuk 94-ben amikor Senna meghalt...

Totti5
Középmezõnybe, elejére bõven jó az autó és jó taktiváal és tempóval oda lehet érni a 4.5 vagy a 3. helyre, amit Rosberg bizonyít folyamatosan, persze ha valaki még a csapattársánál is fél mpvel lasabb az valóban csak a 11. helyért tud csatázni. Suminak se jó tempója, se jó taktikája.

annyira biztonságosak manapság az autók, hogyha Barrichello neki is csapódott volna a falnak kutyabaja se lett volna, itt egyedül attól kell tartani, hogy nehogyisten egy anyacsavar rugó el ne találja, de ahhoz meg nyílegyenesen pont a fejét kéne h valami eltalálja nos ilyen ütközésnél ez szinte lehetetlen...Kubica és Webber balesetét felhoztam példának kutyabajuk se lett...és én sztem Schumi tudta, hogy úgysem fog Barrichello a falnak menni ezek profik és tudják a centiket, ráadásul sztem avval számolt hátha rálép így a fékre Barrichello...nem volt szép húzás, de ezt már megbeszéltük nem feltétlen elengedési verseny ez, büntit kapott? rendben úgyis teljesen mind1 fuccs a szezonja

desigo
Teljesen lényegtelen már,hogy nem versenyképes az autója.
A csapattársát kellene legyõznie minden idõmérõn,versenyen!
Megtörhetetlen
Értem amit mondasz ez igaz és mi köze ennek ahhoz hogy abszolute amatõr módon a falnak tolja a régi csapattársát???
Totál életveszélyes módon. Ez nem rá vall ez nem egy profira vall mégha gondterhelt is bírnia kéne a stresszt... Szerintem ha igy folytatja rossz vége lesz... Arról nem is beszélve hogy a jövõröl totál pozitívan nyilatkozik tehát nem sajnáltatja magát akkor te se sajnáld...

fry day fry day sálálálláláá

johngoku
Szerintem tegnap egy nagyon jó kis futamot láthattunk. Szerencsére oda került a pályára az a szárnydarab így egy érdekes futamot láthattunk. Szerintem is sumi túl agresszív volt annál a bizonyos esetnél és szerencsére nem történt nagyobb baleset. Nagyon örülök annak, hogy Petrov és a többi fiatal ilyen jól teljesített amikor nem jött ki az autók közötti különbség. Szerintem igazán nagy tehetség és nagy jövõ állhat elõtte. Nem feltétlenül azt mondom, hogy nyerhet vb címet, de olyan pilóta lehet aki képes lesz meglepetéseket okozni a lehetõ legváratlanabb helyzetekben is.

az túlzás azért...nem csodálom h Vettel ki van...idén egy csomó ok miatt nem nyert futamokat mikor õ volt a leggyorsabb, megértem, ha frusztrált...Hamiltonnal semmiféle balszerencse nem történt elsõ-két évében szinte önhibájából történtek a dolgok, Vettel is hibázik bõven, na de tavaly is az a rengeteg mûszaki gond, idén elején is kb 4 futamot nyerhetett volna zsinorban

Tolem furcsa lesz, de kicsit vedenem kell Schumachert.

Hozott egy nagyon nehez dontest, hogy visszater a fiatalok koze 3 ev utan.
Sejtette, hogy nem lesz konnyu, de bizott benne, hogy a bajnokcsapat ad egy autot, ami majd reszben kiegyenliti a megkopott tudast, amig ujra belejon a versenyzesbe.
Erre mi tortent? Egy kozepmezonybe is csak nagy erofeszitesekkel tarthato autot kapott.
Tudta, hogy nem lesz konnyu a visszateres, de szerintem erre senki nem szamitott. Rosberg es Brawn sem.
Borzasztoan rossz ez az auto es a fejlesztesek is rossz iranyba indultak el.
Egyszeruen vegtelenul frusztralt lehet, hogy exbajnokkent, a tavalyi bajnok autoval 1 ponttert kell kuzdenie az elmeletileg gyengebb autok es pilotak ellen.
O is csak ember, akit elkeserit a nem vart sikertelenseg.

