FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/v41YR37RYtA?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/v41YR37RYtA?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azért van egy-két pillanat amikor már magától is elszáll.
Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.
Nekem mondjuk tök mindegy ki nyeri a VB-t.
Buemi helyett igazán jöhetne Ricciardo:)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kicsit fárasztó már a sztárolt versenyzõk térnyerése...Webber meg tökös férfiember, ...hátsó udvarból indult csapaton belül és jól viselni, nem õ lesz akivel pólókat fognak tömegével eladni...bár ki tudja, bár úgy lenne.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De akkor is igaz. hogy Hamilton nagyságrendekkel többet elõz mint Vettel, és ezzel arányaiban messze nem okoz ennyi problémát.
Keress rá bárhol Vettel elõzéseire....egy 2 perces videót nem lehet összevágni belõlük.
Nekem nincs bajom vele (nagy), mert piszok gyors..ki tudja autózni azt ami a technikában van, de hihetetlen hibákat vét, akár a török, vagy belga versenyt nézzük, de akár a HunRing-s SC mögötti elbambulást is..
Webber megveri pedig nem gyorsabb Vettel-nél..és õ sem makulátlan.
Túl sok ideje itt van már a mezõnyben az ilyen hibákhoz.
Ezzel az autóval már régen ütnie-verni kellett volna a mezõnyt, ahogy Button tette amikor még hasonló technikai fölényben volt.
Nem pedig 30 ponttal lemaradva az elejétõl,..ráadásul úgy hogy aki vezet az az elõzõ futamon nullázott a technika miatt..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
nem 1 van és nem is kettõ,de még csak nem is 10 és hogy vezettem már? hát láttam már olyat aki igen<#csodalk>#csodalk>
Ja és a mai felnõtt kartok már 50 lovasok és tudnak 180 at és nem gond a röpsúlyos kuplung
http://gaborszantai.co.uk/
ja és kb 24 lóerõ nemtom melyik söpsúly bírná meg hogy kell felszerelni ha lehetséges.
azok is vortex motorok voltak és 28ezret pörögtek,de nem birtak 2 órát se
fixes gokartmotorra hogy lehet röpsúlyt szerelni?
milyen difi??meg kinek a volvoja?
amirõl itt szó van az egy rotax minimax 125-os 10kw röpkuplomgos és lánc hajtja a hátsó tengelyt,a másik kis srác (Hakkinen) az 7-9 éves korig és egy 60ccm vortex motor ami 7kw-os és az is tud 140km/órát..
Ja és mind2õ CRG váz
Mind 2 motor 16 ezret pörög és iszonyatot mennek föleg kanyarban

http://gaborszantai.co.uk/
Én annyit tudok hogy Torzen difi van bennük, és volvo váltó, az elsõ kerekek dõlése erõsen negatívos, és csúszókuplung van bennük hogy felpörögjön a fordulatszámmérõ. Azért nz ki úgy mintha küzdeni kéne vele. Pedig ezeket egy gyerek is elvezeti. Még a királykategóriás gokartot is. Talán még te is elvezetnéd csak biztos lenne pár szép piruett <#eplus2>#eplus2>
Borzaszto, amikor a hulyeseg szorgalommal parosul<#ticking>#ticking>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
90-100 al mennek, és ezeknek még váltójuk sincs. szerintem meg 12-13 üzemórásak, utánna kuka. Te nem vagy képbe. Mivan te is nagy gokartos vagy?!
140-150 a végsebességük,amit 6-7 mp alatt érnek el,ja és 7-12 éves korig..
3000 € az a rotax és 40 az max üzemórája..
még szerencse hogy képbe vagy<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras><#wave>#wave>
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Nem is tudom minek ez a kis gokart nem jó semmire. Ültesség a kis gyerekeket is nagy gokartba!!!! csak hozzák elõrébb az ülést. Tiszta gagyi kínai ahogy kinéznek ezek a gokartok. Hány ezres fordulaton robban fel ez a motor?? 14?? :D:D
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC