FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na ez már viccnek is rossz...kik szerkesztik ezt 6 évesek? vagy valami polip vagy rák vagy mi húzza ki itt a szavakat és rak össze hülyeségeket...Na meg a Renaultval 😄.......áhhhh isteneeem xDDDD...végül is év közben aláírt Massa a Ferrarihoz, de most lett elege 😄..mert vele nem kivételeztek 2008ban neeeeeem......ugye drága szerkesztõk 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Puntos (ejtsd: puntász) = pont/pontok!

Mivel nem nehéz rájönni hogy spanyol a készítõ így a spanyol pilótákat szokta elsõ sorban figyelembe venni, leginkább Alonsot meg De La Rosát (eddig). De la Rosa peches szériáját mutatta a sorozatban, de amikor pontot szerzett akkor a cél vonalat áthajtva mindig lehet hallani hogy PUNTOOS. (de volt hogy Kobayashi pont szerzésénél is mondta csak halkabban 😊. mint pl: belgiumban, és annyira megtetszett ez a kis jelenet hogy azóta ezt hajtogatom 😄)

3:31

de la Rosa, marha nagy geg volt a sorozatba, mindig kiemelte, hogy milyen rohadt balszerencsés

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Minstrel
Webber bekasztotta a "húskampót" 😊

de ki az a Puntos?

http://topgearhungary.blogspot.com/

ez hatalmas lett😄😄 Button-Alonso, meg a Webber-Hülkenberg jelenet nagy volt xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar

nincs többé Puntos 😞((((

http://gaborszantai.co.uk/

Firerock
megpróbálom,köszönöm

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

mcmoha
Regisztralj ezen a forumon.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

kifli
na még 1 ferrari pilóta vált a szerzõdés lejárta elõtt kategóriát, Kimi elment rallyzni, mostmeg Alonso 😞
Firerock
annak az eredménye az lett hogy 200 képbõl 2-n van rajta az a kocsi amit szeretnék,az is fotótermi
így

Firerock
természetesen az F10-rõl beszélek
és minden versenyrõl kénének a képek,rendszerezve,nemigaz hogy nincs ilyen oldal

Ulvar
Milyen Ferrariról? Utcai típusról F1rõl Versenyre átalakított utcaikról...

üsd be a típust googlebe meg mellé a felbontás méretét vagy HD valahogy így keress biztos találsz. ÉN is találtam.

Firerock
Valaki tudna segíteni hogy honnan tudnék nagyfelbontású WIDE háttérképeket letölteni? Fõként a FErrariról kéne
Google-be néztem már...

Firerock
2:14-tõl.D

Egyik kedvencem, de nem vagyok benne biztos, a Mercedes visszafogja, de meg se tamadni, se vedekezni nem lattam igazabol. Ketszer max iden.

kihagytad Rosberget...

Heidfeld eros pontszerzo pilota, aki a legjobb autoval dobogora tudna jutni, mint Barrichello, de ennel nem tobb. Kubica Alonso/Hamilton/Button szintjen van, vagy egy hangyafasznyival lejjebb, szinte merhetetlenul kis hatrannyal, ahol Webber es Vettel.

matthias92
nem lehet, hogy épp a Pirelli miatt cseréltek?? azt olvastam h DLR megy a pirelli tesztpilótájának.

Azért a körülményeket figyelembe véve kellõen igazságtalan volt kikúrni de la Rosát, fõleg hogy Heidfeld neve mellett sem szerepel több, mint a Pirellis teszt...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

sumi
igazad van..! <#taps><#worship>

ja és még annyit akartam mondani, hogy annak kell lennie valamely oknak (amiket tudunk az idei évben) amiért ennyire nem "önmagát" hozza, tehát olyan nincs, hogy õ elfelejtett vezetni és, hogy õ hirtelen szar mindenki szemébe

meglepõdtem, hogy mennyit változott a mai Forma 1...és Schumin vettem észre, hogy ez bizony nem leányálom manapság, régen óriási különbségek voltak a Forma 1-es kocsik között fõleg idõmérõn a 2 legjobb csapat volt, hogy kb 2-3 Seccel gyorsabb volt a többieknél, és azok között is pl Williams (1998-ban) Sauber között oltári nagy különbség volt kb majd másfél másodperccel volt a Williams gyorsabb ma meg mi van? (3 újonc csapaton kívûl) mondjuk a Toro Rosso van közel másfél secre az élen haladóktól kb...újoncok akik épphogy be tudtak ugrani már õk vannak 3-4 sec körül kivéve a Hispánia mely általában 5 sec a Virginnel együtt...nem is ez a lényeg

Schumi a 90-es években, egy nem túl jó vezethetõ Benettonból vb autót csinált, a hanyatló Ferrariból vb csapatot faragott mindezt úgy, hogy a nehéz idõkben is csoda módon tudott nyerni, oly módon amire azt mondták, hogy szinte lehetetlenség, meg ott volt az érzés az emberekben, hogy egy nem vb autóval, hogy a fenébe tud odaérni wtf volt szó szerint...a toronymagas esélyes Williams ellen 2 vb címet nyert, a Ferrarinál pedig az erõsebb, ám megbízhatatlan Mclaren ellen fel tudta venni a versenyt (98-99) utána mikor szinte a legjobb Ferrari volt alatta 2002-2004-ben akkor ellentmondást nem tûrõ volt.

Ezért mondtam azt, hogy rohadtul meglepõdtem amikor év elején-év közepe fele cikizték és szenvedett ezért, azért olyan eredményeket hoz, amit nem vártak tõle, mert magasra tette a lécet, baromi sok csodás dolgot mûvelt a pályán nem véletlen volt annyi szimpatizánsa, persze, mint mindenkinek voltak ellenzõi, rossz akarói, de ez minden sportban így van...

aze schumirol azt mondani hogy peches 😄 teny iden volt egy ket balszerencses esete, de akkor sem az votl a tet hogy nyerjen hanem hogy 5. vagy 10. hely 😄 hozza kepest ez oly mindegy, szoval..😄

ja és baromira kíváncsi lettem volna, mit kezdett volna Rosberggel...valószínûsíthetõ, hogy nem állna jobban, de azt biztosra veszem, hogy Schuminál több pontot szerzett volna, mert neki nem annyira agresszív a stílusa, sokkal gumikímélõbben vezet, és nem hagyott ki egyetlen évet sem, ráadásul Schumit olykor a rossz taktikai döntések hátráltatták néha, nem tudjuk Nick hogy döntött volna az adott szituban, de nem lett volna ennyire peches, mint Schumi az is biztos...

tavaly több pontot szerzett, mint Kubica, 2007-ben is...2008-ban kapott ki, akkor vagy nem volt formában vagy pedig az autó nem feküdt Nicknek, sõt ha jól emlékszem akkor neki a gumikkal voltak problémái, azért volt lassabb Kubinál...talán Webber mondható, aki elverte igazán, arról már ne is beszéljünk hányszor szivatta meg a sokkal jobb autóban ülõ Alonsot...szinte átugorni se lehetett Heidfeldet, nem nagyon láttam nála jobb szabályosan védekezõ pilótát...viszont elismerem túloztam, hogy õ a legjobb, de baromira lesajnált és nem tetszik, mert õ is baromi tehetségként indult, és szerintem nem csak rajta múlott, hogy itt tart a karrierje..sokan nem látják át a helyzetet

b-type
el fogod bukni, és én behajtom 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ulvar
Nincs konkrét érved még mindig. Csak kifogás meg mellé beszélés... támaszd alá a mondani valód kérlek. Fogadásba szállj be egy sörrel és kiderül. 😊

Totti5
He nem vélted felfedezni a két pilóta közti különbséget az elmúlt évek folyamán, akkor nem én leszek aki neked megmagyarázza...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
Te is jövõbe látó vagy már látom...Ott van a gömb a fejedbe 😊. Ugyan honnan a büdös francból tudod hogy jobb??? Van valami valós összehasonlítási alapod a múlt évbõl vagy az ideibõl? Vagy mi az a hatalmas nagy különbség amit látni kéne, mondj valami konkrét dolgot.

Miért volt nyilván való hogy rosszul menne, McLarenbe se ment rosszul amikor beültették Monti helyére. Utolsó 8 futamra ült be akkor DLR és 19 pontot szerzett míg egész évben versenyzõ Heidfeld 23at...Nem beszélve arról hogy Kubica kezdõként megverte nem egyszer...3. futamán 3. lett...

Totti5
Ez csak a Ferrari új fejlesztése, már Spaban is bevetették Alonson, aki hozzájuk és az törik😊)

M@TriX
pedig alig értek össze, valószínû a szög volt nagyon szerencsétlen...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

hamilton jól tette hogy kiesett! jót tet a sportnak meg az állásnak!

b-type
mondom, van rá egy söröm 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Hát nem is tudom... vak is látja a kettejük közti különbséget. Már azt sem értettem miért kellett visszahozni DLR-t, mert nyilvánvaló volt hogy nem fog jól menni.

Ulvar
újra...hogy mi?

Ulvar
Na ezt mibõl állapítottad meg...az idei teljesítményükbõl? 😊.

#100853: állom!!

hamilton l tette hogy kiesett!

b-type
Na erre lenne egy fogadásom 😊
Kob' és DLR azonos kieséssel bírnak, de Kobayashi-nak 3× annyi pontja van (6vs21)
van rá egy söröm hogy Nick idény eleji teszt nélkül, 5 versenyen hozza azt a pontot amit DLR 14 futam alatt összehordott 😊

Totti5
Dela Rosa lassú, Nick gyors.

Ulvar
csak eredmény nem volt még a neve mellett...legjobb pilóta pontot is szerez rendesen... max legstabilabb de nem a leggyorsabb...DLRt meg sajnálom egyik legszimpatikusabb versenyzõ akit láttam...Heidfeld sem fog sokkal többet csinálni,..

Totti5
Hamilton is elvert mindenkit😊

b-type
Nem is a 'régi' Kimi-vel volt baj.
Én nem tudom igazán komolyan venni ezt a hírt...egyfelõl azért mert a Renault nem tud a világbajnoki címért harcolni, és Kimi azt nyilatkozta hogy más lehetõség nem érdekli.
Másfelõl még csak beleszagolt a rally-ba...én bíztam benne hogy most ráakadt arra a sportra ami örömmel tölti el, és talán bajnok is lehet.
Erre most jönne vissza a lesajnált F1-be, ahol utálta a PR rendezvényeket meg a nagy felhajtást...ráadásul nem VB autóba is visszaülne.
...ez nem jó valahogy.

M@TriX
nah, újraírtam a bannert, beletömtem egy halom szkriptet, ha minden jól megy automatikusan frissül a visszaszámláló, a nagydíj neve meg váltakoznak majd a csajok...

így most ennyi... ha lesz idõm még majd dolgozok rajta...

ha láttok majd hibát jöhet PÜ, bár próbáltam tesztelgetni elméletileg jó lesz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Rosberg, Heidfeld, Schumacher, Hulkenberg, Glock, Sutil, Vettel... lassan GermanF1 lesz a sorozatbol...

xD

minden csapattársát elverte legalább egyszer...Kubica az egyetlen akitõl kikapott, Webber is csak azért verte el pontokban, mert Heidfeld kihagyott vagy 3 futamot a Williamsnél😊

Jacek
<#wilting><#kuss><#nevetes1>

b-type
..hát majd meglátjuk 😊)

végre...visszatér a mezõny legjobb pilótája😊