FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
EZ is igazi Huntos videó:

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v41YR37RYtA?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v41YR37RYtA?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

melyik futam volt, ahol Hakkinen sírva menekült a bokorba? 99-ben volt?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bullshit xD nagy fazon lehetett, tipikus hippi volt az F1-es pilóták között a 70-es években, nõk, pia, autók, ami a szívén a száján ez jellemezték James Huntot

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

miért kell Tilkét erõltetni, mint pályatervezõ a Római nagydíjra?

Kit--Kat
Pontosan.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha
http://www.youtube.com/v/sySTUEpCP8E&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha
Abban az idoben Murray Walker "szopott" rendesen a kozvetitesek alatt. Azt olvastam Hunt letolt 1-2 uveg whiskit meg elszivott kb 3 csomag cigit, igy aztan a szuk kozvetitofulkeben igen "mergezo" volt a levego. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Ha nem hinné el akkor nem lenne ott az elején.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Bunkó??

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Sõt röptében képes még a táblát is lekapni. Õ aki elhiszi magáról, hogy idén VB lesz, fõleg, hogy már tudja. A legújabb közönség kedvenc.
Azért van egy-két pillanat amikor már magától is elszáll.

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

Norbi1990
James Hunt megmondta a tutit :D
http://www.youtube.com/v/khA67-r5lSQ
farmer:D:D az tipikus ausztrál amúgy, viszont jófej és nem játsza meg az agyát...ráadásul nagyon bírom benne, h imádja él hal mindenféle sportért, túrázik, segédkezik, ahol tud és mindenféle biztonsági szervezetben a pilótákért programban benne van, tehát akad benne vállalkozó szellem...

Kit--Kat
Régen drukkoltam Webbernek, de ez a büdös bunkó farmer jelleme nagyon nem jön be.
Nekem mondjuk tök mindegy ki nyeri a VB-t.

desigo
http://www.youtube.com/v/QCFf4FnWBXE&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Firerock
halottátok hogy a Toro Rossoban nem biztos egyik pilóta helye sem?
Buemi helyett igazán jöhetne Ricciardo:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

jaja Webber totál megérdemelné ezt aláírom, mindig is gyors pilóta volt a Minardiban a Jaguárral csodákat csinált, tipikus Fisichella stílusa van, akik a nagyon gyenge autóból csodákat csináltak, csak az a különbség, h Fisichella nem tudott élni vele mikor a Renaulthoz került, Webber pedig most az akaraterejét és a fejlõdõképességét, rutinját is bevetve jobban áll, mint a gyorsabb Vettel, azért ez nagy teljesítmény...és elárulom tavaly is jó formában volt, csak volt 5 olyan futama megint ahol balszerencsés volt, fékhiba, meg Valenciában beragadt, büntetések el is úszott a vb-je...

b-type
Én már szorítok Webber-nek, Hamilton a kedvenc, de akkor is örülnék ha egy ilyen arc nyerné a bajnokságot mint Mark.
Kicsit fárasztó már a sztárolt versenyzõk térnyerése...Webber meg tökös férfiember, ...hátsó udvarból indult csapaton belül és jól viselni, nem õ lesz akivel pólókat fognak tömegével eladni...bár ki tudja, bár úgy lenne.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

és még mennyi technikai hibája volt az elején kb...aztán volt, h a taktika és az esõ szúrt ki Vettelékkel...Hungaroringen is elszúrta Vettel a 10 autónyi hellyel...buta hibákat csinál, simán vezethetné a tabellát, erre még Webber is begyorsul nem irigylem a srácot...

b-type
Dehogy nem, azt a Montreal-i esetet a mai napig felemlegetik neki, fõleg a Kimi drukkerek, fel is lehet mert tényleg buta hiba volt.
De akkor is igaz. hogy Hamilton nagyságrendekkel többet elõz mint Vettel, és ezzel arányaiban messze nem okoz ennyi problémát.
Keress rá bárhol Vettel elõzéseire....egy 2 perces videót nem lehet összevágni belõlük.
Nekem nincs bajom vele (nagy), mert piszok gyors..ki tudja autózni azt ami a technikában van, de hihetetlen hibákat vét, akár a török, vagy belga versenyt nézzük, de akár a HunRing-s SC mögötti elbambulást is..
Webber megveri pedig nem gyorsabb Vettel-nél..és õ sem makulátlan.
Túl sok ideje itt van már a mezõnyben az ilyen hibákhoz.
Ezzel az autóval már régen ütnie-verni kellett volna a mezõnyt, ahogy Button tette amikor még hasonló technikai fölényben volt.
Nem pedig 30 ponttal lemaradva az elejétõl,..ráadásul úgy hogy aki vezet az az elõzõ futamon nullázott a technika miatt..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

dehát Hamilton az Isten, tudjuk...

desigo
Remélem,hogy nem a bokor mögött fog sírdogálni mint az apja :)
miért??? már lweköszöntött a szezon vagy mi?

nem véletlen,hogy nem müködik

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

nem mûködik a honlapod pedig érdekelne tényleg hogy milyen szolgáltatást nyújtasz és hogy milyen gépparkod van.

kezdem érteni. gondolom goakrtiskolád van? :D

majd visszafelé

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ScarY MAN
õ még nem ismer. legalább mutatkozz be. meséld el neki az életed<#duma>

...

???<#confused>

khmmm..
nem 1 van és nem is kettõ,de még csak nem is 10 és hogy vezettem már? hát láttam már olyat aki igen<#csodalk>

neked milyen van vayg milyet vezettél már?

ahoz menni is tudni kell vele,hogy felrobbanjon..
Ja és a mai felnõtt kartok már 50 lovasok és tudnak 180 at és nem gond a röpsúlyos kuplung

most nezem ujra, BBC-n a rajt elott is eszrevettek a kommentatorok, es a 2. kor elejen is utalnak ra - valamiert a FIAt engedi a Ferrarinak a szabalyok maskeppen valo ertelmezeset:)

http://gaborszantai.co.uk/

és milyen fordulat az a határ ahol felrobbanna mert akkor szétforgatom. ha elforog addig a gokart.

nekem van egy 100 köbcentis fixes gokartom csak eléggé unom már a betolást :) azért gondoltam hogy kéne valami röpsúly rá.
ja és kb 24 lóerõ nemtom melyik söpsúly bírná meg hogy kell felszerelni ha lehetséges.

ja hogy válaszoljak is,,,SEHOGY

a fixes top 100 már a múlté 10 éves kontrukció..
azok is vortex motorok voltak és 28ezret pörögtek,de nem birtak 2 órát se

na ha ennyire értessz hozzá lenne egy kérdésem.
fixes gokartmotorra hogy lehet röpsúlyt szerelni?

Te mi a szart hordassz itt össze-vissza?
milyen difi??meg kinek a volvoja?
amirõl itt szó van az egy rotax minimax 125-os 10kw röpkuplomgos és lánc hajtja a hátsó tengelyt,a másik kis srác (Hakkinen) az 7-9 éves korig és egy 60ccm vortex motor ami 7kw-os és az is tud 140km/órát..
Ja és mind2õ CRG váz
Mind 2 motor 16 ezret pörög és iszonyatot mennek föleg kanyarban

http://gaborszantai.co.uk/

na itt a másik nagy szaki, ha olyan jól tudod guglizás nélkül ird le amiket a gokartokról tudsz.. én sajnállak.
Én annyit tudok hogy Torzen difi van bennük, és volvo váltó, az elsõ kerekek dõlése erõsen negatívos, és csúszókuplung van bennük hogy felpörögjön a fordulatszámmérõ. Azért nz ki úgy mintha küzdeni kéne vele. Pedig ezeket egy gyerek is elvezeti. Még a királykategóriás gokartot is. Talán még te is elvezetnéd csak biztos lenne pár szép piruett <#eplus2>

Nightt
Te ha 35-40 kozotti ferfi (adatlap) vagy es ennyi eszed van, akkor nagyon sajnallak... Elobb nezz utanna, mielott hulyesegeket irsz.

Borzaszto, amikor a hulyeseg szorgalommal parosul<#ticking>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

ne beszéld már rám ezt a gagyi szart.
90-100 al mennek, és ezeknek még váltójuk sincs. szerintem meg 12-13 üzemórásak, utánna kuka. Te nem vagy képbe. Mivan te is nagy gokartos vagy?!

aha tényleg, 70 kg-ot emelgetsz <#kocsog>
140-150 a végsebességük,amit 6-7 mp alatt érnek el,ja és 7-12 éves korig..
3000 € az a rotax és 40 az max üzemórája..
még szerencse hogy képbe vagy<#falbav><#fejvakaras><#wave>

Nightt
OMG<#zavart2>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

de azért jó a 2 stroke hangja.

tiszta gagyi kategória, kisújammal felemelem azt a gokartot. Ráadásul kanyaroknál úgy rángassa az a kormányt mint a veszett majom a banánját. Ezzel nemfog sokra menni.
Nem is tudom minek ez a kis gokart nem jó semmire. Ültesség a kis gyerekeket is nagy gokartba!!!! csak hozzák elõrébb az ülést. Tiszta gagyi kínai ahogy kinéznek ezek a gokartok. Hány ezres fordulaton robban fel ez a motor?? 14?? :D:D

Firerock
F-csatorna....:)

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Norbi1990
Nem tudom. Talán elnézést kér, hogy így simán megelõzi õket? XD
Ulvar
Van tehetsége a srácnak! Bárcsak felfedeznék õt is majd késõbb! Határozott és kellõen agresszív a pályán! (videó alapján ítélve). De miért emelgette a kezét vagy miért mutogatott minden elõzésnél!? :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Norbi1990
Verstappen fia is gokartozik méghozzá nem is csúnyán.

http://www.youtube.com/v/BkAxRqGJedg