FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Höhhh szegény Alo, hogy kívánhatsz annak a sportszerû hibátlan versenyzõnek ilyet akit megint ok nélkül hívtak Párizsba😄

Tényleg szerintem elég bejáratos már az FIA-nál, saját széke van és a szállodában is úgy üdvözlik, hogy a szokásos lakosztályt Alonso úr?😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Norbi1990
Remélem Button megnyeri és akkor visszajönne pontokba 😊
bakkerman
webber meg telibecsapná ms-t 😊) és így akkor maradna az élen Hamilton az összetettben XD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nem rola beszelunk...

En lennek a legboldogabb, ha holnap Hamilton telibe verne Alonsot, Vettel meg kicsuszna a tormelekeken😊

http://gaborszantai.co.uk/

Norbi1990
Hogy jön ide Hamilton?
Itt Vettelrõl volt szó.
Kit--Kat
Mintha Hamilton nem ütött volna ki senkit karrierje során 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

bakkerman
jah,sanszos,kölyök õ még egy vb címhez

Mint Isztambulban?

Norbi1990
Mint Spában 😊
Kit--Kat
Mint Silverstoneban?

Norbi1990
Vagy kiüt valakit.
Kit--Kat
Hányszor dobta el a vasat önmagától?
Sorold!

bakkerman
figyeljétek meg,ha holnap Vettel nem tud feljönni az elsõ két körben,utána idegbe jön,és eldobja a vasat

kifli
szépvót 😊
de kell palik 😄 enis utalom pedig, de legalabb szint visz a kozvetitesekbe 😄

"és alonzÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ HÚSZONEgykilenc..."
bazz de megijedtem ahogy felkiáltott XD

dehogy kell ide palik.. -.-

bakkerman
Palik kéne ide,õ akárkit felráz a baromságaival

bakkerman
MUHAHHAHAHHHAHAHAHHAAAAAAAA

csak rohadtul unalmasan beszel, nem valo kommentatornak 😞 igy is unalmasak/altatoak a futamok, ilyen kommentalas mellett siman elaludnek enis 😄

Ez az új kommentátor fényévekkel többet ért az egészhez, mint eddig bárki, akit odaültettek...

Norbi1990
<#taps>
kommentátor Walter Csaba <#vigyor3><#eljen>

végre egy értelmes emberke, aki ért is ahhoz amit mond 😄D

jó kis Monza imádatos pálya😊

ne bántsátok már a Schumit😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
jah,MS fanok megmondták,azt is megmondták idén januárban,hogy mindenkit szarrá ver az öreg,majd ad Hamilton szájának stb...aha,adott,látom látom!

b-type
Nincs baj MS-l..ha nem fekszik neki a verda akkor nem fekszik, ez teljesen hihetõ és elfogadható. ...számomra jobban elfogadható mint hogy MS már nem tud vezetni, és 1mp-vel gyatrább lenne Rosberg-tõl.
Jövõre jobb autója lesz, ezzel meg kûzd...ezt támasztja alá az is hogy futamon jobb mint idõmérõn...azaz hosszabb távon csökkenteni tudja a különbséget, de egy mért körön Rosberg jobban ki tudja autózni a jelenlegi technikát.

Már lelépett volna, ha megérezné hogy Rosberg 1 mp-t tud neki adni, és nem látja hogy hol.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Nem mer õ csak azért lassú mert már a jövõévi autóra tesztel. Megmondták az MS fanok...

Totti5
Kínos az az 1 mp... jobb lenne ha átadná a helyét Heifeldnek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

egyelõre csak találgatások😉 minden az idõmérõn és a futamon fog eldõlni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

MS mikor kezdi megszokni az autot?

Amugy Webbernek valahogy azota kezdett el rakoncatlankodni az autoja, miota felvetette, hogy donteni kellene a sorrendrol😊

Minstrel
megmutatja, hogy merre megy a "szél" az autón, régebben használta már a McLaren is

http://topgearhungary.blogspot.com/

baaka
baaka
Valaki tudja, hogy mi ez az aero paint ami a redbull-ok hátuljára rá van hányva?

webber autója megállt

Dietrich
http://eplsite.com/stream1.html

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
elég pancser, hogy nem tud folyamatosan gyõzelmi köröket irni :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lesz 11-kor!
google a barátod!

szabii98
Ha jól tudom ma is lesz szabadedzés, már vége?1 stream jól jönne! 😊

I met God. She's black

múlthéten gyakorolt 😄D

cement
kemenyet driftelt a soderban 😄

respect to the man in the ice cream van

Dietrich
a pánik reakció a boxban <#eplus2>

kifli
nabazdmeg, ezen néztem 😄

Elég ügyes volt, mert ez egy sima eldobásnak indult 😊
Firerock
hú,ez szép volt😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Tesztpilótákat bárki bármikor beültethet edzésre. Kötelezõvé is kellene tenni hogy 1 edzésen mindenkép a tartalékos vezessen. Sutil teljesítményén mit sem ront hogy kihagyott egyet. Majd a következõn 2szer többet megy ha kell neki ( persze úgy sem fog ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Nem tudom hogy a Force Indiások mit csinálnak, de miért Di Restát ültetik be Sutil helyett? Sutil jó formába van és a kocsi is esélyes egy dobogóra, erre meg a tesztpilóta megy helyette.
Nem értem ezt...
bakkerman
az RB mindig csalóka free practice-n,lehet holnap letolnak pár tizedet a meki,meg az üldözõk torkán...

tuti, hogy a mostani lesz a legszorosabb idõmérõ! elsõ hat 5 tizeden belül, és mind a 3 csapat azonos szinten van. izgi lesz holnap!

bakkerman
hehe,felbaszná pár embernek az agyát,élvezném 😊)

jó vicc...