FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

márcsak Villeneuve hülye dumája hiányzik😄 ja meg még Montoya, Coulthard és stb...ilyen szempontból még Hakkinen a legnormálisabb, legalább õ nem szidja Schumit pedig, ha vkinek oka lenne rá az pont õ mivel nagyon nagy ellenfelek voltak...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kifli
csak irigyek...
az a szánalmas, h Barrichello kiverte a mûbalhét, Schumi bocsánatot kért és még az a nyomoronc irvine is leszólja Schumit h idióta...inkább meg se szólaljanak, milyen érdekes pont õk a Schumi ellen fanok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tudod mi volt a szabály, nem lehetett gumit cserélni, és ezt Indianapolisban szívták meg, fõleg akik Michelinesek voltak, azok nem indultak, mert túl hamar elkoptak volna a gumik...egy nagy baromság volt az a szabály, aki kitalálta az is egy barom volt, de hálistennek csak 1 évig volt...

kifli
gondolom, õ az, aki a legtöbbet ment vele egy pályán.
Tikal
ismernie kell minden mozdulatát? ezzel mégis mit akartál mondani? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sziasztok Srácok,

Nem olvastam vissza oly sokat mégis látom vannak pro - kontra vélemények az öreg Shumi -ról.
Nekem nagy kedvencem még most is és szerintem korai lenne még leírni. - bár ez most nagyon trendi - élen azzal az ostoba Gyulai "nagyarc" Balázzsal.
Õ csak azért jött vissza a forma 1 -be, mert Ross Brawn kérte tõle ezt.
Azt se felejtsétek, hogy az öreg még mindig fejben oszt és szoroz 4 tizedesig...
A hétvégi manõverérõl: ha valakinek akkor Barichellónak ismerni kell Shumi minden mozdulatát, lehetséges manõverét...

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

a.carkey
A végét nem értem ...

A medve nem játék.

Nightt
Meg tudnak oldani, ha akarnak! Pl nagyob mechanikai tapadassal. Egyebekent en szivesebben neznek 1 mp-cel lassabb F1et, ahol lehet elozni...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

kifli
csak úgy meg lehet sokat lassulnának a kocsik, F1 pedig az autoversenyek technikai csúcskategóriája, csak nem engedhetik ezt meg maguknak. Ha megoldják, hogy máshonnan +leszorító erõt kerítsenek, akkor persze lehet az örvényekkel is foglalkozni.
Nightt
Sztem meg nem a gumikat kene valtoztatni, hanem az autok hatsoszarnyat es a difuzort, h ne kelltsen olyan orvenyeket, ami miatt nem lehet elozni... sokkal izgalmasabb versenyek lennenek!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

az idei gumik egyebkent is szanalmasak. a leglagyabb is tul kemeny. semmi izgalom faktor nincs bennuk. remelem a pirelli kisut valamit. 3-4 kerekcseret eltudnek kepzelni egy futamon. ha gyorsabban kopnanak legalabb kialakulnanak sebessegkulonbsegek vagy valami...de igy egy autonak/versenyzonek sincs elonye abbol h "lagyan" vezet. az elfekezeseket is jobban buntetne egy lagyabb keverek.

es attol hogy biztonsagosabb mint 20 eve mar semmi bajuk se eshet? ugyanmar kerlek...

en webbert is fikaztam ugyanugy azert amit csinalt,szerintem ez tulzas. kicsit ralegyez rendben van, de letolni ra a falra amikor mar mellette van, az taplosag ne tovabbja. nem jatszunk mas eletevel basszameg.

na látod😊, egyébként a 2005-ös éve volt ilyen, hogy szenvedett a gumikkal...akkor a Bridgestonenak nagyon nem feküdt az, hogy nem lehetett gumit cserélni a versenyen, és Schuminak se ment akkor...ennyit számít a gumi

Totti5
Hehe, Német versenyen😊) ( Top Gear )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

amúgy repect<#eljen> már mutattam is pl a Webber-Alonso esetet

úú bazz most hogy mondod pont Spa-ban...ahol szinte Raikkonennel együtt õ volt a legjobb, jól kib*sztak vele már ezért is...ráadásul olvastam ilyen megnyílvánulást h elvileg pénzbüntetést kapott volna, ám akkor a vagyona hogy inkább emiatt 10 hellyel büntették..sztem ez meg szintén szánalmas, de nem baj😄

a.carkey
Gumik. Ezért. Meg kell szoknia, és menni fog neki. Ha marad(hat), akkor jövõre.

Spa azért nagy érvágás lesz neki. Pont Spaban - ahol vsz jó lenne alapból - +10 helyes bünti. 😞

Rubens meg sírós qurva, alapból antischumacherista. Ls. a korábbi braziliai bárban lévõ dühöngését.

Nézzétek meg a régebbi elõzéseket (youtubeon van fent pár)! Rakat olyan van, ahol ennél is durvább a szitu, sõt, csapattársak püfölik egymást.

A medve nem játék.

jah téleg 😊 bocs

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Totti5

Az igazi veszely mar nem az, hogy osszetorik a kaszni, es benne a versenyzo is, mint regen.. Meg kigyullad, stb.. A veszely a lassulas merteke, es iranya.. Nagyon nagy sebessegrol lassulnak hirtelen, es ez a belso szerveknek, az agynak, illetve a gericnek oriasi megterheles.. Mar nem olyan veszelyes, mint regebben, de most is nagyon-nagyon porul lehet jarni... Es ugye a nyitott kasznibol eredo veszelyek meg mindig fent allnak..

úristen még mindig itt tartunk? egyértelmû Vettel hiba volt, de sztem kár is belemenni látom belementetek

Azert tobb mint kis tores, es el lehet rontani...<#awink>

nem én mondtam ezt tavaly is megmondták a Wéber Gabi is, hogy a mai F1-es autók 1000x-er biztonságosabbak, mint mondjuk 10-15 éve...Massa balesete óta pedig dolgoznak sztem, hogy minél biztonságosabb keményebb sisakokat gyártsanak, mert egy lerepülõ alkatrész, ha pont fejbe talál az ellen elég nehéz felkészülni...egy balesetnél pedig még 2007-ben Kubica baleseténél is kiemelték azokat a pontokat egy F1-es kocsinál amitõl Kubica nem szenvedhetett halálos balesetet, hanem kutyabaja se lett...ezt én nem a kisujjamból szoptam nehogy azt hidd /****

Totti5
Azt nehéz is lenne elrontani. Padlógázas kis törés az egyenesben.

Nem elrontotta.. A csapat mit ad isten, letekertette vele a motorteljesitmenyt az eset elott..

A versenyzok szerint mindig a masik a hibas... Eleg ritka, hogy valamelyik barmit is elismer.. Amugy Bari Schumirol...:

"A kérdésre, hogy megbeszéli-e az esetet Schumacherrel, Barrichello leszögezte: "Nem, nem akarom, mivel semmit sem oldana meg. Ismerik Michaelt, hiába beszélünk neki, mindig úgy gondolja, hogy neki van igaza. Én csak egy sportszerû srác vagyok, és bizonyos szempontból ma igazságot szolgáltatott nekem a sors. Kihagyott három évet, de látszik, hogy semmit sem változott."

Ja, es szerinte Schumi veszelyesebb volt magara, mint ra... Itt a cikk..: http://www.a5.hu/cikkek/2/42261.shtml

gercse
és ezért volt amatõr...

webber egy valamiben hibázott mégpedig abban hogy elkúrta az elõtte lévõ jobbost amiért mellé érhetett vettel

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Totti5
Persze ketten... Webber semmit sem csinált.

Totti5
Nem. Terelte ki a pályáról Rubenst.

Totti5
Miután az egész világ lehordta mindennek ezen semmi meglepõ sincs, menti ami menhetõ😄

nearo
Jó hát ennyi erõvel sumi is a saját nyomvonalán haladt.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
"Ha Te elozol valakit, akkor mikor mesz vissza a savodba?
Amikor mellette vagy, vagy mikor elhagytad azt a jarmuvet amelyik ele akarsz kerulni?"
Persze amikor elhagytam.
Igen Vettel volt a hibás mert korán húzott jobbra az ideális ívre.
De Webber meg kiszorítja az embereket amikor mellé ér valaki.
Nem védem Vettelt, de azt a balesetet ketten hozták össze, mind a ketten hibásak voltak valamilyen szinten.
Ha Te elozol valaki, akkor mikor mesz vissza a savodba?
Amikor mellette vagy, vagy mikor elhagytad azt a jarmuvet amelyik ele akarsz kerulni?

