FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Rajta kívül még kb 15en csúsztak ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
Azért ne mond már, hogy nem tud elõzni.
Pont Hamilton Vb címe ment el rajta majdnem.

Vagy mi volt Silverstoneban a defektje után? átment az 1. körben cserélt gumijával a mezõnyön.

Most elkúrta, nem elõször, de ne túlozzunk már...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

na jó a 2007-es Kínai nagydíjat nem úszta meg...akkor el is neveztük Sóder bának

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

csak az a része igaz amúgy, avval egyet kell értenünk, hogy Haminek nagy mázlija volt, hogy egyáltalán nem ment neki a gumifalnak, vagy nem ragadt le a sóderágyban nagyon pici hiányzott...az ilyen szitukat mindig megússza (lásd 2007 Európa nagydíj amikor még daruval is visszaemelték...majdnem hánytam)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

"Szépen kijöhetett volna Mark is esõgumira amikor Hamilton elfordult a pit elõtt, de nem..." ha kijött volna akkor meg is nyerte volna a futamot, csak itt megint a ha...ez totál igaz, én még Massát is odavettem kb Sutilnak már nem sikerült túl messze volt

nem is errõl volt szó, nincs closed...

b-type
márpedig ez egy marhaság...lehet hogy ott cseszik el a Red Bull-nál hogy mindig máshol keresik az okokat.
Szépen kijöhetett volna Mark is esõgumira amikor Hamilton elfordult a pit elõtt, de nem...
Vettel-nek szerencséje volt hogy Mark lefulladt, Vettel-nek szerencséje volt hogy Alonso kiszállt a versenybõl,..ja, csak nem kellett volna belevágódnia Button-ba.
Nem Hamilton tekerte neki a kormányt, ahogy õ sem Hamilton-nak.
Beszrás hogy Hamilton az szerencsés mert akkor nyer futamokat mikor Vettel összetöri az esélyeket, török vagy Spa.
Nem mások szerencséjét kell taglalni, a saját hibákkal kell valamit kezdeni, mert 13/12 pole-s autóval nem itt kellene tartani hgoy valakinek a szerencséjét sopánkodjuk,..ráadásul pont annak aki kiesett mûszaki hiba miatt az elõzõ futamon.
A Red Bull-nál, meg el kellene kezdeni piszok komolyan venni Webber-t, mert a két versenyzõjük közül õ a stabilabb.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Elnezest, hol volt a verseny?
Jah, Spa-ban!

Lehet ott elozni?
Lehet, vannak akik tudnak elozni, sokan meg is mutattak, hogy kell.

Vettel tud elozni?
Nem, ezt mar tobbszor bizonyitotta.

Ennyi. Case Closed. Joccakat!

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
sóderágy?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

vagy pedig a Mclaren ennyire jó idén és mindenbõl kimaradtak ami esõben történt kivéve Malaysiában az idõmérõn...Red Bull a Mekivel szemben alapból gyengus volt még esõben is...többször láttuk a pl-d pedig Vettel és Webber is esõmenõnek számít...

ha Webber jól elkapja a rajtot nem biztos, h Hami lehagyja, végülis ez már tökmind1, Hami jött ki jól ebbõl h Webber lefulladt...

Norbi1990
*jól
Norbi1990
Jók mennek a pilótái esõben 😊
az pl rejtély marad az idõmérõn h a fenébe jött fel 2. helyre, Button is 1 helyet javított, úgy látszik a Mclaren idén marha jó esõbe, minden esõs futamon ott voltak elõl...

Norbi1990
Eau Rouge után megelõzte volna. Meki sokkal gyorsabb volt mint a Red Bull egyenesbe. Még úgy se tudták megelõzni, hogy szélárnyékba mentek mögötte mert letiltott a motor, ha jól emlékszem.
Totti5
Hamiltonhoz köze nem volt, de a dobogó meglehetett volna.

Totti5
Egész hétvégén õ teljesített a legjobban. Kvalit is nyerte volna... amíg a többiek lassultak az esõben õ nem és versenyen olyan tempót ment amit senki még csak tartani sem tudott. Ez nem szerencse kérdése.

Norbi1990
Button meg is nyerhette volna a futamot mivel neki más taktikát kellett volna választania mint Hamiltonnak és a mezõny nagy részének, mert különben feltartotta volna Hamilton a pitbe.
Lehet, hogy ezért se ment olyan gyorsan, hogy mire Hamilton végzett a kerékcserével akkor õ betudjon menni és ne kelljen várnia.

Szóval Buttonnak egy dobogó eléggé kinézett.
és ez mire bizonyíték, h Hamilton egy Isten?😄 ugyan már, egyszerûen jól elkapta a fonalat, de az, hogy õ legyen a legjobb nevetséges...és akkor arról nem is beszéltünk, hogy Webber lefulladt a rajtnál.

Totti5
Összességében 1.1 mpvel volt lassabb átlagban Button Hamiltonnál. ( igaz ez kicsit csalóka, mert a versenyen Button végig sem ment, de ha ezt nem nézzük akkor 3-5 tizeddel mindig lassabb volt )

Csak Webber és Kubica volt 1 mpn belül a többiek 2-3mps difivel voltak elmaradva Hamiltontól.

ja mert Button letörött szárnnyal tartotta fel a mezõnyt, elsõ kanyarban a 2. helytõl lefele majdnem ütközések voltak ezáltal rengeteg sec-et elvesztettek vele szemben...egyébként megnyert egy nem könnyû futamot, de majdnem megjárta a sóderágyban, az volt a mázlija tulajdonképpen h Webberék ott kb 10 sec-re voltak tõle...

bardocz
Szerintem most semmi szerencséje nem volt, jól jött el a rajtnál, és utána meg nem volt ellenfele.

Tikal
remélem nem sajnálod....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FSpofon
palikkal mivan? rtl-tõl is kipaterolta orbán?

Arab money

ez már 3 eset

ja letörött szárnnyal nehezebb az egyensúlyt fenntartani, amúgy pedig meg is mondta nyilatkozta, miután kiállt volna kicserélték volna a szárnyát olyan mértékben sérült volt...egyébként 2 eset van: vagy az elsõ kanyarban a rajt után épphogy kikerülve nekiment Kubicának picit, vagy pedig miután feljött 2. helyre Vettelt is megelõze a La Sourceban nem e ott sérült e meg, sõt a harmadik gyanúm, amit megint nem láttunk tisztán, h a SC kijövetele után rátapadt Hamiltonra az Eau Rouge utáni egyenesben meg is lett volna Hami, de pont akkor váltott a kamera és nem volt tisztán kivehetõ miért szakadt le róla Button...amúgy is 1 sec körönként nem volt a két pilóta közt...

Kit--Kat
És ez változtat valamit azon a tényálláson, hogy tetû lassú volt?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

letört egy fontos elem az elsõ szárnyából, arra nem gondolsz? én megkockáztatom amikor meg akarta elõzni ott Hamiltont, vagy pedig a rajtnál valaki szépen ráhúzta a kormányt, mint ahogy mondják sokan Webber Kimire Brazíliában tavaly...

érthetõ, ha védeni próbálják Vettelt, hiszen a csapathoz tartozik...ugyanebben az esetben állítom h Webber is védenék...

azt a kanyart arról az ívrõl nem lehet bevenni rendes sebességgel..

Kit--Kat
Hát Button szánalmasan lassú volt az biztos.

Totti5
Hornerék mondják.

"megfeledkeznek arról, hogy nincs olyan sok tapasztalata"

"Button túl korán fékezett"

"Seb ki akarta kerülni, de egy felületi egyenetlenségen megcsúszott"

"Kubica 320 kilométeres óránkénti sebességnél szorította le a fûre"

"Liuzzi pedig nekiment"

"Button nagyon lassú volt"

Ráadásul már arról álmodoznak hogy "A Ferrarit ki fogják zárni, ami tíz pontot hoz Sebastiannak."

V43 1105
Ezt te sem hiszed el amit itt leirtál .. -.-

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bardocz
Mondjuk ez is igaz.
Meg pl a meklárennek nem hiszem, hogy lenne bármi problémája a merci motorral, van pár év tapasztalatuk.
Totti5
Atól függ hogy a gyár mekkora támogatást ad mellé. Pl a Force india kompletten mindent megkapott ( vásárolt 😊 ) a Mercitõl, és ez látszik is hogy ezzel nincs náluk semmi probléma.

Mersant
gondolkozzal mar 1 kicsit mielott irogatsz. a redbull a kanyarokban jo, a hosszu egyenesekben nem eleg gyorsak, ezt mindenki tudja. monzaban is hasonlo lesz a kep mint spaban, mert hasonlo karakterisztikaju palya. talan a parabolika kedvez nekik annyira, hogy ne legyenek annyival lasabbak mint most voltak. amint megint 1 kanyargos palyara kerulnek, megint elonyben lesznek.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

bardocz
Motorok mindig jobbak a gyár csapatnál, mint akiknek eladták. Pl Ferrari meg Sauber esete.
Totti5
Rönó motor nem éppen szar, csak szokás szerint Hornerék voltak oda miatta...

Azert csendesen megjegyzem, hogy a 2 Renault motoros auto volt a dobogon.. Azon a palyan, ahol allitolag a Renault motor nagyon-nagyon szar.... Amugy Spa-ba mindenki teljesen mas elso szarnyat vitt, mint a Hungaroringre.. Ugyanis a ket palya annyira mas, hogy nem lehet ugyan azt a szarnyat hasznalni ra.. Vagyis mikor a Red Bull azt mondja, hogy nem nyultak ahhoz az elso szarnyhoz, az ugy igaz, hogy az otthon van nekik a speizban...<#ravasz1><#vigyor>

tmp
A boxban elõzték meg kubicát, nem a pályán ezért lett webber második. Vettel pedig olyan szerencsétlen, gp3-ban vannak ilyen amatõr hibák, szerintem mehet oda vissza gyakorolni. Még elbassza pár pilóta futamát és kiosztanak neki pár pofont, kis szardugó, csak akkor tud menni ha nincs elõtte senki. Sztem itt úszott el a vb címe, innentõl csak erõsködni fog és mindig belefog bukni. Lehet szidni Hamiltont, akkor is õ az egyik legjobb (ha nem is a legjobb) a mezõnyben.

Ha monzában is alázva lesz a kis redbull mit fogsz majd mondani? Ott nem fog F csatornát használni a renault.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Totti5
Hornerék tövig nyalnak Szent Vettelnek. Button volt a hibás és egy hegycsúcson csúszott meg a német, amúgy meg Button idióta hogy nem engedte el amikor Szent Vettel gyorsabb volt nála. Kabaré ez a RB.

HunnernesKonge
Ugye te is érzed hogy ez nagyon gyenge provokáció?

Érdekes hogy most hogy a Renault beszerelte az F-csatornát...
Érdekes hogy nagyon szar volt a redbull, Webber azért lett második igaz?
És ha olyan kurvajó volt a renault Kubica miért nem verte rommá Markot a végén?
Sírjál csak csalózd a Redbullt aki jó annak mindig van ellendrukkere<#levele>
Count Adyn
Mondjuk most tették be a rönóba az F csatornát, de a te verziód is egy lehetséges forgatókönyv😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tmp
Érdekes, most hogy szigorított tesztek vannak, sehol nem volt a redbull, kubica úgy ment velük együtt mint ha egy redbull lenne alatta. Jah és persze õk nem csaltak és ugyan az a szárny volt a gépen. <#levele>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

ezúttal én nem magyarázkodtam és nem is védeni próbáltam pusztán tényeket mondtam...nem alázta le Rosberg erre reagáltam csakis, az azért túlzás...

Mindket pilota szenved ezzel az autoval, Rosberg kicsit jobban boldogul vele, de most MS is osszeszedte magat. Spa pedig eddig is fekudt neki, de csodak nincsenek.
Mindket oldalnak igaza van, most nagyot ment 2010-es onmagahoz kepest, de az is unalmas, hogy egyesek nem latjak be, hogy ez a Schumacher nem az a Schumacher. Volt mar szar autoja, de annak kitiporta a lelket, ezzel meg csak elkocsikazik.
Jovore remelem jobb lesz, mert meltatlan hozza ez a korulmeny, akarmire is vezetheto vissza.
DE!
Az is kurvara unalmas, hogy az MS-fanok mar mindent meg akarnak magyarazni: nem azert nem megy neki, mert majd egy, harom, hat honap mulva mutatja meg, hanem mert nem tud alkalmazkodni ehhez az autohoz. Rosberg tud. Nem sokkal jobb, sokszor jobban allnak ossze a korulmenyek Nico szamara, de akkor is jobban vezeti a Mercedest.
Olyan meg nincs, hogy MS nagyszerut ment a 21. helyrol, Nico meg nem, mert csak veletlenul elozott.
Lofaszt! Elsodlegesen a csapattarsakhoz merik a pilotakat. Nico elott kell celba ernie, nem idomeron, nem csak par korig kell elotte lennie, hanem a kockas zaszlonal.
Schumacher onmagahoz es Nico-hoz kepest is gyenge. Nem mentseg a 7 VB cim, a jelenben elunk, Ok is most akarnak pontokat, dobogot, VB cimet szerezni, nem csak anekdotazni rola.

Alonsonak sem sikerult megtanulni, hogy nedves kerekvetore/gyepracsra nem megyunk fel...
Vagy a kormanyt hasznaljuk a csapattars kikerulesere, nem a radiot😊

Dietrich
oké
én most kilépek és te beléphetsz 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bardocz
A stream elérte a maximális nézõszámot, és mivel nincs pró akkuntod, ezért ki lettél baszva a picsába, röviden és tömören.