FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam46
1. kört láttam csak, után mondom vége a futamnak, nem tévedtem. Visszanéztem a futam összefoglalót, az is szerény 5 perc lett, amiből 3 perc a futam. Bottas megint hozta a formáját, gáz, hogy a 4. is 1 kört kapott. Maxit pedig nem nagyon csípem, de elismerésre méltó az, amit kihoz a Red Bull-ból
lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

b-type
Vettel önmagával szemben sem remekelt

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

AnuluWork
Hamilton évek óta Sir Robin szint, tehát erre nem fog sor kerülni. Ráadásul Vettel is remekelt Leclerc ellen. Ja, nem.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Ne már! 😄 Ezek bohócok.

b-type
Ennek csak Hamilton csapattársaként lenne értelme, más esetben ugyan ennyit...felesleges jobban nyerni.
Hamilton-nak viszont már nem valószínű hogy csapattársa lesz, mivel Schumacher mellé sem bajnokokat kerestek. Meg mert 35-36-37 évesen már nem is lenne releváns.
Verstappen majd megkűzd a saját korosztálya nagyjaival.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

de jo lenne ha megnezhetnenk Verstappen mit tudna kihozni a mercibol.

b-type
Nincs a két Mercedes akkor Verstappen ad kört a mezőnynek.

lac coo
No de ha nem kellene sprórolni hány ört kapnának a közepes és a kis csapatok... 10-et ? Fel lehet tekerni egyversenyesre egy Mercédest, de abból mi jó lenne ?

Semmiképpen sem szeretném védeni Hamiltont, de abból a bejátszásból amit leadtak (a célegyenes vége) nem láttunk semmit. Lehet hogy még a kör végén a csiki-csukinál tartotta fel, és Hamilton csak a célegyenesben tudott elmenni mellette.

Nemtudom ti hogy vagytok vele, de én gondoltam hogy unalmas futam lesz itt Barcelonában,általában az szokott lenni, azért is mert sokat tesztelnek itt. Pedig jó vonalvezetésű pálya, sok előzési lehetőséggel.

Idén én inkább az F2-őt nézem (eddig azt nem néztem rendszeresen), ott több az izgalom. Bár ott is minden a gumikról szól...

De mit is várhatnánk itt az F1-ben? Nem lehet játszani a tankolással sem, a 4 fajta motor van, amik közötti erősorrend nem nagyon változik, hiszen nem is nagyon lehet fejleszteni. No meg spórolni kell velük különben bünti van. Minden annyira le van szabályozva, hogy alig van lehetőség, valami új aerodinamikai, vagy egyéb technológiát kitalálni.....

lac coo
Hát azt mondom, illene nagyon minimum legalább hátulról ijeszgetni Max-ot...

b-type
Feltették neki a lágyat, ezzel még oké is pl. ha egy SC-re készülnek, vagy tényleg egy esőre...esetleg ha neki akarnak menni Verstappen-nek.
De Hamilton-nak is a pirosat akarták feltenni 😄
Mindegy, Bottas csinál amit akar, ő alapesetben amugy is csak valami váratlan szituban reménykedhet...illeteve Verstappen-t illene megvernie ebben az autóban.

lac coo
De hát közepesen is leszarta, tényleg nem ment neki ... Vagy nem értem....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.08.16. 18:27:03

b-type
nem működött a lágy gumi, ..bár futott vele egy kisérletet a leggyorsabb körre, szal lehet egyszerűen csak nem ment neki Verstappen-nek.

lac coo
Az múltkor a defektek miatt volt.... Amúgy meg mindenkinek jó volt, senkit nem a gumi fogott vissza hanem a rossz autó...

oneal1
azért a merci csak kisírta, hogy az eredeti guminyomás maradjon ami csak nekik jó! 😊

szuper futam volt!.....

!Forza Ferrari!

lac coo
De legalább a dobógón kívül mindenki kört kapott.... 😊)))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.08.16. 17:39:06

lac coo
Gondoltam legalább felzárkózik Max-re, még ha megelőzni nem is tudja ...

allock
erre szól a szerződése

#hhwnd

AnuluWork
Hogy ez milyen szar volt!

lac coo
Bottas hogy az annyjába volt megint ilyen ge.i lasú ???