Fettelke erosen benezte a szituaciot es optimistan jobbra huzta az autot, amikor meg Webber mellett volt az autojanak a fele.
Webber ekozben a sajat nyomvonalan haladt.
Persze Durcikanak ebben az esetben a poros iven kellett volna kanyarodnia, mert az ausztral boven hagyott helyet, csak az nem az idealis iv volt.
Aztan Fettike hiaba csapkodta magat, mint hulyegyerek a jatekbolt elott a jardahoz, az egy dolog, hogy Webbernek el kellett engednie a csapat utasitas erdekeben, de 1., alkalmazkodni kell az adott szituaciohoz, 2., figyelni kell, mert hinni a templomban szokas.

http://gaborszantai.co.uk/

Norbi1990
Amúgy nem akarom, hogy megint flame legyen megint a Vettel vs Webber esetbõl.
Összeütköztek azt annyi.
A leszorításokkal van bajom.
Norbi1990
A ütközés volt a következménye a leszorításnak.
Én a leszorítást tartom nagyon unfairnak.
Vettel meg mért nézte volna a tükrét? Webber mellette volt 😄
Van errol video?
Mert egy esetre emlekszem, mikor Webber egyenesen ment kormanymozdulat nelkul, a kisgyerek meg nekicsapta az autojat az ausztralenak fekezes helyett.
Mert ugye a tukor csak aerodinamikai elem, belenezni mar faradtsagos, embertprobalo feladat...

Norbi1990
Török?
Ott is leszorította Webber.
Vettelt mikor lokte ki Webber, en ilyenre nem emlekszem...?
Sehol nem is olvastam ilyet az elmult 20 evben miota F1-et nezek, de persze lehet pislogtam...

Norbi1990
Webbert épp azért utálom. Csak úgy tudja védeni a pozícióját, hogy leszorítja a másik a pályáról vagy kilöki (Vettel).
Szerintem szánalmas ez a manõver akárki is csinálja.
Ha jol emlekszem Webber csinalt hasonlot 1-2 eve Massaval.. Ugy kb. le se szartak.. Ez kicsit fel van fujva... Ettol fuggetlenul Schumi megerdemli a seggberugast..

ekkora faszsagot te jo isten. azt tudod hogy webber is nagyreszben a szerencsenek koszonhette hogy nem lett komolyabb baj. forma1es auto nem eletbiztositas, hatalmas nagy butasag azt gondolni, hogy nem halhatnak meg benne, mert olyan biztonsagos. raadasul nem is feltetlen kapasbol halalra kell gondolni. szanalmas tetu szar manover votl ez schumachertol, aki ezt nem latja az ugyanolyan eszement felelotlen ember, akit leszarja massal mi tortenik, illetve hatalmas nagy elfogult schumacher fan.

Azert vicces, hogy Schumit papazzak ebben az osszefuggesben.. Bari se fiatal.. A ket veteran megcsinalta a musort.. Amugy Bariban dolgozott az akkor is megelozlek, ha a box utcan kell athajtanom miatta 300-al, Schumiban meg az akkor se hagylak, ha lebuzizol kozben eleterzes.. Ezek igy ketten szepen megoldottak a dolgot...

b-type
pedig szvsz inkább Rubinho õrült manõverét kellett volna írni.
az egyik legtöbbet tapasztalt, legtöbb rajthozállással büszkélkedõ versenyzõ behunyt szemmel belement a legegyszerûbb megoldásba amit az elsõ alkalommal gokartozó pistike is tud.
Nulla finesz, egyenesben-szélárnyékból nosza csak a jobbra a támadáshoz.
...a legtöbb versenyen részt vevõ versenyzõ baltával faragott megoldása egy 2 mp-vel gyorsabb gumin.
MS is kemény volt, de Rubens megoldása meg egy szög ...kõbõl.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Minstrel
fú az Olaszoknak most Sumi a nagy gonosz német, persze ha ezt a Ferrarijukban csinálta volna akkor Õ lenne az új Isten akihez minden olasz imádkozna elalvás elõtt..

http://topgearhungary.blogspot.com/

Barny
ezvan ha nem olvasok vissza sorry XD
haat Button is valahol Bari szintjen van 😄

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM