FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
:DDDD Ez nagyon jó. Remélem a kis Hugonak sikerül az apja nyomdokaiba lépnie.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
Kis Hakkinen

http://www.youtube.com/v/TCk-O0-g1-A

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kit--Kat
Te szerinted igen. Szerintem meg annyit harcolt Vettel is, ahányszor hátulról kellett feljönnie. Volt két nagy hibája tény. De volt másnak is ekkora. Pont a te kedvencednek még egyszer mondom, amivel más pilótának is tönkretette a futamát.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Most Vettelrõl van szó nem pedig másról. Hamilton és Rosberg is elnézte azt a lámpát. Hamilton sokkal többet harcol, sokkal több csatában volt benne mint Vettel. Vettelnek 2szer kellett volna egy lassuló autót simán körbeautózni és kétszer szúrta el. Nem csoda hogy a RBnél Hornerék össze vissza makognak és a falba verik a fejüket, mert ha ilyen tempóba folytatják idén nem lesznek VBk, és jövõre ki tudja hogy mi lesz... ha a Merci beerõsít ahogy ígérik és a Rönó ilyen ütembe fejlõdik, akkor sokkal nehezebb dolguk lesz. Button ezért volt tavaly zseniális, mert kihasználta az adott lehetõséget 110%ban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
Igen ahogy Hamilton belement Räikkönenbe Kanadában a pirosnál. Sõt ez még nagyobb hiba volt, még sincs kikiáltva egyetemes madárnak.

De ezzel mindenképp egyszinten van a Fuji bénázása, a csakazért is én fordulok el rejkóka elõtt...

Szóval nem kell úgy csinálni, mintha mások nem hibáznának ekkorákat.

Totti5
Két olyan ordas hibát követett el ebben az évben ami minimum 1 dobogót ért volna simán... Török és Spa. Egyszerû hogy miért csinálta, mert azonnal akart mindent és ez lett a vége, ez pedig arra utal hogy nem elég érett és nincs tisztában azzal hogy mekkora lehetõséget halaszthat el. Ilyen hibákat egy ilyen autóban nem követhet el egy pilóta. Véletlenek persze vannak, de ezek nem azok voltak hanem Vettel nyilvánvaló hibái.

Nightt
Ez is tulzas... Meg tul fiatal meg es nem tudja magat osszeszedni fejben. Kellene egy jo sportpszihologus neki

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

akkor nincs terlatasa, de valami nincs rendben vele...

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Ez kb. rohadtul nem így van. Most hibázgat Vettel gazdagon, de azt mondani, hogy nem tud elõzni... Kicsit nem érzed erõsnek? Pedig követed az F1-et, szóval nem is értelek.

Norbi1990
Neki a gombokat kellett nyomogatni.
Totti5
Csárli ott áll felettük a pulpituson, ha õ nem látta....

b-type
<#zavart1>
Ez most komolyan megzavart vz, ilyet...nem vágom hogy a rákba nem lehet ezt észrevenni...eleve az a dolguk hogy nézzék, meg aztán vörös is, és nem pár pici centi <#idiota>
Ott egy csávó oldalt én nézi...nézi, de mit?! ..már ha ezt nem.
(vagy rejtett Massa drukker, aki azt hiszi senki sem látja)..végül is csak célegyenes, tömve emberrel, és rajt...ami az eseményeknek sokszor a 70%-t meghatározzák

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

a nézõ tehet róla mert késve rakta fel tecsõ-re így érdemben már nem tudnak ezzel foglalkozni :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

uhh áááá má dzsuli mákáróni ááhh áhh áhh má szuli épu fóli

Totti5
Érdekes. Ha lámpa közben 10 centit kiugrik de megáll akkor bünti, de ha másfél métert lecsal akkor nem?:D

b-type
Az semmi, v'zze ezen beszrsz :))

http://www.youtube.com/v/NlxHOcWMM5c&feature=player_embedded

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Miért nem egy downhill balhé volt? Az sok mindent megmagyarázna. Tudod hó, bicikli, nálad 1 Mach feletti sebesség...

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

esõs beállításokkal ment slicken.. elõfordul..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

DeerHunter01
felborultál a dömperrel és a homokozóban landoltál vagymi ?

\"Errõl van szó!\"

Ulvar
Téged még hogy hogy nem bannoltak innen?... tisztára csodálkozom. Hát igen a moderátorok se a régik...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

régen forma 1 es versenyzõ akartam lenni csak volt egyí balesetem és kettészakitottaq a karrierem.

Sato akkor istennek számított Kanadában, Alonsot meg szinte mindenki gyalázta az adott pillanatban.

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

Nyomas alatt szar, ezen nincs mit vitatni.
Nehogy mar Sato-t kikialtsuk vilagbajnoknak, mert egyszer kopott gumin szenvedo Alonsot elozott. Ez kb. ilyen.

b-type
Nem kell hülye helyekre járni olvasni. Az említett oldal kb. hasonló színvonal, mint amit egy stream-n megütnek (jellemzõen Magyarok) a chat ablakban.
..ha az ember idõmilliomos, és valami okból kifolyólag csípi a szélmalomharcot akkor reggeljen ilyen oldalra.

De a legtöbb indulatot az szüli hogy totál tájékozatlanok az utálkozók, majd társaságot keresnek és pláne totál tájékozatlanok lesznek mert meg vannak róla gyõzõdve hogy többen nem tévedhetnek.
...
Pedig elég lenne a qva nagy igazságtalanságok tudása mellé tenni azt hogy egy gyártó, de csapat sem hagyná, hgoy ne szabályok szerint történjenek dolgok.
Teszem azt, ha Hamilton-t azért emelték volna vissza mert szereti az FIA (vagy a tköm tudja mire kell itt gondolni), akkor elfeledkezel arról hogy ehhez statisztálnia kellene gyakorlatilag az összes csapatnak....vagy a másik lehetõség hogy nem vették észre, hogy itt valami történt, és csak a tévénézõk közt vannak olyan szemfülesek akik kiszúrták a bazi darut, a levegõben logó F1-s kocsit, meg hogy Hamilton újra a pályára került.
..persze lehetnek olyan magyarázatok is, hogy teszem azt Hamilton Todt fiának csapatában versenyzett a GP2-ben és már akkor tudták hogy Todt lesz a következõ FIA elnök és féltek..
..én nem tudom folytatni, de biztos lennének páran akik ennél jobbat is összehoznak.

b-type
Az hogy nem ment a gumifalnak puszta szerencse? ..vagy hogy nem ragadt be a sóderágyba?
Hamilton azért esett le a pályáról mert sok volt, és azért nem ment a gumifalnak mert kicsivel volt sok.
...ha több lett volna, akkor nekimegy a gumifalnak, ha meg kevesebb akkor pályán marad..ez nem szerencse, ezt érezte, így vezetett.

aztán...a szabályok ellen többen is vétenek, ezért van a büntetés. Te szerintem nem erre gondoltál pontosan.

Kit--Kat
Most látom höhh azért ez tulzás, de tény, hogy hamcsók sem makulátlan...

Kit--Kat
Rossz helyeken jártál azért a többség általában nem igazán tolerálja Alonso eddig elkövetett munkássáságát.

Firerock
ez azért nem igaz...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ahol voltam, meg az f1live-on is õ az Isten mármint Alonso

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hamilton 4 év alatt több szemétséget csinált, mint Schumi 16 év alatt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hamilton: Meki õstehetsége.
Eu. GP: járt a motor szabályos volt(Schuminak is járt a motor a sokat emlegetett futamján)
Kína: Hátsó gumi, kinek kellett behívnia a boxba. Talány a Meki õstehetségnél, hogy mi mindent tud az F1-rõl, de a gumi problémát
nem érzi?
Schumi : Szidni tilos mert 7x VB az sok mindent elmond. A sumákságai
azok nem az õ müvei voltak, csak felsõbb utasításra
cselekedett. Ettõl jópofa meg micsoda nagy versenyzõ.
Most már jövõ évre gondol, hogy micsoda csoda lesz az új
kocsi.
Alonso: álneve csalonzó a nagy ge*i, szemét egy állat, szemét a stílusa. Õsellenség? Azt meg kell hagyni, hogy az egyik legjobbja.
Vettel : a ma született bárány. Kis lenge virágszál akit nem szabad piszkálni mert pórul jársz?
Webber: már messze a Minardi...

Kit--Kat
Alonsot sokan szidják hidd el :D

Hamilton meg sok faszságot csinál, de emellett fantasztikusan is vezet idén.