PLaci
Ennél a futamnál izgalmasabb bármely átlagos reggeli Dunakeszi-Gyártelep - Budapest-Nyugati vonatozás.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ilyen amikor kialakul FIA -n belül az öncenzúra...ha meglátnak egy autót hamilton előtt - és még nem lökte ki - azt megbüntetik.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

nearo
Pereznek wtf ez a bünti?? Mit kellett volna még csinálnia? Vörös szőnyeget teríteni Hamiltonnak?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Akkor most, hogy egy retek BLM es nigger az USA -ban célzottan fejbe lőtt egy ötéves fehér kisfiút, vajon letérdel e majd a fél világ??
Csak kérdezem naívan....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Nyers
Ez a gumispórolás megint egy vicc. Hozzák vissza a gumiháborút, nem volt az rossz korszak.

My Life for Freedom!

lac coo
Próbálják visszafogn ia nagyokat, mindenféle trükkökkel.. Mint legutóbb silverstone-ban: ha nincs az agumikeverés, simán behúzza azt is a Mercedes... Ha engednének mindenkit erőből nyomulni, szerintem lenne aki két kört kap ettő la Mercedestől ....

repvez
már megint a gumik

kiváncsi vagyok mikor lesz már vége ennek, hogy egy technikai sport csak a gumikról szól és csak a gumik döntik el, hogy ki nyer vagy ép milyen lesz a verseny unalmas vagy lesz bene valami változatosság.
Ez van amikor minden egyes elemet befagyasztanak vagy arra kényszeritik a gyártókat , hogy tartósak legyenek semmi más nem marad csak a gumi amit amugy is kükáznának a verseny után.

Régen ugyan ez volt csak ott a motorokkal meg a fékekkel és minden mással, mert azok is fogyó eelemeke voltak , szabadon lehetett fejleszteni és cserélni öket , sokkal nagyobb volt a rizikó, hogy végig birja e a kocsi ..

Amugy meg ha annyira ovni kell a gumit , hogy ne hevüljön tul akkor minek melegitik a paplannal? a felvezetőkörön is megtehetné ugyan ezt, abban a tempóban meg ahogy most mentek hidegen se lenne gond vele.
AnuluWork
Röhej. Mondjuk pénteken néztem, hogy pénteken és szombaton milyen gumikon ment, így csodák nincsenek. A Q3 szerintem nem ment volna, hacsak tényleg valamit nem találtak ők is, mint a Haas pénteken.

"Kimi Räikkönen: "Today was probably the first positive day this year. We have tried different things all year and finally found something. It's a shame we didn’t have new tyres in Q2 because i think we could have made it into Q3."" ezert

AnuluWork
Hehe. Kimi közepessel verte meg Ocont? Minek? Q3ban hitt, vagy mi? 😄 Mert egyébként sok értelme nem volt ...

Master91
Néha jó látni középmezőny csatáit, jó srácok vannak itt
mcmoha

Az egész szezonért kár. Adjuk oda hamikának a 8 VB címet és kész.....
PLaci
A Q2 elején nem figyeltem kifejezetten Vettelre, a Q2 végét meg nem közvetítették, így nem tudok válaszolni... 😮
Binotto egy rossz vicc, egyáltalán nem volt értelme Arrivabene leváltásának.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Master91
A Q3-at is kárvolt leadni 😊
lac coo
Heh,mar nem is kell melegiteni a lagyakat, inkabb hutik a felvezeton....😊)

oneal1
jó eddig a q1 😊

ismét a fasza mercis guminyomás ami ugye minden csapatnak jó! 😊

!Forza Ferrari!

Vettel mit csinál? Direkt szívatják egymást a csapat meg a pilóta? Meg az hogy Binotto kijelentette, hogy jövőre a 2. hely a cél a márkáknál. Komolyan mondom bassza meg....
PLaci
Az MTVA -s csicskák már megint képtelenek fenntartani az élőképet.... a Q2 vége teljes mértékben lemaradt....

AnuluWork
Hú de szar a Renault ...

mcmoha

mcmoha

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

mcmoha

PLaci
Ugyanezt megtaláltam máshol, "csak" most már a fórumba beágyazható.

Utoljára szerkesztette: PLaci, 2020.08.13. 13:25:20

lac coo
A redbullon mar ausztriaban latszott, hogy durvan lekonyul nagy temponal, mercinel en nem vettem meg eszre, valszeg ott sokkal finomabb a jelenseg....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2020.08.13. 10:39:42

AnuluWork

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.