Megtörhetetlen
Nos akkor a véleményem (Totti5 ezek a képek nagyon jók, simán lehetne sad Vettel meme-t is csinálni 😄)
Megint a büntetések körül volt a legnagyobb kavarodás. elsõnek kezdte a sort Vettel azzal a fantasztikus kiállásával amivel ledarálta az autoja alját. Na már azért megérdemelte volna a büntetést tekintve hogy simán balesetveszélyes volt, de gondolom erre nincs szabáály. bennt a boxutcában megbüntették Kubicát kérdezem én miért? Õ hibázott? SZerintem a nyalókás ember, tehát ésszerûbb lett volna a csapatot megbüntetni valami jó összegre, aztán eldöntik hogy levonják a nyalókás fizetésébõl vagy instant kidobják az utcára.
Ugyanez vonatkozik rosbergre ha kubicát megbüntették rosberget is meg kellett volna ugyan úgy ahogy leírtam mert szintén ebben az esetben sem õ volt a hibás hanem a szerelõ!
Azután jött újra vettel a csodálatos alvós nem követem a safety caros viccével.
Na igazából nem tudom meg senki sem és nem is fogjuk sosem megtudni, hogy mi is történt valójában vagy mi volt az eredeti ami erre indíttatta hogy alonsóra figyelt, vagy csak egyszerûen tényleg a webbernek akart jót nem tudni de nem is lényeges mert a szabály ez setben elég tisztán fogalmaz. ! kocsihossz helyett 10... ez bizony sok, jogos volt a büntetés.
És a végén jön sumi... ezen meglepõen sokan vitatkoznak és suminak adnak eleget. Bevallom sosem szerettem sumit, de elismerem a teljesítményét a tudását és ezt még tõle sem vártam volna. Nyílvánvaló volt hogy barrichello sokkal gyorsabb mint õ, ha ezt nem ismeri be akkor nagyon nem profi mert ezt a hülye is látja. És innentõl nem kellett volna azért az egy pontért ilyen nagyon harcolni, hogy majdnem megöli csapattársát, nem csak magát és barrichellot de az ott dolgozó sportbírokat is simán veszélyezteti!
Egyszóval szerintem ez a büntetés is jogos volt aki mást állít az elvakult sumi drukker ezért megértem amit gondol, de ha tiszta fejjel nem elfogultan gondolkodunk akkor bizony, ez jogos volt. Egyedül kubica büntetésével nem értek egyet... ilyen esetben bizony inkább a csapatot kellene büntetni...

fry day fry day sálálálláláá

Bercy
Ez a "kupa" amit átadtak nem csodaszarvas hanem a fõszponzor eni/agip tetvedék tüzet okádó farkasa.....ez már szint 😊
bakkerman
jah,úgy kéne mint a nascarban,ott hetente vannak a futamok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

kabel15
Itt az összes videóban õ szívja meg.
Amúgy kéne az F1 be még 10 verseny mert ez így ridka unalmas. 2 hetet várni a versenyek között. Most meg 1 hónap szünet. <#levele>

BattleTag: kabel15#2672

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bakkerman
azért ha a német lapok is kritizálják a cselekedetét,akkor tényleg van benne valami...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nearo
Ilyen manõvert én is szoktam csinálni nfs-ben. Szerintem teljesen rendben volt. <#idiota>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

M@TriX
én spec nem értem a kiakadást, gondolom megszépültek nekik az emlékek, de Schumi mindig is kemény dió volt, engem nem lepett meg a húzása, régebben is egy autónyi helyet hagyott 😊

nem mondom, hogy etikus volt, de nem meglepõ 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DannyL
Tipikus Sumákos húzás volt, már hiányzott! 😄

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

A német sajtó élesen bírálja Michael Schumachert a Rubens Barrichello elleni elõzési manõvere miatt. A napilapok szerint a hétszeres bajnok túl messzire ment és ezzel veszélybe sodorta korábbi Ferraris kollégáját.