Barrichello volt, aki belement Alonsoba

Liuzzit is csak kivezette Alonso egy elõzésnél, igazából max 5-6 eset volt, de nem több

15-en?...de nem a sóderágyba, hanem a buszmegálló kanyarban fõként

Alonso volt a kerékvetõn megcsúszott, Vettel volt, aki megúszta még Buttonra belerongyolva, ezenkívûl a kisebb csapatoknál voltak csúszások...Kubica, Massa, Webber, Schumi, Koba pl õk hiba nélkül végig mentek...15 az azért sok, az idõmérõt beleszámítva elhiszem, hogy annyi kicsúszás volt

mindannyian elvakultak vagyunk és néha eltérünk a tényektõl...én totál elismerem Hamilton ellenes vagyok és néha nem ismerem el, ha erõbõl nyer, de azért h Vettel így béna úgy béna az túlzás...mindenütt azt veszem észre, h Schumit szidjuk, Vettelt szidjuk, Alonsot sosem szokás szidni bármit csinál pl...õ aranyat szarik...mostanába Hamiltont se szidják pedig kb 3x vétett idén a szabályok ellen (itt a Fórumokat értem ezalatt)

Totti5
Rajta kívül még kb 15en csúsztak ki.

Kit--Kat
Azért ne mond már, hogy nem tud elõzni.
Pont Hamilton Vb címe ment el rajta majdnem.

Vagy mi volt Silverstoneban a defektje után? átment az 1. körben cserélt gumijával a mezõnyön.

Most elkúrta, nem elõször, de ne túlozzunk már...

na jó a 2007-es Kínai nagydíjat nem úszta meg...akkor el is neveztük Sóder bának

csak az a része igaz amúgy, avval egyet kell értenünk, hogy Haminek nagy mázlija volt, hogy egyáltalán nem ment neki a gumifalnak, vagy nem ragadt le a sóderágyban nagyon pici hiányzott...az ilyen szitukat mindig megússza (lásd 2007 Európa nagydíj amikor még daruval is visszaemelték...majdnem hánytam)

"Szépen kijöhetett volna Mark is esõgumira amikor Hamilton elfordult a pit elõtt, de nem..." ha kijött volna akkor meg is nyerte volna a futamot, csak itt megint a ha...ez totál igaz, én még Massát is odavettem kb Sutilnak már nem sikerült túl messze volt

nem is errõl volt szó, nincs closed...

b-type
márpedig ez egy marhaság...lehet hogy ott cseszik el a Red Bull-nál hogy mindig máshol keresik az okokat.
Szépen kijöhetett volna Mark is esõgumira amikor Hamilton elfordult a pit elõtt, de nem...
Vettel-nek szerencséje volt hogy Mark lefulladt, Vettel-nek szerencséje volt hogy Alonso kiszállt a versenybõl,..ja, csak nem kellett volna belevágódnia Button-ba.
Nem Hamilton tekerte neki a kormányt, ahogy õ sem Hamilton-nak.
Beszrás hogy Hamilton az szerencsés mert akkor nyer futamokat mikor Vettel összetöri az esélyeket, török vagy Spa.
Nem mások szerencséjét kell taglalni, a saját hibákkal kell valamit kezdeni, mert 13/12 pole-s autóval nem itt kellene tartani hgoy valakinek a szerencséjét sopánkodjuk,..ráadásul pont annak aki kiesett mûszaki hiba miatt az elõzõ futamon.
A Red Bull-nál, meg el kellene kezdeni piszok komolyan venni Webber-t, mert a két versenyzõjük közül õ a stabilabb.

Elnezest, hol volt a verseny?
Jah, Spa-ban!

Lehet ott elozni?
Lehet, vannak akik tudnak elozni, sokan meg is mutattak, hogy kell.

Vettel tud elozni?
Nem, ezt mar tobbszor bizonyitotta.

Ennyi. Case Closed. Joccakat!

Count Adyn
sóderágy?:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

vagy pedig a Mclaren ennyire jó idén és mindenbõl kimaradtak ami esõben történt kivéve Malaysiában az idõmérõn...Red Bull a Mekivel szemben alapból gyengus volt még esõben is...többször láttuk a pl-d pedig Vettel és Webber is esõmenõnek számít...

ha Webber jól elkapja a rajtot nem biztos, h Hami lehagyja, végülis ez már tökmind1, Hami jött ki jól ebbõl h Webber lefulladt...

Norbi1990
*jól
Norbi1990
Jók mennek a pilótái esõben :)
az pl rejtély marad az idõmérõn h a fenébe jött fel 2. helyre, Button is 1 helyet javított, úgy látszik a Mclaren idén marha jó esõbe, minden esõs futamon ott voltak elõl...