182279
  • Dietrich
    yep
    Birkacsellonak hívják a magyar fórumokon :p
  • Ulvar
    Barichello? xDDDD
  • Dietrich
  • passatgt
  • Ulvar
    Szerintem az összes pilótára találni lehetne amúgy valamit ami köthető a nevéhez.
  • bakkerman
    AZAZ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Ulvar
    mekkora ész ^^ xDDDD bingó :D.
  • Máté94
    D'Ambrosio? :D
  • Ulvar
    De hogy legyen egy nehezebb is!

• bakkerman
    szerintem erre a filmre
  • Carlos
  • Ulvar
    És vajon én kire gondolok?

• Carlos
    Heidfeld.

(heide - puszta, feld - terület -> pusztaság)
  • Dietrich
    az ez

• b-type
    Tilke pálya
  • Master91
    Na erre nem jövök rá.
  • n003
    eme cím szegény Nico-nak is kijárna :(
  • Carlos
    Akkor itt egy picit nehezebb:
  • Carlos

Felnyerítettem...
  • Ulvar
    Haha...

fan vagy? ^^.
  • allock #116073
    :D
  • Carlos
    Glock?

• allock #116071
    én Glockot is szívesen látnám ott
  • IXEMGabeo
    Webber kellene Alonso mellé, talán nem nyomnák el úgy, mint a Red Bullnál idén...Webbonak váltani kéne, mert láttuk tavaly, milyen jó volt...

Petrov túlzás még a kis Senna is veri, Perez pedig még nagyon fiatal a Ferrarihoz, de idővel szívesen látnám ott...
  • bakkerman
    ahol meg a Kobayashival nem bírt el

na ez a lényeg,idén olyan autók mögé ragadt be versenyeken,amiket egy alonso,rosberg,hamilton 3as lazán megoldott volna,kellő agresszivitással,de olyan szinten nyuszi a csávó a balesete óta,hogy hihhetetlen. én dominikáli helyében kibasznám a gecibe,és hoznék helyére egy petrovot vagy egy kobayashit,vagy akár perezt,akikben megvan a kellő versenyszellem,lehet hogy törné is az autót jópárszor egy kobayashi,de ő legalább nem ismer lehetetlent. Massa felett eljárt az idő,és erre a balszerencsék még rájönnek

• IXEMGabeo
    és számoljuk bele Montrealt is, ahol meg a Kobayashival nem bírt el, csak az utolsó körben, viszont az egyik HRT miatt megcsúszott neki a falnak pedig ott lehetett volna 4. is akár...
  • WNW
    Massa az ideny pechese.. Mig egyutt mentek, csak picit volt lasabb Alonsonal... Aztan jott Hami... Monzaban Webber jatszott torpedot.. Az ideny eloso feleben sorozatban rontottak a kerekcsereit.. Akkor volt, hogy a friss gumi defektes lett.. A vege mindig az lett, hogy a mezonybol kellett kapaszkodni.. Ott meg felorlodik...
  • IXEMGabeo
    majd legközelebb kicsit próbál bukni ajjj meg se lepődöm már h figyelmeztetik:D
  • Dietrich
    múltban is volt amit az egyiknek lehet a másiknak nem a VB címért...pl a traktoros fiú esete
  • bakkerman
    webber red bullal megy
  • mcmoha
    Webber hasonlo hibat csinalt Valenciaban, ot megse figyelmeztettek.
  • Dietrich
    Schumachert figyelmeztették nagy bukása miatt
  • pzoli00
    f1hírek.hu (Origo)

"Idei első rajt-cél győzelmét aratta Szingapúrban. Noha Button 1,7 másodperccel mögötte szelte át a célvonalat, Vettel úgy érezte, kézben tartotta az irányítást."

vagy

"Annak tükrében, hogy a tizennégy futamból immár kilencet megnyert, talán meglepő, de Sebastian Vettelnek a szingapúri volt az első rajt-cél győzelme ebben a szezonban."

találd meg a kakukktojást
  • bakkerman
    fúde cinikus valaki,nagyot nézett volna a kis dugó ha Lewis fordulásból halánton csapja
  • b-type
    Pedig nem kis dolog volt, MS-nek azon (is) ment el a VB címe, ..Alonso csapattársaként Giancarlo-tól érdekes volt...egyébként ez az eset felmerült a Piquet botránynál is, amikor lezárták a vizsgálatot, tök nagy kivizsgálást akartak, aztán nagy hirtelen már nem, hanem hipp-hopp le lett zárva.
    Igazából érteném Massa-t ha annyira feszülne egyébként a pályán, de nem....alig lehet észrevenni már egy ideje.
  • IXEMGabeo
    az nem volt fénykor:) szenvedett a Sauberes időszakokban jócskán...tudom Imolában amikor bemutatott neki egyet... az már mikor volt, idei esetekről van szó:D
  • Totti5
    Silverstoni Hamilton előzés. Csak azért mondom hogy Massa még a fénykorában pl a Sauberrel játszott ilyeneket, persze akkoriban a rinya helyett fogta magát és a következő körben ugyan úgy nekiment a másiknak ( pl Coulthardal eljátszott egy ilyet ).
  • IXEMGabeo
    meg amit Webber nyilatkozott az újságírónak:)

felakasztom magam! te hülye köcsög valami ilyesmi volt:D:D:D ezek legalább nem PR szövegek
  • G_ArchAngel #116055
    Ilyen kellene sok, itt latszik, hogy emberek vezetik ezeket a tragacsokat
  • IXEMGabeo
    2008-as Szingapúri futam volt még mindig az etalon...valahogy itt és Valenciában ritkán vannak jó versenyek...még a tavalyi is elment, de az idei unalmas volt