Bild: "Schumi, szégyelld magad! Mi szükség volt erre?"

Münchner Tageszeitung: "Schumacher menekülés közben a beállításokat tesztelte, de nem járt sikerrel. Közben még Barrichellót is leszorította. A horrorisztikus manõver után Schumacher a hunyó."

Express: "Schumacher manõvere nem volt hétszeres bajnokhoz méltó. Elõbb lassú volt, majd brutálisan leszorította Barrichellót a pályáról. Ó, Schumi!"

Frankfurter Allgemeine Zeitung: "Schumacher kegyetlenül leszorította Barrichellót a pályáról, ami megrémítette a brazil pilótát."

Welt: "Michael Schumacher egyre mélyebbre süllyed. Egy elfuserált hétvége után éles kritikát kapott a Mercedes versenyzõje, aki leszorította Barrichellót a pályáról."

Berliner Zeitung: "Mi szüksége van Schuminak erre? A bosszúság vagy a szégyen vezérelte? Schumacher mindig is kemény volt, de ez a manõvere volt a legveszélyesebb."

Autowelt: "A depóban gyilkossági kísérletrõl beszéltek. Schumacher manõvere a korábbi vízhordója ellen nagy felháborodást keltett."

Berliner Kurier: "Csak a szerencsének köszönhetõ, hogy nem lett baleset a brutális manõverbõl."

motorsportal.hu

Vettelnek szerintem segitene, ha nem nyerne VB-t iden - Hamiltonnak is jot tett, hogy az elso eselyt elbukta...
Nagyon kisgyerek meg...

Totti5

LeventeV
nem kaptunk magyar bannert 😞

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

igen... es naponta ezrek halnak ehen... hagyjuk mar a dramat.

Dietrich
elötte Kubicáék crashénél már megint kezdte a nyivákolását...
az elszabadult kerék azért húzos volt..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nem olyan rég történt ez..

ez meg most..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Brands Hatchben zajlik azóta is az élet..

Minstrel
én mikor láttam gondoltam, hopp egy kerék a levegõben, biztos az egyik szerelõ dobta el a levett kereket, de aztán látom ez kicsit magasabbra szállt, mint kellene 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

a fejuket vedi a sisak, de a nyak serulekeny - lehet HANS kellene a szerelokre is...😞

Surtees😞

máshogy nem megy...

Totti5
Vicces..... Nem is olyan rég elhunyt egy fiatal tehetség mert fejbetalálta egy lerepülõ kerék..

desigo
én meg arra vagyok kíváncsi,hogy mikor lesz már igazi nagy botrány
verekedés,ordibálás egy futam közben,után
kell a cirkusz
Kivancsi vagyok mikor lesz az elso futam, amikor minden siman megy - versenyeznek, eloznek, senki nem szabalytalankodik, senki nem okoz balesetet...

Kobi az sztar lesz... saubernel kezdi mint kimi..😊jol csapatja neki a srac😄

10 helyes rajtbüntit ezért nem adtam volna, ennyi erõvel az említett esetekért régesrég adhattak volna...

na mert ezt DC szándékosan csinálta, nem kapcsolta be a hátsólámpáját, lekörözött versenyzõ volt baleset lett belõle és Schumi, ha ezt a futamot megnyeri akkor 3 ponttal elhúzhatott volna a nullázó Hakkinen elõl persze h dühös volt...Barrichello rinyálását azért nem értem meg:

1. 1 pontért ment a csata
2. nem lett komolyabb baj belõle végülis megelõzte Schumit inkább örüljön h sikerült neki akármennyire sportszerûtlen